[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - آیا با سرمربی گری افشین ناظمی در فصل آینده موافقید؟

آیا با سرمربی گری افشین ناظمی در فصل آینده موافقید؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

با سرمربی گری افشین ناظمی در فصل آینده موافقید؟

بله
167
96%
خیر
7
4%

کل آرا : 174

پستتوسط mostafa » شنبه مه 11, 2013 9:28 am

به نظرم با توجه به امتیازات با ارزشی که کسب کردیم و این خودباوری که بین بازیکنان در کنار افشین ناظمی ایجاد شده، بهترین گزینه سرمربیگری داماش هستند.

وگرنه با بی ثباتی و تغییر مدام مربی، به روزگار پس پس دچار میشیم خدای نکرده.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه مه 11, 2013 9:33 am

قطعا آقا افشین باید باشه. فقط به نظر من باید یه دستیار قوی هم حتما کنار خودش داشته باشه.
قوی منظورم از لحاظ تجربه هست وگرنه بار فنی آقا افشین خیلی بالاست.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » شنبه مه 11, 2013 9:39 am

100% با موندنش موافقم و همونطور که در اوج مشکلات گفتیم پشتش می می مونیم دیگه الان که با قدرت بیشتری این حرفو میزنم.اول اینکه خیلی خوب کار کرد چه از لحاظر نتیجه چه از لحاظ فنی ولی اگرم خوب کار نمیکرد بازم باید بهش فرصت میدادیم.چون این تیم تیمی نبود که خودش بسته باشه و شاید همه ابزار مورد نیازشو نداشت ولی بازم خوب کار کرد.باید تیم رو خودش ببنده و بازیکنای مورد نیازشو بگیره و مشکلات باشگاه حل بشه اونوقت با دادن یه فرصت کافی و مناسب میتونیم خیلی بهتر هم در مورده افشین نظر بدیم.مطمئنا ضرر نمیکنیم.موقعیکه همه چی رو هوا بود من گفتم حمیات از افشین بهترین گزینست حالا که دیگه هیچی...
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه مه 11, 2013 9:42 am

[size=24:12ba3aa0ce][color=darkblue:12ba3aa0ce]مگه میشه با موندن افشین ناظمی مخالفت کرد...
6 بازی 4 برد.دانش فنی و غیرت یعنی این.تمام قد پشت افشین ناظمی وایسادیم...[/color:12ba3aa0ce][/size:12ba3aa0ce]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط dariush_kabir » شنبه مه 11, 2013 9:45 am

من هم موافق موندن آقای ناظمی هستم ولی فکر میکنم برای اینکه بتونیم موفق باشیم برای سال بعد و سهمیه آسیا رو بگیرم اول وضعیت مالکیت باید مشخص شه بعد به فکر یه کمک مربی خوب خارجی مثل رولند کخ باشیم
نماد کاربر
dariush_kabir
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » شنبه مه 11, 2013 9:48 am

کاملا موافقم .
100 %
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » شنبه مه 11, 2013 10:00 am

ایشان تا این چند بازی فوق العده کار کرده و من ماندن ایشان موافقم
/13/ /13/ /13/
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » شنبه مه 11, 2013 10:01 am

بعد از مدتها استان گیلان یک مربی بومی خوب داره به لیگ معرفی میکنه، به نظر بنده باید قدر ایشون رو بدونیم و نگذاریم به همین راحتی از دستمون بره....
[b:32e1c4f7cf]شخصا اعتقاد دارم که کادر فنی باید تقویت بشه و چند نفر دیگه به عنوان آنالیزور و تمرین دهنده و بدنساز حرفه ای به تیم اضافه بشند که بتونند در مواقع حساس به جناب ناظمی کمک فکری بدند....خود افشین خان هم باید با رفتن به کلاس های آموزشی و دسترسی به منابع روز دنیای فوتبال دانش فنی خودش رو افزایش بده...
همه ما باید به افشین خان کمک کنیم که پیشرفت کنه، البته خود افشین خان هم باید بخواد و این جسارت هم در خودش افزایش بده و برای پیشرفت خودش بجنگه....
امیدوارم همچنان ایشون پیشرفت کنه[/b:32e1c4f7cf]
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » شنبه مه 11, 2013 10:03 am

با توجه به اینکه افشین ناظمی با فوتبال رشت اجین شده و همونطوری که خودش هم میدونه هرچی داره از فوتبال رشت داره ولی من به گزینه خیر رای دادم.
به دو علت
علت اول اینکه درسته ادم باشخصیت و سیاستمداری هست ولی با توجه به اینکه دیسپلین قوی نداره من نظرم بر این هست که در مواقع بحران قادر به جمع کردن تیم نیست و اون طوری که از ظواهر مشخصه در اینده هم قراره از مرغوب مشاوره بگیره {مرغوبی که کارنامه و بدنامیش در فوتبال رشت بر همه اشکار هست}...
دومی علت هم اینکه { البته اگه دوستان از دست من دلخور نشن}:من فکر میکنم تاکتیکی که الان داماش داره و داره اجرا میکنه{ نوع و نحوه پاسکاری و غیره }از دوره درخشان در تیم مونده لااقل میتونم قبول کنیم که درخشان تمرین دهنده خوبی بود...
....................
و البته فقط یه پیشنهاد : اگه قرار به بومی بودن و بها دادن به یک مربی بومی هست چرا داماش نباید از اسطوره خودش امیر افتخاری استفاده کنه تا اونجایی که من اطلاع دارم اتفاقا" امیر افتخاری رابطه خوبی هم با عابدینی داره...
آخرين ويرايش توسط Mordab on شنبه مه 11, 2013 10:12 am, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » شنبه مه 11, 2013 10:04 am

من که موافقم /7/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط armin5 » شنبه مه 11, 2013 10:16 am

الان همه موافقند ولی فصل بعد اگه 5 ، 6 تا بازی نتیجه نگرفت دیگه هیچی. اکثرا تغییر منطقه بازی می دند.
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » شنبه مه 11, 2013 10:18 am

[quote:d4c0bd0c14="Mordab"]با توجه به اینکه افشین ناظمی با فوتبال رشت اجین شده و همونطوری که خودش هم میدونه هرچی داره از فوتبال رشت داره ولی من به گزینه خیر رای دادم.
به دو علت
علت اول اینکه درسته ادم باشخصیت و سیاستمداری هست ولی با توجه به اینکه دیسپلین قوی نداره من نظرم بر این هست که در مواقع بحران قادر به جمع کردن تیم نیست و اون طوری که از ظواهر مشخصه در اینده هم قراره از مرغوب مشاوره بگیره {مرغوبی که کارنامه و بدنامیش در فوتبال رشت بر همه اشکار هست}...
دومی علت هم اینکه { البته اگه دوستان از دست من دلخور نشن}:من فکر میکنم تاکتیکی که الان داماش داره و داره اجرا میکنه{ نوع و نحوه پاسکاری و غیره }از دوره درخشان در تیم مونده لااقل میتونم قبول کنیم که درخشان تمرین دهنده خوبی بود...
....................
و البته فقط یه پیشنهاد : اگه قرار به بومی بودن و بها دادن به یک مربی بومی هست چرا داماش نباید از اسطوره خودش امیر افتخاری استفاده کنه تا اونجایی که من اطلاع دارم اتفاقا" امیر افتخاری رابطه خوبی هم با عابدینی داره...[/quote:d4c0bd0c14]

آبرار جان طبیعتا نمره افشین خان از 100، 100 نیست و نواقصی هم داره ... داماش یک تیم هست و بحران های داماش رو هم در این چند ساله هوادارها و امیر عابدینی و مجموعه داماش با هم جمع کردند....
اما به نظرم برای مربی گری باید توانایی های دیگه ای هم داشته باشی که به نظرم افشین خان داره، بازی خوانی خوب، تعویض های درست و به موقع، نحوه ارتباط با بازیکن ها و هوادارها و....
من نظرم اینه که در کنار افشین خان، کادر فنی باید تقویت بشه تا به افشین خان مشاوره بده...
تمرین دهنده خوب، آنالیزور قوی، بدن ساز حرفه ای مواردی هستند که می تونند به تیم اضافه بشند...
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط hiradhsrgu » شنبه مه 11, 2013 10:18 am

من فکر میکنم افشین ناظمی برای سرمربی گری فصل آینده تیممون بهترین گزینه است چون هم بومی هست هم با داماش جا افتاده و هم داره با این تی پله های ترقی رو طی میکنه
اگه یه مربی دیگه بیاره تا با تیم جا بیفته زمان میبره
نماد کاربر
hiradhsrgu
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 03, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه مه 11, 2013 10:19 am

[align=center:d8ba9b4812][img:d8ba9b4812]http://damashsc.com/fa/images/stories/pic/1392/1afshin.jpg[/img:d8ba9b4812][/align:d8ba9b4812]
[color=black:d8ba9b4812]
[b:d8ba9b4812]مربی با اخلاقی که به اعتمادها جواب داد.[/b:d8ba9b4812]

افشین ناظمی با این برد کارنامه موفقی در لیگ برتر از خود برجای گذارد.

به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،افشین ناظمی سرمربی با اخلاق داماش گیلان از زمان به عهده گرفتن مسئولیت فنی داماش،کارنامه بسیار خوبی از خود برجای گذاشته است.شاگردان وی در دو بازی اخیر قهرمان لیگ برتر فصل جاری و قهرمان جام حذفی ایران را با نتیجه مشابه 2 بر 1 شکست داده اند.افشین ناظمی سرمربی بی ادعای داماش گیلان با این پیروزی ها جواب اعتماد مدیریت باشگاه،بازیکنان و هواداران داماش گیلان را به خوبی داد. او و کادر فنی همراهش با تکیه بر ده ها هزار هوادار داماش گیلان و بازیکنان با تعصب تیم به رغم همه مشکلات باشگاه کارنامه بسیار درخشانی در طول مسئولیت کوتاه خویش از خود بر جای گذاردند.[/color:d8ba9b4812]

http://damashsc.com/fa/news/2959-1392-02-20-21-12-19
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Mordab » شنبه مه 11, 2013 10:25 am

[quote:93ca17abea="amirreza_pro"][quote:93ca17abea="Mordab"]با توجه به اینکه افشین ناظمی با فوتبال رشت اجین شده و همونطوری که خودش هم میدونه هرچی داره از فوتبال رشت داره ولی من به گزینه خیر رای دادم.
به دو علت
....................
و البته فقط یه پیشنهاد : اگه قرار به بومی بودن و بها دادن به یک مربی بومی هست چرا داماش نباید از اسطوره خودش امیر افتخاری استفاده کنه تا اونجایی که من اطلاع دارم اتفاقا" امیر افتخاری رابطه خوبی هم با عابدینی داره...[/quote:93ca17abea]

آبرار جان طبیعتا نمره افشین خان از 100، 100 نیست و نواقصی هم داره ... داماش یک تیم هست و بحران های داماش رو هم در این چند ساله هوادارها و امیر عابدینی و مجموعه داماش با هم جمع کردند....
اما به نظرم برای مربی گری باید توانایی های دیگه ای هم داشته باشی که به نظرم افشین خان داره، بازی خوانی خوب، تعویض های درست و به موقع، نحوه ارتباط با بازیکن ها و هوادارها و....
من نظرم اینه که در کنار افشین خان، کادر فنی باید تقویت بشه تا به افشین خان مشاوره بده...
تمرین دهنده خوب، آنالیزور قوی، بدن ساز حرفه ای مواردی هستند که می تونند به تیم اضافه بشند...[/quote:93ca17abea]

من خب به گزینه خیر رای دادم ولی اگه این دو جمله شما

[size=18:93ca17abea]در کنار افشین خان، کادر فنی باید تقویت بشه تا به افشین خان مشاوره بده...
تمرین دهنده خوب، آنالیزور قوی، بدن ساز حرفه ای مواردی هستند که می تونند به تیم اضافه بشند...
[/size:93ca17abea]
در تیم اجرایی بشه اون موقع نظرم مثبت خواهد بود...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان