توسط MEHRDAD » يکشنبه مه 12, 2013 10:13 pm
[color=black:6ccffd21da] 8میلیارد برای خرید داماش زیاد است؟
[b:6ccffd21da]عابدینی: من باشم ناظمی ودارکو تیم را هدایت خواهند کرد.[/b:6ccffd21da]
خبرگزاری تسنیم: مدیرعامل داماش گیلان اعلام کرد که محجوب گفته بود میتواند باشگاه داماش را خریداری کند اما وقتی حرف از ضمانتنامه بانکی به میان آمد، انصراف داد.
امیر عابدینی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص وضعیت واگذاری مالکیت داماش گیلان به خریدار جدید آن یعنی انزلیچی محجوب اظهار داشت: پس از اینکه از قوه قضاییه استعلام گرفتیم گفتند محجوب باید ضمانتنامه بانکی بدهد، او هم از دادن ضمانتنامه خودداری کرد و تلویحا از خرید باشگاه داماش گیلان انصراف داد.
وی ادامه داد: محجوب اعلام کرد نمیخواهد ضمانتنامه بدهد؛ ما نیز پاسخ دادیم نمیتوانیم مالکیت داماش را به او بدهیم. اگر این کار را کنیم همانند خریدار قبلی داماش مشکلساز میشود. میگویند چرا سند باشگاه را به نام نمیزنید؛ در حالی که باید پول آن پرداخت شود که سند داده شود. اگر این کار را میکردیم و سند بدون پول داده میشد بعدها دعوا میشد.
مدیرعامل باشگاه داماش در مورد اینکه گفته میشود قیمت بالای این باشگاه باعث انصراف محجوب شده، خاطرنشان کرد: به نظر شما قیمت 8 میلیارد برای یک باشگاه لیگ برتری زیاد است؟ داماش یک تیم لیگ برتری با سند خوب، با هواداران خوب و دارای شهری با هویت است. بنابراین نمیتوان گفت این قیمتی که برای این تیم گذاشته شده، زیاد است. فکر نمیکنم محجوب به دلیل قیمت باشگاه منصرف شده باشد.
عابدینی افزود: طبیعی است که دوستان بررسی، تحقیق و تفحص کنند و بعد بگویند نمیخواهیم اما محجوب در جلسهای که با ما داشت جلوی همه گفت میتواند باشگاه داماش را خریداری کند ولی وقتی حرف از ضمانتنامه بانکی به میان آمد گفت نمیخواهم!
وی تاکید کرد: نگرانی محجوب از زمانی آغاز شد که از او ضمانتنامه درخواست شد. محجوب به این مسئله استناد کرد که چرا از ابتدا به او نگفته بودیم برای خرید داماش باید ضمانتنامه بانکی دهد که ما نیز پاسخ دادیم باید از قوه قضاییه استعلام بگیریم.
مدیرعامل داماش با بیان اینکه با چند خریدار دیگر در حال مذاکره هستند، خاطرنشان کرد: امیدوار هستیم محجوب از تصمیم خود منصرف شود و داماش را تحویل بگیرد اما اگر مذاکرات به سرانجام نرسد و برای اینکه زمان را از دست ندهیم با 3 خریدار در حال مذاکره هستیم که 2 خریدار از داخل هستند و یک خریدار نیز از یک شرکت خارجی است.
عابدینی در خصوص وضعیت نیمکت داماش برای فصل آینده اظهار داشت: اگر من مدیرعامل باشم زوج دارکو - ناظمی فصل آینده روی نیمکت داماش خواهد نشست اما اگر خریدار جدید داماش بیاید و من مدیرعامل نباشم تصمیمگیری بر عهده من نیست. طبیعی است تا زمانی که بحث مالکیت داماش روشن نشود وضعیت نیمکت داماش مشخص نخواهد بود.
[/color:6ccffd21da]