[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مصاحبه با کاربران وارش اسپرت [مصاحبه با اسپانسر و حامی رسمی محصولات hp در وارش اسپورت havadarhamishegi ]

مصاحبه با کاربران وارش اسپرت [مصاحبه با اسپانسر و حامی رسمی محصولات hp در وارش اسپورت havadarhamishegi ]

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

کدام یک از سبک های مصاحبه را بیشتر می پسندید؟

مصاحبه به سبک جدید (مانند مصاحبه با ‏miladcivil‏)
9
21%
مصاحبه به سبک قدیم (مانند مصاحبه های گذشته)
33
79%

کل آرا : 42

پستتوسط khorami201 » پنج شنبه مه 30, 2013 9:54 pm

[quote:12a3f308b0="777"]باسلام وخسته نباشید
1-اقای خرمی شمابااینکه سنتون بالا هست(بالاترازبقیه کاربرا) ومشغله کاری هم دارید شدید چطورمیشه که وقت میذارید درسایت وارش فعالیت میکنیدتمام خبرهارودنبال میکنیدچون اغلب کاربران وارش جوان یانوجوان هستن واین برای من جالب که شما فعالیت مستمری دارید میشه دلیلش روبفرمایید؟
2-ایا شما درزندگی موفق هستین؟
3-ایا انرژی هسته ایی حق مسلم ماست؟
4-ایا به مباحث سیاسی علاقه دارید؟
5-به موسیقی spanishعلاقه دارید؟
6-هنرنزدایرانیان است بس؟
7-تاحالاسه روزدرسن19سالگی تنها درخانه بودید؟چه احساسی داشتید
8-تنهایی رو دوست دارید؟
9-دوست دارید روزی مدیرعامل داماش بشید؟
10-فکرکنیدمن یک کسی هستم که میخوام دنیا رو ازبین ببرم سه دلیل قانعه کننده بیارید که
من رومنصرف کنید.[/quote:12a3f308b0]

[size=13:12a3f308b0][color=black:12a3f308b0]درود و عافیت بسیار بنده نثار شما
1: بالاتر از همه کاربرای سایت :? باور بفرمایید تکذیب میکنم . :lol: من امسال تازه وارد 33 سالگی شدم و از من پیشکسوت تر از لحاظ سنی و فعالتر تو سایت بسیار هست... اما من خوشبختانه تو محیطهایی هستم که دسترسی به سیستم و نت برام بسیار آسونه و با توجه به عشق و علاقه ای که به ورزش شهرم و خصوصا فوتبال شهرم دارم خیلی حرفه ای پیگیر مسایل میشم. همین جا یادآور میشم که پدر بنده 56 سالشونه اما تو مسایل ورزشی و فوتبال اطلاعاتی از قدیم تا به امروز داره که آدم رو مات میکنه!ضمنا همیشه اعتقاد داشتم افراد برای به روز بودن باید با سنین مختلفی از جوانان و نوجوانان همراه باشند . فرهنگ گفتاری ، تکیه کلامها ، نوع آداب و معاشرت همه و همه به مرور زمان تغییر میکنه و در کنار تجربه به مسایل روز هم نیازمنده.
در کل بنده رو به خاطر 33 سال سن داشتن رد صلاحیت نکنید ها :lol: :lol: :lol:

2: با توجه به تعریف موفقیت که خودم تو زندگیم داشتم بله.

3: بله :lol:

4: علاقه ای به سیاست ندارم.

5: موسیقی های اصیل از هر قوم و مملکت که باشند قابل تفکر و احترامند.

6: با اینکه ایران واقعا و قویا مهد هنره اما به نظرم هنر مرز جغرافیایی نداره ،به هنر دیگر ممالک هم احترام میذارم .

7: تعداد روزهاش دقیق یادم نیست ولی بله تنها بودم و گاهی تنهایی برای انسانها نیازه اما کلا از تنها بودن خوشم نمیاد.

8: گاهی برای انسان نیازه ولی کلا خیر خوشم نمیاد و اهل تنهایی و تنها بودن نیستم.

9: اگر بدونم و اطمینان داشته باشم تو اون مقطع بهترین گزینه هستم و بهتر از من نیست برای ادای دین بله ، چه افتخاری از این بالاتر؟!

10: به حرمت سه چیز : عشق ، انسان ، زندگی

زندگی را می توان در آب دید
می توان تصویری از آن را کشید
می توان با بلبلان همراه شد
رنگ گل را در دل پروانه دید
زندگی را می توان با یک نگاه
در دل مردم همیشه جا گذاشت
می توان از زندگی شهری نوشت
نقش زیبایی از آن در دست داشت[/color:12a3f308b0][/size:12a3f308b0]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » جمعه مه 31, 2013 12:53 am

[quote:e97125a893="sepidroudi"]سلام پیله آبرار آقای خرمی بزرگوار

والا من عادت دارم یه سری سوالهای بیربط و خاص میکنم که البته با این سوالها با چارچوب اعتقادات مخاطبم آشنا میشم (بهر حال پیشاپیش از بابت طرح این پرسشها پوزش میخوام و در صورت تمایل هر کدام رو که دوست دارید پاسخ بدید - ممنون)

پرسشهای 40یا40
1- آیا نظام حاکم در آمریکا و کشورهای اروپایی نظیر انگلیس دموکراتیک هست؟ و آیا فرقی بین دموکراتها و جمهوری خواهان وجود داره؟

2- اسلام حاکم بر کدام یک از کشورهای زیر به نظر شما اسلام واقعیه؟
ایران - ترکیه - عربستان - کشورهای عرب حوزه خلیج فارس

3- آیا نظام حاکم بر چین به معنای واقعی کلمه کمونیستیست؟ اگه هست چه فرقی با کره شمالی داره؟

4- آیا کشوری مثل ترکیه کشوری وابسته به غرب هست؟

5- علت فروپاشی یوگوسلاوی چی بود به نظر شما؟

6- اسراییل یا رژیم غاصب صهیونیستی؟

7- قضیه سوریه رو چطور میبینید؟

8- نظرتون در مورد نلسون ماندلا و گاندی چیه؟ و اینکه چرا مورد احترام اکثر همه طیفهای فکری هستند؟

9- به نظر شما علت آغاز جنگ ایران و عراق چه بود؟ (نظرتون در مورد کشته شدگان عراقی چیه؟)

پرسشهای اقتصادی
1- آیا توسعه اقتصادی بدون توسعه سیاسی امکان پذیره؟

2- اوضاع ایران در آینده رو از نظر اقتصادی چطور میبینید؟ و اینکه تحریمها چقدر در وضعیت اقتصادی موجود تاثیر گزار بوده؟)

3- علت توسعه اقتصادی و پیشرفت کشورهایی نظیر (ترکیه - برزیل - هند - مالزی) که سالهای نه چندان دور اوضاع اقتصادی بدی داشتند چیه؟

4- آیا چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامست؟ (منظورم نهفته است :wink: )

سواهای اجتماعی - فرهنگی
1- نشون ندادن آلات موسیقی مخصوصا موسیقی اصیل ایرانی آیا درسته؟ اگر نه چه ضرری رو متوجه ما میکنه؟

2- آیا ما از فقر فرهنگی در جامعمون رنج میبریم؟ و آیا این موضوع شیب صعودی داشته یا نزولی؟

3- آیا خط قرمزی برای رسانه ها اعم از رسانه های نوشتاری و گفتاری و دیداری وجود داره؟ اگر داره میشه شاخصهاش رو نام ببرید؟

پرسشهای ورزشی
1- چرا ما با این همه سرمایه و نیروی متخصص (تو این زمینه حداقل دانشمون کافیه) نمیتونیم اماکن ورزشی خاص و با کلاس بسازیم (مثلا هنوز بعد سالها بهترین مجموعه ورزشی ما آزادیست و یا خیلی از ورزشگاههای موجودمون قدمتی نیم قرنی دارند)

2- چرا ما میتونستیم تورنمنتهای مهم ورزشی مثل بازیهای آسیایی - جام ملتهای آسیا ( چه بسا در سالهای بعد برگزاری بازیهای آسیایی شاید المپیک و جام جهانی) رو سالهای نه چندان دور برگزار کنیم؟ ولی الان بزرگترین تورنمتی که میتونیم برگزار کنیم مقدماتی نوجوان آسیا و ..... هست؟

فعلا سری اول سوالاتم تموم شد با سپاس از پاسخگویی شما - تا سری بعد[/quote:e97125a893]

آبرار seidroudi، شما هم در شورای بررسی صلاحیت کاندیداها بودی ما خبر نداشتیم؟ :D
ولی جالبه که سوال های دوستان خیلی متفاوت و جذاب هستش. دم همه بچه ها گرم. و جواب های اقای خرمی هم که مثل همیشه زیبا و خواندنی.
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » جمعه مه 31, 2013 2:11 am

سلام آقای خرمی عزیز

قبل از هر چیز عرض ادب و احترام ویژه دارم به شما و از اینکه تیم شهرم هواداران فهیمی مانند شما دارد به خودم می بالم. من هم چند سوال از شما داشتم که خوشحال میشم پاسخ شما رو بدونم:
1) به نظر شما آیا رشت تونسته در پرورش مربیان به مانند بازیکن سازی موفق عمل کنه؟ اگر نه، علتش رو در چه چیز میدونید؟
2) با توجه به اینکه نسل جوان هوادار داماش بسیار پر شور به تشویق داماش در ورزشگاه می پردازند، شما چه حرکت ها، شعار ها و ایده های تشویقی جدیدی به نظرتون میرسه که دوست دارید در آینده اونها رو در ورزشگاه توسط این جوانان ببینید؟

ممنون. شاد، سلامت و سربلند باشید.
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه مه 31, 2013 5:04 am

سلام اینم سوال های من اگه جواب بدین ممنون میشم
1-به چه خواننده ای علاقه دارید؟؟داخل ایران/خارج ایران
2-به نظر شما امتحان بدون تقلب حکم چیه و داره؟؟؟
3-باتوجه به اینکه فصل پشه در راهه نظر شما در مورد نیش پشه چیه؟؟؟حقشه نیش بزنه؟؟؟
4-برین رستوران چی سفارش میدین پیتزا یا ساندویچ؟؟؟چه نوعی؟؟؟
5-نظرتون درباره غذاهای شصت و چهاری چیه(املت و نیمرو)؟؟
6-کلکسون دارید؟؟؟اگه دارین چیه؟؟؟
7-ادکلن مورد علاقتون؟؟
8-بهترین کارتون از دید شما؟؟؟
9-یه سوال دوس دارین ازتون به پرسن چیه؟؟؟خودتون جواب بدین....
وقت طلاست ممنون که وقت گران بهاتون و به من دادین
/13/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » جمعه مه 31, 2013 6:27 am

دوست و سرور گرامیم ، خرمی عزیز ، از خواندن پرسشهای بچه ها و پاسخهای شما لذت بردم
در واقع یک پاسخ شما آنچنان به دلم نشست که دلم خواست اینجا دوباره تکرارش کنم
کلامی که شاید درد و عشق همه ما را به زیبایی بیان کرد

[size=16:0e234e6fc1][color=darkblue:0e234e6fc1][b:0e234e6fc1]رشت : غصه من ، شادی من ، درد من و دوای من ... عشق تو دارد این دل بی کس و بی نوای من[/b:0e234e6fc1][/color:0e234e6fc1]
[/size:0e234e6fc1]
برای شما و عزیزانتان پیروزی و سلامتی از خداوند بزرگ خواهانم
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » جمعه مه 31, 2013 6:40 am

[quote:454a3497c4="mehran2010"]سلام آقای خرمی عزیز

قبل از هر چیز عرض ادب و احترام ویژه دارم به شما و از اینکه تیم شهرم هواداران فهیمی مانند شما دارد به خودم می بالم. من هم چند سوال از شما داشتم که خوشحال میشم پاسخ شما رو بدونم:
1) به نظر شما آیا رشت تونسته در پرورش مربیان به مانند بازیکن سازی موفق عمل کنه؟ اگر نه، علتش رو در چه چیز میدونید؟
2) با توجه به اینکه نسل جوان هوادار داماش بسیار پر شور به تشویق داماش در ورزشگاه می پردازند، شما چه حرکت ها، شعار ها و ایده های تشویقی جدیدی به نظرتون میرسه که دوست دارید در آینده اونها رو در ورزشگاه توسط این جوانان ببینید؟

ممنون. شاد، سلامت و سربلند باشید.[/quote:454a3497c4]

[size=13:454a3497c4][color=black:454a3497c4]درود بر جناب آقای دکتر ، عرض ادب و احترام من به شما همیشگی ست...

1: یکی از دغدغه های فکر و ذهنی من همیشه همین موضوع بوده و هست. به صراحت و به وضوح پاسخ سوال شما رو میدم : "خیــــر" در امر مربی پروری با وجود داشتن افراد کاربلد و بادانش بالا در رشت ،موفق نبودیم به دلایل متفاوت از هوادار تا مسئولین و حتی خود پیشکسوتان فوتبال رشت مقصرند.اول اینکه "مرغ همسایه ..." ، اگر به خودی ها باور و ایمان قلبی داشتیم سرمایه سوزی نمیکردیم.تا جایی که یادمه هر وقت جو خاکی بودن و دور هم بودن و مشکلات مالی و و و داشتیم مربی بومی برامون شد بُت و بعد که از پل گذشتیم مربی بومی شد بی دانش! جهان پور نمونه بارزی از بی مهری هاست...
از طرفی هم خیلی از پیشکسوتهای ما هم یا پایتخت نشینی رو ترجیح دادند و ازشون برای ما فقط خاطره باقی مونده.

2: کلا با فعالیت شدید در امر تبلیغاتی و اطلاع رسانی های تبلیغی و رسانه ای بسیار بسیار موافقم.( مثلا همون بنر با حروف لاتین RASHT ) . در مورد شعار ها هم باید عرض کنم از شعار هایی که مضامین هویتی و نشان دادن اصالت گیلکان باشه خیلی خوشم میاد و تشویق خودی رو بیشتر از تخریب حریف می پسندم. اما در کل همه و همه اینها رو برای ایده آل شدن در گرو داشتن کانون هواداران قوی و رسمی ( و نه اسمی) می بینم. امیدوارم روزی فرا برسه که برای لحظه لحظه زمانهای قبل و حین و بعد از یک بازی در عضدی برنامه ریزی شده باشه.
اینها رو آرزومندم: لیدرهای مجرب و آموزش دیده با سطح فرهنگی بالا ، کانون هواداران فعال و آماده و عمل گرا ، عاری شدن ورزشگاه از توهین و ناسزا ، تبدیل عضدی به تریبون اشاعه و نمایش فرهنگ و اصالت گیلانی با روشهای مختلف
البته خیلی آرمانگرایانه صحبت کردم اما من باور دارم "شدنیست" فقط "کمی همت" می طلبه...

[b:454a3497c4]آقا مهران عزیز ، وقتی باد از مهلکه بگریزد ، باغچه یکدست ، دست تکان خواهد داد...[/b:454a3497c4]
بسیار ارادتمند و سپاسگذارم بابت لطف شما[/color:454a3497c4][/size:454a3497c4]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مه 31, 2013 6:50 am

این عکس رو تقدیم میکنم به جناب خرمی عزیز
پ ن : میدان پل عراق (محله آقای خرمی) ساعت 7 صبح امروز

[img:163ee6a5f2]http://upload7.ir/images/38017047137015912014.jpg[/img:163ee6a5f2]

سری جدید سوالات در کامنت بعدی!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مه 31, 2013 7:00 am

ترجمه لغات(گیلکی به پارسی_پارسی به گیلکی)
گیلکی:
1_تاقچه واز کونیی
2_آبلاکو
3_جینجرجیسکی
4_چیچیلاس
5_کولوش کَن
6_چِله تاس
7_کَردَخاله
6_خالیک
7_باروقو
8_تِلِموار

پارسی:
1_خار پشت
2_گربه وحشی
3_علفزار
4_شاهی(نوعی سبزی خوردن)
5_ریحان(نوعی سبزی خوردن)
6_آبکش
7_توپ
8_گاو ماده
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » جمعه مه 31, 2013 7:11 am

عرض سلام و ارادت خدمت پیله آبرار .
سوالهای جالب رو بچه های خوش ذوق سایت پرسیدن امـا یه سوال بود پرسیدید توی همین پست که اگه استاندار یا شهردار بودین چه خدمتی میکردین برای استان و شهرتون"لطفا سوال خودتون رو جواب بیدین.
------------
چه چیز قدیم رو به الان ترجیح میدین؟
جه چیز الان رو به قدیم ترجیح میدین؟(فوتبالی نباشه )
-----------
اگـه یک حسن بزرگ از مردم شهر بخواهید در صدر حسن های بگذارید کدام است؟
اگـه یک عیب بزرگ از مردم شهر بخواهید در صدر معایب بگذارید کدام است؟(رک بیان کنید )
--------
از چه چیز هوادارن ناراضی هستین ؟
-------
استقلال رشت گدشته رو ترجیح میدن یا داماش الان رو؟(منهای هوادارن)
-------
رنگ پیشنهادی لباس داماش؟
------
حدس میزنم شعر هم میگید "اگه حدسم درسته یک شعر از اشعار خودتون رو که خیلی دوست دارید بگید .
یک بیت که شاه بیت اشعار ذهن ـتون هستش رو بیگید (فرقی نداره از نظرزیبایی معنا داشته باشه یا هنر بیان شاعر)
---------
اگـه آهنگ یشنهاد کنید به من که دانلود کنم کدام است ؟(هر آهنگی که به سلیقه خودتان ایده آل است)
یک آهنگ گیلکی هم به سلیقه خودتون معرفی کنید که حس خوبی بااون آهنگ دارید.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » جمعه مه 31, 2013 7:12 am

[quote:b22fb04bc4="havadarehamishegi"]سلام اینم سوال های من اگه جواب بدین ممنون میشم
1-به چه خواننده ای علاقه دارید؟؟داخل ایران/خارج ایران
2-به نظر شما امتحان بدون تقلب حکم چیه و داره؟؟؟
3-باتوجه به اینکه فصل پشه در راهه نظر شما در مورد نیش پشه چیه%<01><01><01><09<<10*<0:,<10/#<10.<:8Cش بزنه؟؟؟
4-برین رستوران چی سفارش میدین پیتزا یا ساندویچ؟؟؟چه نوعی؟؟؟
5-نظرتون درباره غذاهای شصت و چهاری چیه(املت و نیمرو)؟؟
6-کلکسون دارید؟؟؟اگه دارین چیه؟؟؟
7-ادکلن مورد علاقتون؟؟
8-بهترین کارتون از دید شما؟؟؟
9-یه سوال دوس دارین ازتون به پرسن چیه؟؟؟خودتون جواب بدین....
وقت طلاست ممنون که وقت گران بهاتون و به من دادین
/13/[/quote:b22fb04bc4]
[size=13:b22fb04bc4][color=black:b22fb04bc4]سلام و عرض ارادت ، بر دیده منت

1: بدون هیچ شکی عاشق موسیقی سنتی و صد البته ترانه های گیلکی و خصوصا شخص استاد ناصر مسعودی هستم ، استاد محمدرضا شجریان هم که تو موسیقی دیگه حرفی برای گفتن باقی نمیذارند. در موسیقی پاپ هم به شادروانان فرهاد و فریدون فروغی هم علاقه مند هستم.

2: عجب سوال سختی! از نظر استاد و معلم و دبیر یعنی "همین درسته" و از نظر شاگرد و دانش آموز و دانشجو یعنی "کندوی بی عسل"!!

3: بالاخره روزی هر کس یه جوره دیگه! :wink: خصوصا با این وضع آپارتمان نشینی وقتی حیوان خدا 4 الی 5 طبقه رو بالا میاد ، حتما حقشه ... :lol:

4: زیاد اهل پیتزا نیستم و غذاهای رستورانی ( انواع چلو ها با منوهای گیلکی) رو ترجیح میدم.فسنجون ترش گیلانی ( نه شیرین تهرانی) و آقای پلاکباب ازنوع گیلانی رو میپسندم. از به کار بردن لفظ آقا اول غذا تعجب نکنید! به نظر شما با این هزینه ها و قیمتها خدایی آقا گفتن ندارند؟!
البته اگه واقعا قرار و مجبور باشم پیتزا سفارش بدم گوشت و قارچ یا پپرونی!

5: خیلی خوب و کار راه بندازه. البته قبلا یه غذای ساده و درویشی تلقی میشد که همه به هم برای تعارف و سادگی پیشنهاد میدادند و الان دیگه این غذا هم اعیانی شده!

6: شاید بشه گفت آرشیو! صفحه های گرام ، نوارهای ضبط صوت ترانه های کمیاب و شاید هم نایاب . یه کتابخونه جمع و جور هم دارم که خیلی بهش علاقه دارم.

7: کلا به عطر و ادکلنهای گرم و تلخ علاقه دارم. آخریش هم : "تق هرمس" ( Terre d'Hermes )

8: بوسیدن دست پدر و مادر ، فراموش نکردن گذشته و آب و خاک و اصالت

9: دوست داشتم یه بیت شعر رو که بهش اعتقاد وافری دارم بخونم و اون اینکه :
[b:b22fb04bc4]تیغ بُران گر به دستت داد چرخ روزگار / هرچه میخواهی بِبُر اما مَبُر نان کسی[/b:b22fb04bc4]

آقا میثاق ، بزرگی کردید و منت بر من گذاشتید [/color:b22fb04bc4][/size:b22fb04bc4]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مه 31, 2013 7:44 am

آقای خرمی عزیز آیا این درسته که فرزندشما ( پسر) حدود 9 سال داره ؟
اگه درسته به سوالات زیر پاسخ بدهید
1_فرزندتون متولد رشت هست یا اصفهان
2_در مورد سرزمین پدریش چه تصوری داره؟
3_تا حالا کتکش زدین؟چرا؟
4_آیا این درسته که توی خونه پلی استیشن دارید یا اگه ندارید با کامپیوتر فوتبال بازی میکنه اونهم لیگ ایران؟؟؟؟
5_میتونید حدس بزنید از کجا فهمیدم فرزند شما پسره و حدود 9 سال (یکی دوسال بالا و پاییین) داره؟
6_کاربر سایت(مهیارمایا ) توی تمام مصاحبه ها شرکت میکنه و از طرف سوال میپرسه ولی حاضر نیست از خودش مصاحبه بشه،یه حرف بهش بزنید تا راضی باشه که نفر بعدی اون باشه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط khorami201 » جمعه مه 31, 2013 8:14 am

[quote:bc1603133e="The_King_of_rasht"]ترجمه لغات(گیلکی به پارسی_پارسی به گیلکی)
گیلکی:
1_تاقچه واز کونیی
2_آبلاکو
3_جینجرجیسکی
4_چیچیلاس
5_کولوش کَن
6_چِله تاس
7_کَردَخاله
6_خالیک
7_باروقو
8_تِلِموار

پارسی:
1_خار پشت
2_گربه وحشی
3_علفزار
4_شاهی(نوعی سبزی خوردن)
5_ریحان(نوعی سبزی خوردن)
6_آبکش
7_توپ
8_گاو ماده[/quote:bc1603133e]

[size=13:bc1603133e][color=black:bc1603133e]گیلکی:
1_تاقچه واز کونیی : بالا پایین پریدن
2_آبلاکو : لاک پشت
3_جینجرجیسکی : نوعی پرنده کوچکتر از کنجشک ، برخی مناطق به دمجمبانک هم میگند
4_چیچیلاس : سنجاقک
5_کولوش کَن : مرغی که تازه جوجه دار شده
6_چِله تاس : ظرفی یا جامی کوچک از جنس مس و یا روی که آب حمام چهلم نوزاد رو روش می ریختند
7_کَردَخاله : وسیله ای برای کشیدن آب از چاه
6 (ترتیب شماره ها اشتباه شد حمزه جان ) _خالیک : بیل ، بشتر در صومعه سرا و هندخاله و نوخاله استفاده میشه. فقط حمزه جان شما از کجا بلدی ؟دست مریزاد!
7_باروقو : خودش بد نیست اما ضرب المثلش منشوریه!
8_تِلِموار : سازه ای چوبی در مجاورت خانه که بیشتر برای نگهداری یا پرورش کرم ابریشم استفاده می شده!

پارسی:
1_خار پشت : در گیلکی اصیل و قدیمی فوره یا فئوره یا فیستال فوره
2_گربه وحشی : شال یا شئال برای شغال و گربه وحشی استفاده میشه
3_علفزار : تا به حال نشنیدم!
4_شاهی(نوعی سبزی خوردن) : کَکَج
5_ریحان(نوعی سبزی خوردن) : تا به حال همون ریحان رو شنیدم!
6_آبکش : سَماپَلان
7_توپ : من تا به حال همون توپ گفتم و شنیدم.
8_گاو ماده : لئشه و در برخی مناطق تلم[/color:bc1603133e][/size:bc1603133e]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط khorami201 » جمعه مه 31, 2013 8:57 am

[quote:672bb7cdb4="mahyarmaya"]عرض سلام و ارادت خدمت پیله آبرار .
سوالهای جالب رو بچه های خوش ذوق سایت پرسیدن امـا یه سوال بود پرسیدید توی همین پست که اگه استاندار یا شهردار بودین چه خدمتی میکردین برای استان و شهرتون"لطفا سوال خودتون رو جواب بیدین.
------------
چه چیز قدیم رو به الان ترجیح میدین؟
جه چیز الان رو به قدیم ترجیح میدین؟(فوتبالی نباشه )
-----------
اگـه یک حسن بزرگ از مردم شهر بخواهید در صدر حسن های بگذارید کدام است؟
اگـه یک عیب بزرگ از مردم شهر بخواهید در صدر معایب بگذارید کدام است؟(رک بیان کنید )
--------
از چه چیز هوادارن ناراضی هستین ؟
-------
استقلال رشت گدشته رو ترجیح میدن یا داماش الان رو؟(منهای هوادارن)
-------
رنگ پیشنهادی لباس داماش؟
------
حدس میزنم شعر هم میگید "اگه حدسم درسته یک شعر از اشعار خودتون رو که خیلی دوست دارید بگید .
یک بیت که شاه بیت اشعار ذهن ـتون هستش رو بیگید (فرقی نداره از نظرزیبایی معنا داشته باشه یا هنر بیان شاعر)
---------
اگـه آهنگ یشنهاد کنید به من که دانلود کنم کدام است ؟(هر آهنگی که به سلیقه خودتان ایده آل است)
یک آهنگ گیلکی هم به سلیقه خودتون معرفی کنید که حس خوبی بااون آهنگ دارید.[/quote:672bb7cdb4]

[color=black:672bb7cdb4]درود بر آقا مهیار خوشفکر و جنتلمن و عزیز

[size=13:672bb7cdb4] 1: اگر شهردار رشت بودم به چند چیز خیلی اهمیت میدادم اول زیبا سازی و رسیدگی به زیر ساختهای نا مناسب شهری و از بین بردن ناهنجاریها و ناموزونیهای شهر که واقعا آزار دهندست ، دوم رسیدگی به امکانات [b:672bb7cdb4]رفاهی تفریحی[/b:672bb7cdb4] شهر که در شان رشت و رشتی نیست سوم حتما و حتما فکری اساسی با پیگیری و هماهنگی با نهادهای زیربط در مورد دو رودخانه متاسفانه بسیار آلوده شهر می کردم.

2: اگر استاندار بودم قبل از هرکاری نیروها و نخبه های بومی با قدرت فکری تئوری و عملی بالا رو در قسمتهای مختلف مشغول به کار میکردم و بعد هدف رو رشد اقتصادی و صنعتی استان می گذاشتم.و ضمنا بودجه استان رو درپایان سال برای خودشیرینی به مرکز ارجاع نمیدادم...

3 : در مورد گیلکها عرض میکتم :
یکرنگی و صمیمیت قدیم
تعصب و بیداری جدید

4: حُسن بزرگ رشتیها فرهنگ و دیده و بینش باز و تعصب رو همراه با فهم و شعور داشتنه که متاسفانه در اکثر نقاط کشور به دلیل نبود همون فهم در کنار تعصب ، دچار توهم در باره رشتیها شدند
عیب که چه عرض کنم : اگر بر دیده مجنون نشینی / به غیر از خوبی لیلی نبینی امـــا [b:672bb7cdb4]بیش از حد غریبه نوازی یا غریبه پروری رشتیها [/b:672bb7cdb4]در طول سالیان متمادی خیلی کار دستمون داده.

5: من اصلا در حد و حدود ناراحت شدن از همشهریان و هواداران فهیم داماش نیستم اما عدم صبر و بردباری و گاها موضع گیری های عجولانه

6: هر گل یه بویی داره ولی صد در صد [b:672bb7cdb4]داماش[/b:672bb7cdb4] الان رو ترجیح میدم که برای حرفم دلایل عدیده ای دارم.

7: رنگ غالب آبی با تلفیقی از رگه های قرمز

8: برای دل خودم هر از چند گاهی کاغذی سیاه میکنم امــا در حد و حدودی نیستم که بخوام مطرحشون کنم اما اطاعت امر :

مرغ دل من ، زرد مشو آبی باش!
دانه برچین که سفر نزدیک است...
کوچ جمعیتی از چلچله ها تا به بهشت
دیدنیهای شب رفتن ما نزدیک است
وقت تنگ است
قفس تنگ تر است
مرغ عشقی که آبی ست نه زرد
پر و بالی به زمین می ریزد
تا زه خونین پر او ، دشت شقایق روید...

9 : تصنیف و آهنگ بسیار بسیار زیاد هست که واقعا از شنیدنشون لذت میبرم، تو گیلکی دکلمه های اشعار [b:672bb7cdb4]"شیون فومنی" [/b:672bb7cdb4]و اکثر ترانه های استاد [b:672bb7cdb4]"ناصر مسعودی"[/b:672bb7cdb4] و در تصانیف فارسی تصنیف [b:672bb7cdb4]"کاروان"[/b:672bb7cdb4] از استاد شادروان[b:672bb7cdb4] "بنان" [/b:672bb7cdb4][/color:672bb7cdb4][/size:672bb7cdb4]
آخرين ويرايش توسط khorami201 on جمعه مه 31, 2013 2:39 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط Rashti0131 » جمعه مه 31, 2013 9:27 am

پیله آبرار خرمی مطمئنم کاربرای سایت هم دلشون میخوان شمارو ببینن یه عکسی اگه میشه از خودتون بزارین که اگه ما یه دفعه شمارو تو استادیوم یا جایی دیدیم عرض ادبی خدمت شما داشته باشیم /3/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مه 31, 2013 9:31 am

بغل دست من با پیراهن قهوه ای بالای سر آرش یانکی

[img:71e3f71231]http://upload7.ir/images/13027638574357742196.jpg[/img:71e3f71231]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان