[quote:5f04613007="aryanrecord"][quote:5f04613007="damashmylove2"]آبشک: بر خلاف میلم از داماش جدا میشوم/ با تراکتور و دو تیم دیگر حرف زدم/ شاید بروم یک تیم بزرگ
سایت گل- با محمد آبشک تماس گرفتیم ببینیم قراردادش با داماش تمدید شده یا نه، اما ظاهرا ماجرای او با تیم گبلانی را باید تمامشده دانست. آبشک میگوید با تراکتور حرف زده اما شاید به یک تیم بزرگ برود. یعنی او تراکتور را تیم بزرگی نمیداند؟!
با داماش تمدید کردی؟
هنوز هیچ خبری نشده است. نه در مورد پول پارسال با من حرفی زدهاند و نه تمدید قرارداد. فقط امروز و فردا میکنند و من نمیدانم که این فردا کی میرسد.
یعنی از داماش جدا میشوی؟
داستان من و داماش اینطور که معلوم است منتفی است. نه با حرف میزنند و نه بخشی از قرارداد من را پرداخت میکنند. من هم تصمیم خودم را گرفتم و میخواهم بر خلاف میل قلبیام به تیمی دیگر بروم چون خیلی شرایط سختی دارم.
صحبت از رفتن تو به تراکتور است؟
بله با تراکتور و دو تیم دیگر حرف زدهام و احتمالاً به زودی تصمیم خودم را میگیرم. اما این احتمال هم هست که به یک تیم بزرگ بروم.
چه تیمی؟
فعلاً اسمی نبرم بهتر است.
حرف آخر؟
از تمام هواداران داماش میخواهم که از من راضی باشند و من را درک کنند. مطمئن باشند که اگر من دارم از داماش جدا میشوم بر خلاف میل باطنیام است. شرایط سختی دارم و مجبورم جدا شوم.
مفت داریم بازیکنامون رو از دست میدیم و هیچ کاری هم نمی تونیم بکنیم

[/quote:5f04613007]
با رفتن حسین ابراهیمی راه واسه بقیه باز شد.حالا همه میگن ابراهیمی رفت یه جا دیگه ما چرا نریم؟
سال دیگه زنگ تفریح تیم های دیگه نشیم شانس آوردیم.[/quote:5f04613007]
خوشم میاد همشون این برخلاف میل رو میگن