[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقد و برسی در مورد ماهیت هواداران داماش

نقد و برسی در مورد ماهیت هواداران داماش

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط hatam » يکشنبه مه 12, 2013 8:54 pm

[quote:dfb00ceeba="r4sht"]

توی همون ماسالی ها بنده کسی رو میشناختم که با خنده تعریف میکرد که شعار میرزایی پرسپولیسی میدادیم
تازه اون قسمتی که مربوط به پرسپولیس بود کجایی بودن ؟ یکی اینو میگه ؟

من که فکر نکنم تهرانی بودن همشون از همین گیلان بودن

[/quote:dfb00ceeba]

[color=black:dfb00ceeba]خوب عزیز دل برادر دلیل نمیشه یه نفر یه چرتی گفته شما تعمیم به کُل اون شهر بدی ، خیلی ها مطمعن باش اینجوری نیستن
استقلال و پرسپولیس هم تو همه ی شهرها طرفدار دارن این یه واقعیتیه متاسفانه .
من نمیگم طرفدارای قرمزو ابی از گیلان نیستن خیلیهاشون ماله همینجان ، اما شما داری میگی داماش در استان طرفدار نداره که این دور از واقعیته ، و با پرده هایی که هوادارا از سراسر استان میارن و کسایی که تا الان من باهاشون هم صحبت شدم...این دیگه واسم اثبات شده هست.
[/color:dfb00ceeba]

[quote:dfb00ceeba="r4sht"]
به نظر بنده از آنحایی که شهر رشت بزرگترین و پرجمعیت ترین شهر گیلان و همچنین تنها کلانشهر حاشیه دریای خزر هست در بازی های خانگی
توانایی پر کردن 30 هزار نفر ( بیش از طرفیت عضدی ) را هم دارد و عملا نیازی به حمایت هواداری غیر رشتی ندارد
[/quote:dfb00ceeba]

[color=black:dfb00ceeba]این حرفتون یعنی چی؟
یعنی داماش رو مختص به شهر رشت بدونیم ! خوب چه اشکالی داره وقتی از سراسر استان داماش هوادار داره ..ما بگیم ، نه ، ما به حمایت شما نیازی نداریم!
این خودش یک توهینه بنظر من

بهرحال بنده با نظرتون مخالفم
موفق باشید
[/color:dfb00ceeba]
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه مه 12, 2013 9:02 pm

[color=black:922bf4d5c0]من تا الانش فقط نظراتو خودنم و هیچ برداشتی هم ندارم و قصد ندارم بگم حق با کیه و کی اشتباه میکنه ، بلکه
فقط نظر خودم در مورد پسوند تیم داماش میگم :
اینکه تیم ما دارای پسوندی به این عظمت و بزرگی باشه به شخصه بیشتر احساس غرور میکنم تا اینکه بخواد تو
دهن ها و جداول و خبرگزاری ها و ...... قید بشه داماش رشت !
شهر رشت شناخته شدست و حتی بطور کاذب شناخته شدست تا حدی که طرف به مازندران و گلستان میگه رشت !؟!؟!
اما اینکه تو تیم ما از جای جای گیلان عزیزمون مثل رشت ، آسنانه ، خمام ، کوچصفهان ، جیرنده ، حتی تنکابن (عضوی قدیمی از گیلان شکوهمند ما)
و یا حتی چه ایراد داره از انزلی و حسن رود و طالش و رضوانشهر و صومعه سرا و خشکبیجار و شرق گیلان و ........ بازیکن داریم و داشتیم و خواهیم داشت .
این موضوع میرسونه که اولا ما نماینده یک استانیم و ثانیا مردم در رشت انقدر نسبت به هم استانیهاشون اخوت دارن که اصلا بحث ما و شما وجود نداشته باشه . [/color:922bf4d5c0]

[color=brown:922bf4d5c0]بنظرم بهتره این بحث بیشتر از ادامه پیدا نکنه ، نظرات گفته شد و برداشتها انجام شد . [/color:922bf4d5c0]

[color=red:922bf4d5c0]به امید موفقیتهای روزافزون مردم گیلان زمین و تیم داماش گیلان /11/ /7/ /11/ /7/[/color:922bf4d5c0]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه مه 12, 2013 9:13 pm

من کلا نمیفهمم این بحث چه کمکی به تیم میکنه؟؟؟اصلا کسانی هستند حتی خارج از گیلان که داماش رو به عنوان یک تیم بومی برتر از تیم هایی مثل تراکتور میدونن یا به عبارتی تیم محبوب شهرستانیشون داماشه.
حالا ما بگیم نه حمایت شما رو میخوایم نه حمایت هم استانی هامونو؟؟؟ و تیم فقط مال خودمونه و هیچ غیر رشتی هم حق دوست داشتن این تیم رو نداره؟؟؟
اصلا مگه هوادار یک تیم بودن دست من و شماست که به دیگران بگیم شما هوادار فلان تیم باش یا هوادار فلان تیم نباش؟؟؟
ما چه بخوایم چه نخوایم(که قطعا میخوایم)از شهر هایی غیر از رشت هوادار داریم و این محبوبیت تیم مارو نشون میده.
به هر حال این نظر شخصی شماست و دلیل نمیشه نظر شخصیتون رو به دیگران به زور تحمیل کنید و بیاید تاپیک بزنید.
میتونستید در گفتگو آزاد نظر شخصیتون رو اعلام کنید نه که تحمیل کنید.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » يکشنبه مه 12, 2013 9:13 pm

r4sht :الان حرف حسابت چیه؟میخوای بگی که داماش متعلق به گیلان نیست
همین بس نیست که بازیکن ازنقاط گیلان دراین تیم حضورداره ازاستانه رودبار خمام وحتی دررده هایه پایه بازیکنانی ازلاهیجان ولنگرودوشهرهای دیگه استان گیلان وجودداره
مامدعی هستیم که تیممون بومی هست وسرمربی مااگراشتباه نکنم صومعه سرایی هست
ومامیگیم سرمربی بومی داریم بابازیکنایه بومی یعنی برای منه رشتی حسین ابراهیمی که ماله استانه وجهانبخشی که ماله رودباره فرقی نداره منه رشتی ایناروبومی میدونم چراچون این بازیکنان گیلانی هستن ومنه رشتی هم گیلانی هستم.
این تیم بایدپیشوندش گیلان باشه تاباعث دلگرمی جوونایی بشه که علاقه به فوتبالیست شدن دارن درتمامی نقاط این استان هستن وامیدی باشه که دراینده استعدادخودشون رونشون بدن.
اگه پیشوندتیم رشت بود دیگه نمیتونسیم بگیم که که تیم داماش تیم کاملابومی هست
من برداشتم اینه که میخوای رشت روباکل گیلان طرف کنی
اماواقعیت چیزدیگریست وداماش متعلقه به کل گیلانه هرچی باشه همه ی ماگیلکیم(منظورکل گیلان)
اگرهم میبینی که شهرهایه دیگراستان هوادارتیما دیگه هستن بخاطرقدرت کم رسانه ایی که داماش داره منظورم اینه که ازداماش کمترخبرمیشنون وبازیکنایه این تیم روکمترمیشناسن
وبقول دوستان اگه داماش پیشرفت کنه ودرلیگ قدرتمندباشه این تیم به فوتبال دوستان گیلانی میچسبه.
فقط اینوبگم که این تیم بایدپیشوندش گیلان باشه چون مطمئنم این تیم روزی بربام فوتبال ایران می ایسته وباعث شادی تمام مردم [color=green:b8e653ac76]گیـــــــــــــــــــلان[/color:b8e653ac76] میشه
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه مه 12, 2013 9:28 pm

[color=black:1c15170b57]r4sht :در مورد نام دریا باید اینو بگم که هر چیزی یک اسمی داره و باید به همون نام خوانده بشه.به عنوان مثال من رضام حالا از فردا 2000 نفر تصمیم میگیرن منو صدا کنن جعفر.این کار میتونه صحیح و قابل قبول باشه؟!
در یه بخشی از متنت گفتی ما سلیقه ای رفتار میکنیم؟چه سلیقه ای هست؟عده ای با نژاد چند رگه که یک رگش به گفته ی خودشون انزلیچی با عقیده و رفتارهای متمایز با سایر نقاط استان خودشون رو جدا از گیلان میدونن و حتی جدا از ایران!این حرفی که بهت زدم صرفا یک ادعا نیست.همونطوری که تو رشت مطفق القول میگیم اسم تیممون نباید عوض شه یا موارد دیگه اونها هم خودشون رو گیلانی نمیدونن.میتونم موارد زیادی رو هم بهت پیغام خصوصی کنم که ببینی
پس دورگه ها با کل استان تومنی 10 تومن توفیر دارن...
در جایی از متنت نوشتی که از هوادار با تعصبمون metall داماشی تر هستی!میتونم مقیاست رو در این مورد بدونم؟مقیاست یه لینک وبلاگه که اصلا هیچیشو نمیشه سر به ته آورد.بر فرض هم که این وبلاگ برای شما باشه که در مورد این موضوع هم بحث زیاده!ولی بر فرض این وبلگ برای شماست.میتونم بپرسم تا الان کجا بودی که هیچ کس نمیشناستت؟کجای شعارها،فراخوانها،جلسات و فریادهای داماشی ها بودی کهالان میگی از metall داماشی تری؟
فعالیت وارشی ها محدود به یک سایت نمیشه و در متن تموم مسائل ورزشگاه هستش.تموم افراد موثر در استادیوم ادمین های پیج های موثر و سایتهای موثر،لیدرها و افراد موثر در استادیوم شناس ما هستند/کسایی که حتی یک بار هم وارد اینترنت نشدنو...
و ما حتی کاربر 14 ساله ای رو که موثر هست رو میشناسیم.در فراخوانها و جلساتمون هست و هربار که نیاز به کمک باشه هم کمک میکنه/بدون اینکه بدونه ما میشناسیمش.
ولی شما رو تا حالا حتی یک نفر نمیشناسه.حالا برفرض که شما یه وبلاگی داشتی(!) از metall داماشی تر هستی؟!!!یا هر کس دیگه ای که حتی وارشی هم نیست.ملاک داماشی بودن یک وبلاگ نیست...
در مورد مدیر با تعصبمون هم که خودش جواب رو داد ولی این رو بگم که ما اجازه ی توهین به متعصبینمون رو نمیدیم و خوشحال باش که خدا بهشون صبر زیادی داده...
و در آخر صحبت از دموکراسی کردی.همینقدر بگم که این سایت مهد دموکراسی هستش.هر سایته دیگه ای بود الان نمیتونستی جواب کامنتها رو بدی!پس چقدر خوبه که ما هم حرمت دموکراسی رو داشته باشیم...

من بنا به دلایلی به سختی میتونم تایپ کنم و به همین دلیل جواب تموم مسائل رو ندادم و به مطالب مهم اشاره کردم...[/color:1c15170b57]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه مه 12, 2013 9:35 pm

[quote:5178e065d0="777"]r4sht :الان حرف حسابت چیه؟میخوای بگی که داماش متعلق به گیلان نیست
همین بس نیست که بازیکن ازنقاط گیلان دراین تیم حضورداره ازاستانه رودبار خمام وحتی دررده هایه پایه بازیکنانی ازلاهیجان ولنگرودوشهرهای دیگه استان گیلان وجودداره
مامدعی هستیم که تیممون بومی هست وسرمربی مااگراشتباه نکنم صومعه سرایی هست
ومامیگیم سرمربی بومی داریم بابازیکنایه بومی یعنی برای منه رشتی حسین ابراهیمی که ماله استانه وجهانبخشی که ماله رودباره فرقی نداره منه رشتی ایناروبومی میدونم چراچون این بازیکنان گیلانی هستن ومنه رشتی هم گیلانی هستم.
این تیم بایدپیشوندش گیلان باشه تاباعث دلگرمی جوونایی بشه که علاقه به فوتبالیست شدن دارن درتمامی نقاط این استان هستن وامیدی باشه که دراینده استعدادخودشون رونشون بدن.
اگه پیشوندتیم رشت بود دیگه نمیتونسیم بگیم که که تیم داماش تیم کاملابومی هست
من برداشتم اینه که میخوای رشت روباکل گیلان طرف کنی
اماواقعیت چیزدیگریست وداماش متعلقه به کل گیلانه هرچی باشه همه ی ماگیلکیم(منظورکل گیلان)
اگرهم میبینی که شهرهایه دیگراستان هوادارتیما دیگه هستن بخاطرقدرت کم رسانه ایی که داماش داره منظورم اینه که ازداماش کمترخبرمیشنون وبازیکنایه این تیم روکمترمیشناسن
وبقول دوستان اگه داماش پیشرفت کنه ودرلیگ قدرتمندباشه این تیم به فوتبال دوستان گیلانی میچسبه.
فقط اینوبگم که این تیم بایدپیشوندش گیلان باشه چون مطمئنم این تیم روزی بربام فوتبال ایران می ایسته وباعث شادی تمام مردم [color=green:5178e065d0]گیـــــــــــــــــــلان[/color:5178e065d0] میشه[/quote:5178e065d0]

[color=darkblue:5178e065d0]داماش گیلان ---نماد اتحاد گیلانیان[/color:5178e065d0]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه مه 12, 2013 9:55 pm

[quote:075f144972="r4sht"]توی همون ماسالی ها بنده کسی رو میشناختم که با خنده تعریف میکرد که شعار میرزایی پرسپولیسی میدادیم
تازه اون قسمتی که مربوط به پرسپولیس بود کجایی بودن ؟ یکی اینو میگه ؟

من که فکر نکنم تهرانی بودن همشون از همین گیلان بودن[/quote:075f144972]
[color=black:075f144972]ما این شعار رو در طول بازی نشنیدیم و احتمالا طراوشات ذهن معیوب اون فرد بوده.حالا یه مطلب تامل برانگیز:بر فرض که یه کسی چنین غلطی کرده باشه شما وایسادی و نگاه کردی که یه نفر به اسطوری شهرت توهین کنه؟نزدی تودهنش تا خون بالا بیاره؟بخاطر کسی که جونشو داد تا نام پر افتخار رشت وگیلان جاودانه بشه...
یه مورد دیگه میرزا یه انسان آزادست که برای ارزشهای والایی جونش رو فدا کرده توهین بهش کار ادمهای کوته فکر و لمپنه.و نقل وقول توهین بهش هم خیلی زشت و غیر قابل توجیه.نمیشد بنویسی توهین به میرزا و از عین جمله استفاده نکنی؟!
این دو موردی که گفتم جای تاسف و تامل داره و کم کم شکها رو به یقین تبدیل میکنه![/color:075f144972]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abarar1989 در يکشنبه مه 12, 2013 11:36 pm .
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » يکشنبه مه 12, 2013 11:05 pm

من نمیخوام وارد این مسایل بشم فقط اینو بگم که ما داماشی ها و کلا ما بچه های رشت داماشو واسه کل گیلان میدونیم و افتخارمونم اینه که برچم داره گیلان هستیم(مگه ما مثله ا ن ز ل ی چ ی ه ا خودبینیم.......!؟)
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط fire_boy » يکشنبه مه 12, 2013 11:15 pm

[quote:dba984580b="r4sht"]

fire_boy : ما نام یک استان را یدک می کشیم
ما نام محلی در گیلان را فریاد میزنیم
ما فراموش نمیکنیم که نخست یک گیــــــلانی هستیم

جواب : جالبه دوستان کاملا دلبخواهی گیلانی هستند و به قول خیلی از دوستان کل گیلان منهای انزلی ؟ احتمالا اونا *# هستند نه ؟تناقض در هیمن یدونه موضوع نشون میده که دوستان کاملا سلیقه ای رفتار و تحلیل میکنند
درضمن ما قبل از هز چیز ایرانی هستیم و بعد گیلانی و بعد رشتی یا هر شهر دیگه ای
[/quote:dba984580b]

1.
[size=18:dba984580b][color=green:dba984580b]ما نام یک استان را یدک می کشیم
ما نام محلی در گیلان را فریاد میزنیم
ما فراموش نمیکنیم که نخست یک گیــــــلانی هستیم
ما فریاد می زنیم داماش گیلان
ما محدود به جایی نیستیم [/color:dba984580b][/size:dba984580b]
[size=18:dba984580b][color=green:dba984580b]ما[/size:dba984580b][/color:dba984580b] [size=24:dba984580b][color=blue:dba984580b]دامــــــــــاش گیــــــــلان[/size:dba984580b][/color:dba984580b] [size=18:dba984580b][color=green:dba984580b]هستیم[/color:dba984580b][/size:dba984580b]

2.شما در متنی(شعر حماسی!) که من نوشته ام جمله ای دیده ای درمورد منهای انزلی ؟؟؟ لطفا برای پاسخ مقلطه نکنید

3.ما خود تکه پازلی از ایران هستیم: واژه هایی مانند هم محلی.همشهری.هم وطن و... برای نشان از همزاد پنداری بین کسی یا کسانی هست
و منِ نوعی از روی غریزه کشانده شده نخست به همسایم نسبت به شما » کشانده شده نخست به همشهریانم نسبت به شهر ایکس »کشانده شده نخست به هموطنم نسبت به کشور ایکس و...

4.[size=18:dba984580b][color=red:dba984580b]به نظرم ما کم کم به این فکر باشیم فراتر از استان کار کنیم = با شعار هایی داماش را به شمال(گیلان_مازندران_گلستان) منصوب کنیم[/color:dba984580b][/size:dba984580b]
مثل تراکتور که تمام استان های آذری زبان طرفدارشن
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط yankee » دوشنبه مه 13, 2013 5:34 am

[quote:274018d2a5="sepidroudi"]به افتخار ایشون اسم تیم رو بزاریم داماش رشت با سرمربی گری نادر دست نشان

نظرتون چیه؟[/quote:274018d2a5]

سرپرست تیم هم خودش بشه معین جان . خوبه :)
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط amiramir » دوشنبه مه 13, 2013 5:59 am

"جواب : دوست عزیز شما دقیقا چیزایی رو که دوست دارین از مطلب من برداشت میکنید اولا من گفتم حرف من در مورد هوادارای داماش در شهر های دیگه نیست و اونا از ما هستن تحلیلم در مورد بقیه مردم این شهرها بوده و در ضمن کجا دنیا باید اسم یه استان و یا ایالت روی تیمی باشه تا همه طرفدارش بشن مثلا تیم اف سی لندن که دقیقا اسم شهر لندن روشه باید هواداز از دیگر مناطق نداشته باشه ؟ این نظر دوستان تفکر قدیمی و بسته ای نسبت به وافعیت فوتباله و متاسفانه سیاست حذف اسم رشت رو نمیتونید ببینید که سعی میکنند اصلا اسم رشت رو نبرند و شما هم به این نحوه حمایت میکنید از این سیاست کل این دوستان گیلانی از گیلان خارج میشن میگن رشتی هستند تا شناخته بشن حالا اگه پسوند داماش گیلان بشه شهر باران یا رشت اتفاق بدی میافته ؟ جالبه "

شاهین عزیز،
ممنون که جواب دادی.
همونطور که همه می دونیم اینجا لندن یا مادرید نیست. ما نه سرمایه اونها رو داریم نه زیر ساخت های اون ها رو نه بازیکنانی به شهرت مسی و رونالدو و ...
یک دلیل هوادار داشتن در کل دنیا مسئله سرمایه و بازیکنان مشهور. ضمنا ما با اونها تفاوت های فرهنگی هم داریم . علاوه بر این اونجا در بسیاری از شهرهای کوچک تیم فوتبال وجود داره. مردم اونجا نگاه متفاوتی به فوتبال دارن. ما تو ایران فوتبال به دلیل اینکه جایگزین تفریحی مناسبی نداره جایگاه حساس و مهمی بین مردم داره. ضمنا مسئله هویت رو هم باید بهش اضافه کرد. یعنی عده ای از جوونها با یک تیم ارتباط هویتی برقرار میکنن.
بنابراین مقایسه با اونها اشتباه هست. اصلا کجای فوتبال ایران شبیه اونهاست که توی این مورد بخواهیم شبیه اونها بشیم؟
اگر یادت باشه هوادارها و مدیر عامل تیم استیل آذین انزلی تو بازی گذشته اصرار داشتن که بگن داماش رشت. حتی تو بلندگوی ورزشگاه هم گفتن " بازیکنان تیم داماش رشت" البته من نمی گم بر اساس نظر اونها تصمیم بگیریم. بلکه میگم این سیاستی که میگی کاملا بر عکس یعنی یک عده دنبال این هستن که اسم گیلان رو از داماش حذف کنند.

البته جواب من رو ندادی که فایده این کار چی که اسم رو تغییر بدیم؟
نماد کاربر
amiramir
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه مه 13, 2013 7:09 am

شاهین جان من همچنان با نظرت مخالفم ولی ممنون که جواب دادی.
از دوستان بخصوص آقا رضای عزیز abarar1989 خواهش میکنم اینقدر یه بحث کوچیک را تبدیل به مشاجره لفظی نکنه که عواقب خوبی نداره.
متاسفانه برخی دوستان جواب شاهین را تند دادند بطوریکه اگر به من چنین تهمتهایی زده میشد انصافا دیگه نمیومدم جواب بدم چون دلیلی نمیدیدم واسه کسی رشتی بودن و یا متعصب بودنم رو فقط بخاطر اینکه در جایی با سایرین هم عقیده نیستم اثبات کنم.
همچنین من برخلاف خیلی ها معتقدم این تاپیک میتونه مثمر ثمر باشه و یکیش نشون دادن نزدیکی رشتیها به تمام گیلانی ها باشه.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » دوشنبه مه 13, 2013 6:14 pm

[quote:7f0cc0b5f0="golsar-boy"]شاهین جان من همچنان با نظرت مخالفم ولی ممنون که جواب دادی.
از دوستان بخصوص آقا رضای عزیز abarar1989 خواهش میکنم اینقدر یه بحث کوچیک را تبدیل به مشاجره لفظی نکنه که عواقب خوبی نداره.
متاسفانه برخی دوستان جواب شاهین را تند دادند بطوریکه اگر به من چنین تهمتهایی زده میشد انصافا دیگه نمیومدم جواب بدم چون دلیلی نمیدیدم واسه کسی رشتی بودن و یا متعصب بودنم رو فقط بخاطر اینکه در جایی با سایرین هم عقیده نیستم اثبات کنم.
همچنین من برخلاف خیلی ها معتقدم این تاپیک میتونه مثمر ثمر باشه و یکیش نشون دادن نزدیکی رشتیها به تمام گیلانی ها باشه.[/quote:7f0cc0b5f0]

[color=red:7f0cc0b5f0] دوست عزیزم خیلی خوشحالم که از تمام دوستانی که در این تاپیک نظر دادن یکی منظور من رو حداقل درک کرده و همین برام کافیه من برعکس دوستانی که دم از دموکراسی میزنند و بجاش تهدید میکنند یا توهین میکنند و میگن مسخره هست و یا مثل بعضی از دوستان به من میگم مدیر عامل تیم بشو این حرف ها طاقت تخریب و تهمت به بیگانه بودن و دشمن بودن رو دارم و واگذار میکنم به وجدان هر کسی منم معتقدم این تاپیک اتفاقا مفید هم بوده و در آخر چیزی که اصلا هیچ کدوم این دوستان متوجه نشدن این بود منظور من این نبود که ما به هوادار غیر رشتی نیاز نداریم وقت اینکه ما در مورد میزان علاقه مندی تیممون در بعضی از شهر ها کاملا در اشتباه هسنیم و به عنوان مثلا کاملا مخالف هستم که بعضی از دوستان ادعای داشتن هوادار با 2.5 میلیون نفر رو سر دادن در نظرتشون ولی به هر حال این تاپیک رو امیدوارم حذف کنند و دوستانی هم که به من لطف داشتن مدیر عامل و این چیزا بشم در صورت پیدا نشدن مالک جدید خودشون سمت های سرمربی گری تا مدیرعاملی و دیگر پست ها رو بکشند و در نهایت بنده میخوام اعتراف کنم که عامل نفوذی اسراییل در فوتبال گیلانم و هدفم نابودی تیم رشت هست فکر کنم اینجوری دوستان هم دیگه رحمت تخریب کردن رو نمیکشند . در نهایت از همه دوستانی که در این تاپیک کامنت گذاشتن ممنونم و این قول رو هم میدم نظرات شخصی رو دیگه به عنوان تاپیک در این سایت اعلام نکنم که مدیرت زحمت بستن یا حذفش رو بکشه خیلی ممنون از همه مخصوصا golsar-boy عزیز [/color:7f0cc0b5f0]
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه مه 13, 2013 8:56 pm

شاهین جان شاهد باز از غیب رسید"
کسایی که ادعا میکردن انزلیچی کل گیلان دوس دارن چطور شهر رشت بهش غلبه کرد ؟!
شک نکنید دامــاش با این هم مهاجر محبوب شهر و استانش هست.
شک مکنید این ثبات مدیر ادامه پیدا کنه از سپاهان هم بیشتر هوادار خواهیم داشت .
این فصل اول و آخر با عزتی داشتیم
فکر کنم بحث با این 90 ختم به خیر شد
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان