[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقد و برسی در مورد ماهیت هواداران داماش

نقد و برسی در مورد ماهیت هواداران داماش

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه مه 12, 2013 8:04 pm

[quote:5d51143a74="abarar1989"][quote:5d51143a74="MAZIYAR"][color=black:5d51143a74]نظر من هم به نظرات کاربران نزدیک هست و مسلما اکثریت غریب به اتفاق هواداران هم با پسوند گیلان موافق هستند و هیچ بحثی توش نیست و ین تیم بعث شده است تا بعث اتحاد گیلانیان شود ، من حتی سعی می کنم کمتر از گیلک و رشت استفاده کنم و اکثرا از گیلانیان و کاسپی ها و ... استفاده می کنم چون تمام اقوام گیلانی رو در هواداری این تیم سهیم میدونم.چون پرچ داماش ، پرچم فوتبال گیلان هست و ما هم پرچمدارش ، پس باید سعی کنیم پرچمدار کل گیلان باشیم.
بعد از اینکه آقا شاهین توضیحاتشون رو دادند و اگر باقی دوستان موافقند متنی که توسط ایشون به رشته ی تحریر در اومده ویرایش بشه چون مسلما هواداران زیادی از جای جای گیلان به این سایت سر میزنند و آن متن با سیاست هواداران داماش مغایرت دارد و یمتونه باعث سو استفاده دشمنان داماش بشه.
نکته ی اخر هم این می باشد که شاید خیلی از کاربران با این تایپک مخالف هستند ولی یک نکته ی مثبت داشت که اکثر دوستان وارد بحث شدند و از دوستان خواهشمندم در باقی موارد هم بیشتر وارد بحث ها شوند[/color:5d51143a74] :P[/quote:5d51143a74]
[color=black:5d51143a74]با نظرت موافقم آبرار،بهتره متن تاپیک ویرایش بشه.ما همین الان کاربرهایی از شهرهای دیگه داریم و باید حرمتشون رو حفظ کنیم
باید این رو هم در نظر بگیریم که افرادی که از شهرهای دیگر استان میان به استادیوم اندازه ی ما در این تیم سهم دارن.ما از یخ سازی 400 تومن میدیم و میایم استادیوم ولی کسایی که مثلا واسه لاهیجان شفت یا فومن یا هستن با کلی سختی میان استادیوم.خیلی ها هم به دلیل همین مصافت نمیتونن بیان استادیوم.
داماش مطعلق به کل استان گیلانه و تنها نماینده ی استان هست البته منهای 100 هزار دورگه...
در مورد حرف آخرت هم واقعا حق داری.یه مدتی شده بود که ما تو بحث ها کم شرکت میکنیم. ولی خدا رو شکر تو این بحث به خوبی شرکت کردیم...[/color:5d51143a74][/quote:5d51143a74]

فقط اومدن به استادیوم نیست رضا جان . من وقتی بعد از بازی داماش و استقلال با پیراهن داماش رفتم دانشگاه حتی استقلالی هایی که تالش بودن از برد داماش خوش حال بودن و کلی کیف کردند ... این کم نیست ... همین حمایت های معنوی کلی ارزش داره :P فراموش نکنیم خیلی ها نمیتونند بیان عضدی ولی قلبشون با داماشه :P
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه مه 12, 2013 8:06 pm

این موضوع تموم بشه بهتر نیست
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه مه 12, 2013 8:07 pm

r4sht : دوست عزیز من همواره با همه سعی کردم با احترام رفتار کنم اما اینکه متوجه نشدی من چی گفتم مشکل خودت هست . برادر من شما نیاز نیست بعد ازاین مدت به بنده کار یاد بدی . اینجا همه در چارچوب قوانین حرفشون رو می زنند واگر به به و چه چه بود که اصلا تاثیر گذار نبود، اما من نمیدونم کجای این مبحث به درد تیم می خوره ؟! من تو فیسبوک هم دیدم که معمولا نظراتت با تفکر اکثریت بسیار غالب هوادار متفاوت هست اما همینطور که گفتم اونجا یک نظر هست و در واقع مترادف تاپیک زدن اینجا میشه یه مطلب یا پیج زدن در فیسبوک.
ضمن اینکه من نگفتم همه باید همنوا باشند اما باید جوانب کار رو هم در نظر گرفت و درصد قابل اتکایی از هواداران همفکر باشند . این حرکتت مثل همون حرکتی بود که در اوج شرایط حساس تیم بحث نادر دست نشان رو پیش می کشی .
فکر نمی کنم هیچ سایت هواداری تو ایران به اندازه وارش اسپرت اینقدر تو مسائل مختلف تیمش ورود کرده باشه و تاثیر گذار باشه بنابراین کیفیت سایت به دلیل عدم توجه یک نفر به قوانین سایت و به تبع اون ناراحتیش پائین نمیاد .

نکته بعد اینکه همه هوادارند و هوادار قديمي تر بودن در اينترنت نمي تونه يک افتخار باشه بلکه مهم اين هست که کيفيت و ميزان تاثيرگذاري ها به چه اندازه باشه. امروز و طي دو تا سه سال اخير ضريب نفوذ اينترنت و تاثيرگذاري مطالب و کامنت هاي هواداران بسيار متفاوت تر و اصلا غير قابل قياس با گذشته هاست .
اين رو خارج از این مبحث گفتم چون نمي دونم چرا شما هميشه و در هر مباحثه اي که داري اين مسئله جديدي يا قديمي در اينترنت رو مطرح مي کنيد (تو فیسبوک و اینجا بارها مشاهده کردم که به همین دلیل خودت رو محق تر می دونی) . من 27 سال دارم و از چند سال قبل در اينترنت و از سنين بسيار پايين به همراه برادرم بزرگترم به استاديوم مي اومدم و همواره هوادار تيم هاي شهرم بوده ام، کساني هم هستند که در سنين ميان سالي هستند و سابقه اي بسيار بیشتر از من و شما دارند و بسيار هم انسان هاي خوش فکر و متعصبي هستند.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه مه 12, 2013 8:10 pm

[quote:0e2dfb602f="nima_beckham"][quote:0e2dfb602f="abarar1989"][quote:0e2dfb602f="MAZIYAR"][color=black:0e2dfb602f]نظر من هم به نظرات کاربران نزدیک هست و مسلما اکثریت غریب به اتفاق هواداران هم با پسوند گیلان موافق هستند و هیچ بحثی توش نیست و ین تیم بعث شده است تا بعث اتحاد گیلانیان شود ، من حتی سعی می کنم کمتر از گیلک و رشت استفاده کنم و اکثرا از گیلانیان و کاسپی ها و ... استفاده می کنم چون تمام اقوام گیلانی رو در هواداری این تیم سهیم میدونم.چون پرچ داماش ، پرچم فوتبال گیلان هست و ما هم پرچمدارش ، پس باید سعی کنیم پرچمدار کل گیلان باشیم.
بعد از اینکه آقا شاهین توضیحاتشون رو دادند و اگر باقی دوستان موافقند متنی که توسط ایشون به رشته ی تحریر در اومده ویرایش بشه چون مسلما هواداران زیادی از جای جای گیلان به این سایت سر میزنند و آن متن با سیاست هواداران داماش مغایرت دارد و یمتونه باعث سو استفاده دشمنان داماش بشه.
نکته ی اخر هم این می باشد که شاید خیلی از کاربران با این تایپک مخالف هستند ولی یک نکته ی مثبت داشت که اکثر دوستان وارد بحث شدند و از دوستان خواهشمندم در باقی موارد هم بیشتر وارد بحث ها شوند[/color:0e2dfb602f] :P[/quote:0e2dfb602f]
[color=black:0e2dfb602f]با نظرت موافقم آبرار،بهتره متن تاپیک ویرایش بشه.ما همین الان کاربرهایی از شهرهای دیگه داریم و باید حرمتشون رو حفظ کنیم
باید این رو هم در نظر بگیریم که افرادی که از شهرهای دیگر استان میان به استادیوم اندازه ی ما در این تیم سهم دارن.ما از یخ سازی 400 تومن میدیم و میایم استادیوم ولی کسایی که مثلا واسه لاهیجان شفت یا فومن یا هستن با کلی سختی میان استادیوم.خیلی ها هم به دلیل همین مصافت نمیتونن بیان استادیوم.
داماش مطعلق به کل استان گیلانه و تنها نماینده ی استان هست البته منهای 100 هزار دورگه...
در مورد حرف آخرت هم واقعا حق داری.یه مدتی شده بود که ما تو بحث ها کم شرکت میکنیم. ولی خدا رو شکر تو این بحث به خوبی شرکت کردیم...[/color:0e2dfb602f][/quote:0e2dfb602f]

فقط اومدن به استادیوم نیست رضا جان . من وقتی بعد از بازی داماش و استقلال با پیراهن داماش رفتم دانشگاه حتی استقلالی هایی که تالش بودن از برد داماش خوش حال بودن و کلی کیف کردند ... این کم نیست ... همین حمایت های معنوی کلی ارزش داره :P فراموش نکنیم خیلی ها نمیتونند بیان عضدی ولی قلبشون با داماشه :P[/quote:0e2dfb602f]
[color=black:0e2dfb602f]درسته آبرار،من فقط یه جنبه رو گفتم و در مورد مابقی موضوعات صحبتی نکردم...[/color:0e2dfb602f]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » يکشنبه مه 12, 2013 8:21 pm

MEHRDAD: برادر من شما نیاز نیست بعد ازاین مدت به بنده کار یاد بدی

دوست عزیز این اول ضعف شما که انتقاد پذیر نیستی
دوم اینکه بحث قدیمی بودن در حمایت افتخاره ولی بنده ادعای حق نکردم و این شمایی که چنینی حرفی رو از جانب من میزنی و در ضمن این موضوع ارشیو وبلاگ هم در حواب جوانی بود که به من تهمت غیر هواداری و مشکوکی زده بود

در ضمن اصلا بحث بنده ضریب اینترنت و اثزگذاریش نبوده
و در آخر تاپیک هایی که هست رو میتونین بخونی و محتواشو و نتیجه گیریش رو مقایسه به همین تاپیک جنجالی کنی که اگه خوب بهش نگاه کرده باشی به نفع تیم داماش بوده چون نشون از حمایت مردم رشت از غیر رشتی ها منهای انزلی به قول دوستان هست

در ضمن اگه میدونستم جوابی که یکی یکی برای دوستان نوشتم خونده نمیشه اصلا این زحمت رو به خودم نمیدادم که بنویسم
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » يکشنبه مه 12, 2013 8:25 pm

[color=black:d0b772c967]تو همین بازی با سپاهان ، یه هواداری از ماسال اومده بود برای تشویق داماش ، شاید باورتون نشه ولی یکجوری تیفوسی وار و عاشقانه تیم رو تشویق میکرد شاید هوادارای تیفوسی ما اونطور تشویق نمیکردن ، این هوادار خونگرم بخاطر سختی راه و مشکلات دیگه خیلی مدت ها نمیتونست بیاد استادیوم ولی دلیل نمیشه داماش گیلان رو دوست نداشته باشه (از این دست افراد زیاد هستند) و من هم به عنوان یک هوادار رشتی دلیلی نمیبینم این تیم رو فقط مختص به هواداران رشت بدونم ، این تیم متعلق به کل هم استانی های عزیزمون هست [/color:d0b772c967]
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » يکشنبه مه 12, 2013 8:27 pm

ببین شاهین جان .. دوستِ عزیز.. من با کلیت حرفات موافقم که داماش بیشترین طرفدار رو در رشت داره .. فکر هم نمیکنم کسی از کاربرای سایت هم مخالف این نظر باشن .. اما اینکه بخوایم به خاطر این موضوع خودمون رو فقـــط محدود به رشت کنیم به نظرم درست نیست .. من با نظرت موافقم اما با پیشنهادت موافق نیستم .. داماش گـیلان یعنی هر کسی چه رشتی چه گیلانی و حتی غیر گیلانی میتونه داماش رو دوست داشته باشه و هوادارش باشه ..
من خودمم با خیلی از غیر رشتی ها برخورد داشتم که حس خوبی به ما نداشتن , اما اینا همش به سری تجربه های شخصی هست .. چون آمار دقیقی که وجود نداره بر فرض شرق گیلان بیشتر طرفدار سرخابی ها هستن یا مثلا طالش ها و یا آستارایی ها طرفدار ملوان ! چه بسا خیلی از آستارایی ها اصلا طرفدار تیمهای گیلانی نیستن و به دلیل ترک بودن تراکتور رو دوست دارن ! حالا ممکنه بر فرض شما یا من با یه نفر برخورد کنیم در آستارا و بگه من طرفدار داماش یا ملوان هستم ، اما این رو که نمیشه به کل جمعیت تعمیم داد و گفت همــــه ی مثلا آستارایی ها طرفدار فلان تیم هستن و یا مثال همون شرق گیلان که شما زدی و منبع خودتون هم ستون پیامک های روزنامه های ورزشی رو مثال زدین ..چون کسی آمار رسمی و علمی که نداره ..
به هر حال این تاپیک هیچی هم که نداشته باشه این فایده رو داشت که دوستان نظر خودشون رو با اینکه مخالف بودن خیلی محترمانه بیان کردن .. و این خودش جدای از بحث طرفداری از تیم؛ نشان دهنده فهم و شعور و ظرفیت بالای هواداران داماش هست. که مهمترین وجه تفــاوت هواداران داماش با بقیه تیمهاست ..
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » يکشنبه مه 12, 2013 8:28 pm

توی همون ماسالی ها بنده کسی رو میشناختم که با خنده تعریف میکرد که شعار میرزایی پرسپولیسی میدادیم
تازه اون قسمتی که مربوط به پرسپولیس بود کجایی بودن ؟ یکی اینو میگه ؟

من که فکر نکنم تهرانی بودن همشون از همین گیلان بودن
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط r4sht » يکشنبه مه 12, 2013 8:32 pm

[quote:f363b95935="meelad"]ببین شاهین جان .. دوستِ عزیز.. من با کلیت حرفات موافقم که داماش بیشترین طرفدار رو در رشت داره .. فکر هم نمیکنم کسی از کاربرای سایت هم مخالف این نظر باشن .. اما اینکه بخوایم به خاطر این موضوع خودمون رو فقـــط محدود به رشت کنیم به نظرم درست نیست .. من با نظرت موافقم اما با پیشنهادت موافق نیستم .. داماش گـیلان یعنی هر کسی چه رشتی چه گیلانی و حتی غیر گیلانی میتونه داماش رو دوست داشته باشه و هوادارش باشه ..
من خودمم با خیلی از غیر رشتی ها برخورد داشتم که حس خوبی به ما نداشتن , اما اینا همش به سری تجربه های شخصی هست .. چون آمار دقیقی که وجود نداره بر فرض شرق گیلان بیشتر طرفدار سرخابی ها هستن یا مثلا طالش ها و یا آستارایی ها طرفدار ملوان ! چه بسا خیلی از آستارایی ها اصلا طرفدار تیمهای گیلانی نیستن و به دلیل ترک بودن تراکتور رو دوست دارن ! حالا ممکنه بر فرض شما یا من با یه نفر برخورد کنیم در آستارا و بگه من طرفدار داماش یا ملوان هستم ، اما این رو که نمیشه به کل جمعیت تعمیم داد و گفت همــــه ی مثلا آستارایی ها طرفدار فلان تیم هستن و یا مثال همون شرق گیلان که شما زدی و منبع خودتون هم ستون پیامک های روزنامه های ورزشی رو مثال زدین ..چون کسی آمار رسمی و علمی که نداره ..
به هر حال این تاپیک هیچی هم که نداشته باشه این فایده رو داشت که دوستان نظر خودشون رو با اینکه مخالف بودن خیلی محترمانه بیان کردن .. و این خودش جدای از بحث طرفداری از تیم؛ نشان دهنده فهم و شعور و ظرفیت بالای هواداران داماش هست. که مهمترین وجه تفــاوت هواداران داماش با بقیه تیمهاست ..[/quote:f363b95935]

دوستان اکثرا لطف داشتن به بنده اعم از تخریب و افترا و توهین
اما اینکه فکر کنین اسم داماش با پسوند گیلانه که هوادار غیر رشتی جمع کرده به صورت 100% صحیح نیست
چرا تیم های خوب دنیا هوادار داره ؟
چرا رئال اینتر میلان بارسا بایرن چلسی منچستر و ..... هوادا داره در کل دنیا >؟ شاید اسمشون پسوند دنیا یا جهانی داره ؟
معیاری که هواداراش با اسم جلب یا دفع بشن نشان از فرهنگ فقیر فوتبالی داره
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط r4sht در يکشنبه مه 12, 2013 8:33 pm .
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه مه 12, 2013 8:32 pm

r4sht : انتقاد ناپذیر بودم در این سایت خیلی وقت پیش با انتقاداتی که مخصوصا در یک برهه از زمان بسیار رنگ و روی احساسی گرفته بود رو تخته می کردم .
قدیمی بودن افتخار هست اما نه بحث اینترنت، من گفتم قدیمی بودن در اینترنت افتخار نیست . من متن ابتدایی تاپیک مخصوصا اون داماش رشت رو زیر سوال بردم نه کامنت ها و محتوای تاپیک . کامنت ها رو با دقت نمی خونی که برداشت هات اشتباه در میاد .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Farzad-7091 » يکشنبه مه 12, 2013 8:37 pm

r4sht
آبرار کوتاه بیا /3/
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه مه 12, 2013 8:44 pm

به افتخار ایشون اسم تیم رو بزاریم داماش رشت با سرمربی گری نادر دست نشان

نظرتون چیه؟
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه مه 12, 2013 8:47 pm

[quote:204ea67904="sepidroudi"]به افتخار ایشون اسم تیم رو بزاریم داماش رشت با سرمربی گری نادر دست نشان

نظرتون چیه؟[/quote:204ea67904]

باشه :D :lol:

[align=center:204ea67904][color=darkblue:204ea67904][size=24:204ea67904]
درود به رشت و مردم سرزمینم گیلان
ولی با همه عشقم به قومیتم و گیلک بودنم میگم :
چو گیـــلان نباشد تن من مباد[/size:204ea67904][/color:204ea67904][/align:204ea67904]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط meelad » يکشنبه مه 12, 2013 8:47 pm

نه شاهین جان .. اینجا کسی به کسی توهین نمیکنه حداقل من تو این دوسالی که عضو هستم ندیدم کاربرای سایت حتی اگه نظر مخالف هم داشته باشن توهینی به هم کنن..نظرشون مخالف نظر شما بود که گفتن .. اگه مخالفت با نظر رو توهین میدونین خب اون یه بحث دیگه است ..
در مورد چلسی و بایرن و منچستر به نظرم قیاس درستی نباشه .. شما خودت میگی تیمهای جهانی ؛ پس نمیشه اون تیمها رو و شرایط اقتصادی و فرهنگی کشورها رو با هم مقایسه کرد .. در ضمن اگه مسابقات رو دیده باشی از رنگ پوست و چهره تماشاگرای داخل استادیوم میبینی که همه انگلیسی نمیتونن باشن.. خب اگه این حرفه شما درست باشه یعنی اینکه مثلا لندنی ها یا منچستری ها بگن ، این تیم متعلق به لندن و منچستر هست و هیچی غیر انگلیسی که هیچ , حتی غیر لندنی یا منچستری حق نداره طرفدار تیم باشه !! که اگه این نگاه وجود داشت اینهمه طرفدار به قول شما تو کل دنیا پیدا نمیکرد !!

به هر حال شاید تا مدتها بشه این بحث رو ادامه داد .. اما به نظرم نتیجه مثبتی نداره ..
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » يکشنبه مه 12, 2013 8:48 pm

[quote:0c36478f6c="r4sht"][quote:0c36478f6c="meelad"]ببین شاهین جان .. دوستِ عزیز.. من با کلیت حرفات موافقم که داماش بیشترین طرفدار رو در رشت داره .. فکر هم نمیکنم کسی از کاربرای سایت هم مخالف این نظر باشن .. اما اینکه بخوایم به خاطر این موضوع خودمون رو فقـــط محدود به رشت کنیم به نظرم درست نیست .. من با نظرت موافقم اما با پیشنهادت موافق نیستم .. داماش گـیلان یعنی هر کسی چه رشتی چه گیلانی و حتی غیر گیلانی میتونه داماش رو دوست داشته باشه و هوادارش باشه ..
به هر حال این تاپیک هیچی هم که نداشته باشه این فایده رو داشت که دوستان نظر خودشون رو با اینکه مخالف بودن خیلی محترمانه بیان کردن .. و این خودش جدای از بحث طرفداری از تیم؛ نشان دهنده فهم و شعور و ظرفیت بالای هواداران داماش هست. که مهمترین وجه تفــاوت هواداران داماش با بقیه تیمهاست ..[/quote:0c36478f6c]

دوستان اکثرا لطف داشتن به بنده اعم از تخریب و افترا و توهین
اما اینکه فکر کنین اسم داماش با پسوند گیلانه که هوادار غیر رشتی جمع کرده به صورت 100% صحیح نیست
چرا تیم های خوب دنیا هوادار داره ؟
چرا رئال اینتر میلان بارسا بایرن چلسی منچستر و ..... هوادا داره در کل دنیا >؟ شاید اسمشون پسوند دنیا یا جهانی داره ؟
معیاری که هواداراش با اسم جلب یا دفع بشن نشان از فرهنگ فقیر فوتبالی داره[/quote:0c36478f6c]

برادر من کی بهت توهین کرده؟؟؟ این دیگه از اون حرفا بودا
مشکل شما اینه که چرا اسمه تیم داماش گیلانه؟ :roll:
واالله ما از اول فصل تمام مشکلات داشتیم این طورش رو ندیده بودیم
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟