[quote:10ca7605fb="sepidroudi"]ما که نفهمیدیم چی شد بالاخره!!!! - این شرکت بازه همچنان , بسته هست؟!
ضمنا منظور از شرکت چیه؟ - کارخونه های زیر مجموعشه یا حسابهای بلوکه شدش و یا چیز دیگه؟ - چرا اسم شرکت عوض نشده تا الان؟!
ضمنا اگه قراره این شرکت اداره کنه الان مدیراش چه کسانی هستند؟!
پرسش اصلی : آیا بازم در حد حرف هست یا جدی شده این موضوع؟!
من که هیچی رو باور نمیکنم تا زمانیکه قطعی نشده![/quote:10ca7605fb]
[color=black:10ca7605fb]خدمت معین عزیز و باقی دوستان که اطلاعاتی در این مورد می خواهند ، نظر من بر اساس اطلاعاتی نسبی و برخی حدس و گمان هایی که مثل یک پازل بود و الان با این خبر تکمیل شد هستش:
1-این شرکت از قبل هم باز بود ولی زیر نظر قوه قضاییه بود و حتی حقوق کارگرانش هم با تایید قوه قضاییه پرداخت میشه
2-احتمالا تمام شرکت های زیر مجموعه امیر منصور اریا در استان گیلان هست مثل آب معدنی داماش ، شفاف شیمی ، ام دی اف و ...
3-هنوز اموال آقای مه آفرید خسروی واگذار نشده که بخوان اسمش رو عوض کنند ، در ضمن در سایت های مختلف خوندم که ایشان چهار هزار و هشتصد میلیارد تومن سرمایه دارند که دو هزار و هفتصد میلیارد تومن اختلاس شناخته شده است ، پس باقی اموال باید به خود ایشان(یا در صورت اعدام

به خانواده اش) برسد.
4-همون طور که از دو سال پیش از سوی قوه قضاییه برای شرکت ورزشی داماش ایرانیان ، امیر عابدینی به عنوان امین قوه قضاییه به عنوان ناظر بالای سر باشگاه قرار گرفته است ، برای شرکت های امیرمنصور آریا در استان گیلان از سال قبل ، شخصی(اسم ایشان محفوظ) انتخاب شده است و کارخانه های گیلان را مدیریت می کنند.
5-مذاکره و جلسات این خبر از مدت ها قبل آغاز شده بود و عابدینی به شدت پیگیر این موضوع بود.اما در مورد اینکه تا چه حدی جدی است من هم مثل شما دلهره دارم ولی اینکه عابدینی گفته بدهی بازیکنان رو پرداخت می کنم و اینکه این خبر رو رسانه ای کرده و همچنین موضوعی که آقای سراوانی در سایت به عنوان نامه ای محرمانه برای آب معدنی داماش بهش اشاره کرده بود پس مسلما جدی هست ...[/color:10ca7605fb]