[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اعلام نظرات درمورد خریداران جدید داماش

اعلام نظرات درمورد خریداران جدید داماش

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط hesam14 » يکشنبه مه 12, 2013 7:52 am

این محجوبم تو زرد از اب در اومد که /9/ /9/ /9/
چند روز دیگه فصل نقل و انتقالات شروع میشه و ما بازم مثل سال پیش هنوز مالک نداریم /9/ /9/
بعد انتظار داریم بازیکنا بیان اینجا بازی کنن اخه کی میاد تو این تیم بی ثبات بازی کنه...همین بازیکنامونو بتونیم حفظ کنیم خوبه...اقایون سریعتر زمان داره از دست میره ها!!!!
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط Chikchi » يکشنبه مه 12, 2013 7:53 am

دوست عزیز ali126 آره عابدینی باید تیم رو بفروشه اما خوب به آدمش. کم تجربه ی تلخی نبود که لیگ گذشته. بچه ها تو گرمای مرداد و تو تابستون و در حالی که ماه رمضان بود رفتن به استقبال کسی که فکر می کردن ریشه تو همین خاک داره و تعصب داره به شهر و استانش. اما حاضر نشد حتی بدهی هاشو اونجور که قانون تعیین کرده بود کامل پرداخت کنه. منم مثل شما دوست دارم این موضوع در سریعترین وقت ممکن حل بشه اما به هیچ وجه تسلیم واگذاری تیم به مالکی نمی شم که دلش با تیم نیست و اومده یه چرخی تو شمال کشور بزنه ببینه که چی می تونه جارو کنه. حاضرم انتظاراتم رو از داماش پایین بیارم اما دیگه اینقدر بازیکنامون حرص نخورن. اینقدر ما بهشون نگیم آقا چرا انگیزه ندارین در حالی که به تعهدات مالی ای که بهشون داده بودن عمل نشده. اگه ازون اول بدونیم که پول نداریم تیم رو متناسب با بودجمون می بندیم و سطح انتظاراتمون هم در همون حد باقی می مونه. در مورد بازیکنای داماش که دو فصل طاقت فرسا رو پشت سر گذاشتن نظر شخصی خود بنده این هست که حالا که ما نمی تونیم نگهشون داریم اجازه بدیم که خودشون تصمیم بگیرن. دست کم اگه خدای نکرده به بازی گرفته نشن لااقل طعم پول رو میچشن. ما قصد نداریم که بازیکنامونو رو از نون خوردن بندازیم که. نمی خوایم مانع اوج گرفتن و گل کردنشون بشیم که.
فکر می کنم ما به این وضعیت عادت کردیم. غرور و ابهت شهر و استانمون بیشتر از اینا واسمون اهمیت داره. خوشبختانه همه دیدن که چطور در حالی که اسکلت و بنده ی اصلی تیممون رو بازیکنای بومی تشکیل داده بودن، علی رغم عدم پایبندی مالک قبلی به تعهدات مالیش و بر پایه ی غیرت و عشق همین بازیکنا و حمایت جانفشانانه ی هوادارا و مدیریت مهندس، قامتمون تو لیگ استوار موند.
اجور غمانِ رِ پایانی نینیویشته روزگار
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه مه 12, 2013 8:00 am

[quote:7c8b268fb2="soheil_shahre_baran"]/15/ وضع خیلی خراب.
والا بازیکنا هم حق دارن مرد شغلش همین از این راه پول در میاره چقدر با نام غیرت و تعصب بمونه. امسال دیگه بازیکنا غیرت تعصب رو بر همه تموم کردن وقتش یه مالک خوب بیاد ساپورتشون کنه و با دادن پولاشون یه خسته نباشید بهشون بگه. و الا بازیکنا میرن و منم بهشون حق میدم. محجوبم که فقط خودشو مطرح کرد و وقت تیم رو تلف کرد. وضع خیلی نگران کنندست.[/quote:7c8b268fb2]

فکر کنم عابدینی داشت همزمان چند نفر دیگه مذاکره میکرد ....مدیران درست میگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه مه 12, 2013 8:16 am

[quote:98a130abba="popo131"][quote:98a130abba="soheil_shahre_baran"]/15/ وضع خیلی خراب.
والا بازیکنا هم حق دارن مرد شغلش همین از این راه پول در میاره چقدر با نام غیرت و تعصب بمونه. امسال دیگه بازیکنا غیرت تعصب رو بر همه تموم کردن وقتش یه مالک خوب بیاد ساپورتشون کنه و با دادن پولاشون یه خسته نباشید بهشون بگه. و الا بازیکنا میرن و منم بهشون حق میدم. محجوبم که فقط خودشو مطرح کرد و وقت تیم رو تلف کرد. وضع خیلی نگران کنندست.[/quote:98a130abba]

فکر کنم عابدینی داشت همزمان چند نفر دیگه مذاکره میکرد ....مدیران درست میگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:98a130abba]

پوریا جان سکرته :wink:
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه مه 12, 2013 8:25 am

دوستان عزیز فعلا یکم صبور باشید مطمئن باشین امیرخان هم مثل ما نگران آینده ی داماشه پس حواسش هست که داره چیکار میکنه .
به نظر من یه قرارداد محکم و با اطمینان بهتر از قراردادهای چکی و بی اساس هستش . قویدل رو فراموش کردین ؟
خب گیریم آقای محجوب با چک تیم رو خرید اگه پاس نشد چی ؟
دوباره میشه همون داستان قویدل دیگه .
پس به نظر من این سخت گیری ها و وسواس ها واجبه . نباید از یه سوراخ دو بار گزیده بشیم . مطمئن باشین مدیری قویتر از امیرخان تو ایران وجود نداره . الان امیرخان دنبال بهترین گزینست .
یه نکته دیگه به هیچ وجه نگران فصل نقل و انتقالات نباشین چون اعتبار امیر عابدینی از میلیاردها تومن با ارزش تره مطمئن باشین اگه پول هم نباشه امیرخان این تیمو با دست خالی و با اعتبارش حفظ میکنه چون بازیکنا حرفشو قبول دارن . کمتر کسی تو ایران به امیرخان میتونه نه بگه .
به نظر من یکم صبر کنیم ارزششو داره تا یه مالک خوب و با برنامه بیاد جلو . عجله کردن فقط ضرر و زیان میاره .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pouryaR-damash در يکشنبه مه 12, 2013 8:26 am .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط soheil_shahre_baran » يکشنبه مه 12, 2013 8:25 am

[quote:f748b950ff="pouryaR-damash"][quote:f748b950ff="popo131"][quote:f748b950ff="soheil_shahre_baran"]/15/ وضع خیلی خراب.
والا بازیکنا هم حق دارن مرد شغلش همین از این راه پول در میاره چقدر با نام غیرت و تعصب بمونه. امسال دیگه بازیکنا غیرت تعصب رو بر همه تموم کردن وقتش یه مالک خوب بیاد ساپورتشون کنه و با دادن پولاشون یه خسته نباشید بهشون بگه. و الا بازیکنا میرن و منم بهشون حق میدم. محجوبم که فقط خودشو مطرح کرد و وقت تیم رو تلف کرد. وضع خیلی نگران کنندست.[/quote:f748b950ff]

فکر کنم عابدینی داشت همزمان چند نفر دیگه مذاکره میکرد ....مدیران درست میگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:f748b950ff]

پوریا جان سکرته :wink:[/quote:f748b950ff] پس شما میگید وضعیت در حال حل شدن دیگه؟ ایشالا همینجوری که شما میگید باشه. ولی من با شنیدن خبر تو زرد از اب بیرون اومدن محجوب خیلی واسه وضعیت تیم نگرانم. چون داریم زمان از دست میدیم. شرکت اروپایی اسیایی چی شد قضیه اش ابرار؟ هنوز مد نظر هست؟
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه مه 12, 2013 8:32 am

[quote:d876383c62="soheil_shahre_baran"][quote:d876383c62="pouryaR-damash"][quote:d876383c62="popo131"][quote:d876383c62="soheil_shahre_baran"]/15/ وضع خیلی خراب.
والا بازیکنا هم حق دارن مرد شغلش همین از این راه پول در میاره چقدر با نام غیرت و تعصب بمونه. امسال دیگه بازیکنا غیرت تعصب رو بر همه تموم کردن وقتش یه مالک خوب بیاد ساپورتشون کنه و با دادن پولاشون یه خسته نباشید بهشون بگه. و الا بازیکنا میرن و منم بهشون حق میدم. محجوبم که فقط خودشو مطرح کرد و وقت تیم رو تلف کرد. وضع خیلی نگران کنندست.[/quote:d876383c62]

فکر کنم عابدینی داشت همزمان چند نفر دیگه مذاکره میکرد ....مدیران درست میگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:d876383c62]

پوریا جان سکرته :wink:[/quote:d876383c62] پس شما میگید وضعیت در حال حل شدن دیگه؟ ایشالا همینجوری که شما میگید باشه. ولی من با شنیدن خبر تو زرد از اب بیرون اومدن محجوب خیلی واسه وضعیت تیم نگرانم. چون داریم زمان از دست میدیم. شرکت اروپایی اسیایی چی شد قضیه اش ابرار؟ هنوز مد نظر هست؟[/quote:d876383c62]

آبرار عزیز من در جایگاهی نیستم که بخوام نظر بدم چون به باشگاه نزدیک نیستم . در این زمینه ها اگه صلاح باشه مدیران محترم سایت توضیح میدن .
من هم مثل شما نگران آینده ی باشگاه هستم . اما یه چیز رو فراموش نکنیم باشگاه شهرک نشین همسایه حال و روز بدتری از ما داره آقای هدایتی هم که از تیمداری کناره گیری کردن امروز هم درودگر مصاحبه کرد گفت روز سه شنبه تو انزلی با هدایتی و مسئولان شهری جلسه دارن برای مشخص شدن وضعیت مالکیت اون باشگاه پس باید متوجه سکوت رسانه ای داماشی ها و مخصوصا امیرخان عابدینی بشین که بی دلیل نیست و به اون مسایلی که گفتم بی ارتباط نیست .
سیاست مدیریتی یعنی همین . شاید مهره ی آس دست امیر خان باشه اما سر وقت مناسب رو میکنه .
باز هم میگم این حرفایی که میزنم همش نظر و استدلال شخصیه خودمه ممکنه اشتباه باشه .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط popo131 » يکشنبه مه 12, 2013 8:38 am

[quote:9b4083dc2e="pouryaR-damash"]دوستان عزیز فعلا یکم صبور باشید مطمئن باشین امیرخان هم مثل ما نگران آینده ی داماشه پس حواسش هست که داره چیکار میکنه .
به نظر من یه قرارداد محکم و با اطمینان بهتر از قراردادهای چکی و بی اساس هستش . قویدل رو فراموش کردین ؟
خب گیریم آقای محجوب با چک تیم رو خرید اگه پاس نشد چی ؟
دوباره میشه همون داستان قویدل دیگه .
پس به نظر من این سخت گیری ها و وسواس ها واجبه . نباید از یه سوراخ دو بار گزیده بشیم . مطمئن باشین مدیری قویتر از امیرخان تو ایران وجود نداره . الان امیرخان دنبال بهترین گزینست .
یه نکته دیگه به هیچ وجه نگران فصل نقل و انتقالات نباشین چون اعتبار امیر عابدینی از میلیاردها تومن با ارزش تره مطمئن باشین اگه پول هم نباشه امیرخان این تیمو با دست خالی و با اعتبارش حفظ میکنه چون بازیکنا حرفشو قبول دارن . کمتر کسی تو ایران به امیرخان میتونه نه بگه .
به نظر من یکم صبر کنیم ارزششو داره تا یه مالک خوب و با برنامه بیاد جلو . عجله کردن فقط ضرر و زیان میاره .[/quote:9b4083dc2e]

یک انسان.... با اسم م.ث .........یه چیز خوبی گفت .......اون سالی که محمد غلامی...زنید پور ووو...خیلی های دیگه ای که خریدیم ...همین روز های اول بود

؟؟؟؟؟....فکر کنم تا 10تیر وقت داشته باشیم ....عجله نکنید .....یه چیز دیگه شنیدم ..تو گفتگو آزاد میگم
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه مه 12, 2013 8:41 am

هرچی هست امیدوارم خیر باشه.
حالا امیرخان آس دستش هست یا نه نمیدونم ولی میدونم فقط چند روز برای نقل و انتقالات بازیکن زمان داریم و اگر تو باشگاه پول نباشه هیچ بازیکنی که نمیاد هیچ همین بازیکنای بومیمونم میرن. حق هم دارن دوسال با بی پولی از غیرت خرج کردن و حجت را تموم کردن
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه مه 12, 2013 8:57 am

یه نکته :

لطفا اگه دوست عزیزمون soroosh8 به سایت سر میزنه لطف کنه در عنوان تاپیک نام آقای محجوب رو پاک کنه . به نظر من اگه این تاپیک به صورت کلی و خطاب به تمام کسایی که قصد خرید باشگاه رو دارن باشه بهتره نه صرفا خطاب به یک شخص خاص . چون نام داماش از نام اشخاص بزرگتر و مهمتره .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط ali126 » يکشنبه مه 12, 2013 9:10 am

[quote:86a9fb027d="Chikchi"]دوست عزیز ali126 آره عابدینی باید تیم رو بفروشه اما خوب به آدمش. کم تجربه ی تلخی نبود که لیگ گذشته. بچه ها تو گرمای مرداد و تو تابستون و در حالی که ماه رمضان بود رفتن به استقبال کسی که فکر می کردن ریشه تو همین خاک داره و تعصب داره به شهر و استانش. اما حاضر نشد حتی بدهی هاشو اونجور که قانون تعیین کرده بود کامل پرداخت کنه. منم مثل شما دوست دارم این موضوع در سریعترین وقت ممکن حل بشه اما به هیچ وجه تسلیم واگذاری تیم به مالکی نمی شم که دلش با تیم نیست و اومده یه چرخی تو شمال کشور بزنه ببینه که چی می تونه جارو کنه. حاضرم انتظاراتم رو از داماش پایین بیارم اما دیگه اینقدر بازیکنامون حرص نخورن. اینقدر ما بهشون نگیم آقا چرا انگیزه ندارین در حالی که به تعهدات مالی ای که بهشون داده بودن عمل نشده. اگه ازون اول بدونیم که پول نداریم تیم رو متناسب با بودجمون می بندیم و سطح انتظاراتمون هم در همون حد باقی می مونه. در مورد بازیکنای داماش که دو فصل طاقت فرسا رو پشت سر گذاشتن نظر شخصی خود بنده این هست که حالا که ما نمی تونیم نگهشون داریم اجازه بدیم که خودشون تصمیم بگیرن. دست کم اگه خدای نکرده به بازی گرفته نشن لااقل طعم پول رو میچشن. ما قصد نداریم که بازیکنامونو رو از نون خوردن بندازیم که. نمی خوایم مانع اوج گرفتن و گل کردنشون بشیم که.
فکر می کنم ما به این وضعیت عادت کردیم. غرور و ابهت شهر و استانمون بیشتر از اینا واسمون اهمیت داره. خوشبختانه همه دیدن که چطور در حالی که اسکلت و بنده ی اصلی تیممون رو بازیکنای بومی تشکیل داده بودن، علی رغم عدم پایبندی مالک قبلی به تعهدات مالیش و بر پایه ی غیرت و عشق همین بازیکنا و حمایت جانفشانانه ی هوادارا و مدیریت مهندس، قامتمون تو لیگ استوار موند.
اجور غمانِ رِ پایانی نینیویشته روزگار[/quote:86a9fb027d]
دوست عزیز بازیکنای ما دیگه اون بازیکنای قدیم نیستن دیگه اسمی در کردن شما فک کن ما امسال جهانبخش و نداشتیم چیکار میکردیم؟؟حسین و نداشته باشیم چیکار بکنیم جایگزینشون هس ولی خوب نیس آره باید به عابدینیی وقت من فقط این و میگم این همه پولداره رشتی چرا یکی پا پیش نمیذاره تیمی که اس اس و میزنه با این بی پولی سپاهان و میزنه تا پای فینال میره :?: بعد ی خریدار جوندار نداشته باشه؟؟ :roll: راه آهن مگه چی داره؟؟همچین خریداری پیدا کرد؟!
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » يکشنبه مه 12, 2013 9:11 am

[quote:202b0f3faa="pouryaR-damash"]یه نکته :

لطفا اگه دوست عزیزمون soroosh8 به سایت سر میزنه لطف کنه در عنوان تاپیک نام آقای محجوب رو پاک کنه . به نظر من اگه این تاپیک به صورت کلی و خطاب به تمام کسایی که قصد خرید باشگاه رو دارن باشه بهتره نه صرفا خطاب به یک شخص خاص . چون نام داماش از نام اشخاص بزرگتر و مهمتره .[/quote:202b0f3faa]

راست میگه. این مرد که با همین حرفا و وعده وعیداش تو رسانه ها خودشو مطرح کرد حداقل ما اسمشو از سایت پاک کنیم که بیش از این با یه مشت تهی خودشو مطرح تر نکنه! هه.والا.
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط Chikchi » يکشنبه مه 12, 2013 9:27 am

علی جان من همین الانم داماش فصل آینده رو تا 90% بدون جهانبخش می بینم. با این اوضاعی که ما داریم حتی رفتن حسین و بقیه ی بازیکنا هم واسم دور از انتظار نیست. منم دقیقا همینو گفتم که به بازیکنامون الان از همه طرف پیشنهاد میشه که به مراتب شاید از پیشنهادای فصل قبل بهتر باشه. الان دقیقا یه خط و نیم اول نظر شما رو من تو نظر قبلیم گفتم.
اما اینکه بخوام برای اینکه از روی نگرانیِ از دست دادن بازیکنایی که حقشون بیشتر از ایناس به هر گزینه ای راضی بشم، باید بگم نه. به خدا دیگه بسمونه. زیاد دیدیم. بازی زیاد خوردیم. واسه خودمون افت داره. این یعنی تکرار مکررات، اون هم مکرراتی که اشتباه هست.
اما در مورد اینکه چرا رشتی های مایه دار اقدام به خرید این تیم نمی کنن رو دیگه باید رفت از خودشون پرسید. وگرنه منم از خدامه پول همشهریم تو شهر خودم خرج بشه. اینجا سرمایه گذاری بشه و اینجا ثمر بده.
راه آهن رو نمی دونم. شاید فقط چون یه طرفش وصله به سازمان حمل و نقل ریلی و یه جورایی دولتی محسوب میشه و به لحاظ ماهیتی با مالکین جدیدشون که تو زمینه ی مسافرت های هوایی کار می کنن، همخوانی داره، خریدار پیدا کرده.
به هر حال ما که با داماشیم/ تا آخرشم باهاشیم
رویانیان اومده گفته پرسپولیس تا زمان ظهور باقی می مونه. ما هم می گیم که وقت رفتن پرسپولیس، چراغ این دنیا رو داماش خاموش می کنه /5/
/12/
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه مه 12, 2013 9:29 am

[color=black:7953e08523]خب الان کار واگذاری چی شده ؟ چی میشه ؟
آخرین مصاحبه عابدینی که رو صفحه اصلی هم هست معلومه که جریان محجوب منتفی هست .
گزینه های دیگه چی ؟ آیا این مصاحبه جنبه تلنگر داشت یا اختتامیه ماجرا بود ؟[/color:7953e08523]

[color=red:7953e08523][size=18:7953e08523]خلاصه حسابی گیج شدیم . [/size:7953e08523][/color:7953e08523]

[color=blue:7953e08523]فقط امیدوارم اسکلت تیم حفظ بشه و چند پستی هم که ضعف داریم ترمیم بشه ، چون سال بعد باید رتبه ای تک رقمی کسب کنیم .[/color:7953e08523]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » يکشنبه مه 12, 2013 9:33 am

[quote:30cb2e08a0="Chikchi"]علی جان من همین الانم داماش فصل آینده رو تا 90% بدون جهانبخش می بینم. با این اوضاعی که ما داریم حتی رفتن حسین و بقیه ی بازیکنا هم واسم دور از انتظار نیست. منم دقیقا همینو گفتم که به بازیکنامون الان از همه طرف پیشنهاد میشه که به مراتب شاید از پیشنهادای فصل قبل بهتر باشه. الان دقیقا یه خط و نیم اول نظر شما رو من تو نظر قبلیم گفتم.
اما اینکه بخوام برای اینکه از روی نگرانیِ از دست دادن بازیکنایی که حقشون بیشتر از ایناس به هر گزینه ای راضی بشم، باید بگم نه. به خدا دیگه بسمونه. زیاد دیدیم. بازی زیاد خوردیم. واسه خودمون افت داره. این یعنی تکرار مکررات، اون هم مکرراتی که اشتباه هست.
اما در مورد اینکه چرا رشتی های مایه دار اقدام به خرید این تیم نمی کنن رو دیگه باید رفت از خودشون پرسید. وگرنه منم از خدامه پول همشهریم تو شهر خودم خرج بشه. اینجا سرمایه گذاری بشه و اینجا ثمر بده.
راه آهن رو نمی دونم. شاید فقط چون یه طرفش وصله به سازمان حمل و نقل ریلی و یه جورایی دولتی محسوب میشه و به لحاظ ماهیتی با مالکین جدیدشون که تو زمینه ی مسافرت های هوایی کار می کنن، همخوانی داره، خریدار پیدا کرده.
به هر حال ما که با داماشیم/ تا آخرشم باهاشیم
رویانیان اومده گفته پرسپولیس تا زمان ظهور باقی می مونه. ما هم می گیم که وقت رفتن پرسپولیس، چراغ این دنیا رو داماش خاموش می کنه /5/
/12/[/quote:30cb2e08a0]
من فقط ترسم اینه ک جای این بازیکنا کی بیاد البته از اون طرف هم ی اطمینانی ب امیر عابدینی دارم ک با زبون ریختن میتونه بازیکنامون و نگه داره
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 5 مهمان