[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - استقلال تهران - داماش گیلان / تاپیک اصلی نظرات ،عکسها ،خبرهای کوتاه ( هفته 34 لیگ برتر)

استقلال تهران - داماش گیلان / تاپیک اصلی نظرات ،عکسها ،خبرهای کوتاه ( هفته 34 لیگ برتر)

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه آپريل 22, 2013 9:52 am

[quote:1eeb257e4d="sepidroudi"][quote:1eeb257e4d="mahyarmaya"][quote:1eeb257e4d="sepidroudi"][color=black:1eeb257e4d]از اون قسمتی از صحبتهای مهیار عزیز که استقلال رشت رو ننگ میدونه خیلی دلگیر شدم.....

میخواین تیتر روزنامه ها رو بزارم که نوشته بودند[size=18:1eeb257e4d] *استقلال رشت* سومین تیم پرطرفدار ایران[/size:1eeb257e4d] ....... اون زمانی که ترتر اصلا توی باغ نبود و سپاهان یک تیم معمولی......

بله دهه اول عمر استقلال رشت به گفته قدیمیا جلوی سوگولیهای پایتخت ورزشگاه بیشتر طرفدار اونا بودند ولی دهه دوم استقلال رشت اتفاقا برعکس بود و حتی استقلال تهران هم جلوی استقلال رشت حداکثر 20 درصد سکوها مال اونا بود

[size=24:1eeb257e4d]تاریخ 19 ساله استقلال رشت با تمام ضعفهاش افتخاره نه یک ننگ .....[/color:1eeb257e4d][/size:1eeb257e4d][/quote:1eeb257e4d]
معیـن جان اگه ناراحت شدی شرمندم امـا باورم اینه.
من همـه این هجوم و فشار افکار عمومی رو که روی ما میارن باری اون تاریخچه میدونم .
اینکه داماش رو استقلال رشت میدونن و داماشی ها رو استقلالی و سپیدوردی رو پرسپولسی از بی فکری موسسین وقت میدونم.
معین جان چند تا تیتر میخواین نشون بدم که داماش رو استقلالی میدونن؟!
عین جمله منه :استقلال رشت اگه قهرمان آسیا میشد باز زیر پرچم بود .نبود ؟معین جان صریح بگو نبــود ؟[/quote:1eeb257e4d]

[color=black:1eeb257e4d]سوال پرسیدی مهیار جان گفتی صریح بگم . چشم - به هیچ وجه نبود چون هر چه که هم بود استقلال [size=24:1eeb257e4d]رشت[/size:1eeb257e4d] بود [/color:1eeb257e4d][/quote:1eeb257e4d]
منم عرض کردم برای دارو سبحان چون رشت هستش .
معیت جان کاش عمق حرفم رو برسونم استقلال رشت درست خاطره هستش اما عزتی نداره .
باز هم احترام میذارم به نظرتون .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » دوشنبه آپريل 22, 2013 10:22 am

برادر بزگوار sepidroudi اون اواخر سالهای حضور استقلال شهرداری هم یادمونه حتی زمانی که شهرداری از لیگ 2 گیلان به لیگ 1 آمد سپس این مراحل رو طی کرد............تا بوده همین بوده بیاد نداریم این تیم با این همه طرفدار روز بازی با سرخابی حتی برابر هم نبود چه برسه به زیاد !!!!!بحرحال اگه لگوی تیم رو 1983 کسی دیده باید بگیم خوشبحال دوستانی که عاشق دودستگی تو فوتبال رشت هستن . تعدادشون کم هم نیست نمونه کاملآ افشین وهابی که تو روز بازی با پس پس بارها بجای کلمه داماش از آبی پوشان نام برد . واقعآ همین شخص میتونه به خودش اجازه بده روز بازی ملوان بجای اسم ملوان از سفیدپوشان نام ببره؟؟؟!!!!خیلی ها دوست دارن این تیم بشه استقلال رشت تا دوباره همون آش بشه وهمون کاسه . چون چشم دیدن طرفداران رشتی رو رو سکوها ندارن .چون حقارت خودشون رو تو اتحاد ویکرگی طرفداران فوتبال رشت بیشتر احساس میکنن . در کل تیم رشتی با هر اسم برای طرفداران عزیز هستش ولی یکرگی طرفداران داماش تو فوتبال گیلان کاملآ بی سابقه هستش و امیدواریم همیشه جاویدان باقی بمونه.
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط r4sht » دوشنبه آپريل 22, 2013 11:59 am

متاسفانه این حرف من باعث میشه که با بعضی از دوستان دچار مشکل بشم اما وافعیت هست میگم :
یک نکته وجود داره که طرفداران داماش فعلی دو دسته هستند
دسته اول بچه های پا به سن گذاشته ای که خاطره استقلال رشت و بعد هویت بومی پگاه با رنگ منحصر به فرد فیروزه ای و داماش الان رو تجربه کردن
دسته دوم بچه ها جوونی که تفریبا بین رنج سنی 17 تا 23 سال هستن بیشتر و خاطره کمی از استقلال دارن و در زمان پگاه کاملا با صراحت نیگن طرفدار یکی از دو تیم تهرانی بودن و به هر جال جو خوب شده و هویت رشتی و داماشی بودن بر این احساس غلبه کرده

یکی از بچه های قدیمی حرف خوبی میزد میگفت یه 4 تا 5 سال دیگه هوادارای جون داماش دیگه این سن نیستند و منطقی تر از الان فکر می کنند .
ببینید دوستان اول در جواب هوادار سپیدرودی بگم شما بخاطر رنگ تیم سپیدرود علاقه به قرمز دارید احتمالا وگرنه در تاریخ این تیم با هر اسمی به هیچ وجه رنگ قرمز مورد تایید هوادارا نبوده و اتفاقا بدشون هم میومده و حتی زمانی که پگاه شد داماش و نگ پیراهن بخاطر باشگاه ایرانیان قرمز شد تا یه مدت هوادارای قدیمی زمان پگاه با استادیوم قهر کرده بودند
پس با رنگ قرمز به شدت مخالف هستم

در مورد رنگ فیروزه ای در چند سالی که پگاه رنگ فیروزه ای رو رنگ اصلی تیم کرد و اسم استقلال رشت هم حذف شد هویتی رشتی پیدا کرد تیم و این باعث شد دارای رنگی خواص بشیم و با این رنگ مطرح بشیم
حتی نماد شهر مون شد (( فیروزه ای پوشان رشتی در یک قدمی آسیا) تیتر یکی از روزنامه ها بود به عنوان مثال .
دوستای گلم ما خاطرات سال های زیای رو با پگاه داشتیم و همینطور که الان از نظر هوادار به اتحاد رسیدیم باید رنگ هویتی تیم رو برگردونیم
دوستی گفت نباید تغییر کنه و از این حرفا چون بی شخصیت میشیم
کاملا مخالفم اتفاقا الان بی شخصیت تریم که بعضی ها میگن سرخ آبی بپوشیم یا قرمز مگه ما بارسلون هستیم یا قرمز نماد این تیم بوده تا حالا ؟
ما با رنگ فیروزه ای فرهنگ و شخصیت بومی پیدا کردیم و برگشت به این رنگ کاملا به سود تیم داماش هستش
در مورد رنگ دوم سفید هم بخشی از رنگ ما بوده در گذشته
امیدوارم با این نظر من که سالهاست هوادرا تیم شهرم هستم موافق بشن اون دسته از عزیزایی که مخالف هستند و فصل بعد فیروزه ای پوشای داماش آبی و فرمز ها رو بترکونند
/23/ /7/ /11/
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه آپريل 22, 2013 12:09 pm

[quote:a16049d3cf="sepidroudi"][quote:a16049d3cf="mahyarmaya"][quote:a16049d3cf="sepidroudi"][color=black:a16049d3cf]از اون قسمتی از صحبتهای مهیار عزیز که استقلال رشت رو ننگ میدونه خیلی دلگیر شدم.....

میخواین تیتر روزنامه ها رو بزارم که نوشته بودند[size=18:a16049d3cf] *استقلال رشت* سومین تیم پرطرفدار ایران[/size:a16049d3cf] ....... اون زمانی که ترتر اصلا توی باغ نبود و سپاهان یک تیم معمولی......

بله دهه اول عمر استقلال رشت به گفته قدیمیا جلوی سوگولیهای پایتخت ورزشگاه بیشتر طرفدار اونا بودند ولی دهه دوم استقلال رشت اتفاقا برعکس بود و حتی استقلال تهران هم جلوی استقلال رشت حداکثر 20 درصد سکوها مال اونا بود

[size=24:a16049d3cf]تاریخ 19 ساله استقلال رشت با تمام ضعفهاش افتخاره نه یک ننگ .....[/color:a16049d3cf][/size:a16049d3cf][/quote:a16049d3cf]
معیـن جان اگه ناراحت شدی شرمندم امـا باورم اینه.
من همـه این هجوم و فشار افکار عمومی رو که روی ما میارن باری اون تاریخچه میدونم .
اینکه داماش رو استقلال رشت میدونن و داماشی ها رو استقلالی و سپیدوردی رو پرسپولسی از بی فکری موسسین وقت میدونم.
معین جان چند تا تیتر میخواین نشون بدم که داماش رو استقلالی میدونن؟!
عین جمله منه :استقلال رشت اگه قهرمان آسیا میشد باز زیر پرچم بود .نبود ؟معین جان صریح بگو نبــود ؟[/quote:a16049d3cf]

[color=black:a16049d3cf]سوال پرسیدی مهیار جان گفتی صریح بگم . چشم - به هیچ وجه نبود چون هر چه که هم بود استقلال [size=24:a16049d3cf]رشت[/size:a16049d3cf] بود [/color:a16049d3cf][/quote:a16049d3cf]

شک نکن اگه قهرمان آسیا میشد کسی دیگه اسم رشت رو نمیاورد و تو ایران همه فکر ها به سمت تهران میرفت ! اگه الانم اسم تیم استقلال رشت بود با این همه مشکلات مالی نابود شده بود .[b:a16049d3cf] [color=green:a16049d3cf]حالا که تیم جون داره و زنده هست به خاطر این هست که هواداراش به داماش بودنش افتخار میکنند و از اسم استقلال و پرسپولیس در گذشته فوتبال رشت و ایران متنفرند .[/color:a16049d3cf][/b:a16049d3cf]

دوستان به نظرم این بحث رو تموم کنیم بهتر هست . بعد این بازی بهتر هست یه تاپیک باز کنیم و در این مورد صحبت کنیم ! الان اگه یه *# یا تهرانی بیاد اینجا فکرای بد میکنه :( بحث ما روی لباس دوم تیم بود تو این بازی بود متاسفم که بحث به اینجا کشیده شده ... ... [color=red:a16049d3cf]من موافق لباس سفید با یک خط قرمز و آبی هستم یا لباس فیروزه ای برای لباس دوم [/color:a16049d3cf] ... :?:

[align=center:a16049d3cf][size=24:a16049d3cf]مرگ بر استقلال ... مرگ بر پرسپولیس ...[/size:a16049d3cf] [/align:a16049d3cf]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه آپريل 22, 2013 12:17 pm

[quote:fdab7faf90="r4sht"]متاسفانه این حرف من باعث میشه که با بعضی از دوستان دچار مشکل بشم اما وافعیت هست میگم :
یک نکته وجود داره که طرفداران داماش فعلی دو دسته هستند
دسته اول بچه های پا به سن گذاشته ای که خاطره استقلال رشت و بعد هویت بومی پگاه با رنگ منحصر به فرد فیروزه ای و داماش الان رو تجربه کردن
دسته دوم بچه ها جوونی که تفریبا بین رنج سنی 17 تا 23 سال هستن بیشتر و خاطره کمی از استقلال دارن و در زمان پگاه کاملا با صراحت نیگن طرفدار یکی از دو تیم تهرانی بودن و به هر جال جو خوب شده و هویت رشتی و داماشی بودن بر این احساس غلبه کرده

یکی از بچه های قدیمی حرف خوبی میزد میگفت یه 4 تا 5 سال دیگه هوادارای جون داماش دیگه این سن نیستند و منطقی تر از الان فکر می کنند .
ببینید دوستان اول در جواب هوادار سپیدرودی بگم شما بخاطر رنگ تیم سپیدرود علاقه به قرمز دارید احتمالا وگرنه در تاریخ این تیم با هر اسمی به هیچ وجه رنگ قرمز مورد تایید هوادارا نبوده و اتفاقا بدشون هم میومده و حتی زمانی که پگاه شد داماش و نگ پیراهن بخاطر باشگاه ایرانیان قرمز شد تا یه مدت هوادارای قدیمی زمان پگاه با استادیوم قهر کرده بودند

در مورد رنگ فیروزه ای در چند سالی که پگاه رنگ فیروزه ای رو رنگ اصلی تیم کرد و اسم استقلال رشت هم حذف شد هویتی رشتی پیدا کرد تیم و این باعث شد دارای رنگی خواص بشیم و با این رنگ مطرح بشیم
حتی نماد شهر مون شد (( فیروزه ای پوشان رشتی در یک قدمی آسیا) تیتر یکی از روزنامه ها بود به عنوان مثال .
دوستای گلم ما خاطرات سال های زیای رو با پگاه داشتیم و همینطور که الان از نظر هوادار به اتحاد رسیدیم باید رنگ هویتی تیم رو برگردونیم
دوستی گفت نباید تغییر کنه و از این حرفا چون بی شخصیت میشیم
کاملا مخالفم اتفاقا الان بی شخصیت تریم که بعضی ها میگن سرخ آبی بپوشیم یا قرمز مگه ما بارسلون هستیم یا قرمز نماد این تیم بوده تا حالا ؟
ما با رنگ فیروزه ای فرهنگ و شخصیت بومی پیدا کردیم و برگشت به این رنگ کاملا به سود تیم داماش هستش
در مورد رنگ دوم سفید هم بخشی از رنگ ما بوده در گذشته
امیدوارم با این نظر من که سالهاست هوادرا تیم شهرم هستم موافق بشن اون دسته از عزیزایی که مخالف هستند و فصل بعد فیروزه ای پوشای داماش آبی و فرمز ها رو بترکونند
/23/ /7/ /11/[/quote:fdab7faf90]

(اول در جواب هوادار سپیدرودی بگم شما بخاطر رنگ تیم سپیدرود علاقه به قرمز دارید)

سخت در اشتباهی ! این بحث ما اصلا ربطی به سپیدرود رشت و بارسا نداره . من دلایلم رو گفتم دیگه فکر نکنم لازم باشه دوباره تکرار کنم . شما برو کامنت هامو دوباره بخون .
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه آپريل 22, 2013 12:23 pm

به تیتر رسانه ها کاری نداشته باشید چون اونا فقط به هواداران سرخابی فکر می کنند و اهمیت میدن. یه روزی میگن داماش داداش استقلال و آقای قلعه نویی میگه داماش مال شهر مادرمه ، یه روز دیگه میگن داماش مدیرعامل پرسپولیسی داره و به اونطرف تمایل داره، یه روز فحاش ترینیم، یه روز اضافه ترینیم و یه روز دیگه بهترین ...
من فیروزه ای رو زیر سوال نمی برم اما تعجب می کنم رنگ فیروزه ای که برای دو سه سال از آبی استقلال رشت و با سال به سال کم رنگ شدن به اون رنگ رسید میشه رنگ هویت تیم ! خاطرات من نوعی فقط به یه نیم فصل رویایی پگاه بر نمیگرده که برم پیج خواستار سرمربی شدن فلانی هستیم بزنم یا اسرار به رنگ فیروزه ای داشته باشم... به حال و شرایط تیم فکر می کنیم.
گمان نمی کنم کسی به بازگشت به عقب فکر کنه . اون موقعی که رنگ تیم برای یک سال از مشتقات رنگ اصلی برگشت و به قرمز تبدیل شد و حتی سال بعدش قرار شده بود اسم هم عوض بشه ما با نظر همین هواداران طومار نوشتیم و امضا جمع کردیم و نظر هوادار مشخص هست و تو مقاطع زمانی مختلف بروز داده شد.
ضمنا فیروزی ای خودش یک نوع رنگ آبی به شمار میره و نمی تونه به عنوان لباس دوم استفاده بشه از طرفی تو بازی با استقلال هم فکر کنم اون پیراهن سفیدها که با طرح و تبلیغ صدرا بود استفاده نمیشه چون اونا که اصلا موجود نیست..
یه چیز دیگه این تاپیک بازی با استقلال هست :roll:
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در دوشنبه آپريل 22, 2013 12:30 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه آپريل 22, 2013 12:28 pm

[quote:911ace1c0f="r4sht"]

/23/ /7/ /11/[/quote:911ace1c0f]

آیا منظور جنابعالی من بودم؟ :roll:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط M0H3N » دوشنبه آپريل 22, 2013 12:34 pm

من لباس فصل بعد رو طراحی کردم یه مقدار بحث تلطیف بشه :D ضمنا از تاپیک داماش استقلال هم عذر میخوام چون بحث اینجا بود مجبور شدم اینجا بذارم :arrow:
لباس اول :
[img:59ca82543f]http://upload.tehran98.com/img1/mzahxxs5kzaba5fzldy.jpg[/img:59ca82543f]

[img:59ca82543f]http://upload.tehran98.com/img1/lrh4g8wkhhq6ep4o0nhr.jpg[/img:59ca82543f]

لباس دوم :
[img:59ca82543f]http://upload.tehran98.com/img1/5kmhwh7dlp8t1e5qlbw.jpg[/img:59ca82543f]

[img:59ca82543f]http://upload.tehran98.com/img1/3af2176dbzbkj32dzefo.jpg[/img:59ca82543f]

:P
نماد کاربر
M0H3N
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 23, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه آپريل 22, 2013 12:35 pm

[quote:67bad5e6da="M0H3N"]من لباس فصل بعد رو طراحی کردم یه مقدار بحث تلطیف بشه :D ضمنا از تاپیک داماش استقلال هم عذر میخوام چون بحث اینجا بود مجبور شدم اینجا بذارم :arrow:
لباس اول :
[img:67bad5e6da]http://upload.tehran98.com/img1/mzahxxs5kzaba5fzldy.jpg[/img:67bad5e6da]

[img:67bad5e6da]http://upload.tehran98.com/img1/lrh4g8wkhhq6ep4o0nhr.jpg[/img:67bad5e6da]

لباس دوم :
[img:67bad5e6da]http://upload.tehran98.com/img1/5kmhwh7dlp8t1e5qlbw.jpg[/img:67bad5e6da]

[img:67bad5e6da]http://upload.tehran98.com/img1/3af2176dbzbkj32dzefo.jpg[/img:67bad5e6da]

:P[/quote:67bad5e6da]

این عالیه :arrow: - دقیقا منظور منم همینه هم لباس اول و هم دوم
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه آپريل 22, 2013 12:37 pm

[quote:5f28d67141="M0H3N"]من لباس فصل بعد رو طراحی کردم یه مقدار بحث تلطیف بشه :D ضمنا از تاپیک داماش استقلال هم عذر میخوام چون بحث اینجا بود مجبور شدم اینجا بذارم :arrow:
لباس اول :
[img:5f28d67141]http://upload.tehran98.com/img1/mzahxxs5kzaba5fzldy.jpg[/img:5f28d67141]

[img:5f28d67141]http://upload.tehran98.com/img1/lrh4g8wkhhq6ep4o0nhr.jpg[/img:5f28d67141]

لباس دوم :
[img:5f28d67141]http://upload.tehran98.com/img1/5kmhwh7dlp8t1e5qlbw.jpg[/img:5f28d67141]

[img:5f28d67141]http://upload.tehran98.com/img1/3af2176dbzbkj32dzefo.jpg[/img:5f28d67141]

:P[/quote:5f28d67141]

خوبه ... ولی فکر نکنم بشه الان همچین لباس سفیدی که رنگ آبی و قرمز داشته باشه تهیه کرد . از اون لباس دوم قبلی هم که نمیتونیم استفاده کنیم .
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط shervin1381 » دوشنبه آپريل 22, 2013 12:43 pm

[color=green:1ef6e2a7f4]دوستان خیلی بحث پیراهن طولانی ولوث شد میخواستم به عنوان یه برادر کوچیک یه درخواست داشته باشم واون اینه که هرکاری میکنیم سبب بشه که اتحاد بین تماشاگرا چه اونایی که قرمز بودن وچه اونایی که ابی بودن رو به سمت داماش بیشتر کنیم ونذاریم که به سو گلی های پایتخت ورنگ لباسشون توجه کنن وفقط فکر و ذکرشون داماش باشه بنابراین پیشنهادم اینه که برای جلوگیری از حساسیتهای بی مورد، رنگ اول و دوم لباس تیممون از این دورنگ خارج و از رنگهایی که متحدترمون میکنه استفاه کنیم واز راه ساده نظر سنجی نیز کمک بگیریم واین مشکل رو حل کنیم ،واگر فکر میکنیم که این تیم مردمی (که هست)به عقاید اونا احترام بذاریم،وبه نظر بنده حقیر بهترین رنگها هم میتونه بر گرفته از طبیعت زیبای گیلان باشه /13/[/color:1ef6e2a7f4][/color]
آخرين ويرايش توسط shervin1381 on دوشنبه آپريل 22, 2013 7:22 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » دوشنبه آپريل 22, 2013 12:50 pm

من که به شخصه دوست دارم رنگ لباسمون شبیه پاری سن ژرمن بشه...رنگ آبیش شباهتی به هیچ تیمی نداره که بخوان بهمون انگ بزنن :wink:

[align=center:3d3301982e][img:3d3301982e]http://www.soccerfollowers.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/0/2012-13_paris_saint_germain_home_kit_1.jpg[/img:3d3301982e][/align:3d3301982e]
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » دوشنبه آپريل 22, 2013 12:53 pm

یادش بخیر...میریم که بازم 4 تایی کنیم :twisted:

[align=center:11df760efd][img:11df760efd]http://damashfc.persiangig.com/gozaresh-tasviri/steghlal-damash2/%284%29.jpg[/img:11df760efd][/align:11df760efd]
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه آپريل 22, 2013 12:58 pm

بنظر من همین لباس داماش که رگه های قرمز داره خوبه فقط باید لوگو بهش اضافه بشه. حالا بحث کردن برا رنگ پیراهن زوده.
من فعلا نگرانه خریدار جدیدم!! کجا رفت این آقایه محجوب! /15/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » دوشنبه آپريل 22, 2013 1:01 pm

بازی با استقلال در راهه دوستان داماشی بازم گیر دادن به لباس بزارین فصل تموم شه بعدا هرچقدر میخوایین در مورد این موضوع بحث کنین الان تواین صفحاتی که در مورد این موضوع بحث شد به تیم سپیدرود و گذشته داماش هم یه سری توهین هایی شد آیا این درسته از نظر شما؟
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان