[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه آپريل 22, 2013 9:35 pm

نمیدونم چقدر صحت داره امـا مهرداد عزیز بگه درسته یا نه.
شنیدم که پارسه نامحسوس زیر مجموعه ماست "یکی رابط خوبی داریم تا این حد که بازیکنان در اون شرایط نیاز نداشته باشیم به پارسه یا بازیکنانی که شرایط خوبی دارن رو جذب میکینیم .صحت داره مهرداد جان ؟
اگه این شنیده صحت داشته باشه که میشه گفت یک مدیریت فوق العادست "یعنی با این شرایط بازیکنان کم سن آینده دار رو بدیم به پارسه تجربه کسب کنن "اشتباهات رو اونجا انجام بدن و به مرز استاندارد رسید دوباره جذب میکنیم.
این حیاط خلوت فوتبالی توی اروپا بیداد داره میکنه "یووه با جوینکو همین کار رو کرد "بازیکن آکادمی خودش رو داد به اودینزه البته قرضی "اونجا کسب تجربه کرد با انگیزه چند برابر برگشت به باشگاه با تجربه فوتبالی و میگن شاید وارث دلپیرو هم بشه.
این سبک نقل انتقالات هم به جوان شهرم کمک میکنه "هم بدون هزنیه معنوی کسب تجربه میکنه "هم بازیکن جوان با استعداد رو از دست ندادیم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه آپريل 22, 2013 9:49 pm

پارسه رو برادر زاده آقای عابدینی داره . اگر اون مشکلات برای خسروی و داماش ایرانیان بوجود نمی اومد قرار بود تیم دومی در رودبار با نام زیتون ایجاد بشه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه آپريل 22, 2013 10:38 pm

[quote:eb8598f8f9="saeid-nedved"]واقعا جالبه. تا قبل بازیه سپاهان وقتی جهانبخش محروم بود. همه دادشون در اومده بود که ما مهاجم درست حسابی واسه این بازی نداریم. اینو قبول دارم که متوسل زاده توی این بازی فوق فوق فوق فوق فوق العاده بودش و دستش درد نکنه. ولی همیشه ازش مینالیدیم اگه همین اقا بعد اینکه از پرسپولیس 1-0 جلو بودیم اون توپ رو گل میزد الان فینال جام حذفی بودیم. همه ی اینارو گفتم که بگم غلامی صد برابر متوسل زاده خوبه و جواب میده. نکته ی جالب اینه که یکی از بچه ها گفته قدرت بدنی متوسل زاده از غلامی بهتره /18/ اخه بنا به کودوم دلیل این حرف زدت شده.
من قبول دارم غیرتی که بومیهامون به داماش دارن غلامی نداره ولی انصافا خودتونو بذارین جای این ادم. فصل پیش چه بی پولیهایی و چه بلاهایی سرش اومد ولی بازم تا اخرش موندو بدون حاشیه جنگید واسه تیممون. بعد یه سری از بچه ها ناراحتن میگن چرا نیم فصل نیومده داماش. اخه با چه منطقی میومد¿ با چه پشتوانه ای¿ وضعیت تیم ما وحشتناک بود بخدا.
در کل نظر شخصیه من اینه که اگه برایه فصل بعد بخوایم بین متوسل زاده و غلامی یکی رو انتخاب کنیم من میگم صد در صد غلاااامی. ولی بهترش اینه که دو تا با هم باشن[/quote:eb8598f8f9]

[size=18:eb8598f8f9][color=red:eb8598f8f9]بنده باز قسمتهایی از صحبت saeid عزیز موافقم و با قمتهایی مخالف . [/color:eb8598f8f9][/size:eb8598f8f9]

[color=black:eb8598f8f9]در مورد امین قبل بازی سپاهان و بعد بازی سپاهان کاملا موافقم . خیلیا ازش می نالیدن و انتقاد داشتن ، اما الان واقعا شدن مسی !!!
بنده همیشه موضع روشنی نسبت بهش داشتم و دارم ، امین بسیار در کار پرس و دفاعی تیمی مفیده اما بازی با پا دوزار ! دوستان من
هم از این نظر من مطلع هستن . ولی در قیاس غلامی و متوسل زاده ، باید گفت که بازی با پا تقریبا یک سطحی دارن اما باز غلامی بهتره
اما در کار هوایی و درگیری روی توپ متوسل زاده موثرتر هست .
همچنین از لحاظ شرایط سنی حس مسکنم با یک سال بالا پایین تو یه رنج هستن . ولی از لحاظ قراردادی میشه گفت متوسل زاده تقریبا با
نصف غلامی راضی هست . داشتن توام این دو بازیکن مسن هم به ضرر ما هست ، چون فوروارد سوم ما (چاووشی) هم اواخر فوتبالشه
واسه همین من به شدت بر روی گزینه منوچهری + متوسل زاده + چاووشی برای نوک حمله فصل آنده معتقدم . [/color:eb8598f8f9]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » سه شنبه آپريل 23, 2013 2:58 am

واقعا جالبه. تا قبل بازیه سپاهان وقتی جهانبخش محروم بود. همه دادشون در اومده بود که ما مهاجم درست حسابی واسه این بازی نداریم. اینو قبول دارم که متوسل زاده توی این بازی فوق فوق فوق فوق فوق العاده بودش و دستش درد نکنه. ولی همیشه ازش مینالیدیم اگه همین اقا بعد اینکه از پرسپولیس 1-0 جلو بودیم اون توپ رو گل میزد الان فینال جام حذفی بودیم. همه ی اینارو گفتم که بگم غلامی صد برابر متوسل زاده خوبه و جواب میده. نکته ی جالب اینه که یکی از بچه ها گفته قدرت بدنی متوسل زاده از غلامی بهتره /18/ اخه بنا به کودوم دلیل این حرف زدت شده.
من قبول دارم غیرتی که بومیهامون به داماش دارن غلامی نداره ولی انصافا خودتونو بذارین جای این ادم. فصل پیش چه بی پولیهایی و چه بلاهایی سرش اومد ولی بازم تا اخرش موندو بدون حاشیه جنگید واسه تیممون. بعد یه سری از بچه ها ناراحتن میگن چرا نیم فصل نیومده داماش. اخه با چه منطقی میومد¿ با چه پشتوانه ای¿ وضعیت تیم ما وحشتناک بود بخدا.
در کل نظر شخصیه من اینه که اگه برایه فصل بعد بخوایم بین متوسل زاده و غلامی یکی رو انتخاب کنیم من میگم صد در صد غلاااامی. ولی بهترش اینه که دو تا با هم باشن
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 16, 2013 12:00 am

پستتوسط alex00755 » سه شنبه آپريل 23, 2013 4:23 am

[quote:e72dccacae="miladcivil"][quote:e72dccacae="saeid-nedved"]واقعا جالبه. تا قبل بازیه سپاهان وقتی جهانبخش محروم بود. همه دادشون در اومده بود که ما مهاجم درست حسابی واسه این بازی نداریم. اینو قبول دارم که متوسل زاده توی این بازی فوق فوق فوق فوق فوق العاده بودش و دستش درد نکنه. ولی همیشه ازش مینالیدیم اگه همین اقا بعد اینکه از پرسپولیس 1-0 جلو بودیم اون توپ رو گل میزد الان فینال جام حذفی بودیم. همه ی اینارو گفتم که بگم غلامی صد برابر متوسل زاده خوبه و جواب میده. نکته ی جالب اینه که یکی از بچه ها گفته قدرت بدنی متوسل زاده از غلامی بهتره /18/ اخه بنا به کودوم دلیل این حرف زدت شده.
در کل نظر شخصیه من اینه که اگه برایه فصل بعد بخوایم بین متوسل زاده و غلامی یکی رو انتخاب کنیم من میگم صد در صد غلاااامی. ولی بهترش اینه که دو تا با هم باشن[/quote:e72dccacae]

[size=18:e72dccacae][color=red:e72dccacae]بنده باز قسمتهایی از صحبت saeid عزیز موافقم و با قمتهایی مخالف . [/color:e72dccacae][/size:e72dccacae]

[color=black:e72dccacae]در مورد امین قبل بازی سپاهان و بعد بازی سپاهان کاملا موافقم . خیلیا ازش می نالیدن و انتقاد داشتن ، اما الان واقعا شدن مسی !!!
بنده همیشه موضع روشنی نسبت بهش داشتم و دارم ، امین بسیار در کار پرس و دفاعی تیمی مفیده اما بازی با پا دوزار ! دوستان من
هم از این نظر من مطلع هستن . ولی در قیاس غلامی و متوسل زاده ، باید گفت که بازی با پا تقریبا یک سطحی دارن اما باز غلامی بهتره
همچنین از لحاظ شرایط سنی حس مسکنم با یک سال بالا پایین تو یه رنج هستن . ولی از لحاظ قراردادی میشه گفت متوسل زاده تقریبا با
نصف غلامی راضی هست . داشتن توام این دو بازیکن مسن هم به ضرر ما هست ، چون فوروارد سوم ما (چاووشی) هم اواخر فوتبالشه
واسه همین من به شدت بر روی گزینه منوچهری + متوسل زاده + چاووشی برای نوک حمله فصل آنده معتقدم . [/color:e72dccacae][/quote:e72dccacae]
[b:e72dccacae][color=blue:e72dccacae]
داش میلاد چاووشی اواخر فوتبالشه؟؟؟بعد متوسل زاده نیست؟ :oops: [/color:e72dccacae][b][/b:e72dccacae]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sansi » سه شنبه آپريل 23, 2013 6:37 am

امین متوسل زاده چی میشه
نماد کاربر
sansi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه آپريل 23, 2013 6:56 am

تعصب امین بیشتر از غلامیه حداقل جلو فولاد کارت قرمز نمیگیره تا آخرین نفس واسه داماش تو زمین میجنگه.تو دوران بی پول موند جایی نرفت و خیلی چیزهای دیگه
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه آپريل 23, 2013 8:06 am

[quote:0c3fb717d6="alex00755"][quote:0c3fb717d6="miladcivil"][quote:0c3fb717d6="saeid-nedved"]واقعا جالبه. تا قبل بازیه سپاهان وقتی جهانبخش محروم بود. همه دادشون در اومده بود که ما مهاجم درست حسابی واسه این بازی نداریم. اینو قبول دارم که متوسل زاده توی این بازی فوق فوق فوق فوق فوق العاده بودش و دستش درد نکنه. ولی همیشه ازش مینالیدیم اگه همین اقا بعد اینکه از پرسپولیس 1-0 جلو بودیم اون توپ رو گل میزد الان فینال جام حذفی بودیم. همه ی اینارو گفتم که بگم غلامی صد برابر متوسل زاده خوبه و جواب میده. نکته ی جالب اینه که یکی از بچه ها گفته قدرت بدنی متوسل زاده از غلامی بهتره /18/ اخه بنا به کودوم دلیل این حرف زدت شده.
در کل نظر شخصیه من اینه که اگه برایه فصل بعد بخوایم بین متوسل زاده و غلامی یکی رو انتخاب کنیم من میگم صد در صد غلاااامی. ولی بهترش اینه که دو تا با هم باشن[/quote:0c3fb717d6]

[size=18:0c3fb717d6][color=red:0c3fb717d6]بنده باز قسمتهایی از صحبت saeid عزیز موافقم و با قمتهایی مخالف . [/color:0c3fb717d6][/size:0c3fb717d6]

[color=black:0c3fb717d6]در مورد امین قبل بازی سپاهان و بعد بازی سپاهان کاملا موافقم . خیلیا ازش می نالیدن و انتقاد داشتن ، اما الان واقعا شدن مسی !!!
واسه همین من به شدت بر روی گزینه منوچهری + متوسل زاده + چاووشی برای نوک حمله فصل آنده معتقدم . [/color:0c3fb717d6][/quote:0c3fb717d6]
[b:0c3fb717d6][color=blue:0c3fb717d6]
داش میلاد چاووشی اواخر فوتبالشه؟؟؟بعد متوسل زاده نیست؟ :oops: [/color:0c3fb717d6][b][/b:0c3fb717d6][/quote:0c3fb717d6]

[color=black:0c3fb717d6]چرا محمد جان ، گفتم که عزیزم . چون فوروارد سوم ما (چاووشی) هم مسن هست ، متوسل زاده و غلامی هم تقریبا تو
یهرده سنی هستن ، پس ما باید برای فوروارد نوک یه گزینه جوونتری داشته باشیم و فقط به یک سال فکر نکینم و حداقل
بتونیم 2،3 سال ازش بهره بگیریم .[/color:0c3fb717d6]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » سه شنبه آپريل 23, 2013 8:09 am

دوستان نظرتون در مورد [size=18:6ace6f4eb3]دیوید ویریکوم[/size:6ace6f4eb3] بازیکن کامرونی تیم صبا چی هست؟
نمی دونم به بازیش توجه کردید یا نه ولی واقعا سبک بازیش خیلی خاصه، پاس هایی که میده فوق العاده هست...گل محمدی هم وقتی می خواست بره پرسپولیس اون رو می خواست با خودش ببره....
به نظر اگه دنبال بازیکنی هستیم که بتونه جای کاپیتان مهدوی رو مواقعی که خسته هست یا محروم یا مصدوم، پر کنه گزینه خیلی خوبی هستش....
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه آپريل 24, 2013 7:21 am

[quote:84b8618ff6="alex00755"][quote:84b8618ff6="golsar-boy"][quote:84b8618ff6="alex00755"][b:84b8618ff6][color=blue:84b8618ff6]دقیقی هم واسه ما شد بازیکن؟؟؟؟ :? :?[/color:84b8618ff6][/b:84b8618ff6][/quote:84b8618ff6]
چرا آبرار بازیکن خوبیه که.
رفت و برگشت کلاس تیم ما رو تعطیل کرد.[/quote:84b8618ff6]

[color=blue:84b8618ff6][b:84b8618ff6]در کل ازش خوشم نمیاد.سبک بازیش رو نمیپسندم.یه جا هم که کلا گیلانی بودنش رو تکذیب کرد و گفت همه فوتبالم رو مدیون قزوینیا هستم!!!
بازیه رفت که گل نزد آقا مصطفی بازیه برگشت هم که گلشون رو خودمون تقدیم کردیم.کلا من نظرم رو یه مهاجم تمام و کماله.تو ایران کسی رو نمیپسندم...[/b:84b8618ff6]
[/color:84b8618ff6][/quote:84b8618ff6]
آبرار محمد گل منظورم از رفت و برگشت کلاس تیم ما رو تعطیل کرد بازیه تاثیرگذارش بود.
مطمئنا مهاجم خوبیه که این فصل 11 گل زده، فصل پیش هم در تیم ضعیف شهرداری تبریز 10 گل زده بود.
منم شنیدم میگن گیلانی بودنشو تکذیب کرده، چطور میتونه تکذیب کنه وقتی اسمش پسوند ماسوله داره؟ اگه اینقدر بدش میومد میتونست بره از پسوندش حذف کنه؟
شاید منظورش اینه من در فوتبال قزوین پیشرفت کردم
اینم لیک آمار سعید دقیقی ماسوله
http://cups.ir/main/iran-pro-league/pla ... ipa/382---
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه آپريل 24, 2013 7:31 am

مهم نیس بازیکن مال کجا هست و نیست مهم اینه که واسه تیم موثر باشه ...دلیل نشد که چون گفته فوتبالم و مدیون قزوینیا هستم پس بازیکن خوبی نیس....
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه آپريل 24, 2013 7:33 am

دیشب که بازی بایرن - بارسا رو دیدم خیلی حسرت خوردم. گفتم چی میشد دانته و دنی آلوز در داماش بازی میکردن، ما که در هر دو پست مجل داریم.
ولی نکته اصلی اینجاست واقعا هر دوی این بازیکنان قبل از اینکه به این تیمها بپیوندند خیلی شناخته شده نبودند و میشه از خرید خوب مربی هاشون یاد کرد.
کاش دلالهای پول دوست ایران هم یکم فقط یکم در نقل و انتقالات به فکر پیشرفت فوتبال باشن و الکی آینده بازیکنان جوان و با استعداد را خراب نکنند. بیشتر بازیکنانی که اخیرا در ایران پدیده میشن جوانهایی هستند که در تیمهای پایه رشد کردند و در تیم بزرگسالان همون باشگاه بازی میکنند و بعد از ترانسفر به باشگاه بزرگتر داخلی به دلیل برخی مسایل نظیر باندبازیها و ... در حد معمولی بازی میکنند.
امیدوارم تیمهای بازیکن سازی مثل داماش و یکی دو تیم دیگه در سالهای آینده آنچنان بازی کنان بزرگی بسازه که مستقیم به اروپا ترانسفر بشن و شاهد پیشرفت فوتبالمون باشیم
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه آپريل 24, 2013 7:37 am

دوس دارم فصل دیگه تو دفاع راستمون رامین رضائیان ببینم ...ازش خوشم میاد

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط arman-persia » چهارشنبه آپريل 24, 2013 6:33 pm

به نظر من بازیکن‌های زیر می‌تونن خیلی‌ به تیم کمک کنن

۱. درواز‌بان : محسن فروزان

۲. مدافع : ابراهیم کریمی‌ / شجاع خلیل زده / عبدالله کرمی

۳. مدافع راست (که از نون شب واجب تره) : میلاد شیخ فخردینی / حمیدرضا علی‌ عسگری / وحید اسماعیل بیگی

۴. هافبک دفاعی : سینا عشوری / مهدی خیری / مهدی نوری

۵. هافبک نفوذی : محسن مسلمان / میلاد نوری / دیوید ویکروم
/ امین ترکاشوند / امیرحسین ایپکچی

۶. مهاجم گوش : بهادر عبدی / اسماعیل شریفات / پیام صادقیان / میلاد غریبی

۷. مهاجم مرکزی : امین منوچهری / میلاد میداوودی / سعید دقیقی‌ / محمد غلامی / سجاد شهباز زاده / کاوه رضایی

توی هر پستی به ۱ بازیکن از بین گزینه‌های مد نظرم احتیاج داریم و با توجه به سهمیه امید بودن چند نفر از این بازیکن‌ها می‌شه تا 9 یا 10 نفرشون رو جذب کرد البته خیلی رویاییه !!
نماد کاربر
arman-persia
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » پنج شنبه آپريل 25, 2013 7:15 am

یه خواهش داشتم از مدیران سایت اگه میشه یه گزارش کامل از وضعیت قراردادهای بازیکنای داماش رو توی سایت قرار بدن تا مشخص بشه وضعیت قرارداد بازیکنا واسه فصل آینده به چه شکلی هستش . ممنون /13/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان