[quote:b3fec0767c="hojjat-damash"][quote:b3fec0767c="majid13"]وااااااااااااااااااااای
دیشب رفته بودم توو پیج این تیم ان ای سی و بوسیله گوگل ترانزلت یه جمله کوتاه هلندی نوشتم که جهانبخش فوق العادست

الان یه پسره بهم پی ام داده
Hoi Majid. Ik ben een n.e.c.c supporter.* je mij wat meer vertellen over Alireza? Ik merk dat hij enorm populair is in Iran. * je me uitleggen waar die populariteit vandaan komt? Denk je dat hij het niveau aankan in de Eredivisie? Merci
--------------------------------
[color=darkred:b3fec0767c]رفتم توو ترجمشو زدم که با فعل فاعلی عجیب واسم ترجمه کرد![/color:b3fec0767c]
-------------------------------------------------------
سلام مجید. من supporter.* NECC شما به من بگویید در مورد علیرضا هستم؟ من متوجه است که او بسیار محبوب در ایران است. می تواند به شما توضیح دهید که در آن است که محبوبیت می آید از؟ آیا شما فکر می کنم او می تواند سطح را در لیگ برتر، اداره کند؟ بخشش
----------------------------------------------------------
فکر کنم میخاد دلیل این همه محبوبیت علیرضا رو بدونه و ...
من الان موندم چیتو حالیش بوکنم!

مطمعنا منم متنمو به هلندی ترجمه کنم همینطوری عجق وجق میشه!! عجب گیری اوفتادیما

[/quote:b3fec0767c]
ابرار تو وا بدن

[/quote:b3fec0767c]
آبرار با گوگل هلندی به انگلیسی ترجمه کنی نتیجه ی بهتری میگیری.
Hi Majid. I am a supporter NECC. * You tell me more about Alireza? I notice that he is extremely popular in Iran. * You explain to me where that popularity comes from? Do you think he can handle the level in the Premier League? merci
هلندی ها انگلیسی شون خیلی خوبه.متوسط نمره ی تافلشون هم تقریبا در دنیا برتره. ازشون بخوا که انگلیسی صحبت کنن