[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه مه 23, 2013 11:07 am

[quote:5852877073="dariush_kabir"]کبه رو گفتم چون مهندس گفت امسال بازیکن خارجی نداریم!!!!!!!!!!!!!!![/quote:5852877073]

فک کنم کبه بمونه , چون هم قرارداد داره هم پول خاصی نمیگیره .

فکر میکنم : کوشکی , داسیلوا , سروش نیا برن از تیم - نیکبخت هم که اسمش خارج شده بود یه جای خالی هم که داشتیم و این خودش میشه 5 جای خالی . به نظر من هم 5 بازیکن موثر بگیریم تیم خیلی خوبی خواهیم داشت .
یه دروازه بان , دفاع وسط , دفاع راست , هافبک چپ , مهاجم
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط Mordab » پنج شنبه مه 23, 2013 11:16 am

با توجه به اینکه سیاست فصل جدید باشگاه هم مشخص شد و به گفته مدیر عامل باشگاه قرار به استفاده از بازیکنان محصول خود داماش هست : بنظرم میشه تو فصل جدید از امیر محمد مظلوم بازیکن ملی پوش داماش بهره برد و همینطور بازگشت بچه هایی که پارسال به پارسه داده بودیم و استفاده از بازیکنان رشتی حاظر در لیگ یک و لیگ برتر مثله تیزرو که پست اصلیش دفاع راست هست و شاید هم میکاییلی و ....
البته با حفظ بازیکنان کنونی///...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Mordab در پنج شنبه مه 23, 2013 11:18 am .
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed3 » پنج شنبه مه 23, 2013 11:17 am

[quote:f785676a54="dariush_kabir"]اینجور که از مصاحبه امیر خان بر میاد ما امسال زیاد تو نقل و انتقالات فعال نیستیم و نمی ترکونیم... سه نفری که میرن 2 تا شون که مشخصه کبه و داسیلوا نفر سوم کیه!؟[/quote:f785676a54]
[color=blue:f785676a54][b:f785676a54]خوب شِمِره هوا رو تحلیل و تفسیر کونید. کی بُگُفته کی باشگاه بُگُفته کبه و داسیلوایَ نخوایه؟ هم کبه و هم داسیلوا 1 فصل دیگه قرارداد دَریدی باشگاه مَرَه. کبه رشتَ دوست دَره، مردوم رشتَ دوست دَره. داماشَم دوست دَره[/b:f785676a54] [/color:f785676a54]:wink:
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه مه 23, 2013 11:18 am

[quote:1ea67e615d="Mordab"]با توجه به اینکه سیاست فصل جدید باشگاه هم مشخص شد و به گفته مدیر عامل باشگاه قرار به استفاده از بازیکنان محصول خود داماش هست : بنظرم میشه تو فصل جدید از امیر محمد مظلوم بازیکن ملی پوش داماش بهره برد و همینطور بازگشت بچه هایی که پارسال به پارسه داده بودیم و استفاده از بازیکنان رشتی حاظر در لیگ یک و لیگ برتر مثله تیزرو که پست اصلیش دفاع راست هست و شاید هم میکاییلی و ....
البته با حفظ بازیکنان کنونی///...[/quote:1ea67e615d]

در حال حاظر فکر کنم بهترین کار همینه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » پنج شنبه مه 23, 2013 11:20 am

[quote:98db321097="Mordab"]با توجه به اینکه سیاست فصل جدید باشگاه هم مشخص شد و به گفته مدیر عامل باشگاه قرار به استفاده از بازیکنان محصول خود داماش هست : بنظرم میشه تو فصل جدید از امیر محمد مظلوم بازیکن ملی پوش داماش بهره برد و همینطور بازگشت بچه هایی که پارسال به پارسه داده بودیم و استفاده از بازیکنان رشتی حاظر در لیگ یک و لیگ برتر مثله تیزرو که پست اصلیش دفاع راست هست و شاید هم میکاییلی و ....
البته با حفظ بازیکنان کنونی///...[/quote:98db321097]

شنیدم میکائیلی میخواد بره ملوان ....برای ..سربازی
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » پنج شنبه مه 23, 2013 11:39 am

نمیشوداین کبه ویاداسیلواروبندازیم به تیمی که درخشان میره :D
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » پنج شنبه مه 23, 2013 11:52 am

جای خالی جهانبخش رو کدم بازیکن میخواد پر کنه؟

همچنین باز هم مشکل مهاجم نوک گلزن داریم .

اینا خیلی مهم هست

دفاع راست هم که از نون شب واجب تر
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » پنج شنبه مه 23, 2013 12:40 pm

باید بریم تو کار بازیکنای تیم امید خودمون و تیم بزرگسالان پارسه و گهر دورود میتونیم بازیکنای خوبی جمع کنیم .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » پنج شنبه مه 23, 2013 12:41 pm

فروزان:تونی می خواست به زور اعتمادی را ملی پوش کند/اولویتم برای فصل آتی تراکتور است فوتبال ایران/دروازه بان فصل گذشته تیم تراکتورسازی گفت:مدیران باشگاه می دانستند تونی به دنبال این است به دروازه بان محبوب خود میدان بدهد.

به گزارش اوج نیوز،محسن فروزان درباره وضعیت خود برای فصل آتی و اینکه آیا مذاکره ای با تیم های دیگر داشته است یا نه عنوان کرد:خدا را شکر می کنم با وجود اینکه فصل کابوس واری را پشت سرگذاشتم اما برای فصل آینده پیشنهاداتی دارم.خیلی از اهالی فوتبال می دانند که دلیل نیمکت نشینی هایم در فصل اخیر فنی نبوده و کاملا شخصی بوده است.

وی ادامه داد:با این وجود همانطور که قبلا هم بیان کردم باز هم می گویم که اولویتم برای فصل آتی ادامه حضور در تراکتورسازی است.دوست دارم در تراکتورسازی بمانم و دوباره دروازه بان اول این تیم شوم.

فروزان تاکید کرد:در فصلی که فکر می کردم می توانم جای پایم را در تیم ملی محکم کنم از آن فاصله گرفتم و رنگش را هم ندیدم.با این وجود بیش از آنکه تونی را مقصر بدانم،مسولان باشگاه را مقصر می دانم.آنها پشت مربی شان ایستادند تا او پدیده دو فصل قبل بازی ها را بسوزاند.مدیران باشگاه می دانستند تونی به دنبال این است به دروازه بان محبوب خود میدان بدهد تا به زور او به تیم ملی برسد اما سکوت کردند.

وی افزود:تونی از هفته هفتم من را نیمکت نشین کرد تا شاید بتواند برای عقیل اعتمادی جایی در تیم ملی پیدا کند اما نمی دانست کی روش مربی نیست که بازیکن سفارشی بپذیرد.در این شرایط اعتمادی ملی پوش نشد و از سوی دیگر هم در آن 9 هفته امتیازاتی از دست دادیم که می توانست در هفته های آخر به کارمان بیاید و باعث قهرمانی مان شود.

فروزان همچنین گفت:حیف که مسولان باشگاه تراکتورسازی در دو هفته پایانی به خودشان آمدند و تصمیم به برکناری تونی گرفتند.شاید اگر چند هفته زودتر این کار را انجام می دادند الان به جای نایب قهرمانی،قهرمان لیگ برتر بودیم.

http://www.owjnews.ir/component/k2/item/47880-فروزانتونی-می-خواست-به-زور-اعتمادی-را-ملی-پوش-کند/اولویتم-برای-فصل-آتی-تراکتور-است.html
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط hojjat-damash » پنج شنبه مه 23, 2013 3:11 pm

[quote="hamed3"][quote:2720bd0eb8="dariush_kabir"]اینجور که از مصاحبه امیر خان بر میاد ما امسال زیاد تو نقل و انتقالات فعال نیستیم و نمی ترکونیم... سه نفری که میرن 2 تا شون که مشخصه کبه و داسیلوا نفر سوم کیه!؟[/quote:2720bd0eb8]
[color=blue:2720bd0eb8][b:2720bd0eb8]خوب شِمِره هوا رو تحلیل و تفسیر کونید. کی بُگُفته کی باشگاه بُگُفته کبه و داسیلوایَ نخوایه؟ هم کبه و هم داسیلوا 1 فصل دیگه قرارداد دَریدی باشگاه مَرَه. کبه رشتَ دوست دَره، مردوم رشتَ دوست دَره. داماشَم دوست دَره[/b:2720bd0eb8] [/color:2720bd0eb8]:wink:[/
ابرار کبه خوبه ولی خدا بوکونه اَ رِی داسیلوایه تَوَدید بیرون حتی اگه بوبوسته ای چیزی دستی اَنَ فدید بِده بشه بره
دنیا فقط رشت،تیم فقط داماش گیلان
همین،نه بیشتر،نه کمتر
نماد کاربر
hojjat-damash
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه مارس 22, 2013 12:00 am

پستتوسط mahyar1369 » پنج شنبه مه 23, 2013 9:01 pm

[quote:93d6d25ea5="Mordab"][quote:93d6d25ea5="mahyar1369"][quote:93d6d25ea5="hojjat-damash"][quote:93d6d25ea5="mahyar1369"]من موندم چرا يه مهاجم خوب 4چوب شناس كه 90 درصد داماشيا دوست دارن برگرده و خودشم دوست داره بياد رشت چرا باشگاه باهاش صحبت نميكنه؟
اون فقط منتظر تماس باشگاه باهاشه /9/[/quote:93d6d25ea5]
ابرار منظورت کیه؟[/quote:93d6d25ea5]
نميدونم اسم بردنم درسته يا نه ولي ميگم شايد توونستيم خواسته خودمونو و اون بازيكنو به گوش عابديني برسونيم.
منظور محمد غلاميه كه تاحالا كسي از باشگاه باهاش تماس نگرفته محمد خيلي دوست داره برگرده داماش. اقاي عابديني كمتر به فكر لنگ باش :( :([/quote:93d6d25ea5]

تو بازی با سپاهان تو رشت محمد میره تو رختکن که با عابدینی سلام کنه اونجا مثله اینکه مهندس بهش میگه فصل بعد پیش مایی دیگه...
من هم نظرم رو محمد مثبته ولی خب محمد غلامی از پارسال هم طلب داره باید اوضاع مالی باشگاه ردیف بشه تاباهاش مذاکره کرد در ضمن اگه اشتباه نکنم محمد یک سال دیگه با سپاهان قرارداد داره...[/quote:93d6d25ea5]
نه محمد قرار دادش تموم شده عابديني بايد بجنبه 100% محمد كنار مياد با وضعيت مالي
نماد کاربر
mahyar1369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه مه 23, 2013 10:15 pm

mahyar1369 : نه برادر، محمد غلامی با سپاهان سه ساله داره اما دو سال بعدش به شکل توافقی هست و امکان فسخش براش راحت هست . باید اول وضعیت تیم یه حالت مشخص به خودش بگیره وگرنه استنباطم این هست که هم باشگاه و هم غلامی تمایل همکاری رو دارند.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » پنج شنبه مه 23, 2013 10:22 pm

[quote:4bdd489563="pouryaR-damash"]فروزان:تونی می خواست به زور اعتمادی را ملی پوش کند/اولویتم برای فصل آتی تراکتور است فوتبال ایران/دروازه بان فصل گذشته تیم تراکتورسازی گفت:مدیران باشگاه می دانستند تونی به دنبال این است به دروازه بان محبوب خود میدان بدهد.

به گزارش اوج نیوز،محسن فروزان درباره وضعیت خود برای فصل آتی و اینکه آیا مذاکره ای با تیم های دیگر داشته است یا نه عنوان کرد:خدا را شکر می کنم با وجود اینکه فصل کابوس واری را پشت سرگذاشتم اما برای فصل آینده پیشنهاداتی دارم.خیلی از اهالی فوتبال می دانند که دلیل نیمکت نشینی هایم در فصل اخیر فنی نبوده و کاملا شخصی بوده است.

وی ادامه داد:با این وجود همانطور که قبلا هم بیان کردم باز هم می گویم که اولویتم برای فصل آتی ادامه حضور در تراکتورسازی است.دوست دارم در تراکتورسازی بمانم و دوباره دروازه بان اول این تیم شوم.

فروزان تاکید کرد:در فصلی که فکر می کردم می توانم جای پایم را در تیم ملی محکم کنم از آن فاصله گرفتم و رنگش را هم ندیدم.با این وجود بیش از آنکه تونی را مقصر بدانم،مسولان باشگاه را مقصر می دانم.آنها پشت مربی شان ایستادند تا او پدیده دو فصل قبل بازی ها را بسوزاند.مدیران باشگاه می دانستند تونی به دنبال این است به دروازه بان محبوب خود میدان بدهد تا به زور او به تیم ملی برسد اما سکوت کردند.

وی افزود:تونی از هفته هفتم من را نیمکت نشین کرد تا شاید بتواند برای عقیل اعتمادی جایی در تیم ملی پیدا کند اما نمی دانست کی روش مربی نیست که بازیکن سفارشی بپذیرد.در این شرایط اعتمادی ملی پوش نشد و از سوی دیگر هم در آن 9 هفته امتیازاتی از دست دادیم که می توانست در هفته های آخر به کارمان بیاید و باعث قهرمانی مان شود.

فروزان همچنین گفت:حیف که مسولان باشگاه تراکتورسازی در دو هفته پایانی به خودشان آمدند و تصمیم به برکناری تونی گرفتند.شاید اگر چند هفته زودتر این کار را انجام می دادند الان به جای نایب قهرمانی،قهرمان لیگ برتر بودیم.

http://www.owjnews.ir/component/k2/item/47880-فروزانتونی-می-خواست-به-زور-اعتمادی-را-ملی-پوش-کند/اولویتم-برای-فصل-آتی-تراکتور-است.html[/quote:4bdd489563]

محسن
جمعه, 03 خرداد 1392 ساعت 00:12
شما چه کاره تیم هستید که این حرفهای بزرگتر از دهنت را می‌زنی!به جای حرف روی کارت متمرکز شو!
انزلیچی
جمعه, 03 خرداد 1392 ساعت 00:06
اقای فروزان زیاد ازتونی بد گویی نگو تونی عزیز هوادارها است این حرف رامیگم همیشه توذهنت بمونه از تو دروازهبان نمیشه تو برو توارایشگاه یا رستوران کار بکن
ابراهيم
پنجشنبه, 02 خرداد 1392 ساعت 21:39
آقاي فروزان شما مگه نبوديد كه ميگفتيد فصل بعد استقلال شما رو ميخواد چرا نميري
مرتضی
پنجشنبه, 02 خرداد 1392 ساعت 20:46
آقای فروزان ما هواداران تراکتور علاقه ای نداریم شما فصل بعد تیم ما بازی کنی بهتره شمام بری پی کارت. تونی عزیز ماست هر کی پشتش بد حرف بزنه انگار پشت هواداری تراکتور بد گفته
مهدی چایپارالی
پنجشنبه, 02 خرداد 1392 ساعت 19:55
برو بابا هر روز یه مصاحبه علیه تونی خوش اومدی ما تورو نمی خوایم
میلاد رضایی
پنجشنبه, 02 خرداد 1392 ساعت 19:46
تو در حد تونی نیستی مگه تونی 7 هفته ی اول بهت فرصت و میدان نداد؟ تو خودت نتونستی خودتو تو ترکیب حفظ کنی
مهرداد
پنجشنبه, 02 خرداد 1392 ساعت 16:26
حالا خوبه عقیل خودش نیمکت نشین بود هاااااا...!!!

اینم نظرات
بعضی بازیکنا دوست دارن تو شهرهای دیگه حرف بخورن ولی تو شهر خودشون بازی نکنن!!!!! :( :(
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar1369 » پنج شنبه مه 23, 2013 10:46 pm

[quote:074a6ed208="MEHRDAD"]mahyar1369 : نه برادر، محمد غلامی با سپاهان سه ساله داره اما دو سال بعدش به شکل توافقی هست و امکان فسخش براش راحت هست . باید اول وضعیت تیم یه حالت مشخص به خودش بگیره وگرنه استنباطم این هست که هم باشگاه و هم غلامی تمایل همکاری رو دارند.[/quote:074a6ed208]
ما به محمد نياز داريم خدايش اگه پول نداريم بازيكن بياريم باايد از يجا ديگه زد واسه محمد چون بدونه عليرضا جهانبخش اوضاع خطريه
نماد کاربر
mahyar1369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط saluk » جمعه مه 24, 2013 7:08 am

8O 8O

غلامي:از بچگي دوست داشتم کنار دايي باشم

مهاجم فصل گذشته سپاهان گفت: خوشحالم که در ليست دايي قرار دارم.

محمد غلامي درباره شکست تيم ملي فوتبال مقابل لبنان اظهار داشت: اين ديدار براي محک خوردن بازيکنان جديد و جوان تيم ملي بود. خداراشکر که يک ديدار دوستانه بود و به نظرم اين شکست براي تيم ملي بسيار خوب بود. مربيان تيم ملي نقاط ضعف و قوت تيم ملي را مي دانند و قطعا اين بازي دوستانه به موفقيت تيم ملي مقابل قطر کمک مي کند.

به گزارش اوج نيوز،وي درباره خط خوردنش از ليست تيم ملي عنوان کرد: نظر کارلوس کي روش بود. من تمام تلاشم را کردم اما نظر کي روش اين بوده که براي بازي با قطر و لبنان به دردش نمي خورم. اميدوارم تيم ملي موفق باشد و بازيکنان دعوت شده بتوانند بار تيم ملي را بردارند.

مهاجم فصل گذشته سپاهان در پاسخ به اين سوال که آيا از کي روش دلخور است، گفت: ناراحت هستم اما دلخور نه. من به نظر سرمربي تيم ملي احترام مي گذارم و فقط براي تيم ملي آرزوي موفقيت مي کنم.

غلامي در پايان درباره قرار داشتن نامش در ليست علي دايي براي حضور در پرسپوليس افزود: خوشحالم که در ليست دايي قرار دارم. دايي نسبت به من لطف دارد. او مربي بسيار بزرگي است و از بچگي دوست داشتم کنار او کار کنم. اميدوارم اين روياي من به حقيقت تبديل شود.
نماد کاربر
saluk
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان