[quote:07e80e895f="saeid-nedved"][quote:07e80e895f="pezhman-paskiyabi"]تعصب امین بیشتر از غلامیه حداقل جلو فولاد کارت قرمز نمیگیره تا آخرین نفس واسه داماش تو زمین میجنگه.تو دوران بی پول موند جایی نرفت و خیلی چیزهای دیگه[/quote:07e80e895f]
چه خوبه آدم بعضی وقتها خودش رو جای بازیکنای توی زمین و شرایطی که دارن بذاره/به نظر من غلامی کار فوق العاده ای کرد که از عمد کارت گرفت تا اخراج بشه و نره انزلی و جلویه تیمی که فوتبالش رو مدیون اون شهره قرار بگیره (البته نا گفته نمونه فوتبال حرفه ای اینجور بهونه ها قابل قبول نیستش توش ولی فوتبال ما که حرفه ای نیستش) ولی برعکس این کار رو پژمان نوری انجام داد/چقدر منفور شد؟ کسی که از پگاه شناخته شد و به پرسپولیس رفت همه چیزو نادیده گرفت و گفت من دوران افت فوتبالم توی رشت بودم.... واقعا که خیلی ک... .....ی /واقعا یه لحظه توی شرایطی که پارسال غلامی داشت خودتو بذارین/انصافا چه تصمیمی میگرفتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[/quote:07e80e895f]
سعید اونوقت این یعنی چی؟؟؟!!!
از ترس اینکه نکنه بین هوادارای تیم قبلیت منفور بشی باید به تیم فعلیت خیانت بکنی؟
البته من معتقد نیستم که غلامی عمدا اخراج شد ولی اگه بهم ثابت بشه اخراجش از قصد بود ازش متنفر میشم. خدارا شکر پارسال ما اون بازی را بردیم ولی اگه خدای نکرده اون بازی را بخاطر نداشتن مهاجم میباختیم میتونستی بازیکنی که عمدا کارت گرفت را ببخشی؟ اونوقت اینجا منفور میشد.
به هر حال غلامی بازیکن خوبیه و هرگز فکر نمیکنم اخراجش مقابل فولاد عمدی بود