[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابدینی:قرار است که خود شرکت امیر منصور آریا داماش را اداره کند

عابدینی:قرار است که خود شرکت امیر منصور آریا داماش را اداره کند

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط shahin_darknight » جمعه مه 17, 2013 8:20 am

دوستان چرا خوشحالی می کنن .... با این اوصاف هر موقع با شگاه نیاز به پول داشته باشه باید با قوه قضاییه نامه نگاری کنه تا بتونن یکم پول به باشگاه بدن...
دیگه فکر اون دوران طلایی رو سرتون بیرون کنین الان اون پولا دست یه شخص نیست که به راحتی برای ما خرجش کنن در دست یک اورگان حکومتی که ازش پول گرفتن طبق قانون هزارتا دنگ و فنگ داره ..... :?
امیدوارم اوضاع طوری دیگری پیش بره
وطن بی تو هرگز وجودم مباد // بلند آنکه نام تو ایران نهاد
نماد کاربر
shahin_darknight
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 12, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » جمعه مه 17, 2013 8:24 am

[color=green:c9b7623801][size=18:c9b7623801]بخدا مغزم داره سوت ميكشه . . .
اول از همه اين كه اميدوارم اين اتفاق به خيري و ميمنت بيفته چون به قول چند تا از كاربراي سايت ايشون بومي هستند و ميتونند امپراطوري امير منصور آريا رو تو گيلان ،ايران ، وحتي آسيا راه بندازند اما اينجا چند تا اما داره . . . چند تا امّاي بزرگ و بسيار مهم . . .به اين هم اشاره ميكنم كه من يه رشتي هستم خير و صلاح شهرم رو ، تيمم رو ميخوام شايد خيلي بيشتر از خيليها و اصلاَ خداي ناكرده نميخوام جو بد بدم .
حالا اين امُاهاي پيش روي من
1-با عرض پوزش از همه زياد ساده نباشيم
2-اين شركت امير منصور آريا كه شخص خود من بسيار بهش تعصب دارم الان كيه ؟كجاست؟ چطوريه؟ من خودم هر روز تو سايتها و روزنامه هاي مختلف در مورد محكوم شدن و حتي .....شدن چندين نفر اول مديريت و مالكيت شركت ميخونم،پس واقعاَ اين شركته كيه ؟كجاست؟ چطوريه؟
3-امير تيم ما فرمودند بخشهايي از شركت بيان تو باشگاه سرمايه گذاري كنند يا بيان و به باشگاه كمك كنند كه با سئوالي كه در مورد كليات باشگاه وجود داره چه جور ميخوان سرمايه گذاري كنند و باز هم با عرض پوزش به ياد اون مثال معروف كه تا گوساله آب شود دل . . . و در مورد كمك كردن هم كه از الان فاتحش خوندست چرا كه كسايي كه قانوناً ،رسماً ، عرفاً و شرعاً وظيفه دارندو متعهد هستند در قبال تعهدات خودشون كم آوردند و زاييدند پس به نظر بنده اين موضوع دوم رو هم ميتونيم از الان منتفي شده تلقي كنيم
4-اون هفت هشت تا خريدار رشتي ،عرب و تهراني و اروپايي پس كجا هستند چرا يهو محو شدند
بچه ها وضعيت باشگاه و سرنوشت تيم شهرم و اينا كه نوشتم درده منه ،باور كنين جزئي از استرسهاي روزانه منه پس فكر نكنين كه خداي ناكرده بدبين هستم ،و . . .
در آخر هم پيش خودم فكر و آرزو ميكنم كه همه اينها يه سري سياست از طرف امير تيم ما باشه تا اتفاقات پارسال دوباره اتفاق نيفته و اينكه بتونه يه شرايط ايده ال واسه ما و تيم رقم بزنه به اميد آن روز[/size:c9b7623801][/color:c9b7623801]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه مه 17, 2013 8:28 am

[quote:10ca7605fb="sepidroudi"]ما که نفهمیدیم چی شد بالاخره!!!! - این شرکت بازه همچنان , بسته هست؟!

ضمنا منظور از شرکت چیه؟ - کارخونه های زیر مجموعشه یا حسابهای بلوکه شدش و یا چیز دیگه؟ - چرا اسم شرکت عوض نشده تا الان؟!

ضمنا اگه قراره این شرکت اداره کنه الان مدیراش چه کسانی هستند؟!

پرسش اصلی : آیا بازم در حد حرف هست یا جدی شده این موضوع؟!

من که هیچی رو باور نمیکنم تا زمانیکه قطعی نشده![/quote:10ca7605fb]
[color=black:10ca7605fb]خدمت معین عزیز و باقی دوستان که اطلاعاتی در این مورد می خواهند ، نظر من بر اساس اطلاعاتی نسبی و برخی حدس و گمان هایی که مثل یک پازل بود و الان با این خبر تکمیل شد هستش:
1-این شرکت از قبل هم باز بود ولی زیر نظر قوه قضاییه بود و حتی حقوق کارگرانش هم با تایید قوه قضاییه پرداخت میشه
2-احتمالا تمام شرکت های زیر مجموعه امیر منصور اریا در استان گیلان هست مثل آب معدنی داماش ، شفاف شیمی ، ام دی اف و ...
3-هنوز اموال آقای مه آفرید خسروی واگذار نشده که بخوان اسمش رو عوض کنند ، در ضمن در سایت های مختلف خوندم که ایشان چهار هزار و هشتصد میلیارد تومن سرمایه دارند که دو هزار و هفتصد میلیارد تومن اختلاس شناخته شده است ، پس باقی اموال باید به خود ایشان(یا در صورت اعدام :? به خانواده اش) برسد.
4-همون طور که از دو سال پیش از سوی قوه قضاییه برای شرکت ورزشی داماش ایرانیان ، امیر عابدینی به عنوان امین قوه قضاییه به عنوان ناظر بالای سر باشگاه قرار گرفته است ، برای شرکت های امیرمنصور آریا در استان گیلان از سال قبل ، شخصی(اسم ایشان محفوظ) انتخاب شده است و کارخانه های گیلان را مدیریت می کنند.
5-مذاکره و جلسات این خبر از مدت ها قبل آغاز شده بود و عابدینی به شدت پیگیر این موضوع بود.اما در مورد اینکه تا چه حدی جدی است من هم مثل شما دلهره دارم ولی اینکه عابدینی گفته بدهی بازیکنان رو پرداخت می کنم و اینکه این خبر رو رسانه ای کرده و همچنین موضوعی که آقای سراوانی در سایت به عنوان نامه ای محرمانه برای آب معدنی داماش بهش اشاره کرده بود پس مسلما جدی هست ...[/color:10ca7605fb]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط khorami201 » جمعه مه 17, 2013 8:43 am

[color=black:b00f61a080][size=13:b00f61a080]امیدوارم و از خدا میخوام هرچه سریعتر این مسایل ختم به خیر بشه و وضعیت بعد از اینکه دو سه هفته از لیگ آینده گذشت مشخص نشه!
امیدوارم فصل نقل و انتقالات ، دوره اردوها و بدنسازی بازیکنان رو از دست ندیم و فصل آینده داماشی باشیم که همه دوست داریم : [b:b00f61a080]"داماش آسیایی"[/b:b00f61a080]
واقعا حق ما گیلانی ها و رشتیها این نیست که همش استرس و دلهره و چی میشه ، چه کنیم، داشته باشیم.فکر کنم همه قبول داریم که تکرار این موضوعات زیبنده شان گیلان و رشت و داماش و فوتبال رشت نیست.(البته باید واقع بین بود که بسیاری از این اتفاقات و استرسها خارج از محدوده اختیارات باشگاه و مدیریت بوده)
امیدوارم با درایت و تلاش بیشتر مسئولان و مدیریت باشگاه داماش هرچه سریعتر این مسایل روشن و حل و فصل بشه تا در پایان فصل آینده بخاطر آسیایی شدن خوشحال باشیم نه بقا در لیگ... [/size:b00f61a080][/color:b00f61a080]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه مه 17, 2013 8:59 am

Ali Ahmadi Saravani تخلفات شرکت امیر منصور آریا مربوط به شرکتهای تحت پوشش آن در استان خوزستان بود و در هیچکدام از شرکتهایش در گیلان تخلفی صورت نگرفته مانند آب داماش، آهن و فولاد لوشان، ام دی اف لوشان، ستاره قزوین، ایمن ترابر رشت، شفاف شیمی رودبار، گردشگری درفک و...این شرکت ها پس از جریان اختلاس از مدار فعالیت تا حدودی خارج شدند اما اخیرا مجددا روال طبیعی خود را آغاز کردند
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه مه 17, 2013 9:27 am

[quote:61057a7a5c="sepidroudi"]ما که نفهمیدیم چی شد بالاخره!!!! - این شرکت بازه همچنان , بسته هست؟!

ضمنا منظور از شرکت چیه؟ - کارخونه های زیر مجموعشه یا حسابهای بلوکه شدش و یا چیز دیگه؟ - چرا اسم شرکت عوض نشده تا الان؟!

ضمنا اگه قراره این شرکت اداره کنه الان مدیراش چه کسانی هستند؟!

پرسش اصلی : آیا بازم در حد حرف هست یا جدی شده این موضوع؟!

من که هیچی رو باور نمیکنم تا زمانیکه قطعی نشده![/quote:61057a7a5c]

[color=red:61057a7a5c]دقیقا معین عزیز سئوالات ذهن بنده مطرح کردن . [/color:61057a7a5c]

[color=black:61057a7a5c]اما اگه بخوایم رو توضیحات مازیار عزیز تمرکز می بینیم موضوع نشد نداره ...........[/color:61057a7a5c]

[color=blue:61057a7a5c]خلاصه هرکاری میشه امیدوارم به صلاح تیم باشه و حس میکنم با بودن عابدینی موضوعات ختم بخیر میشه [/color:61057a7a5c] /7/ /11/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه مه 17, 2013 10:07 am

شنیدم به زودی 4 میلیارد تومان به باشگاه داماش پول تزریق میشه /11/
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه مه 17, 2013 10:15 am

[quote:a54e7e249c="mohammadrashti22"]شنیدم به زودی 4 میلیارد تومان به باشگاه داماش پول تزریق میشه /11/[/quote:a54e7e249c]

:roll: :roll: یههههههههههههههههه از کی شنیدی ........... :lol: :lol: :lol:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه مه 17, 2013 10:15 am

[quote:d01a8d251a="popo131"][quote:d01a8d251a="mohammadrashti22"]شنیدم به زودی 4 میلیارد تومان به باشگاه داماش پول تزریق میشه /11/[/quote:d01a8d251a]

:roll: :roll: یههههههههههههههههه از کی شنیدی ........... :lol: :lol: :lol:[/quote:d01a8d251a]

سکرته :D

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط popo131 » جمعه مه 17, 2013 10:18 am

[quote:e2a109248f="mohammadrashti22"][quote:e2a109248f="popo131"][quote:e2a109248f="mohammadrashti22"]شنیدم به زودی 4 میلیارد تومان به باشگاه داماش پول تزریق میشه /11/[/quote:e2a109248f]

:roll: :roll: یههههههههههههههههه از کی شنیدی ........... :lol: :lol: :lol:[/quote:e2a109248f]

سکرته :D[/quote:e2a109248f]

فکر کنم فهمیدم از کی شنیدی ..... :wink:

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه مه 17, 2013 10:22 am

[quote:5dc6902b01="popo131"][quote:5dc6902b01="mohammadrashti22"][quote:5dc6902b01="popo131"][quote:5dc6902b01="mohammadrashti22"]شنیدم به زودی 4 میلیارد تومان به باشگاه داماش پول تزریق میشه /11/[/quote:5dc6902b01]

:roll: :roll: یههههههههههههههههه از کی شنیدی ........... :lol: :lol: :lol:[/quote:5dc6902b01]

سکرته :D[/quote:5dc6902b01]

فکر کنم فهمیدم از کی شنیدی ..... :wink:[/quote:5dc6902b01]

میشه ما یه بار یه چیزی بگیم تو منبع خبر رو متوجه نشی؟ :lol: :lol:

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط MAZIYAR » جمعه مه 17, 2013 10:30 am

[quote:a416771bc5="mohammadrashti22"]شنیدم به زودی 4 میلیارد تومان به باشگاه داماش پول تزریق میشه /11/[/quote:a416771bc5]
چنین چیزی رو نشنیدم ولی احتمالا باید همین حول و حوش باشه چون وقتی عابدینی حرف تسویه حساب با بزیکنان و پرداخت قسمتی از قرار داد فصل بعدشون رو به زبان میاره یعنی یه چیزی همین حول حوش
هفته قبل هم بهتون گفتم عابدینی داره سعی میکنه یه پولی جور کنه حتی اگه مالک هم جور نشه با سه چهار میلیارد میتونه تیم رو برای فصل بعد آماده کنه.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » جمعه مه 17, 2013 10:38 am

popo131 حالا نتیجه میگیریم منبع خبری تو با منبع خبری من متفاوت بوده. مطمئن باش :)

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط arsalan27 » جمعه مه 17, 2013 10:39 am

پناه بر خدا خیلی دوست دارم 1تیم خوب بدون دغدغه مالی داشته باشیم.اصلا انگار ورزش به گیلان نیومده.برای اثبات این موضوع میشه به تیم والیبال داماش اشاره کرد که با بازیکن هایی که الان کاله داره نتونستیم قهرمان ایران بشیم ولی اونا خیلی راحت قهرمان اسیا هم شدن. همش مشکل پیش میاد برامون, خیلی خوب بود فوتبال گیلان جای فوتبال اصفهان آقایی میکرد تو لیگ.خسته شدیم همش تیم های گیلانی رو دیدیم و از اینکه نیفتادن خوشحال شدیم.کاش واقعا اتحادی شکل بگیره تو گیلان که واقعا باهم از ستون های فوتبال این مملکت باشیم.چون به نظرم الان بازیکن های گیلانی که تو لیگ هستن شرایطشون از بقیه استان ها خیلی بهتر و این حیف که توی چند سال اخیر نتونستیم کاری از پیش ببریم امیدوارم تیم خوبی بسته بشه و واقعا برای کسب سهمیه نه عین پارسال که بازیکن هایی رو تو تمرینات اول فصل میدیدیم که سال ها بود ازشون خبری نیود و با اون ها میخاستیم سهمیه بگیریم.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط arsalan27 در جمعه مه 17, 2013 10:41 am .
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه مه 17, 2013 10:41 am

[quote:1c95e38bd6="mohammadrashti22"]popo131 حالا نتیجه میگیریم منبع خبری تو با منبع خبری من متفاوت بوده. مطمئن باش :)[/quote:1c95e38bd6]

مهم اینه که کلا خبر درست بوده ...ولی بهت پیشنهاد میکنم ...هرچی میشنوی تو سایت نگی

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان