[quote:30164d92e0="The_King_of_rasht"][quote:30164d92e0="sepidroudi"][quote:30164d92e0="The_King_of_rasht"]امروز رییسی کیا مدیر عامل راه آهن هم در اخبار 14:30 شبکه خبر و هم 19:45 شبکه سه میگفت علی دایی سر مربی راه آهن خواهد ماند و به هیچ وجه به پس پس نمیدیمش چون با ما قرار داد داره
در ضمن گفت علی دایی الان خارج از کشوره
عابدینی باید مخشو میزد برای داماش

[/quote:30164d92e0]
آره از نظر ثروت شبیه هم هستند ولی بابک زنجانی یه دلال نفتی که با رانت خواری در عرصه سوخت به این ثروت رسیده اون هم در عرض فقط چند سال!
تحریم های بین المللی هم گرفتتش!یعنی خارج از کشور اگر رفت از گوانتانامو سر در آورد همانا!
همون بهتر که مال حروم توی باشگاه نیومد ماه آفرید امیر خسروی برای پولش زحمت کشیده بود و به اتفاق نظر همه کارشناسان اقتصادی دارای نبوغ در این زمینه بود ولی بابک زنجانی به حول قوه دولت عدالت محور این هم پول ملت رو بالا کشیده و یک لیوان آب هم روش!
بقیه مسائل از قانون سایت فراتر هست!
"تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل"[/quote:30164d92e0]
حمزه جان در مورد این بشر همه چی رو میدونم (به قول معروف پروندش زیر بغلمه) - منتظر افتادن تشت رسواییش هستم البته اگه سهم بقیه رو نده این اتفاق میفته - جهت فان بودن قضیه گفتم

وگرنه ......... ول کن وابدن