توسط Mordab » دوشنبه آپريل 22, 2013 1:27 pm
میشه این موضوع رو به دو دسته تقسیم کرد
1 _ کمیت
2 _ کیفیت
اگه بخوایم از لحاظ کمیت به این موضوع نگاه کنیم بله میشه گفت انصافا"16 تیمی شدن با وجود پهناور بودن و فوتبالی بودن اکثر شهرهای ایران کم هست و تعداد زیاد تیمها تو لیگ باعث میشه شادابی که فوتبال داره تو کشور نمایان باشه و تاثیرش رو بلاخص رو جوونا بذاره...
اما در مورد دومی بنظرم اگه فوتبال ایران میخواد رو به حرفه ای شدن بره و فوتبال دغدغه حرفه ای شدن داشته باشه باید به یه سری فاکتورها اهمیت بده اعم از ساختار درست باشگاه ها _ اسپانسر _ سوددهی و درامدزایی باشگاه ها _ در مرحله بعد زیر ساخت اعم از استادیوم استاندارد _ زمین تمرین مناسب _اکادمی و ....
خب با توجه به شرایط الان فوتبال ایران اگه میخوایم فقط هفته ای یکی دوبار تو هر شهری فوتبال بذاریم یا بقول معروف فقط انجام وظیفه کنیم و فقط تو لاک خودمون بمونیم و اصلا"هم به فکر رقابت با تیمهای قدر اسیایی و مقابله با تیمهای اروپایی نباشیم بنظرم 18 تیمی که هیچ لیگ باید 20 تیمی باشه چون اینجا دیگه کیفیت مهم نیست فقط گذاشتن مسابقه با هر شرایطی مهمه...
ولی اگه میخوایم حرفه ای بشیم و فوتبال رو جدی بگیریم باید ابتدا با توجه به پتانسیل موجود و زیر ساخت لیگ رو تعیین کنیم که باز باتوجه به وضعیت موجود بدون تعارف حتی 16 تیم هم زیاده...
................
نظر من هم هیچ ربطی به سقوط و بقا داماش نداشت چون من مطمئن بودم که داماش سقوط نمیکنه و در بدترین حالت پلی اف رو پیش بینی میکردم
نتیجه اینکه بنده صددرصد با 16 تیمی موافقم...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
Mordab در دوشنبه آپريل 22, 2013 1:43 pm .