[quote:ce121db758="sepidroudi"][quote:ce121db758="mahyarmaya"][quote:ce121db758="MAZIYAR"][quote:ce121db758="mahyarmaya"]دوستان از زمان که پگاه و داماش شدیم و برای نسل منو شما شد پای ثبات استادیوم روز خوش ندیدیم.
بهترین خاطره ما مربوط میشه به تباتی استقلال و نایب قهرمانی در جام حذفی امـا با همه ناکامی ها بهترین نتیجه رو گرفتیم و میوه این درخت یک سال بچه با تعصب بود که فاصله معنوی بین خودش و هوادارن دغدغه اش میشه و خبرنگار رو به مسلخ میکشه.
برای این کوجه آّبــرار باید بیشتر از این ها مایع گذاشت.
کوجه برار همه جوره هوای پیله برار های شهرش رو نگه داشت .
با جسارت عرض میکنم "از مدیران سایت میخوایم که ترتیب یک خداحافظی بدن تا وعده دیدارمون با علیرضا تثبیت کنیم"تا بازگشت به ایران منتظر هستیم.[/quote:ce121db758]
مهیار جان شما و کسانی که پیشنها خاصی در مورد علیرضا دارند اعلام کنند تا اگر شرایطش رو داشتیم حتما انجام بدیم[/quote:ce121db758]
یک پیراهن دامــاش با کیفیت ماندگار با چات عکس میرزا جلوی پیراهن و پشت شمـاره 30 که بالای شماره درج شده باشه "آبــرار علیرضـا"(چون از ظرف هوادارن هستش جنبه صمیصیت داشته باشه "همراه با یک تابلو عکس زیبا از کــوجه بــرارمون باشه"ترجیحا تکراری نباشه! همراه با یک آلبوم عکس ها متفرقه با لیاس دامــاش که علی خیر عزیز و دیگه عکاس ها زحمت کشیدن .
یک روز که تمرین بود مثل یک فراخوان دعوت کنیم تا علیرضا رو بدرقه کنیـم"توی این ورزشگاه باهاش آشنا شدیم حالا هم توی این معیــادگـاه باید ندای خداحافظی بدیم.
همـه هدیه های تهیه شده رو هم من ترجیح میدم یکی از طرف بچه ها نماینده بشه و کاپیتان عزیزمون بدن تا تقدیم آبرار علیرضا بشه .[/quote:ce121db758]
خیلی پیشنهاد خوبیه

- حالا اگه نشد عکس میرزا رو چاپ کرد چون مثل اینکه سخت هست و ممکنه خوب در نیاد همون داماش شهر باران هم عالیه - پشت پیراهن آبرار علیرضا حرف نداره

[/quote:ce121db758]
یه پیشنهاد اضافه کنم ...اون پیراهنی که میخواین بهش بدین هوادارا امضا کنن و بعد قاب بشه