[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مصاحبه با کاربران وارش اسپرت [مصاحبه با اسپانسر و حامی رسمی محصولات hp در وارش اسپورت havadarhamishegi ]

مصاحبه با کاربران وارش اسپرت [مصاحبه با اسپانسر و حامی رسمی محصولات hp در وارش اسپورت havadarhamishegi ]

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

کدام یک از سبک های مصاحبه را بیشتر می پسندید؟

مصاحبه به سبک جدید (مانند مصاحبه با ‏miladcivil‏)
9
21%
مصاحبه به سبک قدیم (مانند مصاحبه های گذشته)
33
79%

کل آرا : 42

پستتوسط khorami201 » جمعه مه 31, 2013 9:36 am

[quote:f424aee9e2="The_King_of_rasht"]آقای خرمی عزیز آیا این درسته که فرزندشما ( پسر) حدود 9 سال داره ؟
اگه درسته به سوالات زیر پاسخ بدهید
1_فرزندتون متولد رشت هست یا اصفهان
2_در مورد سرزمین پدریش چه تصوری داره؟
3_تا حالا کتکش زدین؟چرا؟
4_آیا این درسته که توی خونه پلی استیشن دارید یا اگه ندارید با کامپیوتر فوتبال بازی میکنه اونهم لیگ ایران؟؟؟؟
5_میتونید حدس بزنید از کجا فهمیدم فرزند شما پسره و حدود 9 سال (یکی دوسال بالا و پاییین) داره؟
6_کاربر سایت(مهیارمایا ) توی تمام مصاحبه ها شرکت میکنه و از طرف سوال میپرسه ولی حاضر نیست از خودش مصاحبه بشه،یه حرف بهش بزنید تا راضی باشه که نفر بعدی اون باشه[/quote:f424aee9e2]
[size=13:f424aee9e2][color=black:f424aee9e2]
آبرار حمزه جان ، بزرگوار ، مگه من با 33 سال سن چه خبر بوده که بچه 9 ساله داشته باشم؟ تو خانواده پدری بنده زیر 28 الی 30 سال برای پسر ازدواج رو گناه نابخشودنی میدونند! :lol: چند سالیه مزدوج شدم و اون قدر درگیر مشکلات هم خودم و هم خانومم بودیم که اصلا به ذهنمون هم فرزند خطور نکرده! فرزندخوبه ولی آسایش و امکانات و آیندش خیلی مهمتره و من خیلی به این موضوع اهمیت میدم. فرزند نعمتیه که آرزو دارم خدا سالم و پاکشو به همه بده.در کل جواب هاتون رو جور دیگه میدم :

1: چرا اصفهان ؟! درسته که به خاطر مشغله های کاری تهران و اصفهان میرم و میام و گاها مجبورم هفته ای دوروز فقط رشت باشم امـــا بهتره که فرزند هرکسی تو وطن و آب و خاک اجدادی خودش به دنیا بیاد البته هیچ چیز و اتفاقات قابل پیش بینی نیست

2: فعلا که تصوری نداره چون وجود نداره :lol: ولی همه چی به پدر و مادرش بستگی داره که چه طور بهش اصالت رو انتقال بدند در کل
پسر کو ندارد نشان از پسر ...تو بیگانه خوانش مخوانش پسر

3: با ضرب و شتم کودک شدیدا مخالفم.

4: بنده هم به پلی استیشن علاقه دارم و تو بچگی هم تو یه گیم نت تو پل عراق روبروی کوچه فردوسی بود ،البته همیشه با اجازه پدر معمولا تابستونها، میرفتیم و بازی میکردیم شطرنج و فوتبال دستیم هم خوبه. یادش بخیر آتاری ، سگا ، کومودور ، پلی استیشن ، حالا هم کامپیوتر! ضمنا ورزش حرفه ایم کُشتیه.

5 : فعلا که اشتباه حدس زدید عزیزجان :wink: :lol:

6: صلاح مملکت خویش ، خسروان دانند :wink: ... امـــا مهیار جان دل حمزه ما رو نشکن! :lol: [/color:f424aee9e2][/size:f424aee9e2]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه مه 31, 2013 9:36 am

[quote:2c3e3c42db="The_King_of_rasht"]بغل دست من با پیراهن قهوه ای بالای سر آرش یانکی

[img:2c3e3c42db]http://upload7.ir/images/13027638574357742196.jpg[/img:2c3e3c42db][/quote:2c3e3c42db]

اون دستتو بردارررررررررررررررررررررررررررررررر :( :( :( :( تا بهتر ببينيم :D :D :D
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه مه 31, 2013 9:49 am

[quote:9d7a08495c="khorami201"][quote:9d7a08495c="The_King_of_rasht"]آقای خرمی عزیز آیا این درسته که فرزندشما ( پسر) حدود 9 سال داره ؟
3_تا حالا کتکش زدین؟چرا؟
4_آیا این درسته که توی خونه پلی استیشن دارید یا اگه ندارید با کامپیوتر فوتبال بازی میکنه اونهم لیگ ایران؟؟؟؟
5_میتونید حدس بزنید از کجا فهمیدم فرزند شما پسره و حدود 9 سال (یکی دوسال بالا و پاییین) داره؟
6_کاربر سایت(مهیارمایا ) توی تمام مصاحبه ها شرکت میکنه و از طرف سوال میپرسه ولی حاضر نیست از خودش مصاحبه بشه،یه حرف بهش بزنید تا راضی باشه که نفر بعدی اون باشه[/quote:9d7a08495c]
[size=13:9d7a08495c][color=black:9d7a08495c]
آبرار حمزه جان ، بزرگوار ، مگه من با 33 سال سن چه خبر بوده که بچه 9 ساله داشته باشم؟ تو خانواده پدری بنده زیر 28 الی 30 سال برای پسر ازدواج رو گناه نابخشودنی میدونند! :lol: چند سالیه مزدوج شدم و اون قدر درگیر مشکلات هم خودم و هم خانومم بودیم که اصلا به ذهنمون هم فرزند خطور نکرده! فرزندخوبه ولی آسایش و امکانات و آیندش خیلی مهمتره و من خیلی به این موضوع اهمیت میدم. فرزند نعمتیه که آرزو دارم خدا سالم و پاکشو به همه بده.در کل جواب هاتون رو جور دیگه میدم :

1: چرا اصفهان ؟! درسته که به خاطر مشغله های کاری تهران و اصفهان میرم و میام و گاها مجبورم هفته ای دوروز فقط رشت باشم امـــا بهتره که فرزند هرکسی تو وطن و آب و خاک اجدادی خودش به دنیا بیاد البته هیچ چیز و اتفاقات قابل پیش بینی نیست

2: فعلا که تصوری نداره چون وجود نداره :lol: ولی همه چی به پدر و مادرش بستگی داره که چه طور بهش اصالت رو انتقال بدند در کل

4: بنده هم به پلی استیشن علاقه دارم و تو بچگی هم تو یه گیم نت تو پل عراق روبروی کوچه فردوسی بود ،البته همیشه با اجازه پدر معمولا تابستونها، میرفتیم و بازی میکردیم شطرنج و فوتبال دستیم هم خوبه. یادش بخیر آتاری ، سگا ، کومودور ، پلی استیشن ، حالا هم کامپیوتر! ضمنا ورزش حرفه ایم کُشتیه.

6: صلاح مملکت خویش ، خسروان دانند :wink: ... امـــا مهیار جان دل حمزه ما رو نشکن! :lol: [/color:9d7a08495c][/size:9d7a08495c][/quote:9d7a08495c]

حمزه تو نوسترا داموس هستی ؟ :lol:
این اطلاعات غلط رو کی بهت داده ! :lol:
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه مه 31, 2013 10:02 am

[quote:fdef88da46="khorami201"][quote:fdef88da46="mahyarmaya"]عرض سلام و ارادت خدمت پیله آبرار .
سوالهای جالب رو بچه های خوش ذوق سایت پرسیدن امـا یه سوال بود پرسیدید توی همین پست که اگه استاندار یا شهردار بودین چه خدمتی میکردین برای استان و شهرتون"لطفا سوال خودتون رو جواب بیدین.
------------
چه چیز قدیم رو به الان ترجیح میدین؟
جه چیز الان رو به قدیم ترجیح میدین؟(فوتبالی نباشه )
-----------
اگـه یک حسن بزرگ از مردم شهر بخواهید در صدر حسن های بگذارید کدام است؟
اگـه یک عیب بزرگ از مردم شهر بخواهید در صدر معایب بگذارید کدام است؟(رک بیان کنید )
--------
از چه چیز هوادارن ناراضی هستین ؟
-------
استقلال رشت گدشته رو ترجیح میدن یا داماش الان رو؟(منهای هوادارن)
-------
رنگ پیشنهادی لباس داماش؟
------
حدس میزنم شعر هم میگید "اگه حدسم درسته یک شعر از اشعار خودتون رو که خیلی دوست دارید بگید .
یک بیت که شاه بیت اشعار ذهن ـتون هستش رو بیگید (فرقی نداره از نظرزیبایی معنا داشته باشه یا هنر بیان شاعر)
---------
اگـه آهنگ یشنهاد کنید به من که دانلود کنم کدام است ؟(هر آهنگی که به سلیقه خودتان ایده آل است)
یک آهنگ گیلکی هم به سلیقه خودتون معرفی کنید که حس خوبی بااون آهنگ دارید.[/quote:fdef88da46]

[color=black:fdef88da46]درود بر آقا مهیار خوشفکر و جنتلمن و عزیز

[size=13:fdef88da46] 1: اگر شهردار رشت بودم به چند چیز خیلی اهمیت میدادم اول زیبا سازی و رسیدگی به زیر ساختهای نا مناسب شهری و از بین بردن ناهنجاریها و ناموزونیهای شهر که واقعا آزار دهندست ، دوم رسیدگی به امکانات [b:fdef88da46]رفاهی تفریحی[/b:fdef88da46] شهر که در شان رشت و رشتی نیست سوم حتما و حتما فکری اساسی با پیگیری و هماهنگی با نهادهای زیربط در مورد دو رودخانه متاسفانه بسیار آلوده شهر می کردم.

2: اگر استاندار بودم قبل از هرکاری نیروها و نخبه های بومی با قدرت فکری تئوری و عملی بالا رو در قسمتهای مختلف مشغول به کار میکردم و بعد هدف رو رشد اقتصادی و صنعتی استان می گذاشتم.و ضمنا بودجه استان رو درپایان سال برای خودشیرینی به مرکز ارجاع نمیدادم...

3 : در مورد گیلکها عرض میکتم :
یکرنگی و صمیمیت قدیم
تعصب و بیداری جدید

4: حُسن بزرگ رشتیها فرهنگ و دیده و بینش باز و تعصب رو همراه با فهم و شعور داشتنه که متاسفانه در اکثر نقات کشور به دلیل نبود همون فهم در کنار تعصب ، دچار توهم در باره رشتیها شدند
عیب که چه عرض کنم : اگر بر دیده مجنون نشینی / به غیر از خوبی لیلی نبینی امـــا [b:fdef88da46]بیش از حد غریبه نوازی یا غریبه پروری رشتیها [/b:fdef88da46]در طول سالیان متمادی خیلی کار دستمون داده.

5: من اصلا در حد و حدود ناراحت شدن از همشهریان و هواداران فهیم داماش نیستم اما عدم صبر و بردباری و گاها موضع گیری های عجولانه

6: هر گل یه بویی داره ولی صد در صد [b:fdef88da46]داماش[/b:fdef88da46] الان رو ترجیح میدم که برای حرفم دلایل عدیده ای دارم.

7: رنگ غالب آبی با تلفیقی از رگه های قرمز

8: برای دل خودم هر از چند گاهی کاغذی سیاه میکنم امــا در حد و حدودی نیستم که بخوام مطرحشون کنم اما اطاعت امر :

مرغ دل من ، زرد مشو آبی باش!
دانه برچین که سفر نزدیک است...
کوچ جمعیتی از چلچله ها تا به بهشت
دیدنیهای شب رفتن ما نزدیک است
وقت تنگ است
قفس تنگ تر است
مرغ عشقی که آبی ست نه زرد
پر و بالی به زمین می ریزد
تا زه خونین پر او ، دشت شقایق روید...

9 : تصنیف و آهنگ بسیار بسیار زیاد هست که واقعا از شنیدنشون لذت میبرم، تو گیلکی دکلمه های اشعار [b:fdef88da46]"شیون فومنی" [/b:fdef88da46]و اکثر ترانه های استاد [b:fdef88da46]"ناصر مسعودی"[/b:fdef88da46] و در تصانیف فارسی تصنیف [b:fdef88da46]"کاروان"[/b:fdef88da46] از استاد شادروان[b:fdef88da46] "بنان" [/b:fdef88da46][/color:fdef88da46][/size:fdef88da46][/quote:fdef88da46]

دوست داشتم الله تی تی ناصر خان رو تقدیم کنم امـا نمیدونم چـرا توی فایل ها پیدا نکردم.امـا اگـه ندارید حتمـا گوش کنید (نجوای لالایی مادر برای بچه هاست )
این آهنگ ناصر خان مسعودی کـه از آلبوم قدیمی ـشون هستش که مربوط میشه به گلهای 54 55 95 348 64.
http://wdl.persiangig.com/pages/downloa ... %20%29.zip
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahyarmaya در جمعه مه 31, 2013 10:08 am .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مه 31, 2013 10:02 am

[quote:3e3568903d="ali_damashi"][quote:3e3568903d="khorami201"][quote:3e3568903d="The_King_of_rasht"]آقای خرمی عزیز آیا این درسته که فرزندشما ( پسر) حدود 9 سال داره ؟
3_تا حالا کتکش زدین؟چرا؟
6_کاربر سایت(مهیارمایا ) توی تمام مصاحبه ها شرکت میکنه و از طرف سوال میپرسه ولی حاضر نیست از خودش مصاحبه بشه،یه حرف بهش بزنید تا راضی باشه که نفر بعدی اون باشه[/quote:3e3568903d]
[size=13:3e3568903d][color=black:3e3568903d]

6: صلاح مملکت خویش ، خسروان دانند :wink: ... امـــا مهیار جان دل حمزه ما رو نشکن! :lol: [/color:3e3568903d][/size:3e3568903d][/quote:3e3568903d]

حمزه تو نوسترا داموس هستی ؟ :lol:
این اطلاعات غلط رو کی بهت داده ! :lol:[/quote:3e3568903d]

یادمه خیلی وقت پیش یه روز توی این سایت یه نفر رو مورد پسرش که حدود 9 سالشه صحبت کرده بود یه لحظه یادم اومد گفته شاید شما باشی که اشتباه حدس زده بودم گویا!!!!!!!!!
:?
به هر حال شاید الان حدسم اشتباه باشه ولی پیش گوی خوبی هستم (در این موارد) انشاالله خدا بهتون یه گل پسر هدیه بده و ایضاّ گل دختر
در مورد لغات گیلکی که فرمودید از کجا میدونم باید عرض کنم گیلک هستیم دیگه ما ندونیم کی بدونه؟
موفق و پیروز و سر بلند باشد
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه مه 31, 2013 10:06 am

[quote:b6fe2b30d7="khorami201"][quote:b6fe2b30d7="The_King_of_rasht"]
6_کاربر سایت(مهیارمایا ) توی تمام مصاحبه ها شرکت میکنه و از طرف سوال میپرسه ولی حاضر نیست از خودش مصاحبه بشه،یه حرف بهش بزنید تا راضی باشه که نفر بعدی اون باشه[/quote:b6fe2b30d7]
[size=13:b6fe2b30d7][color=black:b6fe2b30d7]

6: صلاح مملکت خویش ، خسروان دانند :wink: ... امـــا مهیار جان دل حمزه ما رو نشکن! :lol: [/color:b6fe2b30d7][/size:b6fe2b30d7][/quote:b6fe2b30d7]
حمـزه جـان خیلی دوستداشتنی هستی "من همیشه کامنت هاتون میخونم لذت میبرم .
خب اون روز که با جهانبخش بودیم از صبحش فکر کنم با مهرداد عزیز از صبح بیرون یک کاری داشتیم که ختم شد به اون گزارش.
اگـه دوست داری دیگـه نمیرم آبرار :wink:
انشالله یک اتفاق خوب قرار بیوفته برای دامـاش اگـه رخ بده حتما به مجید 13 اطلاع میدم
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » جمعه مه 31, 2013 10:16 am

سلامی دوباره
1-نظرتون درباره شانس چیه؟
2-معجزه چطور؟
3-تاچه حد به اعتقادات خودتون(اعتقاذت مذهبی نیست بلکه اعتقادات شخصی)پایبندید؟
4-سطحی نگرهستیدیاعمقی نگر؟
5-تاحالاشده کسی رو برای اولین بارببینیدوشخصیت او راتنشخیص بدید؟کلا ادم شناس هستید؟
6-اهل مسافرت هستید؟
7-تاحالا از زندگی ناامیدشدید؟اگرشدید چه حسی داشتید؟اگرنشدید چرا تابه حال نا امیدنشدید؟
8-تاحالا تواستادیوم ازکوره در رفتید؟
9-عکس العملتون بعد ازگل هایه داماش چیست؟
10-تاحالا تواستادیوم دچاراسترس شَدید شُدید بدلیل حساسیت بازی؟
11-وقتی پنالتی ابوذررحیمی به دیرک دوازه خورد تونیمه نهایی چه حسی داشتید؟
12-اگه بخواین یک برنامه بلندمدت برای پیشرفت داماش ارائه بدید چیست؟
13-چرابعداز نائب قهرمانی پگاه فصل بعدکه شد داماش سقوط کرد؟ایا یک جرقه درفوتبال رشت بودچون خیلیا فک میکردن فصل بعد پگاه درلیگ نتایج درخشانی بگیره
14-درانتخابات شرکت میکنید؟اگرنه به چه دلیل؟اگر اره به چه دلیل؟
15-پنج سال اینده خودتون؟
16-پنج سال اینده مملکت؟
17-پنج سال اینده داماش؟
18-پنج سال اینده وارش اسپرت؟
19-تاحالا انتظارکشیدید؟
20-اهل دود هستید؟
21-اگه یه روز متوجه بشیدفرزندتون سیگارمیکشه چه برخوردی باهاش میکنید؟
22-ایا علاقه به حیوانات دارید؟
23-ازکدوم خیابان رشت به غیرمحل خودتون خوشتون میاد؟
24-از کدام شهراستان گیلان خوشتون میاد؟
اقای خرمی بنده 45سئوال طرح کرده بودم که به یکباره برق خونمون رفت بعد30ثانیه اومد والان فقط اینا یادم مونده بود :D
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه مه 31, 2013 10:54 am

اقای خرمی یک سوال من از شما و دیگر دوستان که متاهل هستند
واکنش همسران شما در مورد حضور شما در سایت و پیگیری اخبار و ...
ایا از شما دلخور شدن ؟ غرغر کردن ؟ /14/
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » جمعه مه 31, 2013 11:11 am

[quote:5f841845d7="777"]سلامی دوباره
1-نظرتون درباره شانس چیه؟
2-معجزه چطور؟
3-تاچه حد به اعتقادات خودتون(اعتقاذت مذهبی نیست بلکه اعتقادات شخصی)پایبندید؟
4-سطحی نگرهستیدیاعمقی نگر؟
5-تاحالاشده کسی رو برای اولین بارببینیدوشخصیت او راتنشخیص بدید؟کلا ادم شناس هستید؟
6-اهل مسافرت هستید؟
7-تاحالا از زندگی ناامیدشدید؟اگرشدید چه حسی داشتید؟اگرنشدید چرا تابه حال نا امیدنشدید؟
8-تاحالا تواستادیوم ازکوره در رفتید؟
9-عکس العملتون بعد ازگل هایه داماش چیست؟
10-تاحالا تواستادیوم دچاراسترس شَدید شُدید بدلیل حساسیت بازی؟
11-وقتی پنالتی ابوذررحیمی به دیرک دوازه خورد تونیمه نهایی چه حسی داشتید؟
12-اگه بخواین یک برنامه بلندمدت برای پیشرفت داماش ارائه بدید چیست؟
13-چرابعداز نائب قهرمانی پگاه فصل بعدکه شد داماش سقوط کرد؟ایا یک جرقه درفوتبال رشت بودچون خیلیا فک میکردن فصل بعد پگاه درلیگ نتایج درخشانی بگیره
14-درانتخابات شرکت میکنید؟اگرنه به چه دلیل؟اگر اره به چه دلیل؟
15-پنج سال اینده خودتون؟
16-پنج سال اینده مملکت؟
17-پنج سال اینده داماش؟
18-پنج سال اینده وارش اسپرت؟
19-تاحالا انتظارکشیدید؟
20-اهل دود هستید؟
21-اگه یه روز متوجه بشیدفرزندتون سیگارمیکشه چه برخوردی باهاش میکنید؟
22-ایا علاقه به حیوانات دارید؟
23-ازکدوم خیابان رشت به غیرمحل خودتون خوشتون میاد؟
24-از کدام شهراستان گیلان خوشتون میاد؟
اقای خرمی بنده 45سئوال طرح کرده بودم که به یکباره برق خونمون رفت بعد30ثانیه اومد والان فقط اینا یادم مونده بود :D[/quote:5f841845d7]

[size=13:5f841845d7][color=black:5f841845d7]درود مجدد بر شما

1: شانس اگر منظور اون چیزیه که خارج از کنترل ماست خب باید جزء درصدهای خطا در تدابیر رسیدن ب هدف در نظرش گرفت و زیاد بهش دل نبست اما اگه منظور احتمالاته ، خُب باید تدبیرز کرد که شانس همراه انسان بشه . کلا منتظر بودن برای در زدن شانس ، انسان رو عقب میندازه.

2: معجزه فقط از آن خداست و به شخصه معجزه رو حتما کارهای عجیب غریب نمیدونم بلکه تبدیل بلقوه به بالفعل رو هم معجزه میدونم. معجزه خدا که در نهاد ما قرار داده .

3: به اعتقادات شخصی خودم بسیار پابندم اما اگر کسی با دلیل و استدلال بهم بفهمونه که این اعتقاد درست نیست و برام روشن بشه که درست میگه قبول میکنم . کلا اعتقاداتی که با عقل سالم جور در نیاد برام زیاد قابل اتکا نیست...

4: فکر کنم دیگران من رو بیشتر عمقی نگری میشاسن

5: بله شده ولی عکسش هم بوده .کلا دوست ندارم با یک نگاه در مورد کسی نظر بدم. ؛ اغلب حدسهام درست بوده اما اشتباه هم داشتم در مورد اشخاص.

6: بله زیاد

7: ناامید نه هیچگاه چون اگه ناامیدی باشه پس زندگی کجای کاره؟ پس خدا چی میشه؟شده ناراحت باشم اما نا امید نه.

8: دوتا چیز خیلی عصبیم میکنه اول اینکه وقتی میبینم برخی تماشاگرا دقیقه 75 الی 80 از استادیوم خارج میشند و دوم اینکه متوجه بشم داور به عمد هدفی جز اشتباه کردن و لج بازی نداره...

9: معمولا میپرم بالا !

10: بسیار زیاد بسیار زیاد خصوصا بازی های رو در رو با ملوان

11: خیلی ناراحت بودم شاید اگه کس دیگه ای از غیربومی ها به تیر زده بود این قدر ناراحت نمیشدم و صد البته نرفتن به فینال خیلی تراژدی بود برام.

12: وقتی اقتصاد استان بیماره ، وقتی مسئولین استانی و شهری آنچنان که باید و شاید حامی نیستند عملا کار خیلی خیلی سخته ولی کلا قسمتی از سهام باشگاه به هوادارا انتقال داده بشه .

13: باید باور کنیم وقتی اصول و پایه و زیر ساختها و بستر ها مناسب و اصولی نباشه به موفقیتهای مقطعی نمیشه دل بست. تا وقتی مشکل اقتصادی و صنعتی استان حل نشه کسب موفقیتهای پایدار بسیار بسیار دشواره

14: تا به حال چیزی از گفتار و رفتار تبلیغاتی کاندیها متوجه نشدم. نیاز به زمان دارم.احتمالا مشاعر بنده کم کار هستند...

15:با این اوضاع و احوال پیش بینی برام سخته

16: آرزو دارم خوب باشه

17: به داماش همیشه امیدوارم

18: امیدوارم 20000 کاربره بشه و بزرگترین و پربیننده ترین سایت ورزشی ایران بشه.

19: بله

20: اصلا و به هیچ وجه هیچ گونه دود ،حتی قلیون رو تجربه نکردم.

21: صد در صد عین دوست باهاش حرف میزنم و دلیل کارشو می پرسم و به جای یه اتفاق منفی مثل دود یک اتفاق مثبت ولی خوشایند سن و سالش رو براش جایگزین میکنم.

22: بله بسیار زیاد. گاها شده دقایل بسیار طولانی به حرکات و رفتار یک حیوان دقت کردم.

23: به کوچه پس کوچه های رشت خیلی علاقه دارم . از صیقلان تا چهارراه میکاییل(مطهری) و از چهارراه میکاییل تا پارک شهر رو خیلی دوست دارم. سبزه میدان هم عالیه.

24: اول از همه بدون هیچ برو برگردی: "رشـــــت" اما بعد از رشت "صومعه سرا" رو هم خیلی دوست دارم.

عزیز جان ، اطینان داشته باشید اگه صد تا سوال هم داشتید با کمال میل در خدمت بودم .[/color:5f841845d7][/size:5f841845d7]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط khorami201 » جمعه مه 31, 2013 11:23 am

[quote:97ff22d396="ali_damashi"]اقای خرمی یک سوال من از شما و دیگر دوستان که متاهل هستند
واکنش همسران شما در مورد حضور شما در سایت و پیگیری اخبار و ...
ایا از شما دلخور شدن ؟ غرغر کردن ؟ /14/[/quote:97ff22d396]
[size=13:97ff22d396]
[color=black:97ff22d396]من کلا هیچ گاه از وقت خانواده برای امورات شخصی و مورد علاقه خودم نمی زنم. پدر مادر همسر برادر خواهر همه و همه تو زندگی براشون وقت قایلم . [b:97ff22d396]همسر بنده نه تنها یک همسر بلکه برای من از بهترین و باوفاترین و نزدیکترین دوستانم محسوب میشند. [/b:97ff22d396]

این ابیات رو هم تقدیم همسر خودم میکنم :

[b:97ff22d396]من نبودم پیش ازین در بند عشق
نرگس مست تو شد ترفند عشق
دل چو فارغ شد ز بند کودکی
گشت در بند تو ای دلبند عشق[/b:97ff22d396][/color:97ff22d396][/size:97ff22d396]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه مه 31, 2013 12:13 pm

با سلام
1-قهرمان جام جهانی 1990؟
2-در آمریکای جنوبی کدوم میپسندی؟ آرژانتین یا برزیل؟
3-به نظرتون بازی های داماش در کجا برگذار بشه عضدی یا سردار؟
4-آخرین باری که دریا رفتین چه زمانی بود؟
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » جمعه مه 31, 2013 4:29 pm

[quote:f00b64ca78="gilan-astaneh"]با سلام
1-قهرمان جام جهانی 1990؟
2-در آمریکای جنوبی کدوم میپسندی؟ آرژانتین یا برزیل؟
3-به نظرتون بازی های داماش در کجا برگذار بشه عضدی یا سردار؟
4-آخرین باری که دریا رفتین چه زمانی بود؟[/quote:f00b64ca78]

[color=black:f00b64ca78][size=13:f00b64ca78]سلام بر شما دوست عزیزم

1: یادش بخیر ، کلاس سوم ابتدایی بودم ، فینال بین آلمان غربی و آرژانتین بود که آلمان با گل دقایق پایانی "آندریاس برمه" از روی نقطه پنالتی برنده بازی شد و قهرمان...

2: هر دو تیم صاحب سبک هستند و فوتبال رو جذاب بازی می کنند.

3: عضدی :P رو خیلی خیلی دوست دارم شاید به اندازه یک اثر تاریخی...

4: آخرین بار حدود 40 روز پیش بود رفتم چمخاله [/size:f00b64ca78] [/color:f00b64ca78]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط aryanrecord » جمعه مه 31, 2013 8:41 pm

سلام مجدد

1-آیا دوست دارین فرزندتون در آینده فوتبالیست بشه؟

2-اگه مجبور بشه برای خدمت سربازی بره ملوان بازی کنه شما چه عکس العملی نشون میدید؟

ممنون
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه ژوئن 01, 2013 4:00 am

بسیار خرسندم که جناب خرمی عزیز در این تاپیک حضور دارن و با حوصله به سوالات پاسخ داده و بنده بیشتر با نظرات ایشون آشنا شدم.
ضمن احترام به همه دوستان عزیز چون بنده چندان علاقه ای به این تاپیک ندارم سوالی نمی پرسم.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » شنبه ژوئن 01, 2013 6:32 am

[color=blue:db8d08a4ab]درود بر شما آقای خرمی
کمی دیر رسیدم بیشتر سوالا پرسیده شده و به صورت سریع مروری کردم اگر تکراری پرسیدم جواب ندید.
1.آیا بنده افتخار زیارت شما رو داشتم؟(تا حالا همدیگر رو دیدیم؟من رو میشناسید؟)
2.چرا به بعضی از سوالات محافظه کارانه وکلی پاسخ دادید؟دلیل خاصی داشت؟ :lol: :wink:
3.نویسنده و کتاب مورد علاقه؟

4.بازیکن خارجی مورد علاقتون و بهترین بازیکن کل دوران فوتبال از نظر شما؟(البته بعد از روماریو!) :D
5. تا بحال جریمه شدین؟؟اگر آره حداکثر چقدر؟
6.در گذشته یا الان اهل فوتبال بازی کردن بودید یا هستید؟نمره به بازیتون بدید؟
7.چرا بنده با اینکه رشته دبیرستانم ریاضی فیزیک بوده از این دو درس و بخصوص فیزیک متنفرم؟
8.با توجه به شناختی که از من دارید(هر چقدر کم) خوشحال میشم یه انتقاد از من بکنید؟خواهشن نفرمایید که در حدش نیستم :lol: ! دوست خوب آینه دوستش هست.پس حتما بفرمایید.
دوستار شما محمد[/color:db8d08a4ab]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان