[quote:fdab7faf90="r4sht"]متاسفانه این حرف من باعث میشه که با بعضی از دوستان دچار مشکل بشم اما وافعیت هست میگم :
یک نکته وجود داره که طرفداران داماش فعلی دو دسته هستند
دسته اول بچه های پا به سن گذاشته ای که خاطره استقلال رشت و بعد هویت بومی پگاه با رنگ منحصر به فرد فیروزه ای و داماش الان رو تجربه کردن
دسته دوم بچه ها جوونی که تفریبا بین رنج سنی 17 تا 23 سال هستن بیشتر و خاطره کمی از استقلال دارن و در زمان پگاه کاملا با صراحت نیگن طرفدار یکی از دو تیم تهرانی بودن و به هر جال جو خوب شده و هویت رشتی و داماشی بودن بر این احساس غلبه کرده
یکی از بچه های قدیمی حرف خوبی میزد میگفت یه 4 تا 5 سال دیگه هوادارای جون داماش دیگه این سن نیستند و منطقی تر از الان فکر می کنند .
ببینید دوستان اول در جواب هوادار سپیدرودی بگم شما بخاطر رنگ تیم سپیدرود علاقه به قرمز دارید احتمالا وگرنه در تاریخ این تیم با هر اسمی به هیچ وجه رنگ قرمز مورد تایید هوادارا نبوده و اتفاقا بدشون هم میومده و حتی زمانی که پگاه شد داماش و نگ پیراهن بخاطر باشگاه ایرانیان قرمز شد تا یه مدت هوادارای قدیمی زمان پگاه با استادیوم قهر کرده بودند
پس با رنگ قرمز به شدت مخالف هستم
در مورد رنگ فیروزه ای در چند سالی که پگاه رنگ فیروزه ای رو رنگ اصلی تیم کرد و اسم استقلال رشت هم حذف شد هویتی رشتی پیدا کرد تیم و این باعث شد دارای رنگی خواص بشیم و با این رنگ مطرح بشیم
حتی نماد شهر مون شد (( فیروزه ای پوشان رشتی در یک قدمی آسیا) تیتر یکی از روزنامه ها بود به عنوان مثال .
دوستای گلم ما خاطرات سال های زیای رو با پگاه داشتیم و همینطور که الان از نظر هوادار به اتحاد رسیدیم باید رنگ هویتی تیم رو برگردونیم
دوستی گفت نباید تغییر کنه و از این حرفا چون بی شخصیت میشیم
کاملا مخالفم اتفاقا الان بی شخصیت تریم که بعضی ها میگن سرخ آبی بپوشیم یا قرمز مگه ما بارسلون هستیم یا قرمز نماد این تیم بوده تا حالا ؟
ما با رنگ فیروزه ای فرهنگ و شخصیت بومی پیدا کردیم و برگشت به این رنگ کاملا به سود تیم داماش هستش
در مورد رنگ دوم سفید هم بخشی از رنگ ما بوده در گذشته
امیدوارم با این نظر من که سالهاست هوادرا تیم شهرم هستم موافق بشن اون دسته از عزیزایی که مخالف هستند و فصل بعد فیروزه ای پوشای داماش آبی و فرمز ها رو بترکونند

[/quote:fdab7faf90]
(اول در جواب هوادار سپیدرودی بگم شما بخاطر رنگ تیم سپیدرود علاقه به قرمز دارید)
سخت در اشتباهی ! این بحث ما اصلا ربطی به سپیدرود رشت و بارسا نداره . من دلایلم رو گفتم دیگه فکر نکنم لازم باشه دوباره تکرار کنم . شما برو کامنت هامو دوباره بخون .