[quote:5f841845d7="777"]سلامی دوباره
1-نظرتون درباره شانس چیه؟
2-معجزه چطور؟
3-تاچه حد به اعتقادات خودتون(اعتقاذت مذهبی نیست بلکه اعتقادات شخصی)پایبندید؟
4-سطحی نگرهستیدیاعمقی نگر؟
5-تاحالاشده کسی رو برای اولین بارببینیدوشخصیت او راتنشخیص بدید؟کلا ادم شناس هستید؟
6-اهل مسافرت هستید؟
7-تاحالا از زندگی ناامیدشدید؟اگرشدید چه حسی داشتید؟اگرنشدید چرا تابه حال نا امیدنشدید؟
8-تاحالا تواستادیوم ازکوره در رفتید؟
9-عکس العملتون بعد ازگل هایه داماش چیست؟
10-تاحالا تواستادیوم دچاراسترس شَدید شُدید بدلیل حساسیت بازی؟
11-وقتی پنالتی ابوذررحیمی به دیرک دوازه خورد تونیمه نهایی چه حسی داشتید؟
12-اگه بخواین یک برنامه بلندمدت برای پیشرفت داماش ارائه بدید چیست؟
13-چرابعداز نائب قهرمانی پگاه فصل بعدکه شد داماش سقوط کرد؟ایا یک جرقه درفوتبال رشت بودچون خیلیا فک میکردن فصل بعد پگاه درلیگ نتایج درخشانی بگیره
14-درانتخابات شرکت میکنید؟اگرنه به چه دلیل؟اگر اره به چه دلیل؟
15-پنج سال اینده خودتون؟
16-پنج سال اینده مملکت؟
17-پنج سال اینده داماش؟
18-پنج سال اینده وارش اسپرت؟
19-تاحالا انتظارکشیدید؟
20-اهل دود هستید؟
21-اگه یه روز متوجه بشیدفرزندتون سیگارمیکشه چه برخوردی باهاش میکنید؟
22-ایا علاقه به حیوانات دارید؟
23-ازکدوم خیابان رشت به غیرمحل خودتون خوشتون میاد؟
24-از کدام شهراستان گیلان خوشتون میاد؟
اقای خرمی بنده 45سئوال طرح کرده بودم که به یکباره برق خونمون رفت بعد30ثانیه اومد والان فقط اینا یادم مونده بود

[/quote:5f841845d7]
[size=13:5f841845d7][color=black:5f841845d7]درود مجدد بر شما
1: شانس اگر منظور اون چیزیه که خارج از کنترل ماست خب باید جزء درصدهای خطا در تدابیر رسیدن ب هدف در نظرش گرفت و زیاد بهش دل نبست اما اگه منظور احتمالاته ، خُب باید تدبیرز کرد که شانس همراه انسان بشه . کلا منتظر بودن برای در زدن شانس ، انسان رو عقب میندازه.
2: معجزه فقط از آن خداست و به شخصه معجزه رو حتما کارهای عجیب غریب نمیدونم بلکه تبدیل بلقوه به بالفعل رو هم معجزه میدونم. معجزه خدا که در نهاد ما قرار داده .
3: به اعتقادات شخصی خودم بسیار پابندم اما اگر کسی با دلیل و استدلال بهم بفهمونه که این اعتقاد درست نیست و برام روشن بشه که درست میگه قبول میکنم . کلا اعتقاداتی که با عقل سالم جور در نیاد برام زیاد قابل اتکا نیست...
4: فکر کنم دیگران من رو بیشتر عمقی نگری میشاسن
5: بله شده ولی عکسش هم بوده .کلا دوست ندارم با یک نگاه در مورد کسی نظر بدم. ؛ اغلب حدسهام درست بوده اما اشتباه هم داشتم در مورد اشخاص.
6: بله زیاد
7: ناامید نه هیچگاه چون اگه ناامیدی باشه پس زندگی کجای کاره؟ پس خدا چی میشه؟شده ناراحت باشم اما نا امید نه.
8: دوتا چیز خیلی عصبیم میکنه اول اینکه وقتی میبینم برخی تماشاگرا دقیقه 75 الی 80 از استادیوم خارج میشند و دوم اینکه متوجه بشم داور به عمد هدفی جز اشتباه کردن و لج بازی نداره...
9: معمولا میپرم بالا !
10: بسیار زیاد بسیار زیاد خصوصا بازی های رو در رو با ملوان
11: خیلی ناراحت بودم شاید اگه کس دیگه ای از غیربومی ها به تیر زده بود این قدر ناراحت نمیشدم و صد البته نرفتن به فینال خیلی تراژدی بود برام.
12: وقتی اقتصاد استان بیماره ، وقتی مسئولین استانی و شهری آنچنان که باید و شاید حامی نیستند عملا کار خیلی خیلی سخته ولی کلا قسمتی از سهام باشگاه به هوادارا انتقال داده بشه .
13: باید باور کنیم وقتی اصول و پایه و زیر ساختها و بستر ها مناسب و اصولی نباشه به موفقیتهای مقطعی نمیشه دل بست. تا وقتی مشکل اقتصادی و صنعتی استان حل نشه کسب موفقیتهای پایدار بسیار بسیار دشواره
14: تا به حال چیزی از گفتار و رفتار تبلیغاتی کاندیها متوجه نشدم. نیاز به زمان دارم.احتمالا مشاعر بنده کم کار هستند...
15:با این اوضاع و احوال پیش بینی برام سخته
16: آرزو دارم خوب باشه
17: به داماش همیشه امیدوارم
18: امیدوارم 20000 کاربره بشه و بزرگترین و پربیننده ترین سایت ورزشی ایران بشه.
19: بله
20: اصلا و به هیچ وجه هیچ گونه دود ،حتی قلیون رو تجربه نکردم.
21: صد در صد عین دوست باهاش حرف میزنم و دلیل کارشو می پرسم و به جای یه اتفاق منفی مثل دود یک اتفاق مثبت ولی خوشایند سن و سالش رو براش جایگزین میکنم.
22: بله بسیار زیاد. گاها شده دقایل بسیار طولانی به حرکات و رفتار یک حیوان دقت کردم.
23: به کوچه پس کوچه های رشت خیلی علاقه دارم . از صیقلان تا چهارراه میکاییل(مطهری) و از چهارراه میکاییل تا پارک شهر رو خیلی دوست دارم. سبزه میدان هم عالیه.
24: اول از همه بدون هیچ برو برگردی: "رشـــــت" اما بعد از رشت "صومعه سرا" رو هم خیلی دوست دارم.
عزیز جان ، اطینان داشته باشید اگه صد تا سوال هم داشتید با کمال میل در خدمت بودم .[/color:5f841845d7][/size:5f841845d7]