[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mahyar1369 » شنبه ژوئن 01, 2013 5:38 pm

[quote:eed888136b="popo131"][quote:eed888136b="mahyar1369"]اگه واقعا فردا انزلیچی دوست دارم كادوي عابديني حفظ اسكلت تيم باشه به جزء جهنبخش و حسين ابراهيمي كسي جدا نشه و محسن فروزان و ممد غلاميو برگردوونه داماش..
راستي دوستان ايمان مبعلي هم خوبا ميتونه به كاپيتان كمك كنه اين فصل[/quote:eed888136b]

مبعلي احتمالا ميره ..انزلیچی[/quote:eed888136b]

حالا انزلیچی بيخيال دروازه عشقه از كجا اوردي اون عكس زيباي دروازه لاكانو :D :lol:
نماد کاربر
mahyar1369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه ژوئن 01, 2013 5:40 pm

[quote:8082e2db11="mahyar1369"][quote:8082e2db11="popo131"][quote:8082e2db11="mahyar1369"]اگه واقعا فردا انزلیچی دوست دارم كادوي عابديني حفظ اسكلت تيم باشه به جزء جهنبخش و حسين ابراهيمي كسي جدا نشه و محسن فروزان و ممد غلاميو برگردوونه داماش..
راستي دوستان ايمان مبعلي هم خوبا ميتونه به كاپيتان كمك كنه اين فصل[/quote:8082e2db11]

مبعلي احتمالا ميره ..انزلیچی[/quote:8082e2db11]

حالا انزلیچی بيخيال دروازه عشقه از كجا اوردي اون عكس زيباي دروازه لاكانو :D :lol:[/quote:8082e2db11]

از پيج جناب عالي
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyar1369 » شنبه ژوئن 01, 2013 5:47 pm

[quote:4234fb3c15="popo131"][quote:4234fb3c15="mahyar1369"][quote:4234fb3c15="popo131"][quote:4234fb3c15="mahyar1369"]اگه واقعا فردا انزلیچی دوست دارم كادوي عابديني حفظ اسكلت تيم باشه به جزء جهنبخش و حسين ابراهيمي كسي جدا نشه و محسن فروزان و ممد غلاميو برگردوونه داماش..
راستي دوستان ايمان مبعلي هم خوبا ميتونه به كاپيتان كمك كنه اين فصل[/quote:4234fb3c15]

مبعلي احتمالا ميره ..انزلیچی[/quote:4234fb3c15]

حالا انزلیچی بيخيال دروازه عشقه از كجا اوردي اون عكس زيباي دروازه لاكانو :D :lol:[/quote:4234fb3c15]

از پيج جناب عالي[/quote:4234fb3c15]

بعععله :wink:

پوريا تبليغ تره يادا نشه جاقالانا باور ده پيج بتركانيم :evil:
نماد کاربر
mahyar1369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط moji » شنبه ژوئن 01, 2013 6:59 pm

سر انجام بعد از حرف و حدیث فراوان علیرضا جهانبخش رفت باشگاه ملوان :(((((((((((((((((((((
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تا یه بیلاخ نشون بده بهشون و برگرده (((((((((:

برو اباک برو تو خواب هم نمیبینی جهانبخش بیاد اف سی انزلیچی حتی واسه سربازی ((: /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
moji
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه ژوئن 01, 2013 7:06 pm

جدایی امیرآبادی و پورخسروانی از فولاد

مهدی امیرآبادی كه مدت یك فصل با تیم فوتبال فولاد خوزستان همكاری داشت، قراردادش با این تیم خاتمه یافت و از این تیم جدا شد.به جز او عباس پورخسروانی، حكیم نصاری، طالب ریكانی، میثم كریمی، ادریس كوچكی و خیرالله ویسی آرا امسال در فولاد نخواهند بود . برخی از این بازیكنان كماكان با تیم فوتبال فولاد خوزستان قرار دارند لیكن مازاد بوده و برای پیوستن به تیم دیگر می توانند آن تیم را معرفی كرده تا ترتیب انتقال آنان به باشگاه مورد نظر داده شود.

-------------------
دفاع راست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه ژوئن 01, 2013 7:18 pm

همچنين يک هافبک چپ پا که فصل گذشته دريکي از تيم هاي جنوبي حضور داشت به توافقات اوليه دست يافته اند .
---------
کیه؟
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Siavash2 » شنبه ژوئن 01, 2013 7:30 pm

[quote:ddfbe3ff0d="ali126"]همچنين يک هافبک چپ پا که فصل گذشته دريکي از تيم هاي جنوبي حضور داشت به توافقات اوليه دست يافته اند .
---------
کیه؟[/quote:ddfbe3ff0d]
امیدوارم همونی باشه که من قبلا در موردش صحبت کرده بودم. البته ظاهراً مدیران سایت نمیخوان که فعلا اسمش فاش بشه...
نماد کاربر
Siavash2
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 19, 2013 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » شنبه ژوئن 01, 2013 7:49 pm

دوس دارم اون هافبک چپ پا رضا خالقی فر باشه که بیشتر مهاجم بود امسال
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه ژوئن 01, 2013 8:09 pm

[quote:0a7b69354b="ali126"]همچنين يک هافبک چپ پا که فصل گذشته دريکي از تيم هاي جنوبي حضور داشت به توافقات اوليه دست يافته اند .
---------
کیه؟[/quote:0a7b69354b]

[color=red:0a7b69354b]ظواهر امر میگه ناصحی [/color:0a7b69354b] :lol: [color=blue:0a7b69354b]حالا تو عمل ببینیم چطو چطویه ![/color:0a7b69354b]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ostoreabi » شنبه ژوئن 01, 2013 8:21 pm

به نظر من رضا ناصحی هستش اون هافبک چپ پا اگه نبود میتونه ایوان پتروویچ هم باشه
نماد کاربر
ostoreabi
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 19, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه ژوئن 01, 2013 8:27 pm

رضا ناصحی؟
بختیار رحمانی؟
ایوان پتروویچ؟
مهدی کیانی؟
رضا خالقی فر؟

نکته :بازیکنهای فوق همه چپ پا هستند

در ضمن به رضا کاردوست عزیز هم خیر مقدم میگم

به تی خانه خوش بامویی آبرار
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » شنبه ژوئن 01, 2013 8:46 pm

من هم پیوستن رضا کاردوست به تیم شهرش داماش شهر باران رو تبریک میگم بهرحال چون بازیکن بومیه و از همین تیم رشد کرده مطمئنم که دوبرابر از توان کنونی خودش رو صرف موفقیت تیم شهرش میکنه
فقط یک سوال از دوستان مدیریت سایت داشتم
ایا غیر از اینکه داماش فصل پیش تو پست دفاع راست متزلزل نشون داد
پس چرا برای جذب تیزرو که هم بومیه و هم پست اصلیش دفاع راست هست هیچ اقدامی نمیشه؟
ایا مورد تایید مدیر عامل قرار نگرفته؟
ایا از لحاظ مالی مورد تایید باشگاه نیست؟
ایا اختلافی بین طرفین وجود داره؟
ممنون میشم پاسخ بنده حقیر رو بدید...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » شنبه ژوئن 01, 2013 10:04 pm

[quote:cedaaf1188="The_King_of_rasht"]رضا ناصحی؟
بختیار رحمانی؟
ایوان پتروویچ؟
مهدی کیانی؟
رضا خالقی فر؟

نکته :بازیکنهای فوق همه چپ پا هستند

در ضمن به رضا کاردوست عزیز هم خیر مقدم میگم

به تی خانه خوش بامویی آبرار[/quote:cedaaf1188]

100% پتروویچ نیست خود امیر خان مصاحبه کرده بود گفته بود به دلیل مشکلات نوسان قیمت ارز بازیکن خارجی نمیاریم

منم فکر میکنم ناصحیه
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط hesam14 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 3:02 am

دروازه‌بان تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: ديگر در تراکتورسازي نمي‌مانم و هرچه منتظر ماندم مسئولان اين تيم با من تماس نگرفتند.

محسن فروزان در مورد شرايطش گفت: جدايي‌ام از تراکتورساز قطعي است و ديگر به اين تيم فکر نمي‌کنم تا امروز منتظر تماس اين تيم بودم اما به نظر آنها احترام مي‌گذارم. 2 سال براي تراکتورسازي زحمت کشيدم. 4-5 پيشنهاد خوب دارم هيچ عجله‌اي ندارم و تا آخر هفته سعي مي‌کنم تصميم خوبي بگيرم.

به نقل از فارس، وي در مورد پيشنهاداتي که دارم خاطرنشان کرد: از يکي از تيم‌هاي بزرگ پايتخت و برخي تيم‌هاي تهراني پيشنهاد دارم چند تيم شهرستاني نيز با من صحبت کردند و به زودي تصميم‌گيري مي‌کنم. نامي از تيمي نمي‌توانم ببرم اما به زودي تصميم‌ام را مي‌گيرم.

فروزان يادآور شد: تا الان به خاطر تراکتورسازي به پيشنهادات ديگر جواب ندادم اما اکنون که آنها تماسي نگرفتند، مجبورم تصميم ديگري بگيريم و ديگر در اين تيم نمي‌مانم.

فروزان در مورد اينکه آيا از مسئولان تراکتورسازي ناراحت است، تأکيد کرد: فوتبال حرفه‌اي است و اصلاً ناراحت نيستم. منتظر تماس مسئولان تراکتورسازي بودم اما اتفاقي نيفتاد و مجبور هستم به آينده فکر کنم. در حال حاضر بازيکن آزاد هستم و مي‌خواهم بهترين تصميم را براي آينده‌ام بگيرم.
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط hesam14 » يکشنبه ژوئن 02, 2013 3:05 am

اسامي بازيکنان مازاد کادر فني تيم فوتبال فولاد خوزستان که در فصل آينده براي اين تيم بازي نخواهند کرد، امروز (شنبه) اعلام شد.

عباس پورخسرواني، حکيم نصاري، طالب ريکاني، ميثم کريمي، ادريس کوچکي و خيرالله ويسي آرا از جمله اين بازيکنان هستند.

به گزارش ايرنا، مهدي اميرآبادي که مدت يک فصل با تيم فوتبال فولاد خوزستان همکاري داشت، قراردادش با اين تيم خاتمه يافت و از اين تيم جدا شد.

برخي از اين بازيکنان کماکان با تيم فوتبال فولاد خوزستان قرار دارند ليکن مازاد بوده و براي پيوستن به تيم ديگر مي توانند آن تيم را معرفي کرده تا ترتيب انتقال آنان به باشگاه مورد نظر داده شود.

ميثم کريمي که مازاد اعلام شده قرار است به تيم فوتبال استقلال خوزستان ملحق شود که کار مکاتبه با اين تيم در حال انجام شدن است.

اين گزارش همچنين حاکي است، مذاکرات باشگاه فولاد خوزستان با آرش افشين به نتيجه رسيد و وي قرار است ظرف يکي دو روز آينده، قراردادش را با تيم فوتبال فولاد خوزستان تمديد کند.

تمرينات فوتبال فولاد خوزستان از روز 16 خرداد ماه در شهر اهواز شروع خواهد شد.
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان