[quote:0c3fb717d6="alex00755"][quote:0c3fb717d6="miladcivil"][quote:0c3fb717d6="saeid-nedved"]واقعا جالبه. تا قبل بازیه سپاهان وقتی جهانبخش محروم بود. همه دادشون در اومده بود که ما مهاجم درست حسابی واسه این بازی نداریم. اینو قبول دارم که متوسل زاده توی این بازی فوق فوق فوق فوق فوق العاده بودش و دستش درد نکنه. ولی همیشه ازش مینالیدیم اگه همین اقا بعد اینکه از پرسپولیس 1-0 جلو بودیم اون توپ رو گل میزد الان فینال جام حذفی بودیم. همه ی اینارو گفتم که بگم غلامی صد برابر متوسل زاده خوبه و جواب میده. نکته ی جالب اینه که یکی از بچه ها گفته قدرت بدنی متوسل زاده از غلامی بهتره

اخه بنا به کودوم دلیل این حرف زدت شده.
من قبول دارم غیرتی که بومیهامون به داماش دارن غلامی نداره ولی انصافا خودتونو بذارین جای این ادم. فصل پیش چه بی پولیهایی و چه بلاهایی سرش اومد ولی بازم تا اخرش موندو بدون حاشیه جنگید واسه تیممون. بعد یه سری از بچه ها ناراحتن میگن چرا نیم فصل نیومده داماش. اخه با چه منطقی میومد¿ با چه پشتوانه ای¿ وضعیت تیم ما وحشتناک بود بخدا.
در کل نظر شخصیه من اینه که اگه برایه فصل بعد بخوایم بین متوسل زاده و غلامی یکی رو انتخاب کنیم من میگم صد در صد غلاااامی. ولی بهترش اینه که دو تا با هم باشن[/quote:0c3fb717d6]
[size=18:0c3fb717d6][color=red:0c3fb717d6]بنده باز قسمتهایی از صحبت saeid عزیز موافقم و با قمتهایی مخالف . [/color:0c3fb717d6][/size:0c3fb717d6]
[color=black:0c3fb717d6]در مورد امین قبل بازی سپاهان و بعد بازی سپاهان کاملا موافقم . خیلیا ازش می نالیدن و انتقاد داشتن ، اما الان واقعا شدن مسی !!!
بنده همیشه موضع روشنی نسبت بهش داشتم و دارم ، امین بسیار در کار پرس و دفاعی تیمی مفیده اما بازی با پا دوزار ! دوستان من
هم از این نظر من مطلع هستن . ولی در قیاس غلامی و متوسل زاده ، باید گفت که بازی با پا تقریبا یک سطحی دارن اما باز غلامی بهتره
اما در کار هوایی و درگیری روی توپ متوسل زاده موثرتر هست .
همچنین از لحاظ شرایط سنی حس مسکنم با یک سال بالا پایین تو یه رنج هستن . ولی از لحاظ قراردادی میشه گفت متوسل زاده تقریبا با
نصف غلامی راضی هست . داشتن توام این دو بازیکن مسن هم به ضرر ما هست ، چون فوروارد سوم ما (چاووشی) هم اواخر فوتبالشه
واسه همین من به شدت بر روی گزینه منوچهری + متوسل زاده + چاووشی برای نوک حمله فصل آنده معتقدم . [/color:0c3fb717d6][/quote:0c3fb717d6]
[b:0c3fb717d6][color=blue:0c3fb717d6]
داش میلاد چاووشی اواخر فوتبالشه؟؟؟بعد متوسل زاده نیست؟

[/color:0c3fb717d6][b][/b:0c3fb717d6][/quote:0c3fb717d6]
[color=black:0c3fb717d6]چرا محمد جان ، گفتم که عزیزم . چون فوروارد سوم ما (چاووشی) هم مسن هست ، متوسل زاده و غلامی هم تقریبا تو
یهرده سنی هستن ، پس ما باید برای فوروارد نوک یه گزینه جوونتری داشته باشیم و فقط به یک سال فکر نکینم و حداقل
بتونیم 2،3 سال ازش بهره بگیریم .[/color:0c3fb717d6]