[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mohammadrashti22 » يکشنبه مه 26, 2013 7:23 pm

[quote:864fbb87bb="The_King_of_rasht"][quote:864fbb87bb="mohammadrashti22"][quote:864fbb87bb="The_King_of_rasht"]بر خلاف اکثریت دوستان که ناراحت کمبود بازیکن در فصل بعد هستند من این نگرانی رو ندارم یه لحظه پیش خودتون فکر کنید که حسین ابراهیمی و جهانبخش از کجا اومدند؟آبشک و حاجتی وغیره از کجا اومدند؟
جوابش رو من میدم از کارخانه بازیکن سازی داماش
مطمئن باشید ما فصل بعد یه جهانبخش جدید داریم به اسم امیر محمد مظلوم
و یه حسین ابراهیمی جدید به اسم دادرسی
واسه هر پست یکی رو داریم تی توی دروازه علاوه بر بهنام لایقی فر، پور گلی و اصلانی رو توی امید ها داریم
مازیار متقی طلب و هادی محمدی رو داریم
مهرگان گلبرگ و خیلی های دیگه
این حرف من رو به خاطر بسپارید :
[b:864fbb87bb]"نسل جدید فوتبال رشت زودتر از اون چیزی که فکرش رو بکنیم شکوفا میشه حتی توی این شرایط"[/b:864fbb87bb][/quote:864fbb87bb]

از بین این بازیکنایی که گفتی فقط بازی دادرسی و هادی محمدی رو دیدم و بازیشون خوب بود
به نظرم فصل بعد هادی محمدی مهره ی خوبی واسه دفاع هست
باقی بازیکنا چطور هستند؟[/quote:864fbb87bb]

بازیکنهایی که نام بردم از آینده دار ترین بازیکنان این شهر هستند که البته باید اسم سعید مرتضوی رو بهشون اضافه کنم این بازیکنها امسال توی فهرست تیم بزرگسالان هم بودند و یه چندتاشون توی پارسه و بقیه در تیم امید به کار گرفته شدند[/quote:864fbb87bb]

ولی اینم باید در نظر داشته باشیم که نمیشه یهو بازیکنا رو جوون کرد. باید در کنار بازیکنای با تجربه آرام ارام به جوونا میدان داد. مثل جهانبخش که آروم آروم بهش میدان دادن و بازیکن فیکس شد
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه مه 26, 2013 7:27 pm

من هم نگفتم که همشون رو یهو فیکس بزاریم که ! /4/
منظورم اینه هر بازیکنی که ماند قدم روی چشم و هر کس هم رفت من وشمای هوادار نباید نگران جای خالیش باشیم چون استعداد های زیادی پشت خط آماده هستند
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » يکشنبه مه 26, 2013 7:37 pm

اسم رو عوض کنیم از نقل وانتقالات بذاریم انتقالات فصل بعد /8/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط mamalirize » يکشنبه مه 26, 2013 7:52 pm

با امضای قرارداد دوساله؛
هافبک تیم داماش به نفت تهران پیوست
هافبک تیم داماش گیلان با امضای قرارداد دو ساله به تیم نفت تهران پیوست.

به گزارش خبرنگار مهر،حسین ابراهیمی هافبک فصل گذشته تیم داماش، عصر یکشنبه با حضور در محل دفتر مدیر عامل باشگاه نفت تهران با امضای قراردادی دو ساله به این تیم پیوست تا از فصل آینده رقابت‌های لیگ برتر پیراهن این تیم را بر تن کند.
♥♥♥ داماش شهر باران ♥♥♥
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه مه 26, 2013 8:02 pm

[color=black:a745d75d1b]دوست خوبم فکر کنم تو نام بازیکنهای امید یکم اشتباه تایپ کرد که من اصلاح میکنم با اجازه :

میلاد پورقلی و میلاد نصرالهی دروازبان

سامان فرزامپور دفاع، آرمین منفر دوست

سعید اسماعیل پور و محمد ابراهیم ابراهیم زاده ،مازیار متقی هافبک

محمد دادرسی هم مهاجم

سهمیه امیدهای ما 3 نفر قرار داد دارند: آرمین منفردوست،مازیار متقی،و میلاد پورقلی و 2 جای خالی دیگه داریم

بازیکنهایی که در سهمیه امید اسمشون نبردم همه سهمیه زیر 23 حساب می آیند که با توجه به حضور محمد دادرسی ، بهنام لایقی فر و سعید مرتضوی کارشون خیلی سخت[/color:a745d75d1b]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط kablakijay » يکشنبه مه 26, 2013 8:26 pm

اینطور پیش بره این فصل رو هم باید با مشقت پشت سر بزاریم نخواستیم بازیکن بگیرید همین بازیکنارو حفظ کنید خودش کلیه... :?
نماد کاربر
kablakijay
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط ahura » يکشنبه مه 26, 2013 8:51 pm

خواهش دارم از مسولين داماش استخوان اصلي تيم و حفظ كنيد. نزاريد ديگه بازيكن از دس بديم
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه مه 26, 2013 8:55 pm

[quote:e181aa466c="amirdamashcity"][quote:e181aa466c="alex00755"][color=red:e181aa466c][size=18:e181aa466c]کلا مسئولین تیم خسته نباشید... /9/

چطوره آبشک و مهدویو حاجتی و نظیفکارم بدین بره؟؟ها؟؟؟

تیم امید و بفرستیم فصل بعد؟؟؟

تیم امید به اضافه داسیلوا و فراهانی و حاجی زاده...

/9/[/size:e181aa466c][/color:e181aa466c][/quote:e181aa466c]

محمد سیاه یادت رفت ... :( :([/quote:e181aa466c]

:lol: :lol: :lol:
[color=black:e181aa466c]چاووشی هم نوک حمله [/color:e181aa466c]:wink:

[color=blue:e181aa466c]عابدینی گفته بود به غیر جهانبخش 3 تا از تیم جدا میشن !
1- حسن ابراهیمی (قطعی شد)
2- آبشک (احتمالا)
3- نظیفکار (احتمالا)[/color:e181aa466c]

[color=brown:e181aa466c]خب با این اوضاع تیم ما بیش از 30% تغییر تو اسکلت اصلی داره و واسه ما یعنی فاجعه که بچه ها چشم بسته همدیگرو پیدا میکردن ![/color:e181aa466c]

[color=red:e181aa466c][size=24:e181aa466c]خدا بخیر بگذرونه [/size:e181aa466c][/color:e181aa466c] :oops:
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه مه 26, 2013 8:59 pm

[quote:a863079e67="mahyarmaya"][quote:a863079e67="The_King_of_rasht"]بر خلاف اکثریت دوستان که ناراحت کمبود بازیکن در فصل بعد هستند من این نگرانی رو ندارم یه لحظه پیش خودتون فکر کنید که حسین ابراهیمی و جهانبخش از کجا اومدند؟آبشک و حاجتی وغیره از کجا اومدند؟
واسه هر پست یکی رو داریم تی توی دروازه علاوه بر بهنام لایقی فر، پور گلی و اصلانی رو توی امید ها داریم
[b:a863079e67]"نسل جدید فوتبال رشت زودتر از اون چیزی که فکرش رو بکنیم شکوفا میشه حتی توی این شرایط"[/b:a863079e67][/quote:a863079e67]
انصافــا که منچستری هستی.
ایــــول .مـا مثل بارسـا و رئال نیستیم که نیمار بخریم یا رونالدو.مـا میسازیم و با اون قهرمانیم[/quote:a863079e67]

[color=blue:a863079e67]بله بله ، فن پرسی هم بارسا خرید ! رونی و فردیناند و فن درسار و دخه آ و برباتوف و ........ قطعااااااااااااااااااااا منچستر پرورش داد [/color:a863079e67] :lol:

[color=red:a863079e67]بگذریم ، [/color:a863079e67][color=black:a863079e67]ولی برای حداقل بقا تو لیگ ما باید همین تیم فعلی حفظ کنیم و تو یکی دو پست ترمیم داشته باشیم .
حالا کیا میخوان جانشین جهانبخش و ابراهیمی بشن الله اعلم ! [/color:a863079e67]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه مه 26, 2013 9:00 pm

[quote:b119c3cb2e="The_King_of_rasht"]بر خلاف اکثریت دوستان که ناراحت کمبود بازیکن در فصل بعد هستند من این نگرانی رو ندارم یه لحظه پیش خودتون فکر کنید که حسین ابراهیمی و جهانبخش از کجا اومدند؟آبشک و حاجتی وغیره از کجا اومدند؟
[b:b119c3cb2e]"نسل جدید فوتبال رشت زودتر از اون چیزی که فکرش رو بکنیم شکوفا میشه حتی توی این شرایط"[/b:b119c3cb2e][/quote:b119c3cb2e]

در مورد آقای مظلوم رفیق بنده یه صحبت خصوصی بعدا باهات دارم که یه گندی 5 شنبه به بار آورد اون سرش ناپیدا احتمالن به مراجع قضاییم کشیده میشه در آینده
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه مه 26, 2013 9:03 pm

[quote:604e3b7ccb="mamalirize"]با امضای قرارداد دوساله؛
هافبک تیم داماش به نفت تهران پیوست
هافبک تیم داماش گیلان با امضای قرارداد دو ساله به تیم نفت تهران پیوست.

به گزارش خبرنگار مهر،حسین ابراهیمی هافبک فصل گذشته تیم داماش، عصر یکشنبه با حضور در محل دفتر مدیر عامل باشگاه نفت تهران با امضای قراردادی دو ساله به این تیم پیوست تا از فصل آینده رقابت‌های لیگ برتر پیراهن این تیم را بر تن کند.[/quote:604e3b7ccb]

هر وقت با هزار امید و آرزو میایم اینجا که خبر خوب بشنویم بهترکه نمیشه هیچ بدترم میشه!!!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » يکشنبه مه 26, 2013 9:08 pm

حسین رفت ولی مطمئنم با پشیمونی برمیگرده

زیادم ناراحت نباشید داماش اگه میخواست به چنگ بره تو این دو سالی که انواع و اقسام دشمنارو داشتیم یه چنگ میرفتیم
چرا نمیخواید باور کنید تیم ما متکی به فرد نیست
مگه هرندی و دینور و درخشان و قاسمپور و ... رفتن یا محمد غلامی که رفت و همه یا مصیبتا سر داده بودن ذره ای از قدرتمون کم شد؟؟؟
ملاک داماشه نه شخص
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه مه 27, 2013 3:54 am

حسین هم رفت !
از شنیدن خبر رفتن حسین به نفت تهران شوکه شدم . همین چند ساعت پیش بود که داشتیم با علی آقا در مورد بازیکنان بومی مون و بویژه حسین حرف می زدیم . ایکاش یه کم بیشتر منتظر داماش می موند ... هر جا که هست خدا پشت و پناهش باشه . تو قلب ما جا داره . اشک هاش رو بعد از بازی پرسپولیس تو جام حذفی هیچ وقت فراموش نمی کنم ...

/9/ /9/ /9/ اون چی گه ری ! همه میگفتن بازیکن های بومی نمیرند ! چی شد پس ؟
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه مه 27, 2013 3:58 am

[quote:afde99aac1="ARYANST122"]حسین رفت ولی مطمئنم با پشیمونی برمیگرده

زیادم ناراحت نباشید داماش اگه میخواست به چنگ بره تو این دو سالی که انواع و اقسام دشمنارو داشتیم یه چنگ میرفتیم
چرا نمیخواید باور کنید تیم ما متکی به فرد نیست
مگه هرندی و دینور و درخشان و قاسمپور و ... رفتن یا محمد غلامی که رفت و همه یا مصیبتا سر داده بودن ذره ای از قدرتمون کم شد؟؟؟
ملاک داماشه نه شخص[/quote:afde99aac1]

[size=18:afde99aac1][color=red:afde99aac1]ما با همین بازیکن ها جلوی دشمنامون به چنگ نمیرفتیم ! میشه بگی بعد رفتن اینا تو بازی هامون به کی امیدوار باشیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[/color:afde99aac1][/size:afde99aac1]
واسه منم شخص مهم نیست (اگه هم مهم باشه فقط مهدوی برام مهمه :) ) ولی این 2 تا تنها نقطه قوت ما بودند .... آقا من خیلی از این فصل میترسم :? :? :? :?
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط yankee » دوشنبه مه 27, 2013 5:26 am

[quote:c3e6daae90="mahyarmaya"][quote:c3e6daae90="The_King_of_rasht"]بر خلاف اکثریت دوستان که ناراحت کمبود بازیکن در فصل بعد هستند من این نگرانی رو ندارم یه لحظه پیش خودتون فکر کنید که حسین ابراهیمی و جهانبخش از کجا اومدند؟آبشک و حاجتی وغیره از کجا اومدند؟
[b:c3e6daae90]"نسل جدید فوتبال رشت زودتر از اون چیزی که فکرش رو بکنیم شکوفا میشه حتی توی این شرایط"[/b:c3e6daae90][/quote:c3e6daae90]
انصافــا که منچستری هستی.
ایــــول .مـا مثل بارسـا و رئال نیستیم که نیمار بخریم یا رونالدو.مـا میسازیم و با اون قهرمانیم[/quote:c3e6daae90]

در تایید حرفهای میلاد عزیز باید اینو اضافه کنم که مهیار جان مگه آرسنالی شدی جدیدن ؟ آخه حرف از بازیکن ساختن زدی !!!!! :D
منچستر چی ساخته ؟!!!!!!!! :D :lol:

در ضمن دوستان اینقدر منت بازیکن ها رو نکشید هرکی دوست داره میمونه. این تیم هم مطمئن باشید با جوون هاش نتیجه میگیره.
من از حسین ناراحت شدم چون که همه جا گفته ملاک من بازی در آسیا هست واسه فصل آینده بعد میره نفت تهران !!!!!!
بهر حال واسش آرزوی موفقیت میکنم
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان