مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط ali126 » جمعه مه 24, 2013 7:18 am
دمت گم محمد!!فقط گیر میاره آدم و.... عشق است افشینه خودمون با غیرته
-
ali126
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am
-
توسط r4sht » جمعه مه 24, 2013 9:34 am
غلامی اگه توی سپاهان نمونه فکر کنم پرسپولیسی بشه
من فکر نکنم با این اوضاع بیاد داماش
خدا کنه همین هایی رو که داریم هم از دست ندیم گرفتن بازیکن پیشکش
نه از خریدارای خارجی دیگه خبریه و نه از داخلی
تا زمانی که نهادی دولتی یا شبیه دولتی نیاد داماش رو نگیره همین آش و همین کاسه
بهترین کارنامه رو کارخانه پگاه داشت که چند سال تیم رو حفظ کرد و با بحران اقتصادی نتونست تیم رو حفظ کنه
امیدوارم تا دیر نشده برای فصل آینده وضعیت مالک و بازیکنا و بدنسازی روشن بشه
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
-

r4sht
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am
توسط soroosh8 » جمعه مه 24, 2013 9:46 am
[quote:e70a18f95f="popo131"][quote:e70a18f95f="Mordab"]با توجه به اینکه سیاست فصل جدید باشگاه هم مشخص شد و به گفته مدیر عامل باشگاه قرار به استفاده از بازیکنان محصول خود داماش هست : بنظرم میشه تو فصل جدید از امیر محمد مظلوم بازیکن ملی پوش داماش بهره برد و همینطور بازگشت بچه هایی که پارسال به پارسه داده بودیم و استفاده از بازیکنان رشتی حاظر در لیگ یک و لیگ برتر مثله تیزرو که پست اصلیش دفاع راست هست و شاید هم میکاییلی و ....
البته با حفظ بازیکنان کنونی///...[/quote:e70a18f95f]
شنیدم میکائیلی میخواد بره ملوان ....برای ..سربازی[/quote:e70a18f95f]
دیگه فکر داماش اومدن رو واسه همیشه فراموش کنه پس
-

soroosh8
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am
توسط r4sht » جمعه مه 24, 2013 12:29 pm
[quote:2ecebe4637="soroosh8"][quote:2ecebe4637="popo131"][quote:2ecebe4637="Mordab"]با توجه به اینکه سیاست فصل جدید باشگاه هم مشخص شد و به گفته مدیر عامل باشگاه قرار به استفاده از بازیکنان محصول خود داماش هست : بنظرم میشه تو فصل جدید از امیر محمد مظلوم بازیکن ملی پوش داماش بهره برد و همینطور بازگشت بچه هایی که پارسال به پارسه داده بودیم و استفاده از بازیکنان رشتی حاظر در لیگ یک و لیگ برتر مثله تیزرو که پست اصلیش دفاع راست هست و شاید هم میکاییلی و ....
البته با حفظ بازیکنان کنونی///...[/quote:2ecebe4637]
شنیدم میکائیلی میخواد بره ملوان ....برای ..سربازی[/quote:2ecebe4637]
دیگه فکر داماش اومدن رو واسه همیشه فراموش کنه پس[/quote:2ecebe4637]
[color=red:2ecebe4637]سروش جان همین نظر رو در مورد ابراهیمی هم داری ؟ که در ملوان بازی کرد؟ [/color:2ecebe4637]
-

r4sht
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am
توسط ashkan0131 » جمعه مه 24, 2013 3:45 pm
سعید دقیقی که قطعا نمیاد داماش چون دانشگاش در تبریزه و خودش گفته یا تبریز یا تهران
در مورد بقیه هم باید تا آخرین لحظه صبر کرد من فکر میکنم اگه ی استعداد یابی میشد یا از تیم های محلی در شهرهای مختلف استان خودمون و مازندران در خواست میشد که هر کدوم یکی دوتا بازیکن خودشونو معرفی کنند و ی تستی ازشون گرفته میشد بهتر بود اینجوری هم به استعداد های استان و هم به خود تیم کمک میشد
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
-

ashkan0131
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am
توسط havadarevaghey » جمعه مه 24, 2013 5:41 pm
کاظمي در ليست پيرواني حضور ندارد
هافبک تيم فوتبال فجرسپاسي مورد توجه غلامحسين پيرواني نيست و در ليست اين مربي حضور ندارد.
تيم فجر سپاسي شيراز اخيرا با غلامحسين پيرواني به توافق رسيده و قرار است تمرينات خود را از روز 6 خرداد آغاز کند و براي سيزدهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر آماده شود.
به گزارش فارس،7-8 بازيکن فجر با اين تيم قرارداد دارند و ساير بازيکنان نيز قرار است با نظر غلامحسين پيرواني با آنها صحبت شود تا در صورت توافق در شيراز باقي بمانند. پيرواني ليست مازاد و بازيکنان مورد نظر خود را به باشگاه ارائه داده و قرار است روزهاي آينده مسئولان فجر سپاسي براي انعقاد قرارداد با بازيکنان صحبت کنند.
در ليستي که پيرواني در اختيار باشگاه قرارداد نام حسين کاظمي ديده نميشود اما مهدي نظري مورد توجه پيرواني است و قرار است مسئولان باشگاه در روزهاي اخير با او صحبت کنند. قرارداد نظري به پايان رسيده و بايد ديد اين بازيکن که از تيمهاي مختلفي از جمله استقلال و باشگاههاي چين پيشنهاد دارد در شيراز خواهد ماند يا خير.
به نظرم میتونه گزینه خوبی برای پست هافک دفاعی باشه
-

havadarevaghey
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 12, 2011 12:00 am
توسط soroosh8 » جمعه مه 24, 2013 6:33 pm
[quote:23ae5223a7="ashkan0131"]سعید دقیقی که قطعا نمیاد داماش چون دانشگاش در تبریزه و خودش گفته یا تبریز یا تهران
در مورد بقیه هم باید تا آخرین لحظه صبر کرد من فکر میکنم اگه ی استعداد یابی میشد یا از تیم های محلی در شهرهای مختلف استان خودمون و مازندران در خواست میشد که هر کدوم یکی دوتا بازیکن خودشونو معرفی کنند و ی تستی ازشون گرفته میشد بهتر بود اینجوری هم به استعداد های استان و هم به خود تیم کمک میشد[/quote:23ae5223a7]
[color=darkblue:23ae5223a7][size=12:23ae5223a7]این فصل چاره ای جز اینم نداریم,البته بدم نیست,بقول معروف عدو شود سبب خیر...[/size:23ae5223a7][/color:23ae5223a7]
-

soroosh8
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am
توسط saleh1346 » شنبه مه 25, 2013 8:01 am
هافبک داماش با باشگاه NEC هلند به توافق رسيد
هافبک فصل گذشته داماش گيلان براي حضور در باشگاه NEC هلند به توافق رسيد.
عليرضا جهانبخش با تاييد اين خبر گفت: خداراشکر مي کنم که توافقات حاصل شده و مشکلي براي حضور در باشگاه هلندي ندارم. کارهاي پاياني و ويزا را انجام مي دهم و ظرف يک هفته آينده به هلند خواهم رفت.
به گزارش اوج ، وي ادامه داد: دو، سه پيشنهاد بسيار خوب داشتم و پس از صحبت هايي که انجام داديم به نظرم بهترين تصميم را گرفتم. باشگاه NEC هلند امکانات بسيار خوبي دارد و نظر مربيان و مدير فني اين تيم هم روي من مثبت است.
جهانبخش در پايان افزود: حضور در فوتبال هلند براي من يک سکوي پرتاب است. من اهداف بزرگي دارم و براي شروع فوتبال حرفه اي انتخاب خوبي کرده ام. انشاءالله در آينده به تيم هاي بزرگ اروپا مي رسم.
-

saleh1346
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am
توسط golsar-boy » شنبه مه 25, 2013 8:05 am
سایت ورزش 3 بازيکنان احتمالا خروجي از تيم تراکتور سازي : عقيل اعتمادي - محسن فروزان - قاسم دهنوي
به نظر شما فروزان کجا میره؟
Be Careful
This is DAMASH
-

golsar-boy
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am
توسط golsar-boy » شنبه مه 25, 2013 8:06 am
نحوه استفاده از بازيکنان خارجي در ليگ برتر
سازمان ليگ مقررات خاصي را براي جذب بازيکنان خارجي در ليگ برتر تعيين کرده است.
طبق آئيننامه جديد نقل و انتقالات بازيکنان حرفهاي فوتبال ايران، در فصل آينده هر باشگاه ليگ برتري ميتواند با شرايط زير حداکثر 4 بازيکن خارجي را به شرح زير استخدام و ثبتنام کند که يک نفر آنها الزاماً بايد آسيايي باشد:
1- بازيکنان آسيايي و اقيانوسيه بايد حداقل در سه سال گذشته عضويت تيم ملي بزرگسال کشور متبوع را داشته يا در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا ACL بازي کرده باشند. يا حداقل در پنج سال گذشته عضويت تيم ملي اميد کشور متبوع را داشته باشد.
2- بازيکنان کشورهاي آفريقايي و آمريکاي شمالي بايد حداقل در سه سال گذشته عضويت تيم ملي بزرگسالان کشور متبوع را داشته باشند يا حداقل در پنج سال گذشته عضويت تيم ملي اميد کشور متبوع را داشته باشند.
3- بازيکنان اروپايي يا آمريکاي جنوبي و يا بازيکنان ساير قارهها، شاغل در اروپا و آمريکاي جنوبي بايد حداقل در سه فصل گذشته عضويت در دو رده بالاي مسابقات کشور مبدأ را داشته باشند.
4- باشگاهها ميتوانند هر 4 بازيکن خارجي خود را همزمان در هر بازي به کار بگيرند.
5- مدارک مربوط به احراز شرايط استخدام بازيکن خارجي شامل (تأييديه فدراسيون ملي و باشگاه دارنده بازيکن) به عهده باشگاه گيرنده است.
6- فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ هيچگونه مسئوليتي در قبال استعمال مدارک فوق که توسط باشگاهها صورت ميگيرد نخواهد داشت و در صورت اثبات عدم طي تشريفات قانوني توسط باشگاه در جذب بازيکن تأمين کليه خسارات احتمالي به عهده باشگاه گيرنده بوده ولي بکارگيري اين بازيکن تا زمان اثبات تخلف مصداق بازيکن غيرمجاز نبوده ولي بعد از اثبات عدم طي تشريفات قانوني بکارگيري بازيکن مجاز نيست.
7- استفاده از بازيکنان خارجي رده سني اميد مشمول سهميههاي تعيين شده در آئيننامه نقل و انتقالات بازيکنان هستند.
8- باشگاههاي حاضر در ليگ دسته اول به هيچ وجه مجاز به جذب و استخدام بازيکن خارجي نيستند.
ماده 32. آزاد کردن بازيکن خارجي جهت حضور در تيم هاي ملي کشور متبوع
1- باشگاهها موظفند بازيکن خارجي به خدمت گرفته را در صورت درخواست فدراسيون فوتبال کشور متبوع به مدت پيشبيني شده آزاد نمايند.
2- براي مسابقات بينالمللي پيشبيني شده در تقويم فيفا
3- براي مسابقاتي که موضوع انتقال بازيکن بنا به تصميم کميته اجرايي فيفا يا کنفدراسيون گرفته ميشود.
4- آزاد کردن بازيکنان بايد طي مدت آمادگي پيش از مسابقه صورت گيرد.
5- مسابقه دوستانه 48 ساعت قبل
6- مسابقات رسمي انتخابي در تورنمنتهاي بينالمللي چهار روز (با احتساب روز مسابقه) چنانچه مسابقه در کنفدراسيون ديگري (قارهاي) برگزار شود مرخصي بازيکن تا پنج روز ادامه مييابد.
7- بازيهاي رسمي انتخابي براي تورنمنتهاي بينالمللي که در تقويم فيفا قرار دارند 48 ساعت.
8- بازيهاي دوستانه که در تاريخهاي رزرو شده در تقويم فيفا براي تورنمنتهاي بينالمللي تعيين گرديده 48 ساعت
9- مسابقات نهايي در تورنمنتهاي بينالمللي 14 روز قبل از اولين بازي مسابقه خواهد بود.
10- باشگاهها ميتوانند با مدت طولاني مرخصي بازيکنان موافقت نمايند.
11- بازيکنان مطابق با فراخوان فدراسيون خود طبق شرايط آمده در اين ماده حداکثر 24 ساعت بعد از اتمام مسابقه بايد به باشگاه مراجعت نمايند در صورتي که مسابقه مذکور در کنفدراسيون ديگري برگزار شود مدت مزبور تا 48 ساعت تمديد يابد، باشگاهها بايد به صورت مکتوب برنامه تاريخ خروج و برگشت بازيکن را 10 روز پيش از مسابقه به اطلاع او برسانند. فدراسيون ذيربط بايد تضمين دهد که پس از اتمام مسابقه بازيکنان قادر به بازگشت به باشگاه خود هستند.
12- چنانچه فدراسيوني به طور مکرر اين مقررات را نقض نمايد کميته وضعيت بازيکنان فيفا ميتواند محدوديتهاي مقتضي البته نه محدود، موارد ذيل را اعمال نمايد.
الف- جريمه
ب- کاستن از مدت آزادسازي
ج- منع فراخوان بازيکن در مسابقات بعدي
13- آزاد کردن بازيکنان در مسابقاتي که در ليست بازيهاي رسمي فيفا نيامده است ضروري نيست.
14- حداقل زمان آزاد کردن بازيکنان خارجي 48 ساعت قبل از روز بازي خواهد بود.
ماده 33- فراخوان بازيکنان خارجي توسط فدراسيون هاي متبوع آنها
1- به عنوان قانون کلي، هر بازيکني که در باشگاهي ثبتنام نموده هنگام درخواست فدراسيون در صورتي که واجد شرايط بازي براساس مليت خود براي يکي از تيمها باشد متعهد به ارائه پاسخ مثبت است.
2- فدراسيوني که مايل به فراخوان بازيکني است که خارج از کشور بازي ميکند بايد پانزده روز پيش از آغاز بازي مراتب را کتباً به او اعلام نمايند. فدراسيونهايي که مايل به فراخوان بازيکن در تورنمنتهاي بينالمللي باشند لازم است حداقل پانزده روز پيش از شروع مدت زمان 14 روز مندرج در بند 9 ماده 24 آزادسازي بازيکن به صورت مکتوب به او اعلام کنند.
باشگاه بازيکن نيز بايد در همان مدت کتباً در جريان امر قرار گيرد. ضرورت دارد باشگاه ظرف شش روز به دنبال اعلاميه مزبور، بازيکن را مرخص نمايد.
3- فدراسيونهايي که از فيفا درخواست کمک ميکند تا مرخصي بازيکني را که خارج از کشور حضور دارد کسب نمايد تنها طبق دو شرط ميتواند چنين درخواستي مطرح نمايد.
4- درخواست از فدراسيوني که بازيکن در آن ثبت گرديده بدون پاسخ باشد.
5- موضوع مزبور حداقل بايد پنج روز پيش از زمان بازي به فيفا ارائه شود که در آن روز بازي به بازيکن نامبرده نياز است.
ماده 34- فراخوان بازيکنان خارجي مصدوم
1- بازيکني که به دليل مصدوميت يا بيماري با وجود فراخوانده شدن قادر به همراهي تيم ملي کشورش نيست، در صورت درخواست فدراسيون آن کشور، بايد تحت معاينه پزشکي منتخب فدراسيون مربوطه قرار گيرد. در صورت درخواست بازيکن بايد اين معاينه پزشکي در کشوري که باشگاه بازيکن در آن قرار دارد، صورت پذيرد.
ماده 35- محدوديتهاي بازي براي بازيکنان خارجي فراخوان شده
1- بازيکني که توسط فدراسيون کشورش براي بازي در يکي از ردههاي سني فراخوانده شده حق بازي براي باشگاه خود را در دوره زماني که به موجب مفاد اين قوانين در اختيار تيم ملي قرار گرفته يا بايد ميگرفت ندارد، مگر آن که توافقي خلاف آن بين باشگاه و فدراسيون مرتبط صورت گرفته باشد. علاوه بر اين، اين محدوديت براي بازي باشگاهي در صورتي که به هر دليل (عدم تمايل يا توان حضور در تيم ملي) بازيکن به دعوت فدراسيون جواب مثبت ندهد، به پنج روز افزايش مييابد.
Be Careful
This is DAMASH
-

golsar-boy
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط raincityboy » شنبه مه 25, 2013 8:16 am
[color=black:6112462c48]درباره ترانسقر علیرضا جهانبخش فقط یک نکته میتونم بگم، داماش 2 سال هست که به صورت جدی در لیگ برتر داره فعالیت میکنه و هر 2 سال هم از تیم ملوان که به قل خودشون بازیکن ساز هستند و کلی بازیکن تحویل مملکت دادند بالاتر بوده، در تاریخ پر افتخار ملوان!!!!! هیچ بازیکنی از این تیم به لیگ اروپا ترانسفر نشد زمانی هم که پژمان ابای به امارات رفت از طرف باشگاه پرسپولیس بود، پس مطمئن باشید پتانسیل جوونهای این شهر و پتانسیل باشگاه داماش خیلی بالاتر از تیم همسایه هست،انشالله که آقای عابدینی با توجه به مصاحبه ای که انجام دادند سیاست کاریشون همین باشه و از استعدادهای رشت و استان گیلان استفاده کنه، همین الانشم محمد آبشک از چین پیشنهاد داره ولی معلوم نیست بره یا نه ،امسال فکر کنم یک تحول بسیار زیبایی در فوتبال رشت اتفاق میفته و نتیجشو در دراز مدت خواهیم دید[/color:6112462c48]
-

raincityboy
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
توسط popo131 » شنبه مه 25, 2013 8:23 am
متوسل زاده از رشت به شیراز
امین متوسل زاده مهاجم داماش به گل می گوید از طرف داماشی ها با من صحبت هایی شده است من هم نه نگفته ام اما هنوز هیچ چیز مشخص نیست. پیشنهاداتی دارم و این طبیعی است اما هنوز تصمیمی نگرفته ام فعلاً دارم به شیراز می روم و تمام اسباب های خودم را هم با خود می برم چون جا برای خودم هم نیست. و گفت : در روزهای آینده حتماٌ تکلیفم را روشن می کنم
DAMASH per tutta la mia vita
-
popo131
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am
توسط golsar-boy » شنبه مه 25, 2013 9:14 am
[quote:95241f8699="raincityboy"]درباره ترانسقر علیرضا جهانبخش فقط یک نکته میتونم بگم، داماش 2 سال هست که به صورت جدی در لیگ برتر داره فعالیت میکنه و هر 2 سال هم از تیم ملوان که به قل خودشون بازیکن ساز هستند و کلی بازیکن تحویل مملکت دادند بالاتر بوده، در تاریخ پر افتخار ملوان!!!!! هیچ بازیکنی از این تیم به لیگ اروپا ترانسفر نشد زمانی هم که پژمان ابای به امارات رفت از طرف باشگاه پرسپولیس بود، پس مطمئن باشید پتانسیل جوونهای این شهر و پتانسیل باشگاه داماش خیلی بالاتر از تیم همسایه هست،انشالله که آقای عابدینی با توجه به مصاحبه ای که انجام دادند سیاست کاریشون همین باشه و از استعدادهای رشت و استان گیلان استفاده کنه، [color=red:95241f8699]همین الانشم محمد آبشک از چین پیشنهاد داره ولی معلوم نیست بره یا نه[/color:95241f8699] ،امسال فکر کنم یک تحول بسیار زیبایی در فوتبال رشت اتفاق میفته و نتیجشو در دراز مدت خواهیم دید[/quote:95241f8699]
اوشان اَیا چی کونیدی؟!! چوطور آبشکا پیدا بوکودید؟؟؟
نوکونه اوشانه توجٌار بازیکن شیناسیدی و اَمی هافبکا بیدِی داریدی
-

golsar-boy
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط golsar-boy » شنبه مه 25, 2013 9:18 am
دوستان حدس میزنید سه نفری که عابدینی گفته از داماش میرن کیا باشن؟؟
Be Careful
This is DAMASH
-

golsar-boy
- کاربر ویژه
.png)
-
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 10 مهمان