[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - حسین ابراهیمی : فقط یک صحبت ساده بود / هنوز هم اولویت اولم تیم شهرم داماش است

حسین ابراهیمی : فقط یک صحبت ساده بود / هنوز هم اولویت اولم تیم شهرم داماش است

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ali_damashi » جمعه مه 17, 2013 3:51 pm

[quote:c7461afabd="r4sht"]اینکه خیلی ها خیلی راحت به عرش میرن و بعد به فرش نمونش اینه :
دوستانی که برای قویدل گل و پارچه و طرفداری میکردن و بعدش میخواستن فحش ناموس و همه چیز بهش بدن یا برای بقیه خریدارا .....

اینکه گفتم هوادارا فقط داماش نیست فقط فوتبال نیست این فرهنگ کل ایرانه که خیلی راحت یکی رو بزرگ میکنیم و خیلی راحت میزنیم زمین
دوستان احساساتی نشن و موضع گیری نکنند .
در ضمن همه جا خوب و بد هست و نباید یه حرف کلی رو شخصی کردش[/quote:c7461afabd]

این رو هم اضافه کنم اینکه جلو هتل سبلان دنبال ماشین هدایتی میدون بعد هم با فحش میندازنش بیرون
در ضمن
درود مولوان
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » جمعه مه 17, 2013 3:56 pm

[quote:bc19c969cb="ali_damashi"][quote:bc19c969cb="r4sht"]اینکه خیلی ها خیلی راحت به عرش میرن و بعد به فرش نمونش اینه :
دوستانی که برای قویدل گل و پارچه و طرفداری میکردن و بعدش میخواستن فحش ناموس و همه چیز بهش بدن یا برای بقیه خریدارا .....

اینکه گفتم هوادارا فقط داماش نیست فقط فوتبال نیست این فرهنگ کل ایرانه که خیلی راحت یکی رو بزرگ میکنیم و خیلی راحت میزنیم زمین
در ضمن همه جا خوب و بد هست و نباید یه حرف کلی رو شخصی کردش[/quote:bc19c969cb]

این رو هم اضافه کنم اینکه جلو هتل سبلان دنبال ماشین هدایتی میدون بعد هم با فحش میندازنش بیرون
در ضمن
درود مولوان[/quote:bc19c969cb]

[color=blue:bc19c969cb] این موضوعی که گفتم فراتر از فرهنگ فوتبال شهر رشت هستش گفتم موضوعی در کل فرهنگ ایران هستش البته یه سوال برام پیش اومده که مگه من طرفدار ملوان یا انزلیچی هستم که موضوع اونا رو به من یادآوری میکنی ؟ 100% فرهنگ شهر رشت بخاطر شرایط جمعیتی و .... از انزلی بازتره و شکی در این موضوع نیست [/color:bc19c969cb]
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه مه 17, 2013 4:00 pm

آقای r4sht کاربر عزیز و گرامی به عنوان یه دوست بهت پیشنهاد میکنم یه خرده از حواشی نظراتت کم کنی توهین به هوادارانی که بدون هیچ چشم داشتی دارن اینطوری از داماش حمایت میکنن زیاد کار جالبی نیست و اگه واقعا طرفدار داماش هستی نباید اینطوری به صراحت به هواداران دیگر توهین کنی به هر حال این نظر من بود امیدوارم موثر واقع بشه
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه مه 17, 2013 4:02 pm

[quote:5fa5fe19b1="r4sht"][quote:5fa5fe19b1="ali_damashi"][quote:5fa5fe19b1="r4sht"]اینکه خیلی ها خیلی راحت به عرش میرن و بعد به فرش نمونش اینه :

در ضمن همه جا خوب و بد هست و نباید یه حرف کلی رو شخصی کردش[/quote:5fa5fe19b1]

در ضمن
درود مولوان[/quote:5fa5fe19b1]

[color=blue:5fa5fe19b1] این موضوعی که گفتم فراتر از فرهنگ فوتبال شهر رشت هستش گفتم موضوعی در کل فرهنگ ایران هستش البته یه سوال برام پیش اومده که مگه من طرفدار ملوان یا انزلیچی هستم که موضوع اونا رو به من یادآوری میکنی ؟ 100% فرهنگ شهر رشت بخاطر شرایط جمعیتی و .... از انزلی بازتره و شکی در این موضوع نیست [/color:5fa5fe19b1][/quote:5fa5fe19b1]

من اخر نفهمیدم شما کدوم وری هستین یکی به در میزنین یکی به میخ !!
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط ali0131 » جمعه مه 17, 2013 4:03 pm

آقای r4sht مستر شما واقعا طرفدار داماشی من که اعتمینان ندارم شایدم..... :roll:
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » جمعه مه 17, 2013 4:46 pm

[quote:88fe83488d="ali_damashi"][quote:88fe83488d="r4sht"][quote:88fe83488d="ali_damashi"][quote:88fe83488d="r4sht"]اینکه خیلی ها خیلی راحت به عرش میرن و بعد به فرش نمونش اینه :

در ضمن همه جا خوب و بد هست و نباید یه حرف کلی رو شخصی کردش[/quote:88fe83488d]

در ضمن
درود مولوان[/quote:88fe83488d]

[color=blue:88fe83488d] این موضوعی که گفتم فراتر از فرهنگ فوتبال شهر رشت هستش گفتم موضوعی در کل فرهنگ ایران هستش البته یه سوال برام پیش اومده که مگه من طرفدار ملوان یا انزلیچی هستم که موضوع اونا رو به من یادآوری میکنی ؟ 100% فرهنگ شهر رشت بخاطر شرایط جمعیتی و .... از انزلی بازتره و شکی در این موضوع نیست [/color:88fe83488d][/quote:88fe83488d]

من اخر نفهمیدم شما کدوم وری هستین یکی به در میزنین یکی به میخ !![/quote:88fe83488d]

[color=blue:88fe83488d]من طرفدار داماش هستم ولی توی نظراتم با بعضی از دوستان اختلاف نظر دارم متاسفانه سعی میکنند از نظرات من قسمت هایش رو بردارن و تفسیر کنند من خودم هوادار داماش هستم بعد میام توهین کنم ؟ اینکه فرهنگ ایرانی این معضل رو داره که یه روز به عرش میبرن و یه روز به فرش انتقاد هستش و مثال هم زدم ولی این صرفا یه نظر هستش و توهین به هیچ کس نیست در ضمن بنده هوادار تیمی جز داماش در ایران نیستم در ضمن اگه کسی صراحت کلام داره نباید ازش توقع خود سانسوری داشته باشید . [/color:88fe83488d]
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مه 17, 2013 5:00 pm

[quote:c4e0a894c3="r4sht"]تیم پرسپولیس فعلا وضعیت کادر فنیش مشخص نیست شک نکنید اگه سرمربی انتخاب بشه و تیم حسین ابراهیمی رو بخواد از داماش میره
البته این به این معنا نیست که تعصب نداره ولی در فوتبال حرفه ای هر کسی به فکر پیشرفت خودشه و بازیکنای دو تیم پایتخت بیشتر از بقیه به چشم میان
منم باشم هیچ وقت به هوادارای داماش مستقیم نمیگم میرم اونم هوادارایی که
خیلی راحت تورو به عرش میبرن و خیلی راحت به فرش میارن
امیدوارم هرجا بازی کنه موفق باشه چون رشتی هستش[/quote:c4e0a894c3]

[color=brown:c4e0a894c3]اگر اشتباه نکنم شما همون دوستی هستید که قبلا فرموده بودید که قدیمی ترین وبلاگ تیم پگاه رو داشتید و از قدیمی ترین کاربران فضای مجازی هستید درامر ورزش فوتبال توی رشت هستید و دوستی دیرینه ای هم با نادر دست نشان داشته اید و حتی قول داده بودید که بعد از پایان فصل زمینه ساز بازگشت نادر به داماش باشید!
این ها رو یاد آوری کردم که به اینجا برسم که جناب عالی که همچین ادعاهایی رو داشته اید هنوز نمی دانید که حسین ابراهیمی اصلا رشتی نیست!
جالبه یعنی شما واقعا نمیدونید بازیکنی که از 16 سالگی برای تیم بزرگسالان بازی کرده اهل آستانه اشرفیه هست و خودش حداقل بالای 10 بار توی مصاحبه های قبلیش این رو گفته بوده! هنوز هم منزل پدر و اکثریت اقوام ایشون در همون شهر قرار داره
درسته فوتبال حرفه ای هست و هر بازیکن حق داره به فکر پیشرفتش باشه اصلا در این بحثی نیست ولی این جمله شما :
[/color:c4e0a894c3]
[b:c4e0a894c3]"منم باشم هیچ وقت به [color=blue:c4e0a894c3]هوادارای داماش[/color:c4e0a894c3] مستقیم نمیگم میرم[color=black:c4e0a894c3] اونم هوادارایی که
خیلی راحت تورو به عرش میبرن و خیلی راحت به فرش میارن[/color:c4e0a894c3] "[/b:c4e0a894c3]
[color=brown:c4e0a894c3]
این جمله شما مخاطب مستقیمش هواداران داماش هستند بعد شما میایید در کامنت بعدی قضیه رو ماست مالی میکنید و میفرمایید که فرهنگ کل فوتبال ایران رو گفتی!!!!اگر منظورتون فرهنگ کلی هواداران فوتبال در کشور بود از اول مینوشتید[/color:c4e0a894c3]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » جمعه مه 17, 2013 5:11 pm

r4sht:میدونم سوال سختیه ولی با خودت چند چندی /4/
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » جمعه مه 17, 2013 5:55 pm

The_King_of_rasht : دوست عزیز در مورد نادر خان متاسفانه به حکمی که صادر شده دیگه روش نمیشه حساب باز کرد پس ادامه بحث در مورد نادر دست نشان بی فایدس
منظور بنده از رشتی بودن ابراهیمی اصالت این بازیکن نبوده منظور اینکه برای این تیم مدت ها بازی کرده و جزی از این تیم رشتی هست
در مورد ماست مالی کردن وقتی دیدم دوستان دنبال سوژه از کامنت من هستن موضع خودمو کامل در کامنت بعدی تشریح کردم
و اینم بگم اگه نظرم فقط هواداران داماش که خودم هم جزی از هواداران هست بودم از کسی نمیترسیدم که بخوام ماست مالی کنم
این مشکلات بین هوادارا هم به قول دوستی یه 5 6 سال دیگه حل میشه و شاهد چنین تنش هایی بین هوادارا نخواهیم بود
فقط نیاز به زمان داریم
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط metall » جمعه مه 17, 2013 6:18 pm

من قول میدم که جای نمریه حد اقل برای امسال بعد اگه جایی دیگه بره مشکلی نیست ما فرهنگمون بالاست درک میکنیم ولی نمک نخوره نمکدون نشکنه مثل بعضی ها(یکی از بازیکنای سابق داماش)
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » جمعه مه 17, 2013 8:15 pm

اژیر قرمز برای داماش تیم محبوب ما ،عشق ما ،قلب ماوهمه وجود ما به صدادر امده این فقط حسین ابراهیمی نیست که اوای جدایی سر داده بلکه تمامی بازیکنان مان همچین وضعیتی دارند دلیلش هم کاملا واضح ومبرهن است ومن وشما خوب هم میدانیم چیست اما سرمان را در برف فرو برده ایم وچشمان خودرا برروی واقعیت ها بسته ایم وبسیار احساساتی صحبت میکنیم فقط توجه کنیم که عمر ورزشی یک ورزشکار بسیار کوتاه است وعشق بی پایان من وشما ها، اینده این عزیزانمان راکه بارا ها خوشحالی را به ما هدیه کرده اند تامین نخواهد کردبا توجه به اینکه مسائل زیادی در مورد تنگناهای تیممان میدانیم،بازیکنان رفته خائن قلمداد نکرده وبرایشان به دلیل ایجاد همان شادیها ارزوی موفقیت وشادکامی داشته باشیم به امید بهروزی رشتی وداماشی در سراسر گیتی
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط Daniial » جمعه مه 17, 2013 8:58 pm

ممنون ازش که توی این موقعیت سخت( از نظر مالی )این حرف ها رو زد و به ما دلگرمی داد.
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » جمعه مه 17, 2013 9:00 pm

من واقعا متاسفم برای یه عده اگه قویدل بهقول ایشون از عرش به فرش اومد دلیل داشت داداش من

1.توهین های مکرر به هواداران در برنامه های تلویزیونی پر مخاطب
2.عدم انجام تعهدات مالی
3.آوردن دلالی به نام درخشان(به نظرم نیکبختم به خاطر رفتن درخشان رفت اینم سند)

هرکسی تو هر مقامی باشه بخواد برای شهرمون پا پیش بزاره قدمش روی چشم اما وقتی کج روی کنه به قول شما از عرش به فرش میاد حتی اگه اون فرد امیر عابدینی باشه

در ضمن از اون موقعی که من شمارو تو این سایت شناختم با کامنت هاتون همش یه جورایی جو سایت رو ملتهب میکردین این شرایط خیلی به ندرت برای من یا کاربرای دیگه رخ داده پس حتما ایراد کار از شماست لطفا تو کامنت هاتون تجدید نطر کنین
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط yazdani » شنبه مه 18, 2013 1:22 am

اگه تمام رشتی هایی که تو تیمای دیگه ی لیگ بازی میکنن برگردن داماش مطمئنا داماش قهرمان اسیا میشه چه برسه به لیگ برتر /8/
نماد کاربر
yazdani
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط Chikchi » شنبه مه 18, 2013 2:07 am

خوشحال نمی شم حسین بخواد واسه پیشرفت، تیم با امکانات (رفاهی، رانتی و ...) و بدون ذره ای مدیریت پرسپولیس رو انتخاب کنه. و اگه سایت مورد اعتماد! گل درست نوشته باشه که "قطعاً آقای کی‌روش بهتر از من می‌داند که مرا دعوت کند یا نه اما امیدوارم در ‌آینده بتوانم به تیم ملی کشورم خدمت کنم و چه باشم و چه نباشم دوست دارم که تیم ملی به جام جهانی برود چرا که برای همه ما فوتبالیست‌ها و در کل فوتبال کشور خیلی مفید است" واقعا آینده ی روشنی رو برای حسین تو تیم ملی می بینم و آرزو می کنم. اینکه حرفه ای گری قدم به نوع مصاحبه هایی که می کنی بذاره نشون می ده که حسین ما حرکتی رو به جلو و با انرژی مضاعف رو داره انجام میده. منتظر حضور بقیه بازیکنای داماش تو ملی هستیم.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان