[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط yankee » يکشنبه آپريل 21, 2013 8:49 am

[quote:1e8fad3871="The_King_of_rasht"]لیست خرید باشگاه از نظر من:
1-فروزان
2_ایپکچی
3_پیام صادقیان(با توجه به سقوط ذوب آهن میشه به عنوان لیگ یکی خریدش)
4_یعقوب کریمی
5_روح الله عرب(با توجه به سقوط نفت آبادان میشه به عنوان لیگ یکی خریدش)
6_امید عالیشاه
7_فونیکه سی
8_محمد علی احمدی
9_احمد آل نعمه
10_میلاد نوری(صبای قم)
11_رضا کاردوست(فکر میکنم ایشون به صورت خودجوش خودش میاد داماش)
12_سید محسن حسینی

البته از بین این 12 نفر دو تاشون رو هم بگیریم من میگم خدا رو شکر![/quote:1e8fad3871]

حمزه جان تیم هایی که لیگ یک برن بازیکن هاشون سهمیه لیگ برتری حساب میشن.
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه آپريل 21, 2013 8:58 am

[quote:e5a43b8625="The_King_of_rasht"]لیست خرید باشگاه از نظر من:
1-فروزان
2_ایپکچی
3_پیام صادقیان(با توجه به سقوط ذوب آهن میشه به عنوان لیگ یکی خریدش)
4_یعقوب کریمی
5_روح الله عرب(با توجه به سقوط نفت آبادان میشه به عنوان لیگ یکی خریدش)
6_امید عالیشاه
7_فونیکه سی
8_محمد علی احمدی
9_احمد آل نعمه
10_میلاد نوری(صبای قم)
11_رضا کاردوست(فکر میکنم ایشون به صورت خودجوش خودش میاد داماش)
12_سید محسن حسینی

البته از بین این 12 نفر دو تاشون رو هم بگیریم من میگم خدا رو شکر![/quote:e5a43b8625]

حمزه جان طبق آئین نامه ی نقل و انتقالات فدراسیون فوتبال تیمی که از لیگ برتر به لیگ دسته یک سقوط کنه بازیکناش جز سهمیه های لیگ برتری محسوب میشن یعنی اگه تیمی فصل بعد بخواد از بازیکنای تیمای سقوط کرده یار بگیره جز سهمیه های لیگ برتریش محسوب میشه الان چند ساله که این قانون داره انجام میشه .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه آپريل 21, 2013 9:04 am

مطمئن باشین اگه مالک خوب با پول برسه حاج امیر ما خودش تیمی میبنده که سال دیگه سهمیه رو بگیره . من هیچ کسی رو تو ایران به اندازه ی امیر خان تو بستن تیم قبول ندارم فقط میگم باید بودجه ی کافی رو داشته باشه . مطمئن باشین اگه واسه شرکت امیر منصور آریا فصل پیش اون مشکلات پیش نمیومد ما امسال سهمیه ی آسیایی رو گرفته بودیم تیمی که امیر خان میبنده بی نقصه . تو ایران هیچ مدیری به اندازه ی امیر خان اعتبار نداره با جیب خالی هم بهترینارو میگیره . اما میگم همه ی این حدس و گمان ها بستگی به مالک جدید داره تا اون موقع کاری نمیشه کرد .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط onlyrasht » يکشنبه آپريل 21, 2013 9:04 am

گل:
شنیده ها از پرسپولیس حکایت از آن دارد که این تیم برای شروع کار فعلا روی 4 بازیکن زوم کرده است که چه در صورت آسیایی شدن و چه در صورت عدم موفقیت در فینال جام حذفی این 4 نفر در اولویت خرید قرار دارند. شجاع خلیل زاده مدافع مس کرمان، محسن مسلمان هافبک ذوب آهن ، [color=darkblue:190b0c16d3]علیرضا جهانبخش گوش چپ داماش [/color:190b0c16d3]و پیام صادقیان مهاجم ذوب آهن 4 بازیکنی هستند که در تیررس پرسپولیس قرار دارند.

ولی اگر پرسپولیس نتواند آسیایی شود جدا از 4 نفر اولیه ، قرمزها دست روی برخی نفرات مستعد ولی کم آوازه تر از فهرست دوم خواهند گذاشت. اگر یحیی در صورت عدم راهیابی به لیگ قهرمانان آسیا طبق اعلام رویانیان همچنان در پرسپولیس ماندنی شود، روی نفراتی چون رامین رضائیان مدافع - هافبک راست و فرید کریمی بهزادی مهاجم صبای قم، فرهاد سالاری پور مدافع چپ پای مس کرمان، [color=blue:190b0c16d3]حسین ابراهیمی هافبک - گوش راست داماش [/color:190b0c16d3]و میلاد غریبی هافبک - گوش چپ سایپا زوم خواهد کرد.

انشاا... یه خریدار خوب تیمو بگیره ...تا بازیکنای با استعدادو جوانمونو نگه داریم.
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط saluk » يکشنبه آپريل 21, 2013 9:14 am

دروازهبان:محمدباقر صادقی

دفاع:رامین رضائیان

هافبک:جابر انصاری -میلاد نوری - مجتبی شیری (راه اهن)

مهاجم:مصطفی شجاعی - مهدی مومنی - مهدی نظری
نماد کاربر
saluk
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه آپريل 21, 2013 9:14 am

یادم هست همین اواخر سید محسن حسینی عنوان کرد :
آره پدر و مادرم گیلانی هستند.
[b:18097b8391]اینا همه بچه جوردن تهرانند[/b:18097b8391] ، متاسفانه چون اصلیت انها مربوط به مناطق ناشناخته گیلان هست [b:18097b8391]( خیلی سعی کردم تا اون چیزی که تو ذهنم هست رو ننویسم) [/b:18097b8391] اینا خودشان را تهرانی می دانند ، بعنوان مثال ، سعید دقیقی ماسوله یعنی بچه نیاوران و یا امین منوچهری ماسوله یعنی جد اندر جد در الهیه زندگی کرده اند ؛ بگذریم البته از این قشر نباید بیش از این انتظار داشت .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar1369 » يکشنبه آپريل 21, 2013 9:16 am

1-محسن فروزان
2-سيد محسن حسيني
3- شجاع خلیلزاد
4-علي عسگر
5-ایپکچی
6-محسن مسلمان
7- رضا كاردوست
8-محمد غلامي
كبه و متوسل زاده وحسن رودباريان و عليرضا جهانبخش حتما بايد بمونن اسكلت تيم بايد حفظ بشه
نماد کاربر
mahyar1369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » يکشنبه آپريل 21, 2013 10:09 am

میلاد نوری و محمد غلامی و فروزان و عبدالله کرمی یا شجاع خلیل زاده (یکیشون) و یه دفاع راست خوب به نظرم مهمترین و واجب ترین خریدامون واسه فصل دیگست.
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه آپريل 21, 2013 11:03 am

[quote:59cd6ce1a7="RainyGilman"][quote:59cd6ce1a7="miladcivil"]
[color=blue:59cd6ce1a7]دلیل دیگه اینکه میگم ماهینی خوبه ، چون اگه سپاهان پرسپولیس بزنه و اون تیم به مسابقات آسایی نره ، عابدینی راحتتر از حمودی
میتونه بیاردش اینجا . انصافا الان حمودی و ماهینی بهتریم مدافعین راست ایران هستن . [/color:59cd6ce1a7][/quote:59cd6ce1a7]

ماهینی همونی نبود که حسین ابراهیمی اتوبانش کرده بود؟[/quote:59cd6ce1a7]

[color=brown:59cd6ce1a7]نه عزیز جان ، ماهینی همونی بود که [size=18:59cd6ce1a7]جهانبخش [/size:59cd6ce1a7]اتوبانش کرد :lol: :lol: :lol: :lol:
ضمنا تو لیگ ایران کدوم مدافع میتونه جلوی حسین ابراهیمی و جهانبخش دوام بیاره ؟ [/color:59cd6ce1a7]

[color=blue:59cd6ce1a7]بحث من چیز دیگه ای هست . دلیل نمیشه که چون جلوی یارای ما اوتبان شده ، ضعیف باشه !
کیفیت بازی و توان و پتانسیلی که داره مهمه و اینکه میتونه با تیم ما خوب هماهنگ بشه . [/color:59cd6ce1a7]

[color=black:59cd6ce1a7]البته تشکر از saluk عزیز . چون اسم مدافع راست صبا یادم رفته بودم ، گزینه سوم بعد ماهینی و حمودی
از نظر همین (رامین رضاییان) هست . انصافا خووووبه . [/color:59cd6ce1a7]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » يکشنبه آپريل 21, 2013 11:06 am

[quote:d03fbe1130="RASHTBOY"]یادم هست همین اواخر سید محسن حسینی عنوان کرد :
آره پدر و مادرم گیلانی هستند.
[b:d03fbe1130]اینا همه بچه جوردن تهرانند[/b:d03fbe1130] ، متاسفانه چون اصلیت انها مربوط به مناطق ناشناخته گیلان هست [b:d03fbe1130]( خیلی سعی کردم تا اون چیزی که تو ذهنم هست رو ننویسم) [/b:d03fbe1130] اینا خودشان را تهرانی می دانند ، بعنوان مثال ، سعید دقیقی ماسوله یعنی بچه نیاوران و یا امین منوچهری ماسوله یعنی جد اندر جد در الهیه زندگی کرده اند ؛ بگذریم البته از این قشر نباید بیش از این انتظار داشت .[/quote:d03fbe1130]

سید محسن حسینی خانوادشو میشناسم نه برای خود گیلان هست برای جردن فردن هم نیست خیالت راحت
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط somehsara » يکشنبه آپريل 21, 2013 11:07 am

آقا هادی نوروزی از سپاهان خوب هست؟؟؟؟؟؟؟ /4/ /4/ /4/ /3/
تصوير

وبلاگ تیفوسی های داماش

http://damashrasht.mihanblog.com/
نماد کاربر
somehsara
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 18, 2013 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه آپريل 21, 2013 11:10 am

[color=blue:f97d34da08]به نظرم ما به هیچ وجه به مدافع میانی احتیلجی نداریم . خداییش هم رو دست نظیفکار و مختاری تو ایران هیچکس نیست و فقط جلال حسینی و منتظری
میتونن تو سطح اینا باشن ولی با این تفاوت که بازیسازی مدافعین مارو ندارن .
مرتضی ابراهیمی و هادی محمدی هم وایه مدافعین میانی ذخیره خوبن . [/color:f97d34da08]

[color=red:f97d34da08][size=18:f97d34da08]اولیت ضروری ما در دروازه و دفاع راست و مهاجم نوک قدر هست . البته با حفظ اسکلت کنونی .[/size:f97d34da08][/color:f97d34da08]

[color=black:f97d34da08]بقول حمزه عزیز ، کاردوست هم که خودجوش داماشی هست ، اگه سنگی این وسط انداخته نشه .
به امید خدا فصل جدید تیممون باید هم از لحاظ بازی مثل امسال باکیفیت و بالاتر از امسال و هم از لحاظ نتیجه جواب حمایت و از خودگذشتگی هوادارا رو بده [/color:f97d34da08] /7/ /7/ /7/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » يکشنبه آپريل 21, 2013 2:44 pm

[quote="golsar-boy"][quote:6f6d4d3284="saeid-nedved"]محسن فروزان {تراکتور}
عبدالله کرمی {فولاد}
علیرضا محمد {ذوب آهن} / با /حمید علی عسگری {راه آهن}
داوود حقی {پیکان}
محمد غلامی {سپاهان}
رضا نوروزی {نفت تهران}

5تا بازیکن هم شخصا دوست دارم بیان: البته میدونم رویایی هستش
1.احسان حاج صفی
2.آرش افشین
3.جهانگیر عسکری
4.میلاد زنید پور

بازیکنایی که باید باید باید حفظ بشن:
علیرضا جهانبخش-ابوذر رحیمی-محمد آبشک-حسین ابراهیمی-علی نظیف کار-هادی سهرابی

بازیکنایی که باید باید باید برن :
میلاد فراهانی-داسیلوا-محمد سیاه-ابوالفضل حاجی زاده-نیکبخت

5.غلامرضا عنایتی[/quote:6f6d4d3284]

انتظار دارم دوستان با توجه به یک بازی بسیار حساسی که در پیش داریم از گفتن نام بازیکنان اضافه تیم خودداری کنن تا خدای نکرده بازیکنان تیم را دچار تضعیف روحیه نکنیم.
اگه کادر فنی بخاد تصمیم بگیره کدوم بازیکنان جذب بشن یا نظر هوادارا رو جذب کدوم بازیکناست خودش میتونه براحتی تشخیص بده کدوما اضافه هستن و ما کجا احساس ضعف کردیم.
به امید حضور مالک با ثبات و موفقیت در بازی آخر و یارگیری با برنامه.
بعضی دوستان هم اینقدر بازیکن معرفی کردن که انگار ما در همه پستها ضعف داریم. انگار نه انگار که تیم ما از جمله تیمهایی که زیباترین بازیها را ارائه میده و فقط در چند نقطه ضعف داریم.اگر این بازیکنان بزرگی که نام بردین بیان اینجا مربی مجبوره برای جلو گیری از فشار و جو رسانه ای بهشون بیشتر بازی بده و تیم از این انسجام مثال زدنی خارج میشه.
پس به نظر من باید امسال تیم را در حد سهمیه گرفتن و مدعی بودن در دو جام ببندیم تا برای فصل بعدتر بتونیم برای هر سه جام (دو لیگ ایران و آسیا) تیمی ببندیم بومی با ذخیره های طلایی.
باید اینور قضیه هم نگاه کنید اگه همین امسال تیمی کهکشانی ببندیم خدای نکرده بشه استیل آذین پرحاشیه و نتیجه نگیره مالک جدید نیومده چقدر سرخورده میشه و سعی میکنه در آینده دست به عصا حرکت کنه.[/q
اuote]
اقا حرفات کاملا درسته. لیستی که من نظر دادم اگه بگیریم خوبه همون بازیکنایی هستن که تیم فعلیشون رو جلوشون نوشتم. اون 5تایه پایین هم گفتم خودم که. .. دوست دارم بیان ولی رویاییه. ... یعنی اومدنش نزدیک به صفره. ..
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 16, 2013 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه آپريل 21, 2013 4:02 pm

به نظر من بهترین غیر بومی که میتونیم جذبش کنیم میلاد زنیدپور . خیلی دوسش دارم واقعا بازیکن بی نظیریه فقط به خاطر انتخاب های اشتباش داره میسوزه . من که خیلی بازیشو قبول دارم تو داماشم امتحانشو پس داده امیدوارم دوباره بیاد داماش .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط popo131 » يکشنبه آپريل 21, 2013 4:05 pm

[quote:1355eeee7d="pouryaR-damash"]به نظر من بهترین غیر بومی که میتونیم جذبش کنیم میلاد زنیدپور . خیلی دوسش دارم واقعا بازیکن بی نظیریه فقط به خاطر انتخاب های اشتباش داره میسوزه . من که خیلی بازیشو قبول دارم تو داماشم امتحانشو پس داده امیدوارم دوباره بیاد داماش .[/quote:1355eeee7d]

اگه بیاد من اولین نفری هستم که بهش ...فحش میدم /////////
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان