[quote:a29b4257c5="RASHTBOY"][b:a29b4257c5] قبل از هر چیز این برد شیرین رو به همه بازیکنان با غیرت ، کادر فنی ، مسئولین باشگاه و مردم با کیاست رشت تبریک عرض می کنم
- از ترکیب بسیار عالی و هوشمندانه و همچنین تعویض های ثمر بخش ، [color=blue:a29b4257c5]یورگن کلوپ[/color:a29b4257c5] فوتبال ایران بسیار تشکر می کنم ، درود بر افشین خان .
- از کاپیتان تمام ناشدنی فوتبال رشت ، که هیچ وقت ، هیچ گاه به اون چیزی که مستحقش بود نرسید ، بسیار ممنونم ؛ در نیمه اول دخترک گزارشگر بازی ، شوت بازیکن همواره متعصب ما ( حاجتی عزیز) را برای دروازبان نوکیسه حریف ساده پنداشت ، [color=red:a29b4257c5]غافل از اینکه شوت مهار نشدنی کاپیتان ، آتش بر پیکر خیلی هاخواهد زد ،درود بر غیرت پسران شهر باران ، حاشا بر غیرت دشمنان رشت و رشتی [/color:a29b4257c5]؛ مجری برنامه نود حال تو چطوره ؟ می بخشید که تو هم در حال سوختن هستی .این دخترک گزارشگر ، پس از گل استقلال ، نام تیم اسبق گلزن رو به زبان آورد و در اواخر بازی ، باخت امروز تیم محبوبش را به حساب قهرمانی زود هنگام این تیم گذاشت ؛ ایکاش می فهمیدی شرافت یعنی چی ؟!
- خوشحال شدم حداقل ، تبلیغ روی پیراهن ما از شهر خودمان بود ، صنایع غذایی کامپوره .
- [color=blue:a29b4257c5]قانون 10% تیم مهمان چرا رعایت نشد ؟ ، در صورت وقوع هرگونه اتفاق ناگوار برای عزیزان دوست داشتی ما ، چه کسی پاسخگو بود ؟!
این یاران با وفای داماش که زحمت رفتن به آزادی را به جان خریدند ، آیا این رسمش بود ؟
طبق معمول مسئولین باشگاه در خواب بسر می برند ؛ خوابی که چهار فصل شده [/color:a29b4257c5]/9/
- مستر هدایتی یادت هست ، چطور به ما نامردی کردی ؟ مستر درودگر ، یادت هست ، چطور فرافکنی می کردی ؟ هواداران غیر منطقی شهرک همسایه ( نه همه انزلی چی ها) یادتون هست قصد آسیایی شدن داشتید؟ یادتون هست ، می خواستید بازی آخر رو از ذوب ببازید ؟ باختید مبارک باشه .
دورود بربازیکنان با غیرت و متعصب داماش شهرباران [/b:a29b4257c5]

[/quote:a29b4257c5]
دمت گرم آبرار ؛ نكات خوبي رو نوشتي؛
سازمان ليگ -فدراسيون- كميته انضباطي-كميته داوران؛ واقعا همشون لابي باز ؛ بي درايت؛ فاسد هستند
تلوويزيون و رسانه ها هم همينطور؛
ورزش 3 ويدئو ي بازي رو گذاشته نصف موقعيتهاي داماش رو حذف كردند!!!!!!