[quote:9a0cf5fa56="ARYANST122"]سوال های دیگه/ من خیلی امروز 3 پیچم
1.چجوری روز قبل بازی با لنگ به همراه نینجایی به نام محمد777 سه متر در استادیوم رو رفتی بالا؟؟؟
2.چرا همش علیه داماش مطلب مینویسی آقای علی مسعودی؟؟؟
3.یادم میاد اولین لفظ های انقلاب 12 اسفند رو تو سایت شما دادی هدف شما از این کودتا چی بود؟؟؟
4.آیا تو یکی از ارازل و اوباش هایی هستی که خط گرفتی؟؟؟
5.هیچوقت به خاطر اون بلایی که سر مراملی(مدیر سایت تراختور)آوردی عذاب وجدان نگرفتی؟؟؟
6.اون روزی که قرار داشتی شهرداری دیدمت هی دوست داشتی من برم نمیرفتم چه حالی داشتی؟؟؟
7.کباب کثیف شهرداری یا رستوران رازقی؟؟؟
8.میدونستی دلم چقدر برات تنگ شده؟؟؟
9.راستی تاپیک مصاحبست و حمزه صداقتم هست نظرت چیه؟؟؟
10.بی تربیت ترین و مودب ترین کاربر سایت؟؟؟ ( محض شوخی به دوستان بر نخوره)
سری اول سوالات به پایان رسید[/quote:9a0cf5fa56]
[size=18:9a0cf5fa56]1.چجوری روز قبل بازی با لنگ به همراه نینجایی به نام محمد777 سه متر در استادیوم رو رفتی بالا؟؟؟
اهان اون تمرین حماسی بود 200 نفر داخل رفتیم از در دیوار عضدی پریدیم هوا من و محمد هم از در جلویی که روبرو پاسگاه هست اومدیم

می خواستیم این خائن های لنگ پلیس رو جمع کنیم
2.چرا همش علیه داماش مطلب مینویسی آقای علی مسعودی؟؟؟
فقط تشابه اسمی هست اما جالبه بهنام افشه تقریبا هم محلی ما هست و من با داداش بهنام رفیق ام . اما من دامادش نیستم 2 تا علی مسعودی هست یکی داماشی یکی هم پولکی حزب بادی
3.یادم میاد اولین لفظ های انقلاب 12 اسفند رو تو سایت شما دادی هدف شما از این کودتا چی بود؟؟؟
انقلاب ما انفجار عشق بود و من تنها کاری نمیتوستم بکنم همت همه بچه ها بود و من کاری رو تنهایی انجام ندادم
4.آیا تو یکی از ارازل و اوباش هایی هستی که خط گرفتی؟؟؟
من یه پیرهن داماش از فرزین دلال گرفتم پارسال اونم تاق زدم با ابادانی تو قلعه رودخان

. خدا وکیلی اینو راست بگم فقط یه بار بلیط از باشگاه گرفتم اونم بازی با پرسپولیس بود . فقط از رو عشق تصمیم میگیرم و چیزی که مغزم فتوا میده
5.هیچوقت به خاطر اون بلایی که سر مراملی(مدیر سایت تراختور)آوردی عذاب وجدان نگرفتی؟؟؟
کاشکی فقط مراملی مدیر سایت تراکتور بود
6.اون روزی که قرار داشتی شهرداری دیدمت هی دوست داشتی من برم نمیرفتم چه حالی داشتی؟؟؟
اره دوست داشتم بری اما موندی تا ببینی طرف چطوریه جالبه مرام گذاشتی گفتی چقد پول داری ....
7.کباب کثیف شهرداری یا رستوران رازقی؟؟؟
کباب کثیف جلو اردیبهشت و چایی همونجا اما پول داشته باشم چرا دوست ندارم رستوران برم
8.میدونستی دلم چقدر برات تنگ شده؟؟؟
دل به دل راه داره

. کاشکی میشد همین موقع که فصل تعطیله با بچه ها بریم کوهی جایی ...
9.راستی تاپیک مصاحبست و حمزه صداقتم هست نظرت چیه؟؟؟
حمزه می براره

شخصیت خاص و دوستداشتنی جالبی داره
و ...
10.بی تربیت ترین و مودب ترین کاربر سایت؟؟؟ ( محض شوخی به دوستان بر نخوره)
بی تربیت ترین فرد اقای فحاش RASHTI 0131 و مودب ترین هم زیادن مثل اقای خرمی - میلاد ( مرداب ) - پدرام _ میلاد سویل و ... زیادن خدا وکیلی
[/size:9a0cf5fa56]