[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه آپريل 21, 2013 4:08 pm

[quote:a9bf04e59f="pouryaR-damash"]به نظر من بهترین غیر بومی که میتونیم جذبش کنیم میلاد زنیدپور . خیلی دوسش دارم واقعا بازیکن بی نظیریه فقط به خاطر انتخاب های اشتباش داره میسوزه . من که خیلی بازیشو قبول دارم تو داماشم امتحانشو پس داده امیدوارم دوباره بیاد داماش .[/quote:a9bf04e59f]

شک نکن اگه بیاد حاشیه درست میکنه ! کلا بازیکن پول دوست و حاشیه سازیه ! من مخالف بازیکن هایی هستم که حاشیه درست میکنند حتی اگه اون بازیکن رونالدو باشه !
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه آپريل 21, 2013 4:18 pm

[quote:73cef3c761="popo131"][quote:73cef3c761="pouryaR-damash"]به نظر من بهترین غیر بومی که میتونیم جذبش کنیم میلاد زنیدپور . خیلی دوسش دارم واقعا بازیکن بی نظیریه فقط به خاطر انتخاب های اشتباش داره میسوزه . من که خیلی بازیشو قبول دارم تو داماشم امتحانشو پس داده امیدوارم دوباره بیاد داماش .[/quote:73cef3c761]

اگه بیاد من اولین نفری هستم که بهش ...فحش میدم /////////[/quote:73cef3c761]

من نمیزارم :wink:
نه ولی حالا خارج از شوخی من بازیشو از نظر فنی قبول دارم . پوریا جان اینم در نظر بگیر میلاد بچه ی خوزستان بود جوونه باید به فکر آیندش باشه نمیشه ازش انتظار داشته باشیم مثل بازیکنای بومیمون رفتار کنه . نمیتونیم که همه ی تیممونو بومی کنیم هممون خوب میدونیم ما تو فوتبال رشت یه سری کمبود داریم اگه یادت باشه تو جلسمون با افشین ناظمی هم افشین خان هم مرغوب این موضوع رو گفتن منم دوس دارم تمام تیممون بومی باشه اما عملا غیر ممکنه چون تو یه سری پست ها و سبک ها ضعف داریم و مجبوریم از جاهای دیگه بازیکن بیاریم به نظر من اسکلت اصلیه تیممون بومی باشه با چند تا بازیکن جوون غیر بومی بهترین ترکیبه که میتونیم باهاش بریم واسه سهمیه به هر حال نیاز به چند تا مهره ی غیر بومی هم داریم هر کی هم غیر بومی باشه داستانش همینه . در ضمن به شدت با جذب بازیکنای با تجربه و سن بالای غیر بومی مخالفم چون بیان اینجا دیگه انگیزه ای ندارن مثل محمدی یا مهدوی کیا اگه قراره غیر بومی بیاریم باید جوون باشه و با انگیزه مثل میلاد زنیدپور و ایپکچی و امثال اینا . به نظرم بهتره یکم حرفه ای نگاه کنیم . به هر حال این نظر شخصیه من بود از قبل اینکه بیاد داماش هم بازیشو دنبال میکردم و قبولش داشتم به نظر من حقش تیم ملیه اما چون تو انتخاباش اشتباه میکنه و مشاوره های خوب نمیگیره از سطح اول فوتبال ایران دور شده مثل ایمان مبعلی و خیلی های دیگه .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » يکشنبه آپريل 21, 2013 4:40 pm

[quote:2d8c480c6e="pouryaR-damash"][quote:2d8c480c6e="popo131"][quote:2d8c480c6e="pouryaR-damash"]به نظر من بهترین غیر بومی که میتونیم جذبش کنیم میلاد زنیدپور . خیلی دوسش دارم واقعا بازیکن بی نظیریه فقط به خاطر انتخاب های اشتباش داره میسوزه . من که خیلی بازیشو قبول دارم تو داماشم امتحانشو پس داده امیدوارم دوباره بیاد داماش .[/quote:2d8c480c6e]

اگه بیاد من اولین نفری هستم که بهش ...فحش میدم /////////[/quote:2d8c480c6e]

نه ولی حالا خارج از شوخی من بازیشو از نظر فنی قبول دارم . پوریا جان اینم در نظر بگیر میلاد بچه ی خوزستان بود جوونه باید به فکر آیندش باشه نمیشه ازش انتظار داشته باشیم مثل بازیکنای بومیمون رفتار کنه . نمیتونیم که همه ی تیممونو بومی کنیم هممون خوب میدونیم ما تو فوتبال رشت یه سری کمبود داریم اگه یادت باشه تو جلسمون با افشین ناظمی هم افشین خان هم مرغوب این موضوع رو گفتن منم دوس دارم تمام تیممون بومی باشه اما عملا غیر ممکنه چون تو یه سری پست ها و سبک ها ضعف داریم و مجبوریم از جاهای دیگه بازیکن بیاریم به نظر من اسکلت اصلیه تیممون بومی باشه با چند تا بازیکن جوون غیر بومی بهترین ترکیبه که میتونیم باهاش بریم واسه سهمیه به هر حال نیاز به چند تا مهره ی غیر بومی هم داریم هر کی هم غیر بومی باشه داستانش همینه . در ضمن به شدت با جذب بازیکنای با تجربه و سن بالای غیر بومی مخالفم چون بیان اینجا دیگه انگیزه ای ندارن مثل محمدی یا مهدوی کیا اگه قراره غیر بومی بیاریم باید جوون باشه و با انگیزه مثل میلاد زنیدپور و ایپکچی و امثال اینا . به نظرم بهتره یکم حرفه ای نگاه کنیم . به هر حال این نظر شخصیه من بود از قبل اینکه بیاد داماش هم بازیشو دنبال میکردم و قبولش داشتم به نظر من حقش تیم ملیه اما چون تو انتخاباش اشتباه میکنه و مشاوره های خوب نمیگیره از سطح اول فوتبال ایران دور شده مثل ایمان مبعلی و خیلی های دیگه .[/quote:2d8c480c6e]
میلاد زنیدپور واقعاً بازیکن با کیفیتی هستش اما بازیکنی نیست که در اختیار تیم باشه ، تیم روو در اختیار خودش می بینه یعنی دوس داره تیم طوری بازیکن که این به نمایش در بیاد کلاً هم جنگنده نیست و واسه تیم هم حاشیه درست می کنه به نظر من به درد داماش نمی خوره
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه آپريل 21, 2013 4:42 pm

[quote:533cb3c350="pouryaR-damash"][quote:533cb3c350="popo131"][quote:533cb3c350="pouryaR-damash"]به نظر من بهترین غیر بومی که میتونیم جذبش کنیم میلاد زنیدپور . خیلی دوسش دارم واقعا بازیکن بی نظیریه فقط به خاطر انتخاب های اشتباش داره میسوزه . من که خیلی بازیشو قبول دارم تو داماشم امتحانشو پس داده امیدوارم دوباره بیاد داماش .[/quote:533cb3c350]

اگه بیاد من اولین نفری هستم که بهش ...فحش میدم /////////[/quote:533cb3c350]

نه ولی حالا خارج از شوخی من بازیشو از نظر فنی قبول دارم . پوریا جان اینم در نظر بگیر میلاد بچه ی خوزستان بود جوونه باید به فکر آیندش باشه نمیشه ازش انتظار داشته باشیم مثل بازیکنای بومیمون رفتار کنه . نمیتونیم که همه ی تیممونو بومی کنیم هممون خوب میدونیم ما تو فوتبال رشت یه سری کمبود داریم اگه یادت باشه تو جلسمون با افشین ناظمی هم افشین خان هم مرغوب این موضوع رو گفتن منم دوس دارم تمام تیممون بومی باشه اما عملا غیر ممکنه چون تو یه سری پست ها و سبک ها ضعف داریم و مجبوریم از جاهای دیگه بازیکن بیاریم به نظر من اسکلت اصلیه تیممون بومی باشه با چند تا بازیکن جوون غیر بومی بهترین ترکیبه که میتونیم باهاش بریم واسه سهمیه به هر حال نیاز به چند تا مهره ی غیر بومی هم داریم هر کی هم غیر بومی باشه داستانش همینه . در ضمن به شدت با جذب بازیکنای با تجربه و سن بالای غیر بومی مخالفم چون بیان اینجا دیگه انگیزه ای ندارن مثل محمدی یا مهدوی کیا اگه قراره غیر بومی بیاریم باید جوون باشه و با انگیزه مثل میلاد زنیدپور و ایپکچی و امثال اینا . به نظرم بهتره یکم حرفه ای نگاه کنیم . به هر حال این نظر شخصیه من بود از قبل اینکه بیاد داماش هم بازیشو دنبال میکردم و قبولش داشتم به نظر من حقش تیم ملیه اما چون تو انتخاباش اشتباه میکنه و مشاوره های خوب نمیگیره از سطح اول فوتبال ایران دور شده مثل ایمان مبعلی و خیلی های دیگه .[/quote:533cb3c350]

بحث این چیزا نیست ......بحث اینه که این بشر یه حرکتی کرده که من ازش خوشم نمیاد ...بعد بهت میگم
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه آپريل 21, 2013 4:53 pm

[b:9ee4c156b6] زنیدپور و امثال این بازیکن برای رشت و داماش مردند ، دیگه وجود خارجی ندارند ، درضمن بازیکنی که تو تیم پیکان سقوط کرده نیمکت نشین بوده به درد ما می خوره ؟![/b:9ee4c156b6]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Farzad-7091 » يکشنبه آپريل 21, 2013 5:03 pm

دوست دارم محسن فروزان به داماش بیاد، تو دروازه خیلی بهش احتیاج داریم
محمد غلامی هم تو خط حمله خوبه
دو سه تا بازیکن خارجی خوب بخصوص تو خط دفاع خیلی خوبه
با حضور بازیکنان غیربومی زیاد موافق نیستم(اسکلت اصلی تیم بومی باشه بهتره)
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » دوشنبه آپريل 22, 2013 3:42 am

[color=olive:7af4fcc1b0][size=18:7af4fcc1b0]دوستان من خیلی این تاپیک رو بالا پایین کردم ولی کسی از لزوم موندن امین متوسل زاده حرفی نمیزنه .
نه بخاطر بازی سپاهانش بلکه بخاط تعصبش و هوش بالاش بعنوان تک مهاجم حتما باید حفظ بشه .
هرکس دیگه حتی محمد غلامی افت کرده هم اگه بیاد 6,7 هفته طول میکشه تا با تیم هماهنگ بشه ولی امین هست و آمادست .
اخلاق خیلی خوبی هم داره .[/size:7af4fcc1b0][/color:7af4fcc1b0]
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه آپريل 22, 2013 5:04 am

[quote:3656471c8c="hamed-rashti"][color=olive:3656471c8c][size=18:3656471c8c]دوستان من خیلی این تاپیک رو بالا پایین کردم ولی کسی از لزوم موندن امین متوسل زاده حرفی نمیزنه .
نه بخاطر بازی سپاهانش بلکه بخاط تعصبش و هوش بالاش بعنوان تک مهاجم حتما باید حفظ بشه .
هرکس دیگه حتی محمد غلامی افت کرده هم اگه بیاد 6,7 هفته طول میکشه تا با تیم هماهنگ بشه ولی امین هست و آمادست .
اخلاق خیلی خوبی هم داره .[/size:3656471c8c][/color:3656471c8c][/quote:3656471c8c]

صد در صد موافقم. به نظر من اولین اولویت ما باید حفظ شاکله اصلی تیم باشه. اینو بدونید اگه هر تیمی بجز داماش بود و این همه حاشیه داشت ، دو سال بی پول بود مطمئن باشید تا حالا فاتحش خونده شده بود و باید تو لیگ یک دست و پا میزد ولی بازیکنان متعصب تیم ما ثابت کردند از خیلی از بازیکنان میلیاردی بهترن.
وقتی من میگم بومی متوسل زاده هم منظورم هست . امین با توجه به اینکه فوتبالش در ایران از برق شیراز شروع شده ولی در پگاه معروف شد و خودش همیشه میگه من در این فوتبال این شهر متولد شده ام پس صد در صد بومیه (به شهرداری توصیه میکنم بصورت نمادین کارت سیتی زن بهش بده خیلی باحال میشه) برای اولین بار به بازیکن فوتبال به دلیل خدمتش کارت شهروندی داده بشه.
حتی بازیکنان جوان که در حد متوسط بازی میکنن اگه سالیان سال در کنار هم باشن بهتر از اینه که بازیکنان * استار بیان و یکسال نمونده بگن پول نگرفتیم ، بازی به ما نمیرسه و ... معمولا اینجور حاشیه ها که پیش بیاد اگه مالک مشکل داشته باشه و پول نده یا کم بده حاشیه چند برابر میشه و اگه پول اونا رو بده و بومیا رو کمتر بده بومیها سرخورده میشن و با روحیه ضعیف ادامه میدن
نظر من در ترکیب سال بعد فقط اضافه کردن
[color=red:3656471c8c]فروزان، عبدالله کرمی دفاع وسط، برای دفاع وسط حمودی که بعید میدونم بیاد بجاش یه دفاع راست خارجی که بازی سازیش خوب باشه چون به نظرم لیگ ایران تو این پست مشکل داره، ایپکچی البته دو سه بازی دیگش قشنگ آنالیز بشه چون سبک بازیش قشنگه اما آیا در سایر بازیها هم اینجوری خوب بازی میکرد یا بازیش جلوی داماش گرفت اگه اوکی بود که هیچ وگرنه رضا کاردوست، پیام صادقیان که قبلا هم گفتم خدا کنه ذوب بیفته اونو بخریم، محمد غلامی بازیکن خوبیه ولی سبک بازیش با کبه و متوسل زاده تقریبا یه جوره ولی از تعصبی که دارم دوست دارم غلامی بیاد و دو تا مهاجم دیگرم نگه داریم. [/color:3656471c8c]
بازم میگم ترکیب اصلی تیم امسال باید هرجور هست حفظ بشه. امسال تیم ما رو ضدحملات خیلی خوب و سرعتی عمل میکرد و واسه هر تیمی خطرساز بود، حالا فکر کن در ضد حمله پیام صادقیان از وسط ، جانبخش و ابراهیمی از دو گوش و غلامی یا متوسل زاده در نوک چقدر میتونه خطرساز بشه
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط golsar-boy در دوشنبه آپريل 22, 2013 5:23 am .
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar » دوشنبه آپريل 22, 2013 5:06 am

مهمتــریـن چیــز حفــظ جهــانبخــــشِ . . .
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » دوشنبه آپريل 22, 2013 5:08 am

[size=18:0ad31aa1d9]دوستان تو رو خدا منطقی باشید[/size:0ad31aa1d9]...[b:0ad31aa1d9]داماش به یک گلزن شش دانگ احتیاج داره[/b:0ad31aa1d9]....اگه قرار باشه ما محمد غلامی رو بیاریم که [b:0ad31aa1d9]امین متوسل زاده[/b:0ad31aa1d9] رو داریم که 1000 برابر چه از لحاظ دوندگی، چه از لحاظ قدرت بدنی، چه از لحاظ گلزنی، چه از لحاظ تکنیکی، چه از لحاظ اخلاق و تعصب به شهر رشت و تیم داماش از غلامی سرتر هستش....
شما نگاه بندازید به تعداد بازی ها و گلزنی متوسل زاده در این فصل و بعد مقایسه کنیدش با غلامی پارسال، اصلا نمیشه اینها رو قیاس کرد...غلامی پارسال زیاد هم جالب برای داماش بازی نمی کرد و فرصت خیلی از دست می داد. امسال هم که تو سپاهان فاجعه بود!!!
در ضمن متوسل زاده در سخت ترین و بدترین شرایط داماش و با کمترین ادعا اومدش به رشت در حالی که خیلی از بازیکن هایی مثل غلامی و زنیدپور که فکر می کردند خارج اینجا این دوستان رو حلوا حلوا می کنند دنبال رضایت نامه شون بودند!!!!!
متوسل زاده گل زد و نیمکت نشین هم شد ولی اصلا بر علیه باشگاه و سر مربی حرف نزد....
[b:0ad31aa1d9]من یک تار موی متوسل زاده با اخلاق رو که با جون دلش برای تیم شهرم بازی میکنه رو با غلامی که همش برای داماش ناز میکنه عوض نمی کنم!!!!![/b:0ad31aa1d9]
همین آقای غلامی تا دیدن در سپاهان جایگاهی ندارند فورا گفتند می خوام برم داماش ولی به محض اینکه دو بازی در ترکیب ثابت قرار گرفت همه چیز رو فراموش کرد.....
به نظرم داماش به وجه به بازیکنی مثل غلامی برای فصل بعد احتیاج نداره!!!
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه آپريل 22, 2013 5:22 am

[quote:d7e45f7264="amirreza_pro"][size=18:d7e45f7264]دوستان تو رو خدا منطقی باشید[/size:d7e45f7264]...[b:d7e45f7264]داماش به یک گلزن شش دانگ احتیاج داره[/b:d7e45f7264]....اگه قرار باشه ما محمد غلامی رو بیاریم که [b:d7e45f7264]امین متوسل زاده[/b:d7e45f7264] رو داریم که 1000 برابر چه از لحاظ دوندگی، چه از لحاظ قدرت بدنی، چه از لحاظ گلزنی، چه از لحاظ تکنیکی، چه از لحاظ اخلاق و تعصب به شهر رشت و تیم داماش از غلامی سرتر هستش....
شما نگاه بندازید به تعداد بازی ها و گلزنی متوسل زاده در این فصل و بعد مقایسه کنیدش با غلامی پارسال، اصلا نمیشه اینها رو قیاس کرد...غلامی پارسال زیاد هم جالب برای داماش بازی نمی کرد و فرصت خیلی از دست می داد. امسال هم که تو سپاهان فاجعه بود!!!
در ضمن متوسل زاده در سخت ترین و بدترین شرایط داماش و با کمترین ادعا اومدش به رشت در حالی که خیلی از بازیکن هایی مثل غلامی و زنیدپور که فکر می کردند خارج اینجا این دوستان رو حلوا حلوا می کنند دنبال رضایت نامه شون بودند!!!!!
متوسل زاده گل زد و نیمکت نشین هم شد ولی اصلا بر علیه باشگاه و سر مربی حرف نزد....
[b:d7e45f7264]من یک تار موی متوسل زاده با اخلاق رو که با جون دلش برای تیم شهرم بازی میکنه رو با غلامی که همش برای داماش ناز میکنه عوض نمی کنم!!!!![/b:d7e45f7264]
همین آقای غلامی تا دیدن در سپاهان جایگاهی ندارند فورا گفتند می خوام برم داماش ولی به محض اینکه دو بازی در ترکیب ثابت قرار گرفت همه چیز رو فراموش کرد.....
به نظرم داماش به وجه به بازیکنی مثل غلامی برای فصل بعد احتیاج نداره!!![/quote:d7e45f7264]
آبره کسی نگفت امین لوکاتونی بده !!! بلکه همه ازش راضی هستن . همیشه بدون حاشیه در بالاترین سطح بازی میکنه و از همه مهتر اخلاق خوبشه. اما تیم به چند مهاجم نیاز داره تا اگه در طول فصل امین مصدوم شد یا افت کرد و یا کبه در بازی ضعیف کار کرد یا به دلیل فشار بازی و خستگی نیاز به تعویض بود لنگ نباشیم و حسن زاده را بیاریم که توپ به پاش نمیخوره یا حلافی رو بزاریم نوک که حتی تو تصویرم دیده نمیشه.
غلامی که یک فصل کامل در سپاهان نیمکت نشین بوده بیاد داماش نمیتونه خیلی ادعا داشته باشه زیرا با جو رشت بخوبی آشناست. ضمنا غلامی در سپاهان نیمکت نشین کی بود؟ سوکای و خلعتبری که بهتریم مهاجمای امسالن . من موافق نیستم که غلامی در سپاهان فاجعه بود درسته آمارش قابل قبول نبود ولی بازم هروقت اومد تو زمین خوب بازی کرد. همین بازی شوتش چقدر خطرناک از کنار دروازه رد شد؟ یا بازی دور رفت چقدر خطرناک بود؟ در بازیهای آسیایی هم بد بازی نکرد ولی تیمش خوب کار نمیکرد
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amirreza_pro » دوشنبه آپريل 22, 2013 5:36 am

[quote:9126881587="golsar-boy"][quote:9126881587="amirreza_pro"][size=18:9126881587]دوستان تو رو خدا منطقی باشید[/size:9126881587]...[b:9126881587]داماش به یک گلزن شش دانگ احتیاج داره[/b:9126881587]....اگه قرار باشه ما محمد غلامی رو بیاریم که [b:9126881587]امین متوسل زاده[/b:9126881587] رو داریم که 1000 برابر چه از لحاظ دوندگی، چه از لحاظ قدرت بدنی، چه از لحاظ گلزنی، چه از لحاظ تکنیکی، چه از لحاظ اخلاق و تعصب به شهر رشت و تیم داماش از غلامی سرتر هستش....
[b:9126881587]من یک تار موی متوسل زاده با اخلاق رو که با جون دلش برای تیم شهرم بازی میکنه رو با غلامی که همش برای داماش ناز میکنه عوض نمی کنم!!!!![/b:9126881587]
به نظرم داماش به وجه به بازیکنی مثل غلامی برای فصل بعد احتیاج نداره!!![/quote:9126881587]
آبره کسی نگفت امین لوکاتونی بده !!! بلکه همه ازش راضی هستن . همیشه بدون حاشیه در بالاترین سطح بازی میکنه و از همه مهتر اخلاق خوبشه. اما تیم به چند مهاجم نیاز داره تا اگه در طول فصل امین مصدوم شد یا افت کرد و یا کبه در بازی ضعیف کار کرد یا به دلیل فشار بازی و خستگی نیاز به تعویض بود لنگ نباشیم و حسن زاده را بیاریم که توپ به پاش نمیخوره یا حلافی رو بزاریم نوک که حتی تو تصویرم دیده نمیشه.
غلامی که یک فصل کامل در سپاهان نیمکت نشین بوده بیاد داماش نمیتونه خیلی ادعا داشته باشه زیرا با جو رشت بخوبی آشناست. ضمنا غلامی در سپاهان نیمکت نشین کی بود؟ سوکای و خلعتبری که بهتریم مهاجمای امسالن . من موافق نیستم که غلامی در سپاهان فاجعه بود درسته آمارش قابل قبول نبود ولی بازم هروقت اومد تو زمین خوب بازی کرد. همین بازی شوتش چقدر خطرناک از کنار دروازه رد شد؟ یا بازی دور رفت چقدر خطرناک بود؟ در بازیهای آسیایی هم بد بازی نکرد ولی تیمش خوب کار نمیکرد[/quote:9126881587]

آبرار جان من هم با شما کاملا موافقم که داماش نیاز به یک مهاجم دیگه داره، اما یک مهاجم شش دانگ که هر لحظه بوی گل بده.... به نظرم غلامی شش دانگ نیست و [b:9126881587]در حال حاضر هم چیزی بیشتر از کبه و متوسل زاده نداره[/b:9126881587]....آوردن غلامی یعنی آوردن حاشیه (چون راحت روی نیمکت نمیشینه و مدام بر علیه باشگاه مصاحبه میکنه) و خرج کردن بیهوده پول....
در ضمن غلامی تو این مدت ثابت کرده تعصب خاصی هم به داماش نداره، اگه قرار باشه غلامی رو بیاریم به نظرم بهتره که [b:9126881587]سعید دقیقی[/b:9126881587] بیاد. البته نظر شخصی من هستش.
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه آپريل 22, 2013 5:51 am

[quote:a2ae9d726c="amirreza_pro"][quote:a2ae9d726c="golsar-boy"][quote:a2ae9d726c="amirreza_pro"][size=18:a2ae9d726c]دوستان تو رو خدا منطقی باشید[/size:a2ae9d726c]...[b:a2ae9d726c]داماش به یک گلزن شش دانگ احتیاج داره[/b:a2ae9d726c]....اگه قرار باشه ما محمد غلامی رو بیاریم که [b:a2ae9d726c]امین متوسل زاده[/b:a2ae9d726c] رو داریم که 1000 برابر چه از لحاظ دوندگی، چه از لحاظ قدرت بدنی، چه از لحاظ گلزنی، چه از لحاظ تکنیکی، چه از لحاظ اخلاق و تعصب به شهر رشت و تیم داماش از غلامی سرتر هستش....
[b:a2ae9d726c]من یک تار موی متوسل زاده با اخلاق رو که با جون دلش برای تیم شهرم بازی میکنه رو با غلامی که همش برای داماش ناز میکنه عوض نمی کنم!!!!![/b:a2ae9d726c]
به نظرم داماش به وجه به بازیکنی مثل غلامی برای فصل بعد احتیاج نداره!!![/quote:a2ae9d726c]
غلامی که یک فصل کامل در سپاهان نیمکت نشین بوده بیاد داماش نمیتونه خیلی ادعا داشته باشه زیرا با جو رشت بخوبی آشناست. ضمنا غلامی در سپاهان نیمکت نشین کی بود؟ سوکای و خلعتبری که بهتریم مهاجمای امسالن . من موافق نیستم که غلامی در سپاهان فاجعه بود درسته آمارش قابل قبول نبود ولی بازم هروقت اومد تو زمین خوب بازی کرد. همین بازی شوتش چقدر خطرناک از کنار دروازه رد شد؟ یا بازی دور رفت چقدر خطرناک بود؟ در بازیهای آسیایی هم بد بازی نکرد ولی تیمش خوب کار نمیکرد[/quote:a2ae9d726c]

آبرار جان من هم با شما کاملا موافقم که داماش نیاز به یک مهاجم دیگه داره، اما یک مهاجم شش دانگ که هر لحظه بوی گل بده.... به نظرم غلامی شش دانگ نیست و [b:a2ae9d726c]در حال حاضر هم چیزی بیشتر از کبه و متوسل زاده نداره[/b:a2ae9d726c]....آوردن غلامی یعنی آوردن حاشیه (چون راحت روی نیمکت نمیشینه و مدام بر علیه باشگاه مصاحبه میکنه) و خرج کردن بیهوده پول....
در ضمن غلامی تو این مدت ثابت کرده تعصب خاصی هم به داماش نداره، اگه قرار باشه غلامی رو بیاریم به نظرم بهتره که [b:a2ae9d726c]سعید دقیقی[/b:a2ae9d726c] بیاد. البته نظر شخصی من هستش.[/quote:a2ae9d726c]
خوب در مورد اینکه دقیقی بهتر از غلامیه شکی نیست ولی آیا میاد؟ من سعی کردم بازیکنانی بنویسم که اومدنشون محتمل باشه. به نظرم غلامی اینقدرم که میگی بد نیست اگه میگی پارسال کم گل زد که به نظرم عملکردش بد نبوده ضمن اینکه پارسال ما هافبکهایی نظیر جهانبخش پدیده و آبشکی که پاسهای طلایی میندازه رو نداشتیم و زنیدپور بود که یکی پاس میداد یکی شوت میزد!!!
از نظر من مقایسه نقاط قوت و ضعف متوسل زاده با غلامی کمی به ترتیب ذیله :
غلامی تکنیک و حفظ توپش بهتره ، سرعتش بیشتره، پاسکاری تیمی بهتره و همیشه در یک سطح بازی میکنه و اما متوسل زاده سطح خوبش فوق العادست ولی سطح ضعیف و متوسطم داره، گرچه امین سر زنی بهتری داره، در عمق جاگیری خوبی داره ، در کار دفاع بخوبی کمک میکنه و از همه بهتر اخلاق و روحیه خوبیه که داره و تبدیلش کرده به محبوبترین غیربومی داماش. به نظرم در گل کردن موقعیتها هر دو در یک سطح قرار دارند که مهمترین اصل برای مهاجم این قابلیته
البته همه نظر شخصیمه و ممکنه هرگز کرمی حاضر نباشه بیاد داماش!!
در مورد تعصب غلامی هم به هر حال اون زمان تیم ملی بود و با اوضاع داماش فکر میکرد از تیم ملی خط میخوره و در انتخابش اشتباه کرد رفت سپاهان نابود شد ولی نباید بخاطر این اشتباه طردش کنیم.
مهاجمی که در یک تیم شش دانگه ممکنه هرگز در تیم جدید نتونه 6 دانگ باشه، کریم انصارفرد سالها خطرناکترین مهاجم سایپا بود و یا قاضی در ذوب فوق العاده بود اما هرگز به ترکیب پس پس نخوردند، همین منوچهری در سایپا خوب بود رفت استقلول خراب شد ولی الان در تیم جدیدش خوب بازی میکنه . بعضی وقتها هم ترکیبه که بازیکنو ستاره میسازه مثلا حاتمی در ترتر خیلی فوق العاده نبود ولی در ترکیب استقلول خوبه
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » دوشنبه آپريل 22, 2013 6:06 am

[quote:5ac7768932="golsar-boy"][quote:5ac7768932="amirreza_pro"][quote:5ac7768932="golsar-boy"][quote:5ac7768932="amirreza_pro"][size=18:5ac7768932]دوستان تو رو خدا منطقی باشید[/size:5ac7768932]...[b:5ac7768932]داماش به یک گلزن شش دانگ احتیاج داره[/b:5ac7768932]....اگه قرار باشه ما محمد غلامی رو بیاریم که [b:5ac7768932]امین متوسل زاده[/b:5ac7768932] رو داریم که 1000 برابر چه از لحاظ دوندگی، چه از لحاظ قدرت بدنی، چه از لحاظ گلزنی، چه از لحاظ تکنیکی، چه از لحاظ اخلاق و تعصب به شهر رشت و تیم داماش از غلامی سرتر هستش....
[b:5ac7768932]من یک تار موی متوسل زاده با اخلاق رو که با جون دلش برای تیم شهرم بازی میکنه رو با غلامی که همش برای داماش ناز میکنه عوض نمی کنم!!!!![/b:5ac7768932]
به نظرم داماش به وجه به بازیکنی مثل غلامی برای فصل بعد احتیاج نداره!!![/quote:5ac7768932]
غلامی که یک فصل کامل در سپاهان نیمکت نشین بوده بیاد داماش نمیتونه خیلی ادعا داشته باشه زیرا با جو رشت بخوبی آشناست. ضمنا غلامی در سپاهان نیمکت نشین کی بود؟ سوکای و خلعتبری که بهتریم مهاجمای امسالن . من موافق نیستم که غلامی در سپاهان فاجعه بود درسته آمارش قابل قبول نبود ولی بازم هروقت اومد تو زمین خوب بازی کرد. همین بازی شوتش چقدر خطرناک از کنار دروازه رد شد؟ یا بازی دور رفت چقدر خطرناک بود؟ در بازیهای آسیایی هم بد بازی نکرد ولی تیمش خوب کار نمیکرد[/quote:5ac7768932]

آبرار جان من هم با شما کاملا موافقم که داماش نیاز به یک مهاجم دیگه داره، اما یک مهاجم شش دانگ که هر لحظه بوی گل بده.... به نظرم غلامی شش دانگ نیست و [b:5ac7768932]در حال حاضر هم چیزی بیشتر از کبه و متوسل زاده نداره[/b:5ac7768932]....آوردن غلامی یعنی آوردن حاشیه (چون راحت روی نیمکت نمیشینه و مدام بر علیه باشگاه مصاحبه میکنه) و خرج کردن بیهوده پول....
در ضمن غلامی تو این مدت ثابت کرده تعصب خاصی هم به داماش نداره، اگه قرار باشه غلامی رو بیاریم به نظرم بهتره که [b:5ac7768932]سعید دقیقی[/b:5ac7768932] بیاد. البته نظر شخصی من هستش.[/quote:5ac7768932]
خوب در مورد اینکه دقیقی بهتر از غلامیه شکی نیست ولی آیا میاد؟ [/quote:5ac7768932]

دوستان عزیز من فقط یه چیز بگم که قراربود همین فصلم دقیقی بیاد که تیم پول نداشت ...و دقیقی هم پیشنهاد بالایی داده بود(میگن 700 میلیون ) بوده
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه آپريل 22, 2013 6:14 am

[quote:503e2d246b="popo131"][quote:503e2d246b="golsar-boy"][quote:503e2d246b="amirreza_pro"][quote:503e2d246b="golsar-boy"][quote:503e2d246b="amirreza_pro"][size=18:503e2d246b]دوستان تو رو خدا منطقی باشید[/size:503e2d246b]...[b:503e2d246b]داماش به یک گلزن شش دانگ احتیاج داره[/b:503e2d246b]....اگه قرار باشه ما محمد غلامی رو بیاریم که [b:503e2d246b]امین متوسل زاده[/b:503e2d246b] رو داریم که 1000 برابر چه از لحاظ دوندگی، چه از لحاظ قدرت بدنی، چه از لحاظ گلزنی، چه از لحاظ تکنیکی، چه از لحاظ اخلاق و تعصب به شهر رشت و تیم داماش از غلامی سرتر هستش....
[b:503e2d246b]من یک تار موی متوسل زاده با اخلاق رو که با جون دلش برای تیم شهرم بازی میکنه رو با غلامی که همش برای داماش ناز میکنه عوض نمی کنم!!!!![/b:503e2d246b]
به نظرم داماش به وجه به بازیکنی مثل غلامی برای فصل بعد احتیاج نداره!!![/quote:503e2d246b]
غلامی که یک فصل کامل در سپاهان نیمکت نشین بوده بیاد داماش نمیتونه خیلی ادعا داشته باشه زیرا با جو رشت بخوبی آشناست. ضمنا غلامی در سپاهان نیمکت نشین کی بود؟ سوکای و خلعتبری که بهتریم مهاجمای امسالن . من موافق نیستم که غلامی در سپاهان فاجعه بود درسته آمارش قابل قبول نبود ولی بازم هروقت اومد تو زمین خوب بازی کرد. همین بازی شوتش چقدر خطرناک از کنار دروازه رد شد؟ یا بازی دور رفت چقدر خطرناک بود؟ در بازیهای آسیایی هم بد بازی نکرد ولی تیمش خوب کار نمیکرد[/quote:503e2d246b]

آبرار جان من هم با شما کاملا موافقم که داماش نیاز به یک مهاجم دیگه داره، اما یک مهاجم شش دانگ که هر لحظه بوی گل بده.... به نظرم غلامی شش دانگ نیست و [b:503e2d246b]در حال حاضر هم چیزی بیشتر از کبه و متوسل زاده نداره[/b:503e2d246b]....آوردن غلامی یعنی آوردن حاشیه (چون راحت روی نیمکت نمیشینه و مدام بر علیه باشگاه مصاحبه میکنه) و خرج کردن بیهوده پول....
در ضمن غلامی تو این مدت ثابت کرده تعصب خاصی هم به داماش نداره، اگه قرار باشه غلامی رو بیاریم به نظرم بهتره که [b:503e2d246b]سعید دقیقی[/b:503e2d246b] بیاد. البته نظر شخصی من هستش.[/quote:503e2d246b]
خوب در مورد اینکه دقیقی بهتر از غلامیه شکی نیست ولی آیا میاد؟ [/quote:503e2d246b]

دوستان عزیز من فقط یه چیز بگم که قراربود همین فصلم دقیقی بیاد که تیم پول نداشت ...و دقیقی هم پیشنهاد بالایی داده بود(میگن 700 میلیون ) بوده[/quote:503e2d246b]
فصل پیش که کسی دقیقی رو نمیشناخت 700 پول خواسته وای به حال امسال که ستاره سایپا بوده و مطمئنم تیمهای زیادی خواهانش هستند!!!
در کل من خودم بازی دقیقی رو خیلی قبول دارم. هم قدرت بدنیش بالای و هم تکنیک خوبی داره
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان