[quote:848942e9c6="alex00755"][color=blue:848942e9c6]درود بر شما آقای خرمی
کمی دیر رسیدم بیشتر سوالا پرسیده شده و به صورت سریع مروری کردم اگر تکراری پرسیدم جواب ندید.
1.آیا بنده افتخار زیارت شما رو داشتم؟(تا حالا همدیگر رو دیدیم؟من رو میشناسید؟)
2.چرا به بعضی از سوالات محافظه کارانه وکلی پاسخ دادید؟دلیل خاصی داشت؟
3.نویسنده و کتاب مورد علاقه؟
4.بازیکن خارجی مورد علاقتون و بهترین بازیکن کل دوران فوتبال از نظر شما؟(البته بعد از روماریو!)
5. تا بحال جریمه شدین؟؟اگر آره حداکثر چقدر؟
6.در گذشته یا الان اهل فوتبال بازی کردن بودید یا هستید؟نمره به بازیتون بدید؟
7.چرا بنده با اینکه رشته دبیرستانم ریاضی فیزیک بوده از این دو درس و بخصوص فیزیک متنفرم؟
8.با توجه به شناختی که از من دارید(هر چقدر کم) خوشحال میشم یه انتقاد از من بکنید؟خواهشن نفرمایید که در حدش نیستم

! دوست خوب آینه دوستش هست.پس حتما بفرمایید.
دوستار شما محمد[/color:848942e9c6][/quote:848942e9c6]
[size=13:848942e9c6][color=black:848942e9c6][b:848942e9c6]درود و سلام بر شما آقا محمد ، دوست خوبم[/b:848942e9c6]
1: از وقتی که تصویری از چهره زیباتون گذاشتید تازه متوجه شدم که این نازنین رو چند بار تو ورزشگاه رویت کردم. مهم نیست که من دیر شناختم مهم اینه که چشمم از زیارت شما بی بهره نمونده...
2: اول که با این سوال شما مواجه شدم درست متوجه نشدم که کجای کارم در پاسخ ها باعث شده که نظر شما این باشه با کمی دقت بیشتر حس کردم نظر شما احتمالا در مورد نحوه پاسخ به سوالات سیاسی بوده .خدمت شما دوست خوبم عارضم که نظر من کمی با شما در این زمینه متفاوته ، [b:848942e9c6]بنده سعی در محافظه کارانه پاسخ دادن نداشتم بلکه سعی کردم قانونمند پاسخ بدم.[/b:848942e9c6]
از اونجایی که این سایت ، [b:848942e9c6]روی محور ورزش (خصوصا رشت و داماش) و همچنین تا حدودی فرهنگی و اجتماعی[/b:848942e9c6] فعالیت میکنه و در قوانین و مرامنامه سایت هم پرهیز از مباحث سیاسی ذکر شده ، خودم رو مکلف دونستم که به نحوی پاسخگوی دوستان باشم که هم تواضع و خشوع در برابر سوالهای دوستان که منت بر من گذاشته و بنده رو قابل پرسش دانستند ،کرده باشم و با احترام به سوالاتشون بر روی دیده پاسخ بدم و هم اینکه به قوانین سایت که بنده بهشون کاملا متعهدم عمل کرده و از اونها خارج نشده باشم.
باور کنید انجام برخی صحبتها و بحثها و یا دادن برخی پاسخها جز احتمال ایجاد مشکل برای سایت و مدیران زحمتکش آن و احتمالا انتقال به صفحه پیوندها ، چیز دیگری در بر نخواهد داشت...
3: نویسنده ها کتابهای بسیاری هستند که واقعا دوستشون دارم. کتابهای تاریخی و ادبی رو بسیار میپسندم. تو رشته خودم "فیزیک"هم "کیهان شناسی" و استیون هاوکینگ برام جالب و خوندنیه.ابراهیم پورداوود ، الکساندر دوما و ترجمه های ذبیح ا... منصوری هم قابل احترامند.
4: کلا بازیکنان خط هافبک و بعضا دفاع رو دوست دارم. از بازیکنان قدرتی هم خیلی خوشم میاد.نمیتونم از فرد خاصی اسم ببرم چون تعدادشون زیاده، بازیکنایی مثل : مارادونا(آرژانتین) هریستو استویچکف (بلغارستان) زیدان و کانتونا(فرانسه) توماس هسلر و ماتیوس(آلمان) جرالد و لمپارد (انگلیس) رونالدو(پرتغال) روبرتو کارلوس(برزیل) پیرلو و مالدینی (ایتالیا) پویول (اسپانیا) و خیلیای دیگه.. این همه اسم که الان گفتم ، چند تا دیگه هم بگم میشه کل بازیکنان تاریخ فوتبال
5: خیلی به ندرت ، جوری که آخریش یادم نیست! کلا به قوانین راهنمایی رانندگی خیلی مقیدم چون معتقدم جان انسانهای مقابلم خیلی ارزش داره و من اجازه ندارم به حریم دیگران به ناحق دست درازی کنم.
6: بله بسیار بسیار زیاد. بچه پل عراق باشی و فوتبالت خصوصا گل کوچیک، بد باشه؟ جالبه بگم پدرم فوتبالش از منم بهتره.
7: عزیزجان ، پس چرا ریاضی فیزیک رو انتخاب کردید؟

ریاضی و فیزیک و شیمی متاسفانه در کشور ما در مظلویت کامل به سر می برند در حالی که دنیا در حال حاضر روی این سه رشته اکثر سرمایه گذاری هاشو انجام میده. البته برای انزلیچی عین ریاضی و فیزیک نحوه تدریس و مهارت استاد و دبیر آموزش دهنده بسیار بسیار موثره. متاسفانه در سیستم آموزشی ما ملاک فقط نمره شده و این کاملا به آموزش و تدریس و یادگیری لطمه وارد کرده و دانش آموزان رو فراری...
8: معلومه که خوب پاسخهای بنده به دیگر دوستان رو مطالعه کردید

: "خواهشن نفرمایید که در حدش نیستم"
خدمتتان عرض کنم واقعا با چند بار مطالعه کامنت و نظرات و یا حتی دیدن یک یا دوباره افراد نمیتوان نظر درست و قاطعی در مورد افراد داد امــــا تا کنون و با توجه به شناخت اجمالی من نسبت به شما ، پی به عیبی نبردم تا انتقادی انجام دهم. جنابعالی رو فردی بسیار متعصب به شهر و استان دیدم و البته کمی تا حدودی در برخی موارد با واکنشهای سریع و تند در کامنتها...
یک قطره زلال هم دریاییست...
ارادتمند شما - خرمی[/color:848942e9c6][/size:848942e9c6]