مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط abarar1989 » شنبه مه 11, 2013 10:39 am
[quote:39199e4829="Mordab"]با توجه به اینکه افشین ناظمی با فوتبال رشت اجین شده و همونطوری که خودش هم میدونه هرچی داره از فوتبال رشت داره ولی من به گزینه خیر رای دادم.
به دو علت
علت اول اینکه درسته ادم باشخصیت و سیاستمداری هست ولی با توجه به اینکه دیسپلین قوی نداره من نظرم بر این هست که در مواقع بحران قادر به جمع کردن تیم نیست و اون طوری که از ظواهر مشخصه در اینده هم قراره از مرغوب مشاوره بگیره {مرغوبی که کارنامه و بدنامیش در فوتبال رشت بر همه اشکار هست}...
دومی علت هم اینکه { البته اگه دوستان از دست من دلخور نشن}:من فکر میکنم تاکتیکی که الان داماش داره و داره اجرا میکنه{ نوع و نحوه پاسکاری و غیره }از دوره درخشان در تیم مونده لااقل میتونم قبول کنیم که درخشان تمرین دهنده خوبی بود...
....................
و البته فقط یه پیشنهاد : اگه قرار به بومی بودن و بها داده به یک مربی بومی هست چرا داماش نباید از اسطوره خودش امیر افتخاری استفاده کنه تا اونجایی که من در اطلاع هستم اتفاقا" امیر افتخاری رابطه خوبی هم با عابدینی داره...[/quote:39199e4829]
[color=black:39199e4829]با بعضی از حرفهات موافقم و با بعضی هاشون مخالف.
در مواردی که مخالفم توضیحاتی میدم:1.افشین ناظمی آدم باشخصیت و سیاستمداری هست و با توجه به بومی بودن و رفاقت با بازیکنانمون میتونه تیم رو از بحران خارج کنه.در مورد کمک های ناظمی حتما باید یه کمک خیلی قوی یه تمرین دهنده ی عالی و یه آنالایزور خوب کنارش باشه.اگه ناظمی میخواد به روند رو به رشدش ادامه بده این فاکتورها رو مد نظر قراره بده...
2.درخشان تمرین خوبی میداد ولی یه فاکتور خیلی مهم رو نداشت واون شهامت بود.ما با درخشان موفق نشدیم برای اینکه شخص سرمربی ترسو بود ثانیا به پیشنهادها و راهنمایی های هیچ کس گوش نمیداد.با درخشان همیشه خارج از خونه تدافعی محض بازی میکردیم و چشم به تک موقعیتها داشتیم.در خانه هم تنها با تکیه بر هواداران چند نتیجه ی خوب بدست بیاریم.ولی با اومدن ناظمی فاکتور شهامت به تیم اضافه شد.ناظمی تو 1 ماه نمیتونست نحوه ی بازی تیم رو عوض کنه فقط تونست تا حدی از ظرفیتهای تیم استفاده کنه(البته راهنمایی های دیگران رو هم مد نظرش قرار داد،مثل بازی ندادن به داسیلوا)
در مورد مطلب آخرت هم اینو بگم که با امیر افتخاری کاملا موافقم ولی نمیتونیم ناظمی رو بسوزونیم.چند سال ناظمی پشت خط موند و نفر دوم بود.حالا 6 تا بازیه که سرمربی شده و خوب هم نتیجه گرفته.دیگه تو داماش نمیتونه نفر دوم باشه.اومدن افتخاری به عنوان سرمربی یعنی رفتن و سوختن ناظمی!
تا حالا که امیر افتخاری نفر دوم بوده تو سایپا.پس اگه قرار باشه افتخاری بیاد داماش اشکالی نداره تو داماش هم نفر دوم باشه و کمک ناظمی باشه.تا سرمایه سوزی نداشته باشیم.تا هر دو تا سرمایه مون رو کنار هم و متحد داشته باشیم...[/color:39199e4829]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط esalat » شنبه مه 11, 2013 10:53 am
[font=Arial Black:4bbd6e1aa7][size=24:4bbd6e1aa7][color=darkblue:4bbd6e1aa7]درصورتیکه یک گروه قوی آنالیز و مربی تمرین دهنده خارجی خوب اضافه بشه بهتره که فرصت به ایشون داده بشه البته نه برای 3 یا 4 بازی -حداقل تا نیم فصل
به شرطی که ایشون رفاقت و رودرباسی با بازیکنان نداشته باشه[/color:4bbd6e1aa7][/size:4bbd6e1aa7][/font:4bbd6e1aa7]
-

esalat
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 07, 2012 12:00 am
توسط Majid_Rasht » شنبه مه 11, 2013 10:58 am
من یه گزینه بله رای دادم ولی با قسمتهایی از صحبت دوست خوبم Mordab موافقم بخصوص در مورد تاکتیکی که داماش در زمین پیاده میکند البته اینکه افشین ناظمی این تاکتیک را منهای حب و کینه هایی که باعث شده بود داماش با همین تاکتیک زمین گیر شود بکار برد نشان می دهدکه مربی با درایت و صاحب اندیشه ای پویا است . تنها نگرانی من در این قسمت خلاصه می شود که خدای نکرده یک سرمایه با ارزش را بسوزانیم . من اعتقاد دارم که اگر قرار باشد مربیانی در سطح فرکی، تارتار، گل محمدی،دایی و امثال اینها به تیم بیایند در حق افشین ناظمی و داماش ظلم شده است اما آمدن مربی با دانشی مانند مجید جلالی در کنار ناظمی می تواند این سرمایه فوتبال گیلان را دارای تجربه گرانبهایی کند . در مورد گزینه خارجی امیدوارم هرگز پای مربیان درجه چندم خارجی به داماش باز نشود و اگر قرار است مربی خارجی در این تیم بکار برده شود حداقل در حد کرانچار باشد که باز ضمن کمک به داماش ، افشین ناظمی هم بتواند بر دانش خود بیافزاید واقعیت اینجاست که افشین ناظمی اکنون سرمایه با ارزش داماش است باید در حفظ و تقویت این سرمایه دقت کنیم
-

Majid_Rasht
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am
توسط esalat » شنبه مه 11, 2013 10:59 am
[font=Arial:5037ab9d1f][size=18:5037ab9d1f][color=blue:5037ab9d1f]در صورت داشتن گروه قوی آنالیز-مربی تمرین دهنده قوی خارجی-بدنساز-فرستادن به کلاسهای معتبر اروپایی کار خوبی هست چون آینده سازی می شه[/color:5037ab9d1f][/size:5037ab9d1f][/font:5037ab9d1f]
-

esalat
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 07, 2012 12:00 am
توسط mehran2010 » شنبه مه 11, 2013 11:03 am
صد در صد موافق حضور افشین ناظمی به عنوان سرمربی داماش هستم به دلایل زیر:
1 جوان بودن و انگیزه بالایی که برای کسب موفق داره
2) دانش فنی خوب که در بازی های گذشته نشان داده با همین تیم بومی هم قادر به شکست دادن تیم های پرآوازه و پر ستاره بوده
3) بومی بودن و اینکه قلبش به عشق این مردم و دیار میتپه و در مواردی که مشکل مالی داشته باشیم این عامل بسیار بیشتر نمود پیدا میکنه
در عین حال، به نظرم لازم هست که باشگاه در صورت امکان زمینه ارتقای دانش مربیگری افشین ناظمی رو هم فراهم کنه و (با اینکه میدونم مدارک لازم مربیگری رو در اختیار داره) با فرستادنش به دوره های تخصصی زیر نظر مدرسین برجسته، به خود افشین کمک کنه تا به مربی با دانش بالاتری تبدیل بشه. ضمن اینکه استفاده از بدنساز قوی، کمک مربیان و آنالیزور های با دانش و همین طور روان شناس برای فصل آتی رو حتماً به باشگاه پیشنهاد میکنم.
-

mehran2010
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am
توسط Milad_77 » شنبه مه 11, 2013 11:21 am
دنیا فقط زشت
-

Milad_77
- کاربر سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آپريل 05, 2013 12:00 am
توسط 777 » شنبه مه 11, 2013 11:50 am
من هم باحضورافشین ناظمی موافقم
من نمیدونم چرا فک میکنید تاکتیک همون خشک تاکتیک درخشان هست شایدسیستم همون باشه خب نمیشه که تواین مدت کم تیم روباسیستم جدیداشناکرداماتاکتیک تیمی دچارتحولاتی شده
به گلایی که دیروززدیم روتوجه کنید توزمان درخشان هیچ وقت واسه تیم موقعیت شوت زنی گیرنمیومد تابخایم گل بزنیم که دیروز موقعیت شوت زنی داشتیم وشوت مهدوی هم گل شدچ توزمان درخشان وچ توزمان هرندی اینقدراحت پاس عمقی زمینی نمیدادیم که تونستیم روی هنرمهدوی بااون پاس عمقیش به حسین ابراهیمی دفاع استقلال روبهم بریزه تا روی نبوغ ابراهیمی به گل برسیم
این نکته روبگم که این گل دوم به استقلال کاملا تمرین شده بود ومن بارها توتمرین چهارشنبه دیده بودم این حرکت رو
یکی دیگه ازتحولاتی که افشین ناظمی بوجوداوردجابجاشدن مدام حسین ابراهیمی باجهانبخش توطول بازی هست که زمان درخشان اصلا همچین اتفاقی نمی افتاد
نکته قابل تامل تعویضایه خوبه افشین ناظمی هست
میشه گفت تاحدی افشین ناظمی یک دگرگونی توتاکتیک تیمی بوجوداورده
-

777
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am
توسط meraj130 » شنبه مه 11, 2013 11:57 am
من به شخصه دوست دارم که بمونه . نمیخوام خیلی سریع از افشین ناظمی بت بسازم و بگم بهترین مربی و ... ولی به نظر من از نظر مهره چینی فوق العاده هست و تعویضاش معمولا جواب میده و مهمتر از همه که تو نیمه مربیان هم بد نبوده .
نمیخوام مقایسه کنم ولی به طور مثال : علی پروین یه آدمی هست که از نظر فنی شاید چیزی ندونه و تمرین دادنم رو هم بلد نباشه و تو مهره چینی و شناخت بازیکنای خودش بی نظری بود و با یه تعویض ساده بازی رو در میاورد برای خودش
-

meraj130
- کاندیدا

-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am
توسط rashtlove » شنبه مه 11, 2013 12:29 pm
[quote:f2c494299f="esalat"][font=Arial Black:f2c494299f][size=24:f2c494299f][color=darkblue:f2c494299f]درصورتیکه یک گروه قوی آنالیز و مربی تمرین دهنده خارجی خوب اضافه بشه بهتره که فرصت به ایشون داده بشه البته نه برای 3 یا 4 بازی -حداقل تا نیم فصل
به شرطی که ایشون رفاقت و رودرباسی با بازیکنان نداشته باشه[/color:f2c494299f][/size:f2c494299f][/font:f2c494299f][/quote:f2c494299f]
کاملا تایید
تشکر بابت نظر خوبتون
-

rashtlove
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am
توسط yankee » شنبه مه 11, 2013 1:02 pm
بله موافقم چون تو این شرایط بحرانی تونست تیم رو جمع کنه.از بازیهایی که خود ما هم انتظار برد نداشتیم برد ساخت با یک بازی خوب،توبازی هایی که باختیم هم خوب بودیم و باختیم،البته با نظر دوستان هم موافقم که نیاز به یک تیم فنیقوی در کنار خودش داره. با نترس بودن افشین ناظمی خیلی حال میکنم،آرزو میکنم که موفق باشه

♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥
-

yankee
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am
-
توسط armilad » شنبه مه 11, 2013 1:04 pm
حتما حتما حتما.خیلی خوبه.افشین خان بی نظیره
-

armilad
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am
توسط kiavash » شنبه مه 11, 2013 1:45 pm
بنظرم افشین در این هفته ها واقعا خودشو نشون داد.حقشه که واسه فصل بعد سرمربی باشه
به امید روزای پر فروغ گیلان
-

kiavash
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مارس 30, 2013 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان