[quote:2d8c480c6e="pouryaR-damash"][quote:2d8c480c6e="popo131"][quote:2d8c480c6e="pouryaR-damash"]به نظر من بهترین غیر بومی که میتونیم جذبش کنیم میلاد زنیدپور . خیلی دوسش دارم واقعا بازیکن بی نظیریه فقط به خاطر انتخاب های اشتباش داره میسوزه . من که خیلی بازیشو قبول دارم تو داماشم امتحانشو پس داده امیدوارم دوباره بیاد داماش .[/quote:2d8c480c6e]
اگه بیاد من اولین نفری هستم که بهش ...فحش میدم /////////[/quote:2d8c480c6e]
من نمیزارم
نه ولی حالا خارج از شوخی من بازیشو از نظر فنی قبول دارم . پوریا جان اینم در نظر بگیر میلاد بچه ی خوزستان بود جوونه باید به فکر آیندش باشه نمیشه ازش انتظار داشته باشیم مثل بازیکنای بومیمون رفتار کنه . نمیتونیم که همه ی تیممونو بومی کنیم هممون خوب میدونیم ما تو فوتبال رشت یه سری کمبود داریم اگه یادت باشه تو جلسمون با افشین ناظمی هم افشین خان هم مرغوب این موضوع رو گفتن منم دوس دارم تمام تیممون بومی باشه اما عملا غیر ممکنه چون تو یه سری پست ها و سبک ها ضعف داریم و مجبوریم از جاهای دیگه بازیکن بیاریم به نظر من اسکلت اصلیه تیممون بومی باشه با چند تا بازیکن جوون غیر بومی بهترین ترکیبه که میتونیم باهاش بریم واسه سهمیه به هر حال نیاز به چند تا مهره ی غیر بومی هم داریم هر کی هم غیر بومی باشه داستانش همینه . در ضمن به شدت با جذب بازیکنای با تجربه و سن بالای غیر بومی مخالفم چون بیان اینجا دیگه انگیزه ای ندارن مثل محمدی یا مهدوی کیا اگه قراره غیر بومی بیاریم باید جوون باشه و با انگیزه مثل میلاد زنیدپور و ایپکچی و امثال اینا . به نظرم بهتره یکم حرفه ای نگاه کنیم . به هر حال این نظر شخصیه من بود از قبل اینکه بیاد داماش هم بازیشو دنبال میکردم و قبولش داشتم به نظر من حقش تیم ملیه اما چون تو انتخاباش اشتباه میکنه و مشاوره های خوب نمیگیره از سطح اول فوتبال ایران دور شده مثل ایمان مبعلی و خیلی های دیگه .[/quote:2d8c480c6e]
میلاد زنیدپور واقعاً بازیکن با کیفیتی هستش اما بازیکنی نیست که در اختیار تیم باشه ، تیم روو در اختیار خودش می بینه یعنی دوس داره تیم طوری بازیکن که این به نمایش در بیاد کلاً هم جنگنده نیست و واسه تیم هم حاشیه درست می کنه به نظر من به درد داماش نمی خوره