[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پیشنهاد "کانون اتحاد تیم های لیگ منهـای تیم های تهرانی به میزبانی دامــاش

پیشنهاد "کانون اتحاد تیم های لیگ منهـای تیم های تهرانی به میزبانی دامــاش

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه آپريل 29, 2013 1:36 pm

mostafa
چرا مثلا به جای این ایده که محدود به تیم های شهرستانی هستش، پیشنهاد "همایش اتحاد کانون های هواداری تیم های لیگ برتر به میزبانی دامــاش" داده نمیشه؟
واسه اینکه قصد نداریم باز زیر سایه اونا باشیم
اگر نیتمون واقعا خیره، اینطوری طرحمون فراگیرتر هست و تبعیضی هم برقرار نمیشه.
راستش رو بخوای مصطفی جان نیت خیری در کار نیس مهم دامــاش شهرمِ نه روشنفکری و روابط عادلانه.30 خوردی سال دارن تبعیض میکنن "از فدراسیون تا هوادارن رو مال خودشون کردن "مخصوصا رشت که چندین سال خصوصی هستش بقیه دولتی و همه استفاده میکنن از بیت المال "اما برای من داماشی بیت المال حرامه!!!!!!!
---------------------
mostafa جــان بفکر شهر و تیمت باش "از بس شعار وطن خواه بود و روشنفکری دادیم رشت اینجوری اما اصفهان تبریز شدن نیویورک.بفکر شهر و دیارت باش.انشالله که تبعیضی بشه قایل شد اما اونقدر قدرت دارن نمیذارن شما غم ما رو بخور:)
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه آپريل 29, 2013 1:40 pm

[quote:0051af408f="mahyarmaya"]mostafa
چرا مثلا به جای این ایده که محدود به تیم های شهرستانی هستش، پیشنهاد "همایش اتحاد کانون های هواداری تیم های لیگ برتر به میزبانی دامــاش" داده نمیشه؟
واسه اینکه قصد نداریم باز زیر سایه اونا باشیم
اگر نیتمون واقعا خیره، اینطوری طرحمون فراگیرتر هست و تبعیضی هم برقرار نمیشه.
راستش رو بخوای مصطفی جان نیت خیری در کار نیس مهم دامــاش شهرمِ نه روشنفکری و روابط عادلانه.30 خوردی سال دارن تبعیض میکنن "از فدراسیون تا هوادارن رو مال خودشون کردن "مخصوصا رشت که چندین سال خصوصی هستش بقیه دولتی و همه استفاده میکنن از بیت المال "اما برای من داماشی بیت المال حرامه!!!!!!!
---------------------
mostafa جــان بفکر شهر و تیمت باش "از بس شعار وطن خواه بود و روشنفکری دادیم رشت اینجوری اما اصفهان تبریز شدن نیویورک.بفکر شهر و دیارت باش.انشالله که تبعیضی بشه قایل شد اما اونقدر قدرت دارن نمیذارن شما غم ما رو بخور:)[/quote:0051af408f]

نه آقا ! رشت و گیلان نباید پیشرفت کنه ! ما نباید مثل آذربایجان باشیم !

متاسفانه گیلانیا از خداشونه ایران پیشرفت بکنه ولی خودشون بدبخت بمونند .
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه آپريل 29, 2013 5:18 pm

[color=darkblue:3104b83ab1]ضمن احترام به نظرات همه دوستان ، با این پیشنهاد موافقم ، حتی اگر واژه شهرستانی در آن لحاظ شده باشد .
در وهله نخست امیدوارم این همایش اجرایی گردد ، در وهله بعد ، معتقدم ،جهت دستیابی به اهداف ، کوتاه و خصوصاً بلند مدت ، ضروریست تعداد و دفعات برگزاری همایش افزایش یابد . پرواضح است ، بدلیل نوپا و بدیع بودن آن ، اختلاف نظرات زیادی وجود خواهد داشت ، که البته طبیعی است .
از جمله مزایای این جریان ، برگزاری جلسات توسط [b:3104b83ab1]نمایندگان کانون هواداران[/b:3104b83ab1] باشگاه ها می باشد بعبارت دیگر افرادی که دستی بر آتش دارند اما نقطه ضعف آن ، انتقال تصمیمات متخذه به مسئولین ورزش و از آن مهمتر به سکوها می باشد ، در مورد دوم ( سکوها) باید عرض کنم همه ما می دانیم ، تفهیم خیلی از مطالب ناشدنی و غیرممکن بوده است که البته مطمئنم این مشکل در همه شهرها وجود دارد .
مغز کلام : تشکیل چنین گردهمایی ها را شخصاً به فال نیک می گیریم چرا که علاوه بر زمینه ورزشی ، بسیاری از معضلات اجتماعی و فرهنگی را نیز می توان مرتفع نمود ، خلاصه باید از جایی شروع کرد، چه بسا این جلسات بتواند ، [b:3104b83ab1]حیات مجددی در کالبد فوتبال ما بدمد [/b:3104b83ab1].[/color:3104b83ab1]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » دوشنبه آپريل 29, 2013 5:35 pm

با تشکر از دوستان با این دید که خیلی جامع هست از نظرم.ایده خیلی جالبی میتونه باشه این موضوع ولی مهیار جان لازمش اینه اول با چند تا از بچه ها بشینیم راجبش صحبت کنیم جمع بندی نهایی برسیم بعد بریم برای عملی کردنش انشاء الله برای اینده.در کل ایده خوبیه /13/
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » دوشنبه آپريل 29, 2013 7:03 pm

باشگاه سپاهان ( یا کانون هواداران این تیم ) به عنوان یک تیم شهرستانی خواستار حمایت انان در مقابل مرکز نشینان شد . آیا این یک شعار فرصت طلبانه برای جلب حمایت شهرستانی ها است ؟! اچه شده که باشگاه سپاهان با کادر مدیریت قوی و امکانات فراتر از باشگاه ایرانی خود را نیازمند چنین حمایتی می بیند ! سپاهان تیم قدرتمندی است که اتفاقا کم نفوذ هم نیست بارها در فینالهای متعدد حاضر بوده در دیدارهای حساس و فینالگونه شرکت کرده چرا همین سپاهان در مقابل دردانه های پایتخت در دیدارهای حساس به نوعی خود را بی دفاع می بیند نگاهی که می توان در حاشیه های دیدارهای این تیم چه از منظر داوری و یا تبلیغات رسانه ای و حاشیه های به وجود امده برایش در دیدارهای حساس ضربات جبران ناپذیری زده سرچشمه می گیرد نمونه اش را خود ما در فینال جام حذفی در برابر استقلال تجربه کرده ایم . جو رسانه ای که پایتخت نشینان بر علیه پگاه در فینال جام حذفی براه انداخته بودند به گونه ای بود که گویا کل ایران خواسار قهرمانی استقلال بود ! رسانه های رنگارنگ به گونه ای برای استقلال تبلیغ می کردند که گویی پگاه باشکاهی از اسرائیل است که استقلال به جنگ ان می رود . این رویه برای سپاهان بارها تکرار شده که تراژیک ترین آن قهرمانی پرسپولیس در دقیقه 8+90 آخرین بازی لیگ برتر بود !
هدف از بیان این مطالب روشن تر شدن این مطلب برای دوستانی است که شاید اهمیتی به این موضوع نمی دهند و یا در دل احساس خطری برای تیم خود از طرف مرکزنشینان نمی کنند که البته حداقل از نظز این حقیر جای تعجب دارد این بحث را می توان با کمک دوستان گسترده تر کرد تا حداقل در فضای این سایت به اهمیت این موضوع پرداخته شود چرا که اگر ما در اینجا به این باور نرسیم هرگز نباید انتظار داشت که بتوان گام عملی و محکمتری برداشت
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » دوشنبه آپريل 29, 2013 7:04 pm

سپاهان خودش اوج لابی هست
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » دوشنبه آپريل 29, 2013 7:17 pm

[quote:ec85be0294="mohammadrashti22"]سپاهان خودش اوج لابی هست[/quote:ec85be0294]

دوست عزیز بیان یک جمله کوتاه و عبور از آن نه تنها به روشن تر شدن مسائل کمک نمی کند بلکه تنها باعث تیرگی و احیانا پیش فرض های سیاه در یک گفتگو می شود باعث افتخار خواهد بود که اگر مطلبی بیان می کنید با ذکر دلایل و گسترده تر بیان شود تا به یک گفتگوی مفید تبدیل گردد
من نه سپاهانی هستم و نه به این تیم علاقه ای دارم اما برایش احترام قائلم در مطلب قبلی هم دقیقا به نفوذ این تیم اشاره کردم گرچه اعتقاد دارم این نفوذ هرگز یا حداقل من به خاطرندارم که برای ضربه زدن به یک تیم شهرستانی انجام گرفته شود اتفاقا اگر خوب نگاه کنید می بینید که تیم پر نفوذی مانند سپاهان چگونه در مقابل لابی و حمله رسانه ای پایتخت نشینان خلع سلاح می شود ! اخراج مدافع سپاهان را در بازی با استقلال به یاد بیاورید یا برنامه فشرده این تیم قبل از بازی با داماش و اصرار فدراسیون به انجام بازی در تاریخ یاد شده و یا محروم شدن مدافع داماش در بازی مقابل استقلال باز می گویم اتفاقا زمانی که تیم پر نفوذی مانند سپاهان در برابر این دردانه ها و حامیانشان دچار مشکل می شوند خودتان قضاوت کنید که چه بر سر داماش ، فجر ، گهر و سایر تیمها خواهد آمد
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه آپريل 29, 2013 7:28 pm

Majid_Rasht : آقا مجید ناراحت نباشید "زیاد چیز عجیبی نیس که این اتفاق میوفته "بچه ها بیشتر دوست دارن در مورد مسایل زور حرف بزنن تا به آینده فکر کنن.سلیقه ست دیگــه " 2 3 سالی هست توو وارش باب شده.
این پست ها بازید کننده نداره و زیاد اهمیت داده نمیشه اما بعد این اتفاقات رو توی جای دیگه میبینیم حسرت میخوریم.
زیاد دلگیر نشید 8)
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Majid_Rasht » دوشنبه آپريل 29, 2013 7:42 pm

مهیار جان شما لطف دارید برای منهم قابل درک است که احیانا چنین تایپیک هایی کمتر مورد استقبال قرار بگیرد ولی واقعا علاقمند هستم که سایر دوستان بزرگوار هم در این بحث چه مخالف و یا موافق شرکت کنند نام نمی برم که باعث سوئفاهم نگردد. درد امروز ما وجود امثال حسن زاده ها نیست که حسن زاده محصول سیستمی است که از او چنین فضاوتی را می خواهد . و این سیستم فقط فدراسیون نیست ، رسانه ها و حتی افکار عمومی برای چنین تصمیماتی چراغ سبز وی هستند و این موردی است که همانطور که اشاره کردی نیاز به یک اتحاد حداقل در حوزه هواداری را طلب می کند
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط majid13 » دوشنبه آپريل 29, 2013 8:18 pm

حرکت خیلی خوبیه اما اجرایی کردنش یخورده سخت بنظر میرسه!! فکر نمیکنم مسولین داماش حمایت لازم رو انجام بدند!! با توجه به اینکه مدیرعامل خودمون یه دلش طرف لونگیاست!!
[size=18:0c0061a892]ولی من یه پیشنهاد دارم که اجرا کردنش خیلی راحته چون خودمون اجراش میکنیم!! من پیشنهاد میکنم بجای جلسه حضوری جلسه مجازی بذاریم.مدیریت سایت میتونه طی ایمیلی از سایت های هوادارای دیگه بخاد که یسری افراد منتخبشون بیان و در این سایت یا فضاهای دیگه با هم تبادل نظر کنند.[/size:0c0061a892]
بنظرم این مقدمه خوبی میتونه باشه برای جلسه حضوری /12/
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » دوشنبه آپريل 29, 2013 8:59 pm

[color=black:1a48537170][size=13:1a48537170]خیلی با خود! مشورت کردم که چگونه ایده و نظر خودم را راجع به این موضوع مطرح کنم، به نظر ناقصم آمد بهتراست در ابتدا به جای جزییات تایپیک فوق در مورد کلیات آن نظرم را واضح بیان کنم و ماحصل این شد که به حضور می رسانم :
آینده نگری و تدبیر یک موهبت مقدس الهی ست که در نهاد انسان برای نیل به اهداف مثبت نهاده شده و خواص از آن به بهترین نحو بهره میبرند. دوراندیشی یعنی اعتقاد راسخ به اینکه من زندگی آینده را می خواهم به دلخواه خود بسازم شاید موفق نشوم اما ایمان دارم که تلاش میکنم...
در روزگاری که خواندن تفکرات ، استراتژی مثبت معنوی و مادی تعیین کننده آینده ای خندان و یا گریان است ، دستمال یزدی و چاقوی دسته زنجان و کلاه مخملی فقط نمایشی کمدی برای کودکان دبستانی است...
[b:1a48537170]من یک ؛ تو یک ؛ ما دو ؛ برای رسیدن به دو ، نگرش و ایده نیاز است [/b:1a48537170]، شاید نگرش و ایده امروز برای حال نشدنی و سخت به نظر برسد اما در آینده به این نشدنیِ سخت امروز ، افتخار خواهیم کرد. جاده پر از خار و خاشاک است و کسی را در این مسیر دوری از گزند نخواهد بود اما هر کس عملی یا نظری یک مانع را به کناری بزند ، در انتهای مسیر هم در اوج قرار خواهیم گرفت و هم پشت سر را برای آیندگان هموار نموده ایم.
از نظر من که کمترین هستم ،وقتی زمان حال برده گذشته میشود باید به آینده سلام رساند تا در آینده لبخندی شیرین به گذشته زد. [b:1a48537170]برنده کسی ست که در همهمه سرگرمی دیگران به گذشته و حال ، همبستر آینده باشد...[/b:1a48537170][/size:1a48537170] [/color:1a48537170]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » دوشنبه آپريل 29, 2013 10:28 pm

تیم های اصفهانی هم دست کمی از تهرانی ها ندارند اگه بدتر نباشند !!!
کلا چیزیرو حل نمی کنه این پیشنهاد ها
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه آپريل 29, 2013 10:32 pm

شاهد از غیب رسید :
پروین: فوتبال ایران برای استقلال و پرسپولیسٍ!(بیــــــــــــــخود)
درد من این هستش .این سطان تهی "بیخود میکنه میگه فوتبال ایران مال اونجاست!
مـآ 2 دهه داریم پول جیبـمون رو میخوریم "یک فصل فقط فقط با استرس بازی میکنیم امـا همینا تیم میلیاردی بستن .چــرا؟!چون رسانه نداریم "پشت نداریم".بسـه دیگه.
ابومسلم "شاهین"استقلال اهواز "برق شیراز"سقوط کردن و دیگه پیداشون نیست یا دنبال خرید تیم لیگ برتری هستش یا دارن سقوط میکنن دسته پایین.امـا دااش با غیرت بود سقوط کرد اما باز با نداری اومد بالا نه امتیاز خرید نه تبانی.
دوستان میگید سخته ؟!کار خوب از پـُــر کردن است.
ما هواداران باید این رو بخوایم و مسولین باید انجام بدن.
ما باید این حق رو داشته باشیم که حقـمون رو بگیرین"این راه شه.
مسولین باشگاه که نبایدفقط مسایل روزمره تیم رو برزسی کنـه "ازشون باید خواست" برای گرفتن حق تیم چه راهکاری دارید ؟اگه ندارید به درد دل بچه ها گوش کنید"
همین که میگیم این حق مسلم که دامـاش باید داماش باقی بماند "یا اینکه رنگ داماش ثابت باید باشد "این هم نوعی از حق هستش.این حق هوادار که اجازه نده حقش لـه بشه.
اگه برای مسولین باشگاه سخت این چنین همایشی "پس ضعف مسولین باشگاه ماست"قوی کنن"تقویت کنن و نیرو جدید یا قدیمی پیشکسوت بیارن.
-----------------------------------
من روی مخاطب اون دوستانی هستش که این حق رو برای هوادار نمیدونن و حس میکنن این کار رو نباید انجام بدیم.اصلا فکر نمیکردم داماشی با این همه حضور که حتی برای مربی "مالک خط و نشون میکشه برای مسایل این چنینی پا عقب بکشه.من اولین قدم رو حدش میزدم راضی کردن مسولین باشه اما الان تعجب میکنم که بچه ها راضی نیستن.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه آپريل 29, 2013 10:33 pm

[quote:6b213cf408="aslanadigozal"]تیم های اصفهانی هم دست کمی از تهرانی ها ندارند اگه بدتر نباشند !!!
کلا چیزیرو حل نمی کنه این پیشنهاد ها[/quote:6b213cf408]
بیشتر توضیح میدی که چرا چیز رو حل نمیکنه ؟اون چیز چیه که حل شدنی نیست؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hamed3 » دوشنبه آپريل 29, 2013 10:35 pm

[size=14:e130a5738a][b:e130a5738a][color=red:e130a5738a]جمله دقیق علی پروین در برنامه 90:[/size:e130a5738a]
[/color:e130a5738a][color=black:e130a5738a][size=16:e130a5738a]اصلاً فوتبال این مملکت واسه استقلال پرسپولیسه![/size:e130a5738a][/b:e130a5738a][/color:e130a5738a]
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان