[quote:d876383c62="soheil_shahre_baran"][quote:d876383c62="pouryaR-damash"][quote:d876383c62="popo131"][quote:d876383c62="soheil_shahre_baran"]/15/ وضع خیلی خراب.
والا بازیکنا هم حق دارن مرد شغلش همین از این راه پول در میاره چقدر با نام غیرت و تعصب بمونه. امسال دیگه بازیکنا غیرت تعصب رو بر همه تموم کردن وقتش یه مالک خوب بیاد ساپورتشون کنه و با دادن پولاشون یه خسته نباشید بهشون بگه. و الا بازیکنا میرن و منم بهشون حق میدم. محجوبم که فقط خودشو مطرح کرد و وقت تیم رو تلف کرد. وضع خیلی نگران کنندست.[/quote:d876383c62]
فکر کنم عابدینی داشت همزمان چند نفر دیگه مذاکره میکرد ....مدیران درست میگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:d876383c62]
پوریا جان سکرته

[/quote:d876383c62] پس شما میگید وضعیت در حال حل شدن دیگه؟ ایشالا همینجوری که شما میگید باشه. ولی من با شنیدن خبر تو زرد از اب بیرون اومدن محجوب خیلی واسه وضعیت تیم نگرانم. چون داریم زمان از دست میدیم. شرکت اروپایی اسیایی چی شد قضیه اش ابرار؟ هنوز مد نظر هست؟[/quote:d876383c62]
آبرار عزیز من در جایگاهی نیستم که بخوام نظر بدم چون به باشگاه نزدیک نیستم . در این زمینه ها اگه صلاح باشه مدیران محترم سایت توضیح میدن .
من هم مثل شما نگران آینده ی باشگاه هستم . اما یه چیز رو فراموش نکنیم باشگاه شهرک نشین همسایه حال و روز بدتری از ما داره آقای هدایتی هم که از تیمداری کناره گیری کردن امروز هم درودگر مصاحبه کرد گفت روز سه شنبه تو انزلی با هدایتی و مسئولان شهری جلسه دارن برای مشخص شدن وضعیت مالکیت اون باشگاه پس باید متوجه سکوت رسانه ای داماشی ها و مخصوصا امیرخان عابدینی بشین که بی دلیل نیست و به اون مسایلی که گفتم بی ارتباط نیست .
سیاست مدیریتی یعنی همین . شاید مهره ی آس دست امیر خان باشه اما سر وقت مناسب رو میکنه .
باز هم میگم این حرفایی که میزنم همش نظر و استدلال شخصیه خودمه ممکنه اشتباه باشه .