[quote:f6ed14604b="sepidroudi"][quote:f6ed14604b="alex00755"][quote:f6ed14604b="sepidroudi"]بکار گرفتن مظلوم و حلافی و در واقع اعتماد به اونها و جذب ایپکچی میتونه جای خالی جهانبخش و ابراهیمی رو پر کنه برامون
اگر آبشک هم بره رضا کار دوست راحت جاشو پر میکنه
نظیف کار هم که موشکل داره!!! اگه بره, یه دفاع متوسط از لیگ 1 یا بازیکنای لیگ برتری که میشه جذبشون کرد و اعتماد به هادی محمدی هم مشکل این قسمت رو پوشش میده
فقط دیگه بازیکنای بیشتری جدا نشن و برای دفاع راست هم یه گزینه قابل اعتماد در حد متوسط جذب کنیم امسال هم تیم خوبی خواهیم داشت
سخت نگیرید

[/quote:f6ed14604b]
[color=blue:f6ed14604b]داش معین من آدم منفی بافیم؟[/color:f6ed14604b][/quote:f6ed14604b]
نه محمد جان - من کی همچین حرفی زدم؟

- منظورم کلی بود که اینقدر سخت نگیرید و حرص و جوش نخورید[/quote:f6ed14604b]
[color=blue:f6ed14604b]نه بلامیسر نگفتم که به من چیزی گفتی اصلا منظور منم این نبود.میگم در کل به نظرت من منفی بافم؟به نظر خودم نیستم.خودم آخرای فصل از معدود کسایی بودم که خیالم از موندن راحت بود و میگفتم هر دو تیم و میبریم.حتی مسخره هم شدم اما الان با این اوصاف تنها دلخوشیم سیاسته عابدینیه.یعنی جز عابدینی هرکی الان گرداننده ی اوضاع داماش بود کاملا ناامید بودم ولی الان تنها امیدم همونه.
اگر وضع به همین ترتیب باقی بمونه از معدود دفعاتیه که من اصلا خوشبین نیستم.
دلبستن به مظلوم و حلافی؟
نمیخام بده حلافی رو بگم چون ممکنه بیاد بخونه و روحیش خراب شه ولی واقعا باید تلاششو بیشتر کنه خیلی باید کار کنه،رو مظلوم هم نمیشه حساب کرد.چرا؟بماند.
فکر جذب بازیکن با این اوضاع بی پولی؟؟؟به نظرت باشگاه با چی باید پیش قدم شه برای جذب؟؟؟
میگم که من همه دلخوشیم عابدینیه...[/color:f6ed14604b]