[quote:01b1d4c0a8="ali_damashi"][quote:01b1d4c0a8="meraj130"][quote:01b1d4c0a8="ali_damashi"]بازیکنی که دلش با تیم نیست بزار بره برای من مصطفی حاجتی خیلی با ارزش هست که همیشه تو تیم مونده با سختی ها و مشکلات پای تیم وایستاده[/quote:01b1d4c0a8]
درسته علی جان ولی کیفیت بازیکنا باعث میشه که پیشنهادها تفاوت زیادی داشته باشه . نمیشه گفت : حاجتی هم اگه پیشنهاد از پرسپولیس داشته باشه نمیره !!!!
خودتو بزار بجای آبشک , نظیفکار و ابراهیمی اگه دو سال توی تیم شهرت بازی کنی و پول آنچنانی نگیری و برای سال سوم هم وضعیت مشخص نباشه و از تیم های دیگه 700 میلیون پیشنهاد داشته باشی چیکار میکنی ؟؟ خدایی راستشو بگو , من به شخصه الان حقیقتو میگم : با اینکه تمام وجودم داماشه ولی قطعا میرفتم .
البته حاضر بودم طلب دو سال گذشته رو بگیرم و امسال کمتر از جای دیگه بگیرم و بمونم[/quote:01b1d4c0a8]
اینجاست که تفاوت احساس میشه بازیکن واسه هوادار عزیز تر میشه
معراج طوری حرف میزنی انگار ما از پول گرفتن بازیکنا خوشحال نمیشیم !
700 ملیون !!!
با حقوق کارمندی پدر و مادرم با این مشکلات 7 ملیون در سال ذخیره نمیشه !![/quote:01b1d4c0a8]
علی جان امروز یکی از بچه ها بهم گفت : هرکی بره بی غیرت !!! منم نظرم این بود که بازیکنامون تو این دو سال غیرتشونو نشون دادن و ایشالا امسال هم میمونن با درست شدن اوضاع