[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تالار هواداران جهانبخش ، لژیونر گیلانی و بازیکن سابق داماش

تالار هواداران جهانبخش ، لژیونر گیلانی و بازیکن سابق داماش

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط pouryaR-damash » سه شنبه مه 28, 2013 6:35 am

مهاجم داماش لژیونر شد/ قرارداد ۳ساله با باشگاه هلندی
علیرضا جهانبخش مهاجم ۱۹ساله تیم فوتبال داماش گیلان به مدت سه سال با باشگاه «نیمگن» هلند به توافق رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، علیرضا جهانبخش، مهاجم 19 ساله تیم فوتبال داماش گیلان پس از انجام مذاکرات به مدت سه سال با باشگاه «ان‌ای‌سی نیمگن» هلند به توافق نهایی رسید تا برای ادامه فوتبال خود راهی لیگ هلند شود.

جهانبخش اکنون در حال برطرف شدن مشکل خروج خود از کشور به دلیل عدم انجام خدمت مقدس سربازی است تا با گرفتن روادید راهی هلند شود و پس از طی مراحل تست پزشکی به جمع دیگر نفرات این تیم هلندی بپیوندد.

علیرضا جهانبخش با انتقال به باشگاه ان‌ای‌سی نخستین بازیکن فوتبالی است که از کشورمان در لیگ هلند توپ می‌زند. باشگاه ان‌ای‌سی نیمگن در فصل گذشته در لیگ هلند در بین 18 تیم حاضر در این رقابت‌ها در رده پانزدهم جدول رده‌بندی قرار گرفت.

مهاجم داماش گیلان در جریان رقابت‌های جوانان قهرمانی آسیا در قطر مورد توجه مدیران باشگاه ان‌ای‌سی هلند قرار گرفته بود.

به گزارش فارس، جهانبخش قرارداد سه ساله با این باشگاه هلندی به امضا رسانده که در آن یک بند درباره افزایش یک ساله قرارداد ذکر شده است.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920307000012
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MaziarSraizaM » سه شنبه مه 28, 2013 6:48 am

علیرضا جهانبخش: ملوان تيم خوب و قابل احترامي است و در فوتبال حرفه اي اصلا اين مسائل وجود ندارد . رقابت در دربي هاي ايران همواره وجود داشته است و حتي بين دو باشگاه استقلال و پرسپوليس هم بازيکن ردو بدل شده، اما با تمام اين تفاسير من هيچ وقت من به ملوان فکر نمي کنم و دوست هم ندارم که به اين تيم بروم .
امیر عابدینی:من دوست داشتم جهانبخش به روبین کازان انزلیچی برود اما خودش نخواست
اقا از این جا معلوم شد حهانبخش کلا با تیمای انزلیچی مشکل داره /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /16/ /16/ /16/ /16/ /21/ /21/ /21/
داماش همین که در دیار میرزا هستی بزرگترین افتخار توست افتخار رشتی بودن کمتر از اسیایی شدن نیست
نماد کاربر
MaziarSraizaM
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 22, 2013 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » سه شنبه مه 28, 2013 8:28 am

این پیجشون قبل اینکه رشتی ها برن 9 هزار تا لایک داشت الآن رفته بالای 11 هزار اینا فکر میکنن این 2 هزار نفری که اومدن و لایک کردن طرفدار نایمخگن شدند /10/ /10/

اونی که خوش آمد گفت به دوستان ایرانی یکی از مسئولان باشگاهشون هست فکر کنم بخش رسانه ایشون . کپ کردن این همه آدم رو دیدن. اینا زیاد هوادار ندارن به نظرم . آمستردامی ها اکثراً هوادار آژاکس باید باشند
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه مه 28, 2013 9:02 am

[color=green:4d46c3db8e]--------------------------------------------------------------------------------

به نوشته سايت اين باشگاه توافقات شفاهي براي اين انتقال انجام شده اما هنوز هيچ قراردادي با مهاجم فصل گذشته داماش امضا نشده است و اين کار بعد از آمدن جهانبخش به هلند و انجام تستهاي پزشکي صورت خواهد گرفت.

به گزارش اوج نيوز، از طرف ديگر سايت gelderlander هلند هم در گزارشي اعلام کرده جهانبخش در صورت قبولي در تست پزشکي باشگاه NEC قرارداد سه ساله اش با اين باشگاه را امضا خواهد کرد.

کارلوس آلبرس مدير فني باشگاه NEC درباره جهانبخش گفته است: او يکي از مستعد ترين بازيکنان آسيا است و به لحاظ تکنيکي در سطح بسيار بالايي قرار دارد ضمن آنکه قدرت بدني او هم بسيار بالاست.[/color:4d46c3db8e]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه مه 28, 2013 9:40 am

[quote:97c0040265="mohammadrashti22"]این پیجشون قبل اینکه رشتی ها برن 9 هزار تا لایک داشت الآن رفته بالای 11 هزار اینا فکر میکنن این 2 هزار نفری که اومدن و لایک کردن طرفدار نایمخگن شدند /10/ /10/

اونی که خوش آمد گفت به دوستان ایرانی یکی از مسئولان باشگاهشون هست فکر کنم بخش رسانه ایشون . کپ کردن این همه آدم رو دیدن. اینا زیاد هوادار ندارن به نظرم . آمستردامی ها اکثراً هوادار آژاکس باید باشند[/quote:97c0040265]

مدیر رسانه ایشون رو با علی آقا آشنا کنیم رفیق بشن :lol:
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه مه 28, 2013 12:42 pm

[align=center:671e27866f][color=red:671e27866f][size=18:671e27866f]یک خبر عجیب؛
در صورت حل نشدن مشکل خروج از کشور
جهانبخش به جای هلند به پرسپولیس می‌رود[/size:671e27866f][/color:671e27866f]

[color=darkblue:671e27866f]
بازیکن تیم فوتبال داماش گیلان در صورت حل نشدن مشکل خروج از کشور، راهی پرسپولیس می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس، علیرضا جهانبخش که کار انتقالش به تیم «ان ای سی» هلند تقریبا تمام شده است، احتمال دارد که به دلیل مشکلات خروج از کشور نتواند راهی این باشگاه هلندی شود.

در این صورت دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان خواهان جذب این بازیکن هستند و حاضرند بابت انتقال سه ساله جهانبخش یک میلیارد تومان به باشگاه داماش پرداخت کنند.

این مبلغ به اندازه پولی است که باشگاه داماش از انتقال جهانبخش به هلند کسب می‌کند.

امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش با تایید این خبر به فارس گفت: اگر جهانبخش نتواند راهی خارج از کشور شود اولویت با پرسپولیس است و او را به پرسپولیس می‌دهیم. این بازیکن قراردادی 5 ساله با ما دارد.[/color:671e27866f][/align:671e27866f]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه مه 28, 2013 12:48 pm

5سـال داره پس بمـونه دیگـه.درست یک میلیارد گیـرمون میاد امـا ارزش این رو داره .همین یک میلیارد رو باید 2 تا بازیکن بگیریم جاگزین جهان بکنیم.
الویت با رفتن باشه و تموم سعی بشه کـه بره امـا اگـه نشد در کمـال خود خواهی اصـــلا نبـاید بـره .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mirza_younes » سه شنبه مه 28, 2013 12:55 pm

يعنی چی اخه بره... :roll: اين همه برو بيا و شماره ی 7 و اين چيزا همه كـــــــشــــــك‍‍ـــــــ...! به مَگَه :roll:
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط ali0131 » سه شنبه مه 28, 2013 1:07 pm

اقا من انقدر اعصابم خورده که می خوام منیتور کا مپیوتر رو بشکونم. اخه اقای عابدینی یک بار شد شما مصاحبه بکنی اسم این تیم لعنتی رو نیاری /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ ده اعصاب ندارم به خدا تاز هخوشحال شادمان از این وضعیت بعد این مصاحبه ای اعصاب خوذد کننده /9/ /9/ /9/ /9/ پس اگه تقریبا تمام نشده بود چرا تو همه سایت ها الام کردید قرداد بسته شده و داره میرهه واسه تست پزشکی /9/ /9/ /9/ پس چرا تو سایتشون زده داره میاد / /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /19/ /19/ /19/ /15/ /15/ /9/ /9/
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه مه 28, 2013 1:26 pm

[quote:46cd2eb0a2="nima_beckham"][align=center:46cd2eb0a2][color=red:46cd2eb0a2][size=18:46cd2eb0a2]یک خبر عجیب؛
جهانبخش به جای هلند به پرسپولیس می‌رود[/size:46cd2eb0a2][/color:46cd2eb0a2]

[color=darkblue:46cd2eb0a2]
بازیکن تیم فوتبال داماش گیلان در صورت حل نشدن مشکل خروج از کشور، راهی پرسپولیس می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس، علیرضا جهانبخش که کار انتقالش به تیم «ان ای سی» هلند تقریبا تمام شده است، احتمال دارد که به دلیل مشکلات خروج از کشور نتواند راهی این باشگاه هلندی شود.

در این صورت دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان خواهان جذب این بازیکن هستند و حاضرند بابت انتقال سه ساله جهانبخش یک میلیارد تومان به باشگاه داماش پرداخت کنند.

این مبلغ به اندازه پولی است که باشگاه داماش از انتقال جهانبخش به هلند کسب می‌کند.

امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش با تایید این خبر به فارس گفت: اگر جهانبخش نتواند راهی خارج از کشور شود اولویت با پرسپولیس است و او را به پرسپولیس می‌دهیم. این بازیکن قراردادی 5 ساله با ما دارد.[/color:46cd2eb0a2][/align:46cd2eb0a2][/quote:46cd2eb0a2]
[color=black:46cd2eb0a2]
ما هوادارا دلمون نمی خواد به پرسپولیس بدی ! به نظر ما احترام بزار ! لطفا ![/color:46cd2eb0a2]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط majid13 » سه شنبه مه 28, 2013 1:44 pm

وااااااااااااااااااااای /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
دیشب رفته بودم توو پیج این تیم ان ای سی و بوسیله گوگل ترانزلت یه جمله کوتاه هلندی نوشتم که جهانبخش فوق العادست :D الان یه پسره بهم پی ام خصوصی داده
Hoi Majid. Ik ben een n.e.c.c supporter.* je mij wat meer vertellen over Alireza? Ik merk dat hij enorm populair is in Iran. * je me uitleggen waar die populariteit vandaan komt? Denk je dat hij het niveau aankan in de Eredivisie? Merci
--------------------------------
[color=darkred:0af5512ac6]رفتم توو ترجمشو زدم که با فعل فاعلی عجیب واسم ترجمه کرد![/color:0af5512ac6]
-------------------------------------------------------
سلام مجید. من supporter.* NECC شما به من بگویید در مورد علیرضا هستم؟ من متوجه است که او بسیار محبوب در ایران است. می تواند به شما توضیح دهید که در آن است که محبوبیت می آید از؟ آیا شما فکر می کنم او می تواند سطح را در لیگ برتر، اداره کند؟ بخشش
----------------------------------------------------------

فکر کنم میخاد دلیل این همه محبوبیت علیرضا رو بدونه و ...
من الان موندم چیتو حالیش بوکنم! :lol: مطمعنا منم متنمو به هلندی ترجمه کنم همینطوری عجق وجق میشه!! عجب گیری اوفتادیما /12/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط majid13 در سه شنبه مه 28, 2013 4:41 pm .
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط hojjat-damash » سه شنبه مه 28, 2013 2:12 pm

[quote:22f7035377="majid13"]وااااااااااااااااااااای /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
دیشب رفته بودم توو پیج این تیم ان ای سی و بوسیله گوگل ترانزلت یه جمله کوتاه هلندی نوشتم که جهانبخش فوق العادست :D الان یه پسره بهم پی ام داده
Hoi Majid. Ik ben een n.e.c.c supporter.* je mij wat meer vertellen over Alireza? Ik merk dat hij enorm populair is in Iran. * je me uitleggen waar die populariteit vandaan komt? Denk je dat hij het niveau aankan in de Eredivisie? Merci
[color=darkred:22f7035377]رفتم توو ترجمشو زدم که با فعل فاعلی عجیب واسم ترجمه کرد![/color:22f7035377]
سلام مجید. من supporter.* NECC شما به من بگویید در مورد علیرضا هستم؟ من متوجه است که او بسیار محبوب در ایران است. می تواند به شما توضیح دهید که در آن است که محبوبیت می آید از؟ آیا شما فکر می کنم او می تواند سطح را در لیگ برتر، اداره کند؟ بخشش

من الان موندم چیتو حالیش بوکنم! :lol: مطمعنا منم متنمو به هلندی ترجمه کنم همینطوری عجق وجق میشه!! عجب گیری اوفتادیما /12/[/quote:22f7035377]

ابرار تو وا بدن :D :D :D :D :D :D
/10/ /10/
دنیا فقط رشت،تیم فقط داماش گیلان
همین،نه بیشتر،نه کمتر
نماد کاربر
hojjat-damash
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه مارس 22, 2013 12:00 am

پستتوسط MaziarSraizaM » سه شنبه مه 28, 2013 4:11 pm

اقای عابدینی میخوای اگه خیلی به پرسپولیس علاقه داری اسم تیممونو بذاری پرسپولیس گیلان؟وا بده دیگه برههههههههههه /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
داماش همین که در دیار میرزا هستی بزرگترین افتخار توست افتخار رشتی بودن کمتر از اسیایی شدن نیست
نماد کاربر
MaziarSraizaM
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 22, 2013 12:00 am

پستتوسط rashtlove » سه شنبه مه 28, 2013 4:14 pm

[quote:c57a2a0e33="nima_beckham"][quote:c57a2a0e33="nima_beckham"][align=center:c57a2a0e33][color=red:c57a2a0e33][size=18:c57a2a0e33]یک خبر عجیب؛
جهانبخش به جای هلند به پرسپولیس می‌رود[/size:c57a2a0e33][/color:c57a2a0e33]

[color=darkblue:c57a2a0e33]

امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش با تایید این خبر به فارس گفت: اگر جهانبخش نتواند راهی خارج از کشور شود اولویت با پرسپولیس است و او را به پرسپولیس می‌دهیم. این بازیکن قراردادی 5 ساله با ما دارد.[/color:c57a2a0e33][/align:c57a2a0e33][/quote:c57a2a0e33]
[color=black:c57a2a0e33]
ما هوادارا دلمون نمی خواد به پرسپولیس بدی ! به نظر ما احترام بزار ! لطفا ![/color:c57a2a0e33][/quote:c57a2a0e33]

کار کار روباییان هســـــــــــــــــــــــــــــــــتت

خدا لعنتــــــــــــــت کنه

خدایا طوری بشه این بچه نره اونجا وگرنه خودتــــــــــــت صبرش هم بده به ما

نابود میـــــشــــــــــــــــه

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط navid_rasht » سه شنبه مه 28, 2013 4:25 pm

[quote:b3fec0767c="hojjat-damash"][quote:b3fec0767c="majid13"]وااااااااااااااااااااای /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
دیشب رفته بودم توو پیج این تیم ان ای سی و بوسیله گوگل ترانزلت یه جمله کوتاه هلندی نوشتم که جهانبخش فوق العادست :D الان یه پسره بهم پی ام داده
[color=darkred:b3fec0767c]رفتم توو ترجمشو زدم که با فعل فاعلی عجیب واسم ترجمه کرد![/color:b3fec0767c]

من الان موندم چیتو حالیش بوکنم! :lol: مطمعنا منم متنمو به هلندی ترجمه کنم همینطوری عجق وجق میشه!! عجب گیری اوفتادیما /12/[/quote:b3fec0767c]

ابرار تو وا بدن :D :D :D :D :D :D
/10/ /10/[/quote:b3fec0767c]

آبرار با گوگل هلندی به انگلیسی ترجمه کنی نتیجه ی بهتری میگیری.

Hi Majid. I am a supporter NECC. * You tell me more about Alireza? I notice that he is extremely popular in Iran. * You explain to me where that popularity comes from? Do you think he can handle the level in the Premier League? merci
هلندی ها انگلیسی شون خیلی خوبه.متوسط نمره ی تافلشون هم تقریبا در دنیا برتره. ازشون بخوا که انگلیسی صحبت کنن
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان