[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط fire_boy » دوشنبه مه 13, 2013 5:33 pm

[quote:8795e51644="MAZIYAR"][quote:8795e51644="majid13"]اگه هادی سهرابی - مهدوی- آبشک - نظیفکار - مختاری - ابراهیمی - رحیمی تمدید کنند و یه دروازه بان هم با جدایی رودباریان و یک دفاع راست خوب بگیریم تیم خوبی میشیم[/quote:8795e51644]
عابدینی اگه بتونه پول جور کنه(که صحبتش هست داره از طرق مختلف سه چهارتا جمع و جور میکنه) و با بازیکنای نامبرده فوق تسویه کنه همشون تمدید می کنند و حتی برای فصل بعد با قرار دادی کمتر قرار داد امضا می کنند.
اگه شرایط باشگاه خوب بشه میشه رودباریان رو نگه داشت و علی نظرمحمدی هم به تیم اضافه میشه اما...
بازیکنی که 700 میلیون از باشگاه طلب داره و الان هم پیشنهاد 600 میلیونی از فولاد داره یه ذره سخت هست که خیلی از بازیکنان به همین شکل هستند...
دوای این تیم حتی اگر مالک پیدا نشد ، تزریق 3 ، 4 میلیارد پول تا یکی دو هفته آینده است وگرنه یک فصل کابوس وار رو سپری خواهیم کرد[/quote:8795e51644]

حساب بلوکه شده داماش ایرانیان به کجا رسید ؟
باشگاه پیگیرش هست؟
امیدوار به بازگشت پول های بلوکه شده باشیم یا راهی نیست؟
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه مه 13, 2013 5:38 pm

[quote:b58f646b2b="fire_boy"][quote:b58f646b2b="MAZIYAR"][quote:b58f646b2b="majid13"]اگه هادی سهرابی - مهدوی- آبشک - نظیفکار - مختاری - ابراهیمی - رحیمی تمدید کنند و یه دروازه بان هم با جدایی رودباریان و یک دفاع راست خوب بگیریم تیم خوبی میشیم[/quote:b58f646b2b]
عابدینی اگه بتونه پول جور کنه(که صحبتش هست داره از طرق مختلف سه چهارتا جمع و جور میکنه) و با بازیکنای نامبرده فوق تسویه کنه همشون تمدید می کنند و حتی برای فصل بعد با قرار دادی کمتر قرار داد امضا می کنند.
اگه شرایط باشگاه خوب بشه میشه رودباریان رو نگه داشت و علی نظرمحمدی هم به تیم اضافه میشه اما...
بازیکنی که 700 میلیون از باشگاه طلب داره و الان هم پیشنهاد 600 میلیونی از فولاد داره یه ذره سخت هست که خیلی از بازیکنان به همین شکل هستند...
دوای این تیم حتی اگر مالک پیدا نشد ، تزریق 3 ، 4 میلیارد پول تا یکی دو هفته آینده است وگرنه یک فصل کابوس وار رو سپری خواهیم کرد[/quote:b58f646b2b]

حساب بلوکه شده داماش ایرانیان به کجا رسید ؟
باشگاه پیگیرش هست؟
امیدوار به بازگشت پول های بلوکه شده باشیم یا راهی نیست؟[/quote:b58f646b2b]
امیدی به اون حساب که نیست ، اما به کارخونه ها شاید... :arrow:
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه مه 13, 2013 5:56 pm

[quote:4d3148ef95="MAZIYAR"][quote:4d3148ef95="majid13"]اگه هادی سهرابی - مهدوی- آبشک - نظیفکار - مختاری - ابراهیمی - رحیمی تمدید کنند و یه دروازه بان هم با جدایی رودباریان و یک دفاع راست خوب بگیریم تیم خوبی میشیم[/quote:4d3148ef95]
دوای این تیم حتی اگر مالک پیدا نشد ، تزریق 3 ، 4 میلیارد پول تا یکی دو هفته آینده است وگرنه یک فصل کابوس وار رو سپری خواهیم کرد[/quote:4d3148ef95]

[color=black:4d3148ef95]خدا کنه پول جور بشه و بچه ها بمونن ! [/color:4d3148ef95] :o :oops:
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه مه 13, 2013 5:59 pm

نکته ای که در نظرات دوستان هست بر بازیکنان گیلانی سایر تیم ها تاکید داشتند اما هیچ کدوم از رضا کاردوست بازیکن رشتی گهر درود نام نبردند ، که بازی های خوبی هم برای گهر انجام داد...
به احتمال فراوان در فصل آینده در داماش بزی میکنه
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط mirza_younes » دوشنبه مه 13, 2013 6:04 pm

[quote:90ef3c0190="MAZIYAR"]نکته ای که در نظرات دوستان هست بر بازیکنان گیلانی سایر تیم ها تاکید داشتید اما هیچ کدوم از رضا کاردوست بازیکن رشتی گهر درود نام نبرد ، که بازی های خوبی هم برای گهر انجام داد...
به احتمال فراوان در فصل آینده در داماش بزی میکنه[/quote:90ef3c0190]
آره خيلی پيگيره تمريناو بازيای داماش بود
اميدوارم بتونه موثر باشه
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه مه 14, 2013 8:59 am

رویانیان: با 4 بازیکن قرارداد داخلی بسته ایم
ما اكثر بازیكنان خود را برای فصل بعد می خواهیم و این مساله را به آنها نیز اعلام كردیم. مهدی مهدوی كیا خداحافظی كرده و باید جایگزین او را مشخص كنیم و علی كریمی را هم در حال صحبت با او هستیم. عباس زاده، یونس شاكری، شجاع خلیل زاده و یعقوب كریمی در لیست بازیكنان فصل آینده ما هستند و قرارداد های داخلی امضا شده است. در خرید بازیكنان در تمام دنیا خود باشگاه هم دخیل است و همه اختیارات برعهده سرمربی نیست. سرمربی ما گل محمدی بوده و با او برنامه فصل بعد را هم ریخته بودیم و با كسانی كه كاندیدا هستند،نیز لیست را بررسی كردیم و نظر ها با گل محمدی هماهنگ بود. ما اگر بخواهیم معطل شویم ممكن است به مشكل روبرو شویم
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه مه 14, 2013 9:51 am

[quote:a66000e16f="MAZIYAR"]نکته ای که در نظرات دوستان هست بر بازیکنان گیلانی سایر تیم ها تاکید داشتند اما هیچ کدوم از رضا کاردوست بازیکن رشتی گهر درود نام نبردند ، که بازی های خوبی هم برای گهر انجام داد...
به احتمال فراوان در فصل آینده در داماش بزی میکنه[/quote:a66000e16f]

[color=blue:a66000e16f]مازیار جان ، تیمی که ما واسه سال بعد بستیم با کاردوست بود [/color:a66000e16f] :wink:

[color=red:a66000e16f]لیستی که واسه مدیرعامل فرستادیم نگاه نکردیا[/color:a66000e16f] :lol: :wink: :lol: :wink:
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط moji » سه شنبه مه 14, 2013 10:21 am

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

/22/ /22/ /22/ /22/ /22/ /22/ /22/ /22/

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /4/
نماد کاربر
moji
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » سه شنبه مه 14, 2013 11:46 am

[quote:59e54b476a="MAZIYAR"][quote:59e54b476a="majid13"]اگه هادی سهرابی - مهدوی- آبشک - نظیفکار - مختاری - ابراهیمی - رحیمی تمدید کنند و یه دروازه بان هم با جدایی رودباریان و یک دفاع راست خوب بگیریم تیم خوبی میشیم[/quote:59e54b476a]
دوای این تیم حتی اگر مالک پیدا نشد ، تزریق 3 ، 4 میلیارد پول تا یکی دو هفته آینده است وگرنه یک فصل کابوس وار رو سپری خواهیم کرد[/quote:59e54b476a]

امیدوارم که این موضوع ختم بخیر بشه 8O
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط hesam14 » سه شنبه مه 14, 2013 4:31 pm

4 تا تیم خوب با مدیر برنامه‌های من حرف زدند و قطعاً مرا می‌خواهند اما باید صبر کنم ببینم شرایط داماش چه می‌شود چرا که اولویت من داماش است.

سایت گل - محمد آبشک یکی از ستارگان آینده دار داماش و از خوبهای این تیم در فصل 90-91 بود. اما یک مصدومیت که در یک بازی در محلات برای او در فصل بدنسازی ابتدای لیگ امسال به وجود آمد موجب شد تا وی یک نیم فصل کامل را از مسابقات دور بماند. بازگشت او برای داماش در نیم فصل دوم، هر چند به پر فروغی سال گذشته نبود اما توانست تا حد زیادی هوادارانش در داماش که تعدادشان کم هم نیست را رازی نگه دارد. سال گذشته تراکتور مشتری پر و پاقرص اش بود باید دید که امسال آبشک در صف جداشدگان از داماش قرار می گیرد یا همچنان به تیم شهرش وفادار خواهد ماند.

فصلی که گذشت؟

با تمام مشکلاتی که داشتیم خدا رو شکر با این همه حاشیه و مشکل تیم را در لیگ نگه داشتیم. توانستیم نتایج خوبی هم بگیریم. اگر بی‌پولی نبود نتایج خیلی بهتری می‌گرفتیم و رتبه‌ی خیلی بهتری در جدول داشتیم. در کل شما اگر داوری، محرومیت تماشاگران را حساب کنید تیم ما حقش خیلی بیشتر از اینها بود. اگر بچه‌های بومی و تلاش بچه‌های غیربومی نبود، این تیم سقوط می‌کرد.

در داماش می‌مانی؟

قرارداد من تمام شده اما داماش تیم شهر من است ولی واقعیت این است که من و خیلی‌های دیگر دو سال است که بلاتکلیفیم. پارسال نصف پولم را گرفتم امسال کلاً هیچی نگرفتم. من دوست دارم در کنار مردم رشت باشم اما واقعاً شرایط سختی دارم اگر هم بخواهم برود ذهن و قلبم پیش مردم رشت و تیم داماش است. امیدوارم شرایطی به وجود بیاید تا من و دیگر بومی‌های تیم بتوانیم در تیم شهرمان خدمت کنیم.

مقصد آینده؟
4 تا تیم خوب با مدیر برنامه‌های من حرف زدند و قطعاً مرا می‌خواهند اما باید صبر کنم ببینم شرایط داماش چه می‌شود چرا که اولویت من داماش است.
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط hesam14 » چهارشنبه مه 15, 2013 7:41 am

ما به بازیکنایی مثل دقیقی نیاز داریم

دقيقي: احتمال جدايي‌ام از سايپا زياد است

مهاجم تيم فوتبال سايپا کرج گفت: هنوز تصميمي در مورد فصل بعد نگرفته‌ام اما با توجه به شرايطي که دارم احتمال جدايي‌ام از سايپا زياد است.

سعيد دقيقي در مورد عملکرد نفت در فصل گذشته گفت: سال اولي بود که در خدمت تيم سايپا قرار داشتم و بايد خود را با شرايط جديد وفق مي‌دادم. عملکردم خوب بود اما اعتقاد دارم که مي‌توانستم بهتر باشم.

به گزارش فارس ، وي افزود: اعتقاد دارم سايپا باشگاهي کاملا فرهنگي و ورزشي است. مديران اين تيم شخصيت بسيار خوبي دارند البته کاستي‌هايي نيز وجود دارد به طور مثال اگر بودجه باشگاه بيشتر بود مي‌توانستم تيم قوي‌تري را راهي مسابقات کنند. در اين فصل به رتبه نهم رسيديم و حتي مي‌توانستيم بين 3 تيم بالايي جدول باشيم. در کل مديراني مثل آقاي سبحاني در اين تيم زحمت زيادي مي‌کشند.

دقيقي در مورد اينکه قراردادش با سايپا به چه شکلي است عنوان کرد: با توجه به اينکه بازيکن 28 سال هستم مجبور بودم قرارداد 3 ساله ببندم اما طبق توافقي که با سايپا داشتم اختيارم دست خودم است و مي‌توانم از تيم جدا شوم.

وي در مورد اينکه آيا با سايپايي‌ها توافقي داشته است خاطرنشان کرد: هنوز به صورت رسمي مذاکره نداشتيم و احتمال جدايي از اين تيم زياد است. البته يکي از اولويت هاي من سايپاست اما با توجه به شرايط تحصيلي و خانوادگي‌ام ممکن است فصل آينده تيم ديگري را انتخاب کنم.

دقيقي در مورد اينکه اعلام شده بود استقلالي‌ها خواهان او هستند گفت: به صورت قطعي نام نمي‌برم که با کدام تيم‌ها صحبت داشتم اما در حال حاضر استراحت مي‌کنم و سپس به تيم آينده‌ام فکر خواهم کرد.

وي در مورد اينکه شرايط خانوادگي و تحصيلي‌اش چگونه است و آيا راحت تر است که در تهران بازي کند؟ گفت: اولويت اولم با توجه به اينکه درسم را بايد در تبريز دنبال کنم حضور در يکي از تيم‌هاي اين شهر است البته اگر در تهران هم شرايط جور شود شايد بتوانم بازي کنم و شرايط تحصيلي‌ام را انتقال دهم.

مهاجم تيم سايپا در مورد اينکه قبلا در شهرداري تبريز بازي کرده و آيا از اين مسئله و بازي در تيم هاي تبريزي راضي است عنوان کرد: قبلا در شهرداري تبريز بازي کردم و از شرايطم در اين تيم راضي بودم. شهرداري امکانات بسيار خوبي داشت و سهرابي يکي از مديران سالمي بود که با او کار کرده بودم. به شرافت سهرابي قسم مي‌خورم و به نظر من بايد رايي که در مورد شهرداري صادر شده بررسي شود. حيف است تيم‌هايي که امکانات کمي دارند به ليگ برتر بيايند و تيمي مثل شهرداري داراي امکانات است از اين موضوع محروم شود.

وي تاکيد کرد: کفاشيان يکي از مديران اخلاقي فوتبال است و اميدوارم اين مسئله را باز هم بررسي کند تا به نتيجه بهتري برسد.

دقيقي در پايان در مورد عدم دعوت به تيم ملي فوتبال ايران خاطرنشان کرد: همه انسانها آرزويشان موفقيت تيم ملي است متاسفانه چند وقتي است که عملکرد من ديده نمي‌شود در ليست تيم ملي نام سه مهاجم را ديدم که شايد در سه فصل اخير روي هم 25 تا 30 گل نزده باشند اما من در سه فصل اخير 40 گل به ثمر رساندم. آخرين باري که براي تيم ملي به ميدان رفتم گلزني کردم اما باز هم در ليست بازيکنان دعوت شده قرار ندارم. کاري نمي‌شود کرد اميدوارم حق دادني شود نه بر اساس سليقه باز هم به عنوان يک ايراني براي تيم ايراني آرزوي موفقيت و سربلندي مي‌کنم.
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط keyvan » چهارشنبه مه 15, 2013 8:25 am

[quote:65dfbd243f="MAZIYAR"]نکته ای که در نظرات دوستان هست بر بازیکنان گیلانی سایر تیم ها تاکید داشتند اما هیچ کدوم از رضا کاردوست بازیکن رشتی گهر درود نام نبردند ، که بازی های خوبی هم برای گهر انجام داد...
به احتمال فراوان در فصل آینده در داماش بزی میکنه[/quote:65dfbd243f]

از آغاز این تاپیک ( صفحه 2 ) رضای بچه رشتی تو لیست من بود :wink:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » چهارشنبه مه 15, 2013 9:04 am

دقیقا"من هم سوالم شبیه به سوال مازیار هست فقط با یک تفاوت...
...............................
نکته ای که در نظرات دوستان هست بر بازیکنان گیلانی سایر تیم ها تاکید داشتند اما هیچ کدوم از امیر تیزرو بازیکن رشتی گسترش فولاد تبریز نام نبردند ، که بازی های خوبی هم برای گسترش انجام داد...
..............................
پستش هم دفاع راست هست...///
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » چهارشنبه مه 15, 2013 9:27 am

[quote:ae4a4119be="hesam14"]ما به بازیکنایی مثل دقیقی نیاز داریم

دقيقي: احتمال جدايي‌ام از سايپا زياد است

مهاجم تيم فوتبال سايپا کرج گفت: هنوز تصميمي در مورد فصل بعد نگرفته‌ام اما با توجه به شرايطي که دارم احتمال جدايي‌ام از سايپا زياد است.

سعيد دقيقي در مورد عملکرد نفت در فصل گذشته گفت: سال اولي بود که در خدمت تيم سايپا قرار داشتم و بايد خود را با شرايط جديد وفق مي‌دادم. عملکردم خوب بود اما اعتقاد دارم که مي‌توانستم بهتر باشم.

به گزارش فارس ، وي افزود: اعتقاد دارم سايپا باشگاهي کاملا فرهنگي و ورزشي است. مديران اين تيم شخصيت بسيار خوبي دارند البته کاستي‌هايي نيز وجود دارد به طور مثال اگر بودجه باشگاه بيشتر بود مي‌توانستم تيم قوي‌تري را راهي مسابقات کنند. در اين فصل به رتبه نهم رسيديم و حتي مي‌توانستيم بين 3 تيم بالايي جدول باشيم. در کل مديراني مثل آقاي سبحاني در اين تيم زحمت زيادي مي‌کشند.

دقيقي در مورد اينکه قراردادش با سايپا به چه شکلي است عنوان کرد: با توجه به اينکه بازيکن 28 سال هستم مجبور بودم قرارداد 3 ساله ببندم اما طبق توافقي که با سايپا داشتم اختيارم دست خودم است و مي‌توانم از تيم جدا شوم.

وي در مورد اينکه آيا با سايپايي‌ها توافقي داشته است خاطرنشان کرد: هنوز به صورت رسمي مذاکره نداشتيم و احتمال جدايي از اين تيم زياد است. البته يکي از اولويت هاي من سايپاست اما با توجه به شرايط تحصيلي و خانوادگي‌ام ممکن است فصل آينده تيم ديگري را انتخاب کنم.

دقيقي در مورد اينکه اعلام شده بود استقلالي‌ها خواهان او هستند گفت: به صورت قطعي نام نمي‌برم که با کدام تيم‌ها صحبت داشتم اما در حال حاضر استراحت مي‌کنم و سپس به تيم آينده‌ام فکر خواهم کرد.

وي در مورد اينکه شرايط خانوادگي و تحصيلي‌اش چگونه است و آيا راحت تر است که در تهران بازي کند؟ گفت: اولويت اولم با توجه به اينکه درسم را بايد در تبريز دنبال کنم حضور در يکي از تيم‌هاي اين شهر است البته اگر در تهران هم شرايط جور شود شايد بتوانم بازي کنم و شرايط تحصيلي‌ام را انتقال دهم.

مهاجم تيم سايپا در مورد اينکه قبلا در شهرداري تبريز بازي کرده و آيا از اين مسئله و بازي در تيم هاي تبريزي راضي است عنوان کرد: قبلا در شهرداري تبريز بازي کردم و از شرايطم در اين تيم راضي بودم. شهرداري امکانات بسيار خوبي داشت و سهرابي يکي از مديران سالمي بود که با او کار کرده بودم. به شرافت سهرابي قسم مي‌خورم و به نظر من بايد رايي که در مورد شهرداري صادر شده بررسي شود. حيف است تيم‌هايي که امکانات کمي دارند به ليگ برتر بيايند و تيمي مثل شهرداري داراي امکانات است از اين موضوع محروم شود.

وي تاکيد کرد: کفاشيان يکي از مديران اخلاقي فوتبال است و اميدوارم اين مسئله را باز هم بررسي کند تا به نتيجه بهتري برسد.

دقيقي در پايان در مورد عدم دعوت به تيم ملي فوتبال ايران خاطرنشان کرد: همه انسانها آرزويشان موفقيت تيم ملي است متاسفانه چند وقتي است که عملکرد من ديده نمي‌شود در ليست تيم ملي نام سه مهاجم را ديدم که شايد در سه فصل اخير روي هم 25 تا 30 گل نزده باشند اما من در سه فصل اخير 40 گل به ثمر رساندم. آخرين باري که براي تيم ملي به ميدان رفتم گلزني کردم اما باز هم در ليست بازيکنان دعوت شده قرار ندارم. کاري نمي‌شود کرد اميدوارم حق دادني شود نه بر اساس سليقه باز هم به عنوان يک ايراني براي تيم ايراني آرزوي موفقيت و سربلندي مي‌کنم.[/quote:ae4a4119be]

همسرش فکر کنم تبریز درس میخوند شاید دوباره بره تبریز

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط hesam14 » چهارشنبه مه 15, 2013 3:22 pm

میگن حسین ابراهیمی با پرسپولیس به توافق رسیده؟؟؟؟درسته؟؟؟؟ /6/
نماد کاربر