[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - استقلال تهران - داماش گیلان / تاپیک اصلی نظرات ،عکسها ،خبرهای کوتاه ( هفته 34 لیگ برتر)

استقلال تهران - داماش گیلان / تاپیک اصلی نظرات ،عکسها ،خبرهای کوتاه ( هفته 34 لیگ برتر)

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط fire_boy » يکشنبه آپريل 21, 2013 11:04 pm

[quote:fe82aaa243="nima_beckham"]آبرار ها آبی فیروزه ای دیگه تموم شد ! برگشتن رو آبی فیروزه ای یعنی خودکشی . الان اگه عضدی رو ببینید همه پرچم ها و لباس ها همرنگ با پیراهن داماش هست و تو ایران هم تک شده .

این بازی لباسمون باید قرمز باشه ولی فصل بعد میتونیم در مورد لباس دوم بیشتر صحبت کنیم و به نتیجه مشترک برسیم .[/quote:fe82aaa243]

آبرار چرا شما از باید استفاده میکنی؟؟؟
از دستت آخر خودکشی میکنم :lol:
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آپريل 21, 2013 11:10 pm

[quote:fa79c3acff="fire_boy"]کسی منکر زیبایی و تک بودن آبی فیروزه ای نیست اما باز رنگ عوض شه میشیم بی ثبات "4 سال با آبی قرمزیم و اکثـریت قبول دارن و متمایزیم "بحث فیروزی باعث پسترفت میشه عزیزان.[/quote:fa79c3acff]

آبرار یکم واژه بی ثبات سنگین هست چون ما امسالم دوبار اینکارو انجام دادیم چیزی تازه ای نیس که انگشت نما شیم
باشگاه با یک بیانیه به رسانه ها میتونه با انتخاب هوادارن فلان رنگ انتخاب شد این چقد میتونه زیبا باشه برا کلا باشگاه
که دیگران میفهمن هوادارن یک تیم رنگی رو برای باشگاهشون انتخاب کردن یه دموکراسی لطیفی جامعه فوتبالی رو فرا میگیره
من فکر میکنم یکمی طرفداران سپیدرود بزرگ بیش از حد موافق قرمز پوشیدن دوباره داماش هستن دوستان به خدا دوباره اینجور انگشت نما میشیم[/quote]

[color=black:fa79c3acff]آبرار این کاری که ما امسال انجام دادیم جوری نبود که همه متوجه بشند ! منظورم این هست که رنگ ها خیلی نزدیک به هم بودند . و الانم بحث ما روی پیراهن اول تیم نیست ! پیراهن اول باید :D همین رنگی که هست بمونه . الان بحث ما روی پیراهن دوم تیم هست .

در ضمن مگه بازی قبل که تو ازادی قرمز پوشیدیم انگشت نما شدیم ؟[/color:fa79c3acff] [size=18:fa79c3acff][color=darkblue:fa79c3acff]به هر حال امیدوارم هر رنگی میپوشیم استقلال رو تو آزادی بترکونیم تا نتونه قهرمان بشه [/size:fa79c3acff][/color:fa79c3acff][align=center:fa79c3acff]
[color=green:fa79c3acff]
[size=18:fa79c3acff]پرسپولیس سوراخ ..... استقلال سوراخ ......[/size:fa79c3acff][/color:fa79c3acff][/align:fa79c3acff]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط fire_boy » يکشنبه آپريل 21, 2013 11:14 pm

[quote:764eeaad69="nima_beckham"][quote:764eeaad69="fire_boy"]کسی منکر زیبایی و تک بودن آبی فیروزه ای نیست اما باز رنگ عوض شه میشیم بی ثبات "4 سال با آبی قرمزیم و اکثـریت قبول دارن و متمایزیم "بحث فیروزی باعث پسترفت میشه عزیزان.[/quote:764eeaad69]

آبرار یکم واژه بی ثبات سنگین هست چون ما امسالم دوبار اینکارو انجام دادیم چیزی تازه ای نیس که انگشت نما شیم
باشگاه با یک بیانیه به رسانه ها میتونه با انتخاب هوادارن فلان رنگ انتخاب شد این چقد میتونه زیبا باشه برا کلا باشگاه
که دیگران میفهمن هوادارن یک تیم رنگی رو برای باشگاهشون انتخاب کردن یه دموکراسی لطیفی جامعه فوتبالی رو فرا میگیره
من فکر میکنم یکمی طرفداران سپیدرود بزرگ بیش از حد موافق قرمز پوشیدن دوباره داماش هستن دوستان به خدا دوباره اینجور انگشت نما میشیم[/quote:764eeaad69]

[color=black:764eeaad69]آبرار این کاری که ما امسال انجام دادیم جوری نبود که همه متوجه بشند ! منظورم این هست که رنگ ها خیلی نزدیک به هم بودند . و الانم بحث ما روی پیراهن اول تیم نیست ! پیراهن اول باید :D همین رنگی که هست بمونه . الان بحث ما روی پیراهن دوم تیم هست .

در ضمن مگه بازی قبل که تو ازادی قرمز پوشیدیم انگشت نما شدیم ؟[/color:764eeaad69][/quote]

هیچ وقت یادم نمیره پارسال بعد بازی با استقلال تیتر یه روزنامه بود کلک رشتی باز مقابل تیم های سرخابی پایتخت منظورش به رنگ بود
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط everlasting-rain » دوشنبه آپريل 22, 2013 6:45 am

با اينكه ديگه نمي خواستم كامنت بنويسم اما در مورد هويت باشگاه كه همون پيراهن باشگاهه مجبورم توضيح مفصلي بدم هر تيمي بايد هويت مستقل و قائم به ذاتي داشته باشه نه اينكه بخواد پيراهنش رو از سر لجاجت با تيمهاي ديگه رنگ بندي كنه و از لج استقلال جلوشون قرمز بپوشه پس اگه اينجوريه فصل بعد هم حتما بعضي ها مي خوان از لج ذوب اهن كه امسال برامون دردسر ساز بود جلوش زرد بپوشن به اين ميگن افتاب پرست بودن. رنگ فيروزه اي رنگي بود كه واقعا همه هواداران تيم ما علاقه داشتند و ما رو از سرخابي هاي پايتخت متمايز مي كرد ولي متاسفانه در سال هشتاد و هشت بدترين اتفاق ممكن افتاد و رنگ لباس ما به خاطر سابقه پرسپوليسي مدير عامل قرمز شد و من به شخصه خيلي اذيت شدم و در عجبم كه سال بعد كه با فشار هواداران رنگ لباس رو عوض كرد چرا دوباره به اون رنگ ناب فيروزه اي برنگشت و با انتخاب رنگ ابي باز تناقضات و اختلافات رو عميق شد. به هر صورت اسم تيم ما تا به ابد داماش خواهد ماند اما من مثل بعضي ها تاريخچه تيمم رو تحريف نمي كنم و يا كتمان نمي كنم بلكه افتخار مي كنم كه استقلال رشت هم جزو تيمهاي ريشه دار فوتبال ايرانه ولي نكته مثبت ما اينه كه با تغيير اسم باشگاه در سال هشتاد و يك اسمي مستقل رو روي پيراهن تيممون ديديم تحولي كه مثلا در مورد تيم شهر بسيار فوتبال خيز اهواز رخ نداد و اونها همون استقلال اهواز باقي موندند و جديدا هم يه استقلال صنعتي هم زيراكس زدند . به هرحال حالا كه عابديني جايگاه خودش رو در سمت مديرعاملي داماش براي فصل بعد تثبيت كرده بهتره با هويت تيم ما بازي نكنه و بذاره به خاطر اين برد تاريخي بر سپاهان اين اتحادي كه در تيم ما كه نماد اقتدار فوتبال رشته وجود داره مخدوش نشه كه سه راهكار رو براي اين مسئله پيشنهاد مي كنم يكي اينكه رنگ لباس دوممون مي تونه ابي فيروزه اي كم رنگ باشه دومين راه حل اينه لباس و شورت ورزشي تيم سفيد باشه و فقط جوراب قرمز بپوشند راهكار سوم هم چون قبول دارم كه حالا كه در عمل انجام شده قرار گرفتيم و رنگ لباسمون ديگه فيروزه اي نيست پس ابي ما با رگه هاي قرمز از استقلال مجزا شده اما فقط و فقط رگه هاي قرمز نه اينكه مثلا در لباس دوم از فرق سر تا نوك پا قرمز باشه و پيشنهاد من اينه كه مثل طرح لباس دوم بعضي از تيمهاي اروپايي كه تمام سفيدن اما روي سينه دو نوار افقي رنگي طراحي شده كه مي تونه در مورد داماش دو نوار ابي و قرمز باشه كه نه سيخ بسوزه و نه پامادور.
نماد کاربر
everlasting-rain
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 01, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه آپريل 22, 2013 6:46 am

امسال تیم گهر از بس رنگ عوض کرد که خودشون هم نفهمیدن چه رنگین ولی اونا فصل بعد نیستن تا کسی دستشون بندازه.
کافیه ما هم این بازی رنگ پیراهن عوض کنیم تا همه مسخرمون کنن. بخصوص اگه خدای نکرده نتیجه نگیریم
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » دوشنبه آپريل 22, 2013 7:29 am

[quote:6de760b263="golsar-boy"]امسال تیم گهر از بس رنگ عوض کرد که خودشون هم نفهمیدن چه رنگین ولی اونا فصل بعد نیستن تا کسی دستشون بندازه.
کافیه ما هم این بازی رنگ پیراهن عوض کنیم تا همه مسخرمون کنن. بخصوص اگه خدای نکرده نتیجه نگیریم[/quote:6de760b263]

یعنی چی دو تا تیم آبی که تو زمین نمیتونن بازی کنه که
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه آپريل 22, 2013 7:33 am

[quote:fb3cb9cd65="metall"][quote:fb3cb9cd65="golsar-boy"]امسال تیم گهر از بس رنگ عوض کرد که خودشون هم نفهمیدن چه رنگین ولی اونا فصل بعد نیستن تا کسی دستشون بندازه.
کافیه ما هم این بازی رنگ پیراهن عوض کنیم تا همه مسخرمون کنن. بخصوص اگه خدای نکرده نتیجه نگیریم[/quote:fb3cb9cd65]

یعنی چی دو تا تیم آبی که تو زمین نمیتونن بازی کنه که[/quote:fb3cb9cd65]
من گفتم دو تا تیم آبی بپوشن!!!!!!!!!
امسال در اکثر مسابقات پیراهن دوم ما سفید بود، یه مدت به دلیل خرافات (خوش یمن بودن) تو عضدی هم سفید پوشیدیم. منظورم اینه که همون رنگ سفید امسال باید به عنوان لباس دوم تیم انتخاب بشه. سال بعد باید ببینیم نظر هوادارا چیه ، مالک جدید کیه و ...
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه آپريل 22, 2013 7:36 am

[quote:37dec73fa2="everlasting-rain"]با اينكه ديگه نمي خواستم كامنت بنويسم اما در مورد هويت باشگاه كه همون پيراهن باشگاهه مجبورم توضيح مفصلي بدم هر تيمي بايد هويت مستقل و قائم به ذاتي داشته باشه نه اينكه بخواد پيراهنش رو از سر لجاجت با تيمهاي ديگه رنگ بندي كنه و از لج استقلال جلوشون قرمز بپوشه پس اگه اينجوريه فصل بعد هم حتما بعضي ها مي خوان از لج ذوب اهن كه امسال برامون دردسر ساز بود جلوش زرد بپوشن به اين ميگن افتاب پرست بودن. رنگ فيروزه اي رنگي بود كه واقعا همه هواداران تيم ما علاقه داشتند و ما رو از سرخابي هاي پايتخت متمايز مي كرد ولي متاسفانه در سال هشتاد و هشت بدترين اتفاق ممكن افتاد و رنگ لباس ما به خاطر سابقه پرسپوليسي مدير عامل قرمز شد و من به شخصه خيلي اذيت شدم و در عجبم كه سال بعد كه با فشار هواداران رنگ لباس رو عوض كرد چرا دوباره به اون رنگ ناب فيروزه اي برنگشت و با انتخاب رنگ ابي باز تناقضات و اختلافات رو عميق شد. به هر صورت اسم تيم ما تا به ابد داماش خواهد ماند اما من مثل بعضي ها تاريخچه تيمم رو تحريف نمي كنم و يا كتمان نمي كنم بلكه افتخار مي كنم كه استقلال رشت هم جزو تيمهاي ريشه دار فوتبال ايرانه ولي نكته مثبت ما اينه كه با تغيير اسم باشگاه در سال هشتاد و يك اسمي مستقل رو روي پيراهن تيممون ديديم تحولي كه مثلا در مورد تيم شهر بسيار فوتبال خيز اهواز رخ نداد و اونها همون استقلال اهواز باقي موندند و جديدا هم يه استقلال صنعتي هم زيراكس زدند . به هرحال حالا كه عابديني جايگاه خودش رو در سمت مديرعاملي داماش براي فصل بعد تثبيت كرده بهتره با هويت تيم ما بازي نكنه و بذاره به خاطر اين برد تاريخي بر سپاهان اين اتحادي كه در تيم ما كه نماد اقتدار فوتبال رشته وجود داره مخدوش نشه كه سه راهكار رو براي اين مسئله پيشنهاد مي كنم يكي اينكه رنگ لباس دوممون مي تونه ابي فيروزه اي كم رنگ باشه دومين راه حل اينه لباس و شورت ورزشي تيم سفيد باشه و فقط جوراب قرمز بپوشند راهكار سوم هم چون قبول دارم كه حالا كه در عمل انجام شده قرار گرفتيم و رنگ لباسمون ديگه فيروزه اي نيست پس ابي ما با رگه هاي قرمز از استقلال مجزا شده اما فقط و فقط رگه هاي قرمز نه اينكه مثلا در لباس دوم از فرق سر تا نوك پا قرمز باشه و پيشنهاد من اينه كه مثل طرح لباس دوم بعضي از تيمهاي اروپايي كه تمام سفيدن اما روي سينه دو نوار افقي رنگي طراحي شده كه مي تونه در مورد داماش دو نوار ابي و قرمز باشه كه نه سيخ بسوزه و نه پامادور.[/quote:37dec73fa2]
کار خوبی کردین در پست دیگه ای دست به قلم شدین سر انجام!
دوست بزرگوار کسی بابت لج رنگی رو انتخاب نکرده!اگه نظری داده شده بر اساس شرایط فعلی زده شده و نه از روی لج با تیمی یا تیم هایی.
بقول شما اگه اینطور بود که جلوی ذوب زرذ بپوشیم !حتما اونقدر لجوج بودیم که روبه روی اجنبی ها سیاه بپوشیم!خـــیر بحث از منطق بلند شد نه لج.
بعضی هـا که استقلال رشت رو ننگ میدونن که یکی اون من هستم ذلیل داریم "تاریخ داریم تا تاریخ"زنده بودن به هر ننگی زنده بودن محسوب نمیشه "شهرک هم تاریخچه داره و زیر پرچم *# ها بوده مـا هم تاریخچه داریم آقای میرزا بـرزگ!کدوم تاریخ و ریشه محسوب میشه ؟دوست گرامی اسم تیم مــا اسـتـقــلال بوده قهرمـان آسیا میشد فقط افتخار بود نه عزت!
مثال دیگه ای میزنم"شخصیت استقلال اهواز رو با فولاد توی خارج اهواز قیاس کنید.انصاف داشته باشید صد برابر استقلال اهواز با تاریخچه هستش.
نطر شخصی منه که عابدینی اشتباه کرد قرمز کرد اما بانی خیر شد تا از زیر رنگ آبی خالص در بیایم و الان تلفیقی از این دو رنگ هستیم.
من دوستان زیادی دارم که برای شهرهای دیگه بودن و خیلی هم فوتبالی"همه به این نکته شما کـلا با تهرانی ها مشکل دارین یقین داشتن.
چون با هر کدومش سر سازش ندارین و این لباس به این باور میرسونه نه دست نوسته ها و نه حس درون مــا"چیزی که عیان هستش.
اگـه میشنویم بوشهر "آبادان"اجنبی ها قرمز آبی براشون مهم نیست که 100% توهم هستش !برای رنگ متمایز تیمی ـشونه "
و داماشی که ریشه ای آبی داشته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تنها راهکار میتونه تلفیق باشه تا از ننگ رنگ آبی بیرون بیایم.
امیدوارم لباس امثـال مـا اونقدر تلفیقی از این 2 رنگ بشه که کسی نگه رنگ دامـاش آبی هستش و همه رسانه ها مثل بارسلون آبی قرمز خاطب کنن مـا رو.
در ضمن من منچستری ام و از بارسلون بدم میاد
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahyarmaya در دوشنبه آپريل 22, 2013 7:41 am .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » دوشنبه آپريل 22, 2013 7:39 am

[quote:7a2c3f72ae="golsar-boy"][quote:7a2c3f72ae="metall"][quote:7a2c3f72ae="golsar-boy"]امسال تیم گهر از بس رنگ عوض کرد که خودشون هم نفهمیدن چه رنگین ولی اونا فصل بعد نیستن تا کسی دستشون بندازه.
کافیه ما هم این بازی رنگ پیراهن عوض کنیم تا همه مسخرمون کنن. بخصوص اگه خدای نکرده نتیجه نگیریم[/quote:7a2c3f72ae]

یعنی چی دو تا تیم آبی که تو زمین نمیتونن بازی کنه که[/quote:7a2c3f72ae]
امسال در اکثر مسابقات پیراهن دوم ما سفید بود، یه مدت به دلیل خرافات (خوش یمن بودن) تو عضدی هم سفید پوشیدیم. منظورم اینه که همون رنگ سفید امسال باید به عنوان لباس دوم تیم انتخاب بشه. سال بعد باید ببینیم نظر هوادارا چیه ، مالک جدید کیه و ...[/quote:7a2c3f72ae]

منظورتو فهمیدم ولی جمله ت بد نوشتی

امسال تیم گهر از بس رنگ عوض کرد که خودشون هم نفهمیدن چه رنگین ولی اونا فصل بعد نیستن تا کسی دستشون بندازه.
[color=red:7a2c3f72ae]کافیه ما هم این بازی رنگ پیراهن عوض کنیم [/color:7a2c3f72ae]تا همه مسخرمون کنن. بخصوص اگه خدای نکرده نتیجه نگیریم

رنگ لباس ما آبی دیگه اگه عوض کنیم میشه رنگ دیگه :D :)
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط everlasting-rain » دوشنبه آپريل 22, 2013 7:49 am

كسي كه از تاريخچه تيم ما خوشش نمياد مي تونه طرفدار تيم انزلیچی سبحان بشه همونطور كه گفتم اسم تيم ما تا به ابد داماش خواهد ماند اما من به هيچ عنوان تاريخچه تيمم رو كه به مدت نوزده سال استقلال رشت بوده مايه سرافكندگي نميدونم چرا كه در خيلي از شهرهاي ديگه چنين اسمي تاسيس شده بود مثل استقلال اهواز و استقلال انزلي و استقلال گنبد و استقلال ساري و استقلال كيش و استقلال اردبيل و اين مسئله فقط مختص ما نبود اما همونطور كه نوشتم نكته مثبت ما اين بود كه نام تيممون الان كاملا بومي و گيلانيه بر خلاف اون تيمها. شما كه ميگي قرمز پوشيدن جلوي استقلال از روي لجاجت نيست دقيقا در كامنتهاي قبلي نوشتي كه اينكار دهن كجي به اونهاست . ايا دهن كجي مترادف لجاجت نيست ؟ من از واژه دهن كجي استفاده نمي كنم بلكه ميگم براي تمايز از اونها لباس سفيد با دو نوار ابي و قرمز بپوشيم . اين خلاف منطق و استدلاله ؟
نماد کاربر
everlasting-rain
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 01, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه آپريل 22, 2013 8:08 am

[quote:e0c7073ddb="metall"][quote:e0c7073ddb="golsar-boy"][quote:e0c7073ddb="metall"][quote:e0c7073ddb="golsar-boy"]امسال تیم گهر از بس رنگ عوض کرد که خودشون هم نفهمیدن چه رنگین ولی اونا فصل بعد نیستن تا کسی دستشون بندازه.
کافیه ما هم این بازی رنگ پیراهن عوض کنیم تا همه مسخرمون کنن. بخصوص اگه خدای نکرده نتیجه نگیریم[/quote:e0c7073ddb]

یعنی چی دو تا تیم آبی که تو زمین نمیتونن بازی کنه که[/quote:e0c7073ddb]
امسال در اکثر مسابقات پیراهن دوم ما سفید بود، یه مدت به دلیل خرافات (خوش یمن بودن) تو عضدی هم سفید پوشیدیم. منظورم اینه که همون رنگ سفید امسال باید به عنوان لباس دوم تیم انتخاب بشه. سال بعد باید ببینیم نظر هوادارا چیه ، مالک جدید کیه و ...[/quote:e0c7073ddb]

منظورتو فهمیدم ولی جمله ت بد نوشتی

[color=red:e0c7073ddb]کافیه ما هم این بازی رنگ پیراهن عوض کنیم [/color:e0c7073ddb]تا همه مسخرمون کنن. بخصوص اگه خدای نکرده نتیجه نگیریم

رنگ لباس ما آبی دیگه اگه عوض کنیم میشه رنگ دیگه :D :)[/quote:e0c7073ddb]
آبرار این دیگه حساب دودوتا چهارتاست
همه میدونن در شرایط عادی وقتی پیراهن دو تیم یک رنگه تیم میهمان باید از پیراهن دومش استفاده کنه. پیراهن دوم ما سفید بوده و اگر الان عوض کنیم کاری غیر معمول کردیم.
اگر هم نوشتم مالک جدید بیاد تا ببینیم نظرش چیه منظورم تغییر رنگ کامل نبود. بلکه منظورم اینه که اگر در برند مالک جدید رنگ سبز کار شده و نظرش رو رنگ سبزه ما هم در طرح لباس نوار سبز اضافه میکنیم و لباس اول میشه آبی با حاشیه سبز و یا پیراهن دوم میتونه بشه سفید با نوار سبز و ...
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه آپريل 22, 2013 8:11 am

[quote:79667ca17d="everlasting-rain"]كسي كه از تاريخچه تيم ما خوشش نمياد مي تونه طرفدار تيم انزلیچی سبحان بشه همونطور كه گفتم اسم تيم ما تا به ابد داماش خواهد ماند اما من به هيچ عنوان تاريخچه تيمم رو كه به مدت نوزده سال استقلال رشت بوده مايه سرافكندگي نميدونم چرا كه در خيلي از شهرهاي ديگه چنين اسمي تاسيس شده بود مثل استقلال اهواز و استقلال انزلي و استقلال گنبد و استقلال ساري و استقلال كيش و استقلال اردبيل و اين مسئله فقط مختص ما نبود اما همونطور كه نوشتم نكته مثبت ما اين بود كه نام تيممون الان كاملا بومي و گيلانيه بر خلاف اون تيمها. شما كه ميگي قرمز پوشيدن جلوي استقلال از روي لجاجت نيست دقيقا در كامنتهاي قبلي نوشتي كه اينكار دهن كجي به اونهاست . ايا دهن كجي مترادف لجاجت نيست ؟ من از واژه دهن كجي استفاده نمي كنم بلكه ميگم براي تمايز از اونها لباس سفيد با دو نوار ابي و قرمز بپوشيم . اين خلاف منطق و استدلاله ؟[/quote:79667ca17d]
100 البته طرفدار دارو سازی سبحان هم هستم "هر چیزی که آخرش رشـت داشته باشه من هوادارش میشم نه بخاطر رنگ و اسمش.100% استقلال رشت هم بودیم عاشقانه هوادارش بودم امـا مثل الان دامــاش گردنم کلفت نبود این قدر هم غرور نداشتم چون اصالت خالص دارم" چون کپی تیم دیگه نبودم.
اون اجنبی هم میتونه بگه ما درسته زیر پرچم *# ها بودیم امـا قدمت داریم ؟آخه آبرار این چه تاریخی هست که زیر پرچم کس دیگه باشی؟؟!!آره تاریخ هست اما تاریخ بی عزت که گفتنش الان رو زیر سوال میبره !؟تاریخی که باعث میشه سپاهان رو له کنی امــا روزنامه با آبی تیتر بزنه دامــاش داداش"تاریخی که باعث شده توی رسانه ها میزنن 2 تا استقلال"جلوی سپاهان ایستاد تا قهرمان نشود (عین تیتر نیست)"تاریخی که لیدر پیروزی زنگ میزنه به لیدر های سپیدرود که شما اکثرا هوادار پیروزی هستین و این تیم هم استقلال رشت هستش!این تاریخ صرفا تاریخ نه عــزت
اسم تیم های دیگه دارید میارید خب همه اونا هم مثل استقلال رشت چه فرقی داره ابرار!اشتباه اشتباه هستش!الانم پیروزی داره همه جا شعبه میزنه و دنباله نوچه میگرده!
نـه آبرار مــن موافق هر فکـری هستم که ما رو از زیر افکار عمومی در بیاره که ما استقلالی هستیم میخواد رنگ کامل باشه "میخواد نظر شما 2 تا خط باشه "میخواد هر چیز دیگه باشه.
اون دهن کجی هم شاید من بد بیان کردم "منظورم از دهن کجی ایستادگی به افکار این تهرانی ها جاطلب هستن.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط alex00755 » دوشنبه آپريل 22, 2013 8:11 am

[b:d2d3fc4e04][color=blue:d2d3fc4e04]من به شخصه با تغییر رنگ تحت هر شرایطی مخالفم مگر اینکه بخوایم برگردیم به[/color:d2d3fc4e04][color=cyan:d2d3fc4e04] فیروزه ای[/color:d2d3fc4e04].[color=blue:d2d3fc4e04]اونم نه تو این فصل اول فصل بعد.
و این لباسی هم که الان داریم بسیار میپسندم.چون آبیش کاملا با آبیه کیسه ای فرق میکنه و رگه های قرمزشم اصلا ربطی به قرمزه لنگی نداره.
صرف اینکه یه روزنامه یه تیتری زده دلیل نمیشه ما راهمون رو عوض کنیم.واسه همه الان داماش فقط داماشه و داره جا میفته و با توجه به ریشه نام زیباش واسه همیشه این نام و این تیم موندگار میشه.
در مورد پیراهنه دوم هم شاید یکی از معدود دفعاتی باشه که با دوست خوبم آقا مهیار گل مخالفم و اصلا[/color:d2d3fc4e04] [color=red:d2d3fc4e04]قرمز[/color:d2d3fc4e04] [color=blue:d2d3fc4e04]رو نمیپسندم.دلیل حرفم اینه که آبیه داماشی تا حدودی به[/color:d2d3fc4e04] [color=cyan:d2d3fc4e04]فیروزه ای [/color:d2d3fc4e04][color=blue:d2d3fc4e04]که رنگ محبوب اکثریت هواداراست،نزدیکه.در حالی که قرمز[/color:d2d3fc4e04] [color=blue:d2d3fc4e04]کلا یه دنیای دیگس و موجبات تمسخر رو برای تیممون فراهم میکنه.همونطور که یه بار تو یه مجلس خصوصی با یکی از بازیکنای تیم شهرک کل کل دوستانه ای داشتم که همین تغییر لباس رو وسیله قرار داده بود و میگفت تیمی که یه بازی قرمز بپوشه و یه بازی آبی،تیمه؟؟البته شوخی میکرد و منم جوابش رو دادم. :wink: در کل بهتره که جلوی تغییرات رو بگیریم.تغییر طراحی لباس با حفظ اصالت رنگش هم همه تیم های دنیا انجام میدن و ما هم میتونیم یه لباس زیبا با همین زمینه ی آبیه داماشی و رگه های قرمز طراحی کنیم. [/color:d2d3fc4e04]
[/b:d2d3fc4e04]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه آپريل 22, 2013 8:18 am

[quote:f09e3cd6d0="alex00755"][b:f09e3cd6d0][color=blue:f09e3cd6d0]من به شخصه با تغییر رنگ تحت هر شرایطی مخالفم مگر اینکه بخوایم برگردیم به[/color:f09e3cd6d0][color=cyan:f09e3cd6d0] فیروزه ای[/color:f09e3cd6d0].[color=blue:f09e3cd6d0]اونم نه تو این فصل اول فصل بعد.
و این لباسی هم که الان داریم بسیار میپسندم.چون آبیش کاملا با آبیه کیسه ای فرق میکنه و رگه های قرمزشم اصلا ربطی به قرمزه لنگی نداره.
صرف اینکه یه روزنامه یه تیتری زده دلیل نمیشه ما راهمون رو عوض کنیم.واسه همه الان داماش فقط داماشه و داره جا میفته و با توجه به ریشه نام زیباش واسه همیشه این نام و این تیم موندگار میشه.
در مورد پیراهنه دوم هم شاید یکی از معدود دفعاتی باشه که با دوست خوبم آقا مهیار گل مخالفم و اصلا[/color:f09e3cd6d0] [color=red:f09e3cd6d0]قرمز[/color:f09e3cd6d0] [color=blue:f09e3cd6d0]رو نمیپسندم.دلیل حرفم اینه که آبیه داماشی تا حدودی به[/color:f09e3cd6d0] [color=cyan:f09e3cd6d0]فیروزه ای [/color:f09e3cd6d0][color=blue:f09e3cd6d0]که رنگ محبوب اکثریت هواداراست،نزدیکه.در حالی که قرمز[/color:f09e3cd6d0] [color=blue:f09e3cd6d0]کلا یه دنیای دیگس و موجبات تمسخر رو برای تیممون فراهم میکنه.همونطور که یه بار تو یه مجلس خصوصی با یکی از بازیکنای تیم شهرک کل کل دوستانه ای داشتم که همین تغییر لباس رو وسیله قرار داده بود و میگفت تیمی که یه بازی قرمز بپوشه و یه بازی آبی،تیمه؟؟البته شوخی میکرد و منم جوابش رو دادم. :wink: در کل بهتره که جلوی تغییرات رو بگیریم.تغییر طراحی لباس با حفظ اصالت رنگش هم همه تیم های دنیا انجام میدن و ما هم میتونیم یه لباس زیبا با همین زمینه ی آبیه داماشی و رگه های قرمز طراحی کنیم. [/color:f09e3cd6d0]
[/b:f09e3cd6d0][/quote:f09e3cd6d0]
آبرار متوجه نشدی "قوربونت برم مـا بحث ـمون سر لباس دوم هستش.
من شخصا عاشق فیروزه ای بودم و عکس ها رو میبینم حسرت میخورم.اما برگردیم به فیروزه ای" میشیم اسباب دست رسانه.
بحث الان سر اینکه لباس دوم قرمز باشه یا رنگ دیگه.
بـــــی شـــــک باید تــا ابـــد لباس تغیـیـر نکنه.چون همـین ثبات باعث عزت میشه.حالا که همه میشناسن مـا رو با این رنگ اصلا یک قدم برای عقب نمیکشیم مثل اسم داماش .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط alex00755 » دوشنبه آپريل 22, 2013 8:25 am

[quote:7272e49f7a="mahyarmaya"][quote:7272e49f7a="alex00755"][b:7272e49f7a][color=blue:7272e49f7a]من به شخصه با تغییر رنگ تحت هر شرایطی مخالفم مگر اینکه بخوایم برگردیم به[/color:7272e49f7a][color=cyan:7272e49f7a] فیروزه ای[/color:7272e49f7a].[color=blue:7272e49f7a]اونم نه تو این فصل اول فصل بعد.
در مورد پیراهنه دوم هم شاید یکی از معدود دفعاتی باشه که با دوست خوبم آقا مهیار گل مخالفم و اصلا[/color:7272e49f7a] [color=red:7272e49f7a]قرمز[/color:7272e49f7a] [color=blue:7272e49f7a]رو نمیپسندم.دلیل حرفم اینه که آبیه داماشی تا حدودی به[/color:7272e49f7a] [color=cyan:7272e49f7a]فیروزه ای [/color:7272e49f7a][color=blue:7272e49f7a]که رنگ محبوب اکثریت هواداراست،نزدیکه.در حالی که قرمز[/color:7272e49f7a] [color=blue:7272e49f7a]کلا یه دنیای دیگس و موجبات تمسخر رو برای تیممون فراهم میکنه.همونطور که یه بار تو یه مجلس خصوصی با یکی از بازیکنای تیم شهرک کل کل دوستانه ای داشتم که همین تغییر لباس رو وسیله قرار داده بود و میگفت تیمی که یه بازی قرمز بپوشه و یه بازی آبی،تیمه؟؟البته شوخی میکرد و منم جوابش رو دادم. :wink: در کل بهتره که جلوی تغییرات رو بگیریم.تغییر طراحی لباس با حفظ اصالت رنگش هم همه تیم های دنیا انجام میدن و ما هم میتونیم یه لباس زیبا با همین زمینه ی آبیه داماشی و رگه های قرمز طراحی کنیم. [/color:7272e49f7a]
[/b:7272e49f7a][/quote:7272e49f7a]
آبرار متوجه نشدی "قوربونت برم مـا بحث ـمون سر لباس دوم هستش.
من شخصا عاشق فیروزه ای بودم و عکس ها رو میبینم حسرت میخورم.اما برگردیم به فیروزه ای" میشیم اسباب دست رسانه.
بحث الان سر اینکه لباس دوم قرمز باشه یا رنگ دیگه.
بـــــی شـــــک باید تــا ابـــد لباس تغیـیـر نکنه.چون همـین ثبات باعث عزت میشه.حالا که همه میشناسن مـا رو با این رنگ اصلا یک قدم برای عقب نمیکشیم مثل اسم داماش .[/quote:7272e49f7a]
[color=blue:7272e49f7a]
[b:7272e49f7a]منم دومی رو گفتم آبرار.البته فقط گفتم قرمز نباشه و یادم رفت بگم سفید باشه. :lol:
من سفید رو بیشتر میپسندم.[/b:7272e49f7a][/color:7272e49f7a]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان