[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه مه 21, 2013 1:59 pm

به نقل از یکی از دوستان آبشک ، " پسر بد فوتبال رشت" ، از استقلال پیشنهاد دارد و بی میل هم نیست در این باشگاه توپ بزنه .
با توجه با اوضاع باشگاه و [color=red:5e976e1ca2]اینکه مهمترین مساله فعلی داماش ، انتخاب سرمربی تیم قرمز هستش [/color:5e976e1ca2]، شخصاً انتقال بازیکنان به سایر تیم ها را حق مسلم آنها می دانم .
اگرچه در مطبوعات ، حضور آبشک در تراکتور بیشتر به چشم می خورد اما یادم امد موقعی که قلعه نوعی در تراکتور بود ، قصد داشت آبشک رو به اون تیم ببره ، بنابراین خبر این دوست پسر بد هم فکر نمی کنم بیراه باشد.

آبشک هم بازیکن جوانی هست و جای پیشرفت ، بسیار دارد ، برای او آرزوی موفقیت می کنم .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط hesam14 » سه شنبه مه 21, 2013 2:35 pm

خبری نشد /9/ /9/ /9/
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط hesam14 » سه شنبه مه 21, 2013 2:41 pm

بازيکنان داماش 20 تا 40 درصد دريافتي داشتند

دروازه‌بان تيم فوتبال داماش گيلان گفت: در رشت حضور دارم و امروز با امير عابديني صحبت مي‌کنم.

حسن رودباريان در مورد وضعيت داماش گيلان گفت: فعلا هيچ چيز مشخص نيست، منتظريم، تکليف باشگاه معلوم نيست، امروز در رشت حضور دارم و با توجه به اينکه عابديني نيز به اينجا سفر کرده، قرار است جلسه‌اي با او برگزار کنم تا در ارتباط وضعيتمان با هم صحبت کنيم.

به گزارش فارس ، وي در مورد اينکه قراردادش با داماش چند ساله بوده است، عنوان کرد: قراردادم با اين تيم تمام شده اما در مرحله اول بايد با مدير عامل صحبت کنم تا ببينم شرايط تيم در سال بعد چطور است، اگر وضعيت نامشخص بود و به نتيجه‌اي نرسيديم آن وقت به پيشنهادات ديگر فکر مي‌کنم.

رودباريان در مورد دريافتي بازيکنان داماش از اين تيم خاطر نشان کرد: فکر مي‌کنم مبلغ دريافتي کل تيم چيزي بين 20 تا 40 درصد بوده است. امروز قرار است با عابديني صحبتي داشته باشيم تا وضعيت پرداختي‌ها معلوم شود.
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه مه 21, 2013 2:53 pm

درست مثل پارسال همه نقل و انتقالات اعصاب آدم و خورد میکنه
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » سه شنبه مه 21, 2013 6:59 pm

متاسفانه تعداد رفتنی ها زیاد به نظر میاد مگه اینکه مالک جدید به زودی پیدا بشه
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ahura » سه شنبه مه 21, 2013 7:47 pm

خدا كنه ستون اصلي تيم پا برجا بمونه
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط hojjat-damash » چهارشنبه مه 22, 2013 10:13 am

وضعیت دقیقا مثل پارساله،وضعیت خیلی خرابه همه تیما شروع کردن به خرید ما هنوز نمیدونیم کی مالکه؟ نمیدونیم امیر خان مدیر عامل میمونه یا نه؟ ای خداااااااااا خودت این داماشمونو،عشقمونو نجات بده
اینجوری همه بازیکنامون میرن،جاشون هم بازیکن بدرد بخور هم نمیتونیم بخریم /6/ 8O
دنیا فقط رشت،تیم فقط داماش گیلان
همین،نه بیشتر،نه کمتر
نماد کاربر
hojjat-damash
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه مارس 22, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه مه 22, 2013 11:01 am

[quote:88630e5ae2="r4sht"]متاسفانه تعداد رفتنی ها زیاد به نظر میاد مگه اینکه مالک جدید به زودی پیدا بشه[/quote:88630e5ae2]

هر کی میخواد بره,داماش با نوجوانان و نونهالانشم با این هوادارا میمونه,کسی رو منت نمیکنیم هرکیم میمونه مرامش رو نشون میده.
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » چهارشنبه مه 22, 2013 12:00 pm

[quote:afb20eff31="soroosh8"][quote:afb20eff31="r4sht"]متاسفانه تعداد رفتنی ها زیاد به نظر میاد مگه اینکه مالک جدید به زودی پیدا بشه[/quote:afb20eff31]

هر کی میخواد بره,داماش با نوجوانان و نونهالانشم با این هوادارا میمونه,کسی رو منت نمیکنیم هرکیم میمونه مرامش رو نشون میده.[/quote:afb20eff31]

[color=red:afb20eff31] [/color:afb20eff31]
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه مه 22, 2013 12:03 pm

[b:ac9183734f]حضور ابراهيم‌زاده در تراکتورسازي منتفي شد[/b:ac9183734f]
--------------------------------------------------------------------------------

مسئولان تراکتورسازي تبريز چند روز پيش اعلام کردند با منصور ابراهيم‌زاده براي سپردن هدايت تيمشان در فصل بعد به اين مربي به توافق رسيدند. البته همان زمان اعلام شد که اين مسئله قطعي نيست و بايد بر سر برخي مسائل مذاکره کنند. طي صحبت‌هايي که ديروز و امروز حميد زيني‌زاده، مديرعامل تراکتورسازي در جلسه با منصور ابراهيم‌زاده انجام دادند اين مربي با اين باشگاه به توافق نرسيد و حضورش در تراکتورسازي منتفي شد.

به گزارش فارس، دليل عدم توافق طرفين مبلغ مالي بوده که تراکتورسازي پيشنهاد کرده و منصور ابراهيم‌زاده خواهان بيشتر شدن قرارداد بوده است.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه مه 22, 2013 12:04 pm

[b:780c649021]علي کريمي: بزودي درباره آينده‌ تصميم مي‌گيرم[/b:780c649021]

علي کريمي درباره پيشنهاد فولاد به او، ‌اظهار کرد: من افتخار مي‌کنم که در گذشته شاگرد آقاي فرکي بودم و از ابراز محبت ايشان طي دو سال اخير نسبت به خودم سپاسگزارم. اميدوارم با تيم خوبي که ساخته‌اند موفق باشند.

به گزارش ايسنا ، وي در پاسخ به اين سوال که فصل آينده را با کدام تيم شروع مي‌کنيد؟ گفت: در مورد تيم آينده‌ام به زودي تصميم گيري مي‌کنم.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط r4sht » چهارشنبه مه 22, 2013 12:05 pm

[quote:1e70eed126="soroosh8"][quote:1e70eed126="r4sht"]متاسفانه تعداد رفتنی ها زیاد به نظر میاد مگه اینکه مالک جدید به زودی پیدا بشه[/quote:1e70eed126]

هر کی میخواد بره,داماش با نوجوانان و نونهالانشم با این هوادارا میمونه,کسی رو منت نمیکنیم هرکیم میمونه مرامش رو نشون میده.[/quote:1e70eed126]

[color=red:1e70eed126]سروش جان عزیزم یکم منطقی فکر کن اگه همه برن یا نوجوانا و امیدا میخوایم تیو لیگ بریم ؟ واقعا فکر میکنی اونوقت حرفی برای گفتن داریم ؟ اینکه شما تعصب بالای روی تیم شهرت داری کاملا مشخصه ولی واقعبین باش ما چطور فصل قبل 8 شدیم ؟ بازیکنای خوبی توی تیم بودن فصل بعد که ضعیف تر شدیم رتبه 11 بدست آوردیم امسال فکر کن بی جهانبخش - ابراهیمی و رودباریان هم بره و آبشک هم بره و متوسل زاده هم برگرده شیراز ( ازش خواستن بره فجر ) و چند تا بازیکن دیگه هم تمدید نکنن و برن تیم های دیگه با کدوم بازیکن اونوقت میخوایم بریم توی زمین ؟ واقعیت اینه عابدینی دیگه خسته شده و نمیتونه یا نمیخواد اینجوری ادامه بده و خریدار خوبی هم پیدا نشده و اگه با این اوضاع نتونیم تیم رو حفظ کنیم و چند تا پست ضعیفمون رو با بازیکنای خوب پر کنیم بازم باید فانوس بدست باشیم و کل لیگ رو حرص بخوریم دوست عزیزم [/color:1e70eed126]
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه مه 22, 2013 12:05 pm

من میگم داسیلوارو با دنی آلوز بارسا معاوضه کنیم سرشم کلی پول بگیریم /10/ :lol:
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه مه 22, 2013 12:12 pm

[quote:c301528c92="r4sht"][quote:c301528c92="soroosh8"][quote:c301528c92="r4sht"]متاسفانه تعداد رفتنی ها زیاد به نظر میاد مگه اینکه مالک جدید به زودی پیدا بشه[/quote:c301528c92]

هر کی میخواد بره,داماش با نوجوانان و نونهالانشم با این هوادارا میمونه,کسی رو منت نمیکنیم هرکیم میمونه مرامش رو نشون میده.[/quote:c301528c92]

[color=red:c301528c92]سروش جان عزیزم یکم منطقی فکر کن اگه همه برن یا نوجوانا و امیدا میخوایم تیو لیگ بریم ؟ واقعا فکر میکنی اونوقت حرفی برای گفتن داریم ؟ اینکه شما تعصب بالای روی تیم شهرت داری کاملا مشخصه ولی واقعبین باش ما چطور فصل قبل 8 شدیم ؟ بازیکنای خوبی توی تیم بودن فصل بعد که ضعیف تر شدیم رتبه 11 بدست آوردیم امسال فکر کن بی جهانبخش - ابراهیمی و رودباریان هم بره و آبشک هم بره و متوسل زاده هم برگرده شیراز ( ازش خواستن بره فجر ) و چند تا بازیکن دیگه هم تمدید نکنن و برن تیم های دیگه با کدوم بازیکن اونوقت میخوایم بریم توی زمین ؟ واقعیت اینه عابدینی دیگه خسته شده و نمیتونه یا نمیخواد اینجوری ادامه بده و خریدار خوبی هم پیدا نشده و اگه با این اوضاع نتونیم تیم رو حفظ کنیم و چند تا پست ضعیفمون رو با بازیکنای خوب پر کنیم بازم باید فانوس بدست باشیم و کل لیگ رو حرص بخوریم دوست عزیزم [/color:c301528c92][/quote:c301528c92]

[color=darkblue:c301528c92][size=18:c301528c92]دوست عزیزم,ما وضعمون همیشه همینجوری خراب بوده,من و خیلیای دیگه هم ناراحتیم ازین وضع,ولی چاره چیه؟!بفرض همه رفتن مالکم نداشتیم اونوقت چی؟!آدم با امید زنده هست,منم میگم نهایتش با امیدمون بازی میکنیم دیگه,ولی حوصله بازیکنهایی رو ندارم بمونن و نق بزنن بگن ما پیشنهاد بهتر داشتیم و اینا,شرایط همینه دیگه باید ساخت,مگه یه کارمند الان بیشتر از ماهی 1 میلیون و خرده ای میگیره؟آدم بخاطر تیم شهرش قبول میکنه دیگه,هرکیم نموند دمش گرم پارسال خیلی زحمت کشید همیشه هم تو یاد ما هست,که خدارو شکر تیم ما بیشتر بچه ها بومی و با تعصب هستن/3/[/size:c301528c92][/color:c301528c92]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » چهارشنبه مه 22, 2013 12:29 pm

[quote:2f91767172="soroosh8"][quote:2f91767172="r4sht"][quote:2f91767172="soroosh8"][quote:2f91767172="r4sht"]متاسفانه تعداد رفتنی ها زیاد به نظر میاد مگه اینکه مالک جدید به زودی پیدا بشه[/quote:2f91767172]

هر کی میخواد بره,داماش با نوجوانان و نونهالانشم با این هوادارا میمونه,کسی رو منت نمیکنیم هرکیم میمونه مرامش رو نشون میده.[/quote:2f91767172]

[color=red:2f91767172]سروش جان عزیزم یکم منطقی فکر کن اگه همه برن یا نوجوانا و امیدا میخوایم تیو لیگ بریم ؟ واقعا فکر میکنی اونوقت حرفی برای گفتن داریم ؟ اینکه شما تعصب بالای روی تیم شهرت داری کاملا مشخصه ولی واقعبین باش ما چطور فصل قبل 8 شدیم ؟ بازیکنای خوبی توی تیم بودن فصل بعد که ضعیف تر شدیم رتبه 11 بدست آوردیم امسال فکر کن بی جهانبخش - ابراهیمی و رودباریان هم بره و آبشک هم بره و متوسل زاده هم برگرده شیراز ( ازش خواستن بره فجر ) و چند تا بازیکن دیگه هم تمدید نکنن و برن تیم های دیگه با کدوم بازیکن اونوقت میخوایم بریم توی زمین ؟ واقعیت اینه عابدینی دیگه خسته شده و نمیتونه یا نمیخواد اینجوری ادامه بده و خریدار خوبی هم پیدا نشده و اگه با این اوضاع نتونیم تیم رو حفظ کنیم و چند تا پست ضعیفمون رو با بازیکنای خوب پر کنیم بازم باید فانوس بدست باشیم و کل لیگ رو حرص بخوریم دوست عزیزم [/color:2f91767172][/quote:2f91767172]

[color=darkblue:2f91767172][size=18:2f91767172]دوست عزیزم,ما وضعمون همیشه همینجوری خراب بوده,من و خیلیای دیگه هم ناراحتیم ازین وضع,ولی چاره چیه؟!بفرض همه رفتن مالکم نداشتیم اونوقت چی؟!آدم با امید زنده هست,منم میگم نهایتش با امیدمون بازی میکنیم دیگه,ولی حوصله بازیکنهایی رو ندارم بمونن و نق بزنن بگن ما پیشنهاد بهتر داشتیم و اینا,شرایط همینه دیگه باید ساخت,مگه یه کارمند الان بیشتر از ماهی 1 میلیون و خرده ای میگیره؟آدم بخاطر تیم شهرش قبول میکنه دیگه,هرکیم نموند دمش گرم پارسال خیلی زحمت کشید همیشه هم تو یاد ما هست,که خدارو شکر تیم ما بیشتر بچه ها بومی و با تعصب هستن/3/[/size:2f91767172][/color:2f91767172][/quote:2f91767172]

[color=black:2f91767172]سروش جان مو به مو صحبت هاتو قبول کنم ...دوستان خیلی چیز هارو نمیدونن ...وقتی با یکی از بازیکنا ...صحبت میکنی ازش خواهش میکنی ...بمونه ..بعد بهت میگه من دیگه دوس ندارم این جا بمونم ...چی داری بگی ....واستا برن سرشون به سنگ بخورن ... هر کی موند رو سر ما جاداره ...هر کی هم نموند به درک ..بره ...800 میلیون پول بگیره ......کسی که عشقش تیم های تبریزی و تهرانی هست بهتره بره ...همون تیم های تهرانی ..و تبریزی بازیکنه ...(البته اگه بازی بهش برسه ) من یکی که خیلی خوشحال میشم این آدم دیگه تو تیم داماش بازی نکنه ...احتمالام آبرار رضا کاردوس میاد ...خیلی بهتر از اون ...اگه ایپکچی هم بیاد خیلی خوبه ...یه خواهش از دوستان دارم اینقد غصه این رفتو اون رفتو ..کی میخواد بیادو .. نخورین ....اینو شک نداشته باشین حالمون از فصل پیش خیلی بهتره[/color:2f91767172]
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان