[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط yankee » سه شنبه مه 28, 2013 10:08 am

[quote:3b93ce91db="sepidroudi"]بکار گرفتن مظلوم و حلافی و در واقع اعتماد به اونها و جذب ایپکچی میتونه جای خالی جهانبخش و ابراهیمی رو پر کنه برامون

اگر آبشک هم بره رضا کار دوست راحت جاشو پر میکنه

نظیف کار هم که موشکل داره!!! اگه بره, یه دفاع متوسط از لیگ 1 یا بازیکنای لیگ برتری که میشه جذبشون کرد و اعتماد به هادی محمدی هم مشکل این قسمت رو پوشش میده

فقط دیگه بازیکنای بیشتری جدا نشن و برای دفاع راست هم یه گزینه قابل اعتماد در حد متوسط جذب کنیم امسال هم تیم خوبی خواهیم داشت :twisted:

سخت نگیرید /7/[/quote:3b93ce91db]

معین با گواردیولا نسبتی داری آیــــا ؟ :D بسیار جایگزین های خوبی بودن اینا. واسه دفاع راست هم من اگه اوضاع جوری شد که نتونستیم کسی رو جذب کنیم هـــادی ســـهرابی رو پیشنهاد میکنم...!
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » سه شنبه مه 28, 2013 10:08 am

[quote:f6ed14604b="sepidroudi"][quote:f6ed14604b="alex00755"][quote:f6ed14604b="sepidroudi"]بکار گرفتن مظلوم و حلافی و در واقع اعتماد به اونها و جذب ایپکچی میتونه جای خالی جهانبخش و ابراهیمی رو پر کنه برامون

اگر آبشک هم بره رضا کار دوست راحت جاشو پر میکنه

نظیف کار هم که موشکل داره!!! اگه بره, یه دفاع متوسط از لیگ 1 یا بازیکنای لیگ برتری که میشه جذبشون کرد و اعتماد به هادی محمدی هم مشکل این قسمت رو پوشش میده

فقط دیگه بازیکنای بیشتری جدا نشن و برای دفاع راست هم یه گزینه قابل اعتماد در حد متوسط جذب کنیم امسال هم تیم خوبی خواهیم داشت :twisted:

سخت نگیرید /7/[/quote:f6ed14604b]

[color=blue:f6ed14604b]داش معین من آدم منفی بافیم؟[/color:f6ed14604b][/quote:f6ed14604b]

نه محمد جان - من کی همچین حرفی زدم؟ :roll: - منظورم کلی بود که اینقدر سخت نگیرید و حرص و جوش نخورید[/quote:f6ed14604b]

[color=blue:f6ed14604b]نه بلامیسر نگفتم که به من چیزی گفتی اصلا منظور منم این نبود.میگم در کل به نظرت من منفی بافم؟به نظر خودم نیستم.خودم آخرای فصل از معدود کسایی بودم که خیالم از موندن راحت بود و میگفتم هر دو تیم و میبریم.حتی مسخره هم شدم اما الان با این اوصاف تنها دلخوشیم سیاسته عابدینیه.یعنی جز عابدینی هرکی الان گرداننده ی اوضاع داماش بود کاملا ناامید بودم ولی الان تنها امیدم همونه.
اگر وضع به همین ترتیب باقی بمونه از معدود دفعاتیه که من اصلا خوشبین نیستم.
دلبستن به مظلوم و حلافی؟
نمیخام بده حلافی رو بگم چون ممکنه بیاد بخونه و روحیش خراب شه ولی واقعا باید تلاششو بیشتر کنه خیلی باید کار کنه،رو مظلوم هم نمیشه حساب کرد.چرا؟بماند.
فکر جذب بازیکن با این اوضاع بی پولی؟؟؟به نظرت باشگاه با چی باید پیش قدم شه برای جذب؟؟؟
میگم که من همه دلخوشیم عابدینیه...[/color:f6ed14604b]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » سه شنبه مه 28, 2013 10:09 am

بچه ها من با هادی سهرابی پیش مربی خصوصیش دارم تمرین میکنم و پویا نزهتی هم با ما تمرین میکنه

ی سوال دارم ازتون اگر نزهتی بخواد بیاد داماش واکنش شما چیه؟
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط alex00755 » سه شنبه مه 28, 2013 10:10 am

[quote:76a50002e2="raincityboy"]بچه ها من با هادی سهرابی پیش مربی خصوصیش دارم تمرین میکنم و پویا نزهتی هم با ما تمرین میکنه

ی سوال دارم ازتون اگر نزهتی بخواد بیاد داماش واکنش شما چیه؟[/quote:76a50002e2]

[color=blue:76a50002e2]بچه خیلی خوبیه...من استقبال میکنم.[/color:76a50002e2]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط yankee » سه شنبه مه 28, 2013 10:11 am

[quote:edb9f39377="raincityboy"]بچه ها من با هادی سهرابی پیش مربی خصوصیش دارم تمرین میکنم و پویا نزهتی هم با ما تمرین میکنه

ی سوال دارم ازتون اگر نزهتی بخواد بیاد داماش واکنش شما چیه؟[/quote:edb9f39377]

محمود جان اولا که خسته نباشید.
دوما من شخصا استقبال میکنم از این موضوع. چون هم بازیکن نسبتا خوبیه. هم از مل مل داره میاد ( که همراه با سوزش فراوان خواهد بود) هم اهل لشت نشا هست نا ان زلی چی.
این نظر من بود ...

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط amin_asadolahpor » سه شنبه مه 28, 2013 10:16 am

بهترین بازیکنان ما رفتن،اما هیچ خبری برای خرید بازیکن ،اسپانسر نیست.
بقیه بازیکنان همه در حال گفتگو با تیمهای دیگه هستن.
تیم ما نسبت به فصل قبل ضعیف تر میشه،وزنگ تفریح برای تیمهای دیگر
وقتی تیم نتیجه نمیگیره ،مدیر عامل ما هم مربی عوض میکنه
الان وقته بازیکن گیری هستش ما اگه الان نتونیم بازیکن بگیریم باید دنبال بازیکنای درجه 2،3باشیم ،وما میمونیمو 1 مشت حسرت
ایران داماش
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه مه 28, 2013 10:18 am

حلافی بازیکن نیست,صراحتا میگم,توی بازی استقلال اون 2تا موقعیت 100% رو کسی که نمیزنه نمیشه روش حساب وا کرد.

درباره نزهتی هم شک دارم بیاد,بیادم باید بهش گفت کسی بهش هتک حرمت نمیکنه چون توی داماش اصل بر حمایت بازیکنها هست,ولی مطمئنم اونم مثه اون پژمان قوری دوباره بر میگرده اونجا پشت رشتیها چرت میگه.

خودش توی 90 بارها و بارها خودشو انزلیچی معرفی میکرد اونم با افتخار نه لشت نشاء!

ولی اگه آدمی مثل ممد غلامی بود که بی حاشیه بود حرفی نبود,ولی این...
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه مه 28, 2013 10:18 am

yankee: آرش جان عایا الان منو به باد استهزا گرفتی یا جدی گفتی؟ :lol:

alex00755: اتفاقا من دلخوشیم به آقای مدیر عامل نیست - چرا؟ بماند...

اتفاقا حلافی بازیکن با کیفیتیه فقط بد شانسی آورده - سال دیگه میبیند که چجور بازیکنیه - مظلوم بازیکن کمی نیست - جهانبخش هم از 18 سالگی اضافه شد به تیم و مثمرثمر بود حالا چرا مظلوم نتونه؟

raincityboy: کیفیت فنیش خوبه خدایی مخصوصا که ما دو تا گوش هامون رو از دست دادیم مهره خوبیه - اگه خودش با علاقه دوست داشته باشه بیاد ما هم استقبال میکنیم!!!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » سه شنبه مه 28, 2013 10:21 am

[quote:5dc1123006="sepidroudi"]yankee: آرش جان عایا الان منو به باد استهزا گرفتی یا جدی گفتی؟ :lol:

اتفاقا حلافی بازیکن با کیفیتیه فقط بد شانسی آورده - سال دیگه میبیند که چجور بازیکنیه - مظلوم بازیکن کمی نیست - جهانبخش هم از 18 سالگی اضافه شد به تیم و مثمرثمر بود حالا چرا مظلوم نتونه؟

raincityboy: کیفیت فنیش خوبه خدایی مخصوصا که ما دو تا گوش هامون رو از دست دادیم مهره خوبیه - اگه خودش با علاقه دوست داشته باشه بیاد ما هم استقبال میکنیم!!![/quote:5dc1123006]

بر حسب کدوم بازی میگی حلافی خوبه داوش؟؟؟چی ازش دیدی؟
چرا بماندتو برام پ.خ کن بینیم اگه راس میگی! :arrow: :D
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط miladcivil » سه شنبه مه 28, 2013 10:22 am

[quote:ea7286d37c="raincityboy"]بچه ها من با هادی سهرابی پیش مربی خصوصیش دارم تمرین میکنم و پویا نزهتی هم با ما تمرین میکنه

ی سوال دارم ازتون اگر نزهتی بخواد بیاد داماش واکنش شما چیه؟[/quote:ea7286d37c]

[color=red:ea7286d37c]به شخصه استقبال میکنم و حس میکنم میونه جای حسین یا جهانبخش پر کنه . [/color:ea7286d37c]

[color=black:ea7286d37c]فقط یه نکته برام مهمه ، که دلیلش چی بود تو 90 گفت اهل لشت نشا از توابع انزلی هست ؟!؟!؟!؟ همین [/color:ea7286d37c]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » سه شنبه مه 28, 2013 10:22 am

[quote:fd8c4b0a77="yankee"][quote:fd8c4b0a77="raincityboy"]بچه ها من با هادی سهرابی پیش مربی خصوصیش دارم تمرین میکنم و پویا نزهتی هم با ما تمرین میکنه

ی سوال دارم ازتون اگر نزهتی بخواد بیاد داماش واکنش شما چیه؟[/quote:fd8c4b0a77]

محمود جان اولا که خسته نباشید.
دوما من شخصا استقبال میکنم از این موضوع. چون هم بازیکن نسبتا خوبیه. هم از مل مل داره میاد ( که همراه با سوزش فراوان خواهد بود) هم اهل لشت نشا هست نا ان زلی چی.
این نظر من بود ...[/quote:fd8c4b0a77]

قربونت داداش

باهاش صحبت کردم گفت در درجه اول میخوام از استان گیلان برم و میترسم مستقیم بیام داماش،ولی تمایل داشت بیاد داماش اینو میشد از حرفهاش فهمید، مطمئن باشید دیگه هیچ وقت به ملوان نمیره چون خیلی دلش خون بود از ملوان

بچه ها فعلا مشکل ما پول هستش تا پول نداشته باشیم هیچ بازیکنی نمیاد جلو،همین نزهتی اگر حسین ابراهیمی نفت تهران جذب نمیشد داشت 280 با نفت میبست، بچه ها من به آینده امیدوارم ولی اینطوری هم که شما فکر میکنید نیست ،ما باید بازیکنهایی جذب کنیم که هم انگیزه داشته باشند و هم تجریه لازم، همهی تیم ها دارند خرج میکنند حتی اون تیم هایی که از لیگ 1 دارن میان :oops:
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط raincityboy » سه شنبه مه 28, 2013 10:25 am

یکی از دوستانمون کامنت گذاشت و گفت بازیکنهای داماش دارند با تیم های لیگ برتری مذاکره میکنند :

متاسفانه باید بگم حقیقت داره :?
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط yankee » سه شنبه مه 28, 2013 10:26 am

[quote:7bc938aebc="sepidroudi"]yankee: آرش جان عایا الان منو به باد استهزا گرفتی یا جدی گفتی؟ :lol:

raincityboy: کیفیت فنیش خوبه خدایی مخصوصا که ما دو تا گوش هامون رو از دست دادیم مهره خوبیه - اگه خودش با علاقه دوست داشته باشه بیاد ما هم استقبال میکنیم!!![/quote:7bc938aebc]

جدی گفتم مهندس معین. :P

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط alex00755 » سه شنبه مه 28, 2013 10:27 am

[quote:b69f296c13="miladcivil"][quote:b69f296c13="raincityboy"]بچه ها من با هادی سهرابی پیش مربی خصوصیش دارم تمرین میکنم و پویا نزهتی هم با ما تمرین میکنه

ی سوال دارم ازتون اگر نزهتی بخواد بیاد داماش واکنش شما چیه؟[/quote:b69f296c13]

[color=red:b69f296c13]به شخصه استقبال میکنم و حس میکنم میونه جای حسین یا جهانبخش پر کنه . [/color:b69f296c13]

[color=black:b69f296c13]فقط یه نکته برام مهمه ، که دلیلش چی بود تو 90 گفت اهل لشت نشا از توابع انزلی هست ؟!؟!؟!؟ همین [/color:b69f296c13][/quote:b69f296c13]

[color=blue:b69f296c13]میلادجان چون اگر غیر از این بگن 90 دقیقه تو انزلی واسه هر بازی فحش میخورن!!!چون بعضیا به هیچ صراطی مستقیم نیستن!!![/color:b69f296c13]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه مه 28, 2013 10:28 am

[quote:82c93dfdee="alex00755"][quote:82c93dfdee="sepidroudi"]yankee: آرش جان عایا الان منو به باد استهزا گرفتی یا جدی گفتی؟ :lol:

raincityboy: کیفیت فنیش خوبه خدایی مخصوصا که ما دو تا گوش هامون رو از دست دادیم مهره خوبیه - اگه خودش با علاقه دوست داشته باشه بیاد ما هم استقبال میکنیم!!![/quote:82c93dfdee]

بر حسب کدوم بازی میگی حلافی خوبه داوش؟؟؟چی ازش دیدی؟
چرا بماندتو برام پ.خ کن بینیم اگه راس میگی! :arrow: :D[/quote:82c93dfdee]

محمد جان الان دارم میرم بیرون - اومدم ایشالا مبسوط توضیح میدم :)
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان