[quote:4bdd489563="pouryaR-damash"]فروزان:تونی می خواست به زور اعتمادی را ملی پوش کند/اولویتم برای فصل آتی تراکتور است فوتبال ایران/دروازه بان فصل گذشته تیم تراکتورسازی گفت:مدیران باشگاه می دانستند تونی به دنبال این است به دروازه بان محبوب خود میدان بدهد.
به گزارش اوج نیوز،محسن فروزان درباره وضعیت خود برای فصل آتی و اینکه آیا مذاکره ای با تیم های دیگر داشته است یا نه عنوان کرد:خدا را شکر می کنم با وجود اینکه فصل کابوس واری را پشت سرگذاشتم اما برای فصل آینده پیشنهاداتی دارم.خیلی از اهالی فوتبال می دانند که دلیل نیمکت نشینی هایم در فصل اخیر فنی نبوده و کاملا شخصی بوده است.
وی ادامه داد:با این وجود همانطور که قبلا هم بیان کردم باز هم می گویم که اولویتم برای فصل آتی ادامه حضور در تراکتورسازی است.دوست دارم در تراکتورسازی بمانم و دوباره دروازه بان اول این تیم شوم.
فروزان تاکید کرد:در فصلی که فکر می کردم می توانم جای پایم را در تیم ملی محکم کنم از آن فاصله گرفتم و رنگش را هم ندیدم.با این وجود بیش از آنکه تونی را مقصر بدانم،مسولان باشگاه را مقصر می دانم.آنها پشت مربی شان ایستادند تا او پدیده دو فصل قبل بازی ها را بسوزاند.مدیران باشگاه می دانستند تونی به دنبال این است به دروازه بان محبوب خود میدان بدهد تا به زور او به تیم ملی برسد اما سکوت کردند.
وی افزود:تونی از هفته هفتم من را نیمکت نشین کرد تا شاید بتواند برای عقیل اعتمادی جایی در تیم ملی پیدا کند اما نمی دانست کی روش مربی نیست که بازیکن سفارشی بپذیرد.در این شرایط اعتمادی ملی پوش نشد و از سوی دیگر هم در آن 9 هفته امتیازاتی از دست دادیم که می توانست در هفته های آخر به کارمان بیاید و باعث قهرمانی مان شود.
فروزان همچنین گفت:حیف که مسولان باشگاه تراکتورسازی در دو هفته پایانی به خودشان آمدند و تصمیم به برکناری تونی گرفتند.شاید اگر چند هفته زودتر این کار را انجام می دادند الان به جای نایب قهرمانی،قهرمان لیگ برتر بودیم.
http://www.owjnews.ir/component/k2/item/47880-فروزانتونی-می-خواست-به-زور-اعتمادی-را-ملی-پوش-کند/اولویتم-برای-فصل-آتی-تراکتور-است.html[/quote:4bdd489563]
محسن
جمعه, 03 خرداد 1392 ساعت 00:12
شما چه کاره تیم هستید که این حرفهای بزرگتر از دهنت را میزنی!به جای حرف روی کارت متمرکز شو!
انزلیچی
جمعه, 03 خرداد 1392 ساعت 00:06
اقای فروزان زیاد ازتونی بد گویی نگو تونی عزیز هوادارها است این حرف رامیگم همیشه توذهنت بمونه از تو دروازهبان نمیشه تو برو توارایشگاه یا رستوران کار بکن
ابراهيم
پنجشنبه, 02 خرداد 1392 ساعت 21:39
آقاي فروزان شما مگه نبوديد كه ميگفتيد فصل بعد استقلال شما رو ميخواد چرا نميري
مرتضی
پنجشنبه, 02 خرداد 1392 ساعت 20:46
آقای فروزان ما هواداران تراکتور علاقه ای نداریم شما فصل بعد تیم ما بازی کنی بهتره شمام بری پی کارت. تونی عزیز ماست هر کی پشتش بد حرف بزنه انگار پشت هواداری تراکتور بد گفته
مهدی چایپارالی
پنجشنبه, 02 خرداد 1392 ساعت 19:55
برو بابا هر روز یه مصاحبه علیه تونی خوش اومدی ما تورو نمی خوایم
میلاد رضایی
پنجشنبه, 02 خرداد 1392 ساعت 19:46
تو در حد تونی نیستی مگه تونی 7 هفته ی اول بهت فرصت و میدان نداد؟ تو خودت نتونستی خودتو تو ترکیب حفظ کنی
مهرداد
پنجشنبه, 02 خرداد 1392 ساعت 16:26
حالا خوبه عقیل خودش نیمکت نشین بود هاااااا...!!!
اینم نظرات
بعضی بازیکنا دوست دارن تو شهرهای دیگه حرف بخورن ولی تو شهر خودشون بازی نکنن!!!!!