[color=black:b0a5aeb0ab]واقعا انتخاب بهترین بازیکن داماش خیلی سخته ، از این جهت خیلی سخته بین بازیکنانی که هر کدوم سنبلی از غیرت و تعصب هستند...
1-هادی سهرابی:هادی رو که باشگاه با هزار تا اما و اگر گرفت شاید فوق العاده نبود ولی از نظر من بهترین و کارآمدترین بازیکن ما بود چون اگر باقی بازیکنان در پست تخصیصیشون بهترین بازی رو انجام دادند ، هادی در شش پست مختلف عملکرد خوب داشت و در تمام بازی ها جز خوب های داماش بود.
2-کاپیتان مهدوی:از مهدوی هر چی بگیم کم گفتیم ، روز به روز دارم بیشتر شیفته بازی و مدیریت کاپیتانمون میشم ، به خصوص وقتی سرش رو جلوی توپ میزاره ، یا با درد وارد زمین میشه ، صحنه ای که من بعد از بازی ها میبنم هیچ کدوم از بچه های سایت نمیبینند ، صحنه ای که وقتی ببینی کاپیتان تیمت بعد از پایان بازی ها نمیتونه از درد زیاد پاشنه پاش رو روی زمین بذاره
3-علیرضا جهانبخش:پدیده این فصل لیگ برتر که شاید از لخحاظ فنی بخواهیم نگاه کنیم بهترین بازیکن داماش باشه ، من هم مثل خیلی دورنمای یک آینده خوب برای این پسر باتعصب دیار گیل و دیلم در ذهنم هست.
4-حسین ابراهیمی:این فصل به اون بازیکنی که ازش انتظار می رفت تبدیل شد ، فقط به دلیل اینکه در چندبازی نوسان داشت با اختلاف کم در رتبه ی پایین تر از جهانبخش قرار گرفت.
5-علیرضا نظیف کار:نسبت به فصل قبل افت نسبی داشت ولی بازهم یکی از ستون های دفاع ما بود
6-ابوذر رحیمی:اگر بخواهیم عملکرد بازیکنان داماش فقط در نیم فصل دوم رو تحلیل کنیم مطمئنا ابوذر باید در بین سه نفر اول قرار بگیره و کمک شایانی در نیم فصل دوم به ما کرد.
مصطفی حاجتی بازیکنی که همیشه در خدمت تیم هست ، حسن رودباریان گلر باشخصیتی که چند امتیاز رو مدیونش هستیم ، امین متوسل زاده که آخرای لیگ موتورش روشن شد و به کمکمون اومد ، محمد مختاری که هر وقت آماده بود سیم خاردار دور محوطه جریممون می کشید ، محمد آبشک بازیکنی که بیشتر ازش انتظار می رفت ولی باز هم خوب خودش رو از اون مصدومیت رهایی داد و به بازی ها رسوند و مرتضی ابراهیمی و .... در رتبه های بعد قرار دارند[/color:b0a5aeb0ab]
[color=darkblue:b0a5aeb0ab]اما قدردان تعصب و پایمندی همه بازیکنان باغیرت شهرمون هستیم[/color:b0a5aeb0ab]