[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه مه 20, 2013 4:41 pm

[quote:c37c2ab5ec="The_King_of_rasht"]امروز رییسی کیا مدیر عامل راه آهن هم در اخبار 14:30 شبکه خبر و هم 19:45 شبکه سه میگفت علی دایی سر مربی راه آهن خواهد ماند و به هیچ وجه به پس پس نمیدیمش چون با ما قرار داد داره
در ضمن گفت علی دایی الان خارج از کشوره

بابک زنجانی ثروتش یه چیز در حد امیر منصور آریاست :roll:

عابدینی باید مخشو میزد برای داماش :wink:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » دوشنبه مه 20, 2013 4:45 pm

[quote:1db77e7eac="sepidroudi"][quote:1db77e7eac="The_King_of_rasht"]امروز رییسی کیا مدیر عامل راه آهن هم در اخبار 14:30 شبکه خبر و هم 19:45 شبکه سه میگفت علی دایی سر مربی راه آهن خواهد ماند و به هیچ وجه به پس پس نمیدیمش چون با ما قرار داد داره

عابدینی باید مخشو میزد برای داماش :wink:[/quote:1db77e7eac]
نه بابا بدردما نمیخوردمشکل سازمیشد
حتما میخاست رنگ پیرهن عوض کنه با اسم تیم همون کاری که باراهن کرده
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه مه 20, 2013 4:52 pm

[quote:d9f43e8d1d="sepidroudi"][quote:d9f43e8d1d="The_King_of_rasht"]امروز رییسی کیا مدیر عامل راه آهن هم در اخبار 14:30 شبکه خبر و هم 19:45 شبکه سه میگفت علی دایی سر مربی راه آهن خواهد ماند و به هیچ وجه به پس پس نمیدیمش چون با ما قرار داد داره

عابدینی باید مخشو میزد برای داماش :wink:[/quote:d9f43e8d1d]

آره از نظر ثروت شبیه هم هستند ولی بابک زنجانی یه دلال نفتی که با رانت خواری در عرصه سوخت به این ثروت رسیده اون هم در عرض فقط چند سال!
تحریم های بین المللی هم گرفتتش!یعنی خارج از کشور اگر رفت از گوانتانامو سر در آورد همانا!
همون بهتر که مال حروم توی باشگاه نیومد ماه آفرید امیر خسروی برای پولش زحمت کشیده بود و به اتفاق نظر همه کارشناسان اقتصادی دارای نبوغ در این زمینه بود ولی بابک زنجانی به حول قوه دولت عدالت محور این هم پول ملت رو بالا کشیده و یک لیوان آب هم روش!
بقیه مسائل از قانون سایت فراتر هست!
"تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل"
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه مه 20, 2013 4:56 pm

[quote:30164d92e0="The_King_of_rasht"][quote:30164d92e0="sepidroudi"][quote:30164d92e0="The_King_of_rasht"]امروز رییسی کیا مدیر عامل راه آهن هم در اخبار 14:30 شبکه خبر و هم 19:45 شبکه سه میگفت علی دایی سر مربی راه آهن خواهد ماند و به هیچ وجه به پس پس نمیدیمش چون با ما قرار داد داره

عابدینی باید مخشو میزد برای داماش :wink:[/quote:30164d92e0]

آره از نظر ثروت شبیه هم هستند ولی بابک زنجانی یه دلال نفتی که با رانت خواری در عرصه سوخت به این ثروت رسیده اون هم در عرض فقط چند سال!
تحریم های بین المللی هم گرفتتش!یعنی خارج از کشور اگر رفت از گوانتانامو سر در آورد همانا!
همون بهتر که مال حروم توی باشگاه نیومد ماه آفرید امیر خسروی برای پولش زحمت کشیده بود و به اتفاق نظر همه کارشناسان اقتصادی دارای نبوغ در این زمینه بود ولی بابک زنجانی به حول قوه دولت عدالت محور این هم پول ملت رو بالا کشیده و یک لیوان آب هم روش!
بقیه مسائل از قانون سایت فراتر هست!
"تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل"[/quote:30164d92e0]

حمزه جان در مورد این بشر همه چی رو میدونم (به قول معروف پروندش زیر بغلمه) - منتظر افتادن تشت رسواییش هستم البته اگه سهم بقیه رو نده این اتفاق میفته - جهت فان بودن قضیه گفتم :wink: وگرنه ......... ول کن وابدن
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه مه 20, 2013 4:59 pm

[align=center:bb487e99ae][size=24:bb487e99ae]
[color=red:bb487e99ae]هشدار به باشگاههای لیگ برتر و لیگ یک/قراردادها را سریع ثبت کنید[/color:bb487e99ae]

[/size:bb487e99ae][/align:bb487e99ae]
[color=darkblue:bb487e99ae]
[b:bb487e99ae]
آیین نامه جدید نقل و انتقالات تغییراتی داشته که باید به دقت مورد توجه باشگاهها و بازیکنان قرار گیرد.

سایت گل-آیین نامه جدید نقل و انتقالات لیگ برتر و دسته اول حاوی تغییرات عمده ای نسبت به گذشته است که اصلی ترین آنها که باید مدنظر باشگاهها قرار گیرند این هاست:

1-فدراسیون فرم قرارداد به باشگاهها نمی دهد. باشگاه و بازیکن بر سر هر مورد یا مواردی که توافق کنند آن را مکتوب می نمایند و همان قرارداد در سه نسخه تنظیم می شود و معتبر است.

2-مراجعه به هیئت های فوتبال لازم نیست و قرارداد پس از مهر و امضا و اثر انگشت طرفین به سازمان لیگ تحویل داده شده و آنجا به ثبت می رسد.

3-قرارداد های منعقده باید حتما" تا 5روز پس از امضا تحویل سازمان لیگ گردد و گرنه بی اعتبار خواهد بود.

4-بازیکن اگر چهارماه حقوق دریافت نکرد می تواند قراردادش را یکطرفه فسخ کند.

[/b:bb487e99ae]
[/color:bb487e99ae]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... AA?ICID=OP
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط nima_beckham در دوشنبه مه 20, 2013 4:59 pm .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه مه 20, 2013 4:59 pm

والله معین جان اینقدر توی باشگاه خودمون خبری نیست مجبوریم بریم اخبار باشگاه های دیگه رو پیگیری کنیم! /5/
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » دوشنبه مه 20, 2013 7:41 pm

بوی دسته یک میاد ! /15/
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط mtb368 » دوشنبه مه 20, 2013 7:54 pm

بابک زنجانی دارای بیش از ۶۰ شرکت از جمله شرکت هولدینگ توسعه سورینت قشم و "اولین بانک سرمایه گذاری اسلامی در مالزی هستش!!!!!!!!!!!!!!! او همچنین شرکت هایی در دوبی، ترکیه و تاجیکستان داره این آقا متولد1349 هستش یعنی کسی از راه حلال می تونه تو این سن و سال مولتی میلیاردر بشه

/4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/
نماد کاربر
mtb368
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 27, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه مه 20, 2013 8:02 pm

[quote:b46fd72e2f="mtb368"]بابک زنجانی دارای بیش از ۶۰ شرکت از جمله شرکت هولدینگ توسعه سورینت قشم و "اولین بانک سرمایه گذاری اسلامی در مالزی هستش!!!!!!!!!!!!!!! او همچنین شرکت هایی در دوبی، ترکیه و تاجیکستان داره این آقا متولد1349 هستش یعنی کسی از راه حلال می تونه تو این سن و سال مولتی میلیاردر بشه

/4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/[/quote:b46fd72e2f]

ایشون دلال دلار بود ...
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه مه 21, 2013 4:54 am

رحمان احمدی کـاش میشد گـرفت"هم از بی حاشیه و هم خوبه "دروازبانی هستش که شاید بهتر نشه اما چندین سال بدونه افت بازی میکنه .
---------
کارمان خیلی سخت است. بازی با قطر سخت ترین بازی ماست. آنها دست به هر کاری می‌زنند تا بازی را ببرند. اما ما برای صعود باید از قطر امتیاز بگیریم.

سایت گل-رحمان احمدی که حالا با منتفی شدن حضور رحمتی در تیم ملی می‌تواند بیش از پیش از بابت شماره یک بودن خود در تیم ملی مطمئن باشد، در حاشیه‌ی تمرین تیم ملی در مصاحبه با خبرنگار سایت گل گفت :

شرایط در تیم ملی چطور است؟

تمرینات خوبی را پشت سر می‌گذاریم. برای بازی با عمان آماده می‌شویم. شرایط بدنی‌مان خوب است و مشکلی نداریم. فصل تقریباً خوبی را هم گذراندم و امیدوارم با توجه به تمریناتی که می‌کنیم بتوانیم تیم ملی را به جایگاه واقعی‌اش برسانیم.

با توجه به شرایط گلر شماره یک تیم ملی تو هستی، آمادگی داری؟

این که گلر اول تیم ملی چه کسی باشد تشخیص‌اش با سرمربی است اما اگر باشم مشکلی ندارم و مطمئناً با تمرکز کار می‌کنم و این توان را در خود می‌بینم که بتوانم از دروازه تیم ملی حفاظت کنم.

آیا به جام جهانی صعود می‌کنیم؟

کارمان خیلی سخت است. بازی با قطر سخت ترین بازی ماست. آنها دست به هر کاری می‌زنند تا بازی را ببرند. اما ما برای صعود باید از قطر امتیاز بگیریم.

مهدی رحمتی؛ نظر درباره او و دور ماندش از تیم ملی چیست؟

مهدی دوست من است و در مورد شرایطی که برای او اتفاق افتاده در جایگاهی نیستم که صحبت کنم. من فقط به موفقیت تیم ملی فکر می‌کنم و امیدوارم مشکل رحمتی هم حل شود.

مقصد بعدی تو در فصل آینده کدام باشگاه است؟

صحبت‌هایی با سایپا انجام دادم. من با سایپا به تیم ملی رسیدم. دو بازی هم انجام دادم. خود سایپایی‌ها هم دوست دارند که من بمانم و فکر کنم مشکلی برای تمدید قرارداد نیست.

نمی‌خواهی به یک باشگاه بزرگتر بروی؟

وقتی به دنبال هدفی هستید، و آن هدف را می‌توانید در باشگاهی که هستید به دست بیاورید فکر نکنم نیازی باشد که بخواهی تیم خود را عوض کنی. به هر حال فعلاً در اردوی تیم ملی هستم و تمام تمرکزم روی تیم ملی است
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه مه 21, 2013 7:27 am

واقعا شنیدن اخبار سوزش آور از پایتخت لذت بخشه....
آقای روباهیان و دروغی دیگر....

به گزارش ورزش سه ، علي دايي که دقايقي پيش وارد ايران شد در فرودگاه امام خميني اعلام کرد : تمامي حواشي به وجود آمده در مورد آينده‌ام بيهوده است و من با راه‌آهن قرارداد دارم و براي فصل بعد سرمربي راه آهن هستم .

اين درحالي است که ايشان قبل از سفر به خارج از کشور با باشگاه پرسپوليس به توافق رسيده بود و به گفته مسئولان باشگاه پرسپوليس براي فصل بعد به اين باشگاه برنامه داده بود .
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه مه 21, 2013 7:30 am

[quote:14906d2719="abarar0131"]واقعا شنیدن اخبار سوزش آور از پایتخت لذت بخشه....

به گزارش ورزش سه ، علي دايي که دقايقي پيش وارد ايران شد در فرودگاه امام خميني اعلام کرد : تمامي حواشي به وجود آمده در مورد آينده‌ام بيهوده است و من با راه‌آهن قرارداد دارم و براي فصل بعد سرمربي راه آهن هستم .

اين درحالي است که ايشان قبل از سفر به خارج از کشور با باشگاه پرسپوليس به توافق رسيده بود و به گفته مسئولان باشگاه پرسپوليس براي فصل بعد به اين باشگاه برنامه داده بود .[/quote:14906d2719]
الان ورزش 3 هم تیتر این بر رو زد
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 8%AA%D9%85
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » سه شنبه مه 21, 2013 7:37 am

[quote:cf7a385a0a="abarar1989"][quote:cf7a385a0a="abarar0131"]واقعا شنیدن اخبار سوزش آور از پایتخت لذت بخشه....

اين درحالي است که ايشان قبل از سفر به خارج از کشور با باشگاه پرسپوليس به توافق رسيده بود و به گفته مسئولان باشگاه پرسپوليس براي فصل بعد به اين باشگاه برنامه داده بود .[/quote:cf7a385a0a]
الان ورزش 3 هم تیتر این بر رو زد
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 8%AA%D9%85[/quote:cf7a385a0a]

/10/ /10/ /10/ واترکستم رضا.واترکستم /10/
هر چند دایی هم سرمربیشون میشد 4 تا 4 تا میخوردن
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه مه 21, 2013 8:14 am

[b:cf5b6473ce][size=18:cf5b6473ce][color=green:cf5b6473ce]شاه غلام به فجر بازگشت[/color:cf5b6473ce][/size:cf5b6473ce]

[color=darkblue:cf5b6473ce]پس از جلسه‌ي امروز (سه‌شنبه) هيات مديره باشگاه فجر سپاسي، نهايتا غلامحسين پيرواني يکي از کانديداهاي هدايت تيم فجر در ليگ برتر به عنوان سرمربي جديد اين تيم در فصل آينده انتخاب شد.

اعضاي اين هيات پيش از اين انتخاب از تلاش‌ها و زحمات محمود ياوري سرمربي فصل گذشته‌ي اين تيم تشکر و قدرداني کردند.

به گزارش ايسنا، ياوري پيش از اين گفته بود فجر سپاسي مشکلات بودجه‌اي دارد و در صورتي که اين مشکلات در فصل آينده ادامه‌دار باشد نمي‌توان تيم خوبي در ليگ برتر داشت. [/color:cf5b6473ce][/b:cf5b6473ce]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط saleh1346 » سه شنبه مه 21, 2013 9:57 am

کد خبر : 1007172 زمان ارسال : سه شنبه 1392/02/31 13:55

بازيکنان داماش 20 تا 40 درصد دريافتي داشتند

دروازه‌بان تيم فوتبال داماش گيلان گفت: در رشت حضور دارم و امروز با امير عابديني صحبت مي‌کنم.

حسن رودباريان در مورد وضعيت داماش گيلان گفت: فعلا هيچ چيز مشخص نيست، منتظريم، تکليف باشگاه معلوم نيست، امروز در رشت حضور دارم و با توجه به اينکه عابديني نيز به اينجا سفر کرده، قرار است جلسه‌اي با او برگزار کنم تا در ارتباط وضعيتمان با هم صحبت کنيم.

به گزارش فارس ، وي در مورد اينکه قراردادش با داماش چند ساله بوده است، عنوان کرد: قراردادم با اين تيم تمام شده اما در مرحله اول بايد با مدير عامل صحبت کنم تا ببينم شرايط تيم در سال بعد چطور است، اگر وضعيت نامشخص بود و به نتيجه‌اي نرسيديم آن وقت به پيشنهادات ديگر فکر مي‌کنم.

رودباريان در مورد دريافتي بازيکنان داماش از اين تيم خاطر نشان کرد: فکر مي‌کنم مبلغ دريافتي کل تيم چيزي بين 20 تا 40 درصد بوده است. امروز قرار است با عابديني صحبتي داشته باشيم تا وضعيت پرداختي‌ها معلوم شود.
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان