[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط golsar-boy » شنبه آپريل 20, 2013 9:06 am

میدان- امروز سپاهان اصفهان نتیجه‌ی زحمات خود در طول یک فصل را با یک شکست تلخ برابر داماش بر باد داد تا بیش از هواداران استقلال همان 1000 تماشاگر حاضر در عضدی رشت قهرمانی استقلال را تثبیت شده قلمداد کنند. حدود 1000 تماشاگر سپاهان که از اصفهان به رشت آمده بودند بعد از شکست 2 بر یک تیم‌شان مقابل داماش و کاهش پیدا کردن شانس قهرمانی این تیم، صندلی‌های ورزشگاه عضدی را شکستند و برخی از آنها نیز به طرف جایگاه خبرنگاران، سنگ و اشیا پرتاب کردند و حتی از کرانچار نیز نگذشته‌اند و با فحاشی و یورش به سمت او از او پذیرائی کردند.

* هواداران سپاهان همچنین در پایان مسابقه اشیا و سنگ‌هایی را به سمت محل نشست خبری سرمربیان پرتاب کردند تا به این وسیله اعتراض خود را از نتیجه به دست آمده بیان کنند.

* هنگام خروج هواداران سپاهان از ورزشگاه، شماری از آنها با برخی از ماموران انتظامی درگیر شدند و حتی برخی از آنها را مورد ضرب و شتم قرار دادند که در نهایت ماموران انتظامی، تماشاگران سپاهان را به سمت اتوبوس‌های خود هدایت کردند.

http://www.meydan.ir/content/%D9%87%D9% ... 9%86%D8%AF
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه آپريل 20, 2013 9:13 am

[color=red:72b6a6dd17][size=18:72b6a6dd17]عابديني: تحليلي براي آبشار حاج‌صفي ندارم.[/size:72b6a6dd17][/color:72b6a6dd17]
[color=blue:72b6a6dd17]مديرعامل باشگاه داماش گفت: سپاهان بهتر از ما بازي کرد اما ما مصمم‌تر بوديم و توانستيم 3 امتياز را کسب کنيم.[/color:72b6a6dd17]
ا[color=black:72b6a6dd17]مير عابديني در خصوص پيروزي 2 بر يک داماش مقابل سپاهان عنوان کرد: هر دو تيم براي برد به ميدان آمده بودند زيرا نيازمند هر سه امتياز بازي بودند، به همين دليل توجهي به دروازه خودشان نداشتند و به فکر رسيدن به دروازه حريف بودند.
به گزارش فارس،وي ادامه داد: سپاهان بعد از اينکه گل اول را دريافت کرد با سيستم وحشتناک 3-2-1-4 بازي کرد يعني 4 مهاجم داشت که 2 هافبک دفاعي به آنها اضافه مي‌شدند و يک نفر هم پشت آن مهاجمان قرار داشت. سپاهان انتحاري عمل کرد و اين باعث شد که ما دو موقعيت طلايي ديگر به دست بياوريم.
مديرعامل باشگاه داماش با اشاره به تعويض احسان حاج‌صفي بازيکن سپاهان خاطرنشان کرد: حاج‌صفي به علت اينکه در نيمه اول کارت زرد گرفته بود تعويض شد و اين به نفع ما شد زيرا او ديگر در زمين نبود که اوت بلند بياندازد اگر حاج‌صفي در زمين بود و فقط اوت پرتاب مي کرد خطرش بيشتر از بازيکني بود که به جاي او به ميدان آمد.
عابديني تأکيد کرد: سپاهان بهتر از ما بازي کرد، کليشه‌اي حرف نمي‌زنم اما ما مصمم‌تر بوديم. تمام تلاش خود را انجام داديم تا هر سه امتياز بازي را کسب کنيم. بايد در اين ديدار به برتري مي‌رسيديم. دو بازيکن کليدي خود را در اختيار نداشتيم. آنها هم يک بازيکن خود را نداشتند اما در مجموع بازي خوبي ارائه کرديم.
وي افزود: تمام برنامه‌هاي سپاهان روي خلعتبري تمام مي‌شد از جناحين سانتر مي‌کردند. نويدکيا هم روز بسيار خوبي داشت. واقعا بازيکن بزرگي است. شانس ما خوب بود که توپ‌هايمان به گل تبديل شد. اصفهان نبايد ناراحت باشد که شکست خورده است زيرا يک استان ديگر خوشحال شده است. آنها چندين سال است که سهميه آسيايي را کسب مي‌کنند. امسال هم چنين اتفاقي رخ خواهد داد.
مديرعامل باشگاه داماش در مورد ديدار هفته پاياني مقابل استقلال تصريح کرد: اين موضوع به نفع ماست که استقلال براي قهرماني مي‌جنگد اگر استقلال براي برد بازي کند ما هم کارهايي انجام خواهيم داد. پيش از اين گفتم که يک ديدار را از بازي‌هاي مقابل استقلال و سپاهان را مي‌بريم و در ديدار هفته پاياني هم تمام تلاش خود را انجام خواهيم داد و دست خالي از تهران بازنخواهيم گشت.
عابديني در مورد صحنه‌اي که حاج‌صفي با دست توپ را لمس کرد و خطاي پنالتي به سود داماش گرفته شد، خاطرنشان کرد: بازيکنان سپاهان واقعاً جنگيدند در صحنه‌اي که حاج‌صفي با دست توپ را زد نمي‌توان اظهارنظر کرد بايد فيلم را به دقت نگاه کرد. متوسل‌زاده پشت سرش بود و شايد در آن لحظه فکر کرده که توپ به او برسد برخي بازيکنان کارهايي مي‌کنند که نمي‌توان تحليل کرد من هيچ تحليل براي آبشار او ندارم. عملاً بايد داور به او کارت قرمز نشان مي‌داد.
وي ادامه داد: پس از بازي صحبت‌هايي را شنيدم اما در جريان اين مسائل نيستم و دوست ندارم که چنين مسائلي بشنوم. استنباطم اين است که در آن لحظه بازيکن به فکر خاصي نبوده است. من در آن صحنه درست در جايي بودم که اشراف داشتم و همانجايي بودم که فردوسي‌پور دوست ندارد آنجا باشم.
مديرعامل باشگاه داماش درباره اخراج بازيکنش گفت: اين هم يک فالي است که بايد در مقابل تيم‌هاي بزرگ براي ما به وجود آيد. کارت زرد دوم اصلاً کارت نداشت. در برنامه 90 هم مطمئن هستم اين صحنه نشان داده نمي‌شود. اگر به ضرر ما بود بررسي مي‌کردند اما حالا که به سود ماست به اين موضوع نمي‌پردازند. کارشناسان اين برنامه هم صحبت‌هاي کليشه‌اي مطرح مي‌کنند و عسگري آنها را تهديد مي‌کند و آنها هم از داوران حمايت مي‌کنند.
وي افزود: ‌بحث داوري خوب بود، داور به جاي 5 دقيقه، 7 دقيقه وقت اضافه گرفت که خود 90 دقيقه بازي 91 دقيقه شد و در واقع بازي 98 دقيقه برگزار شد. سوت‌هاي داور دلسوزانه براي سپاهان و خشن براي ما بود. البته من تورج را دوست دارم همه که ما را زدند بگذاريد او هم مارا بزند. دمش گرم.
عابديني درباره وضعيت خريد باشگاه‌ داماش تصريح کرد: دو سه نفر براي خريد باشگاه جلو آمدند و اين طبيعي است البته ما روي برخي افراد حسابي باز نمي‌کنيم چون مي‌آيند عکسي مي‌گيرند و مي‌روند بعد هم التماس دعا اگر نيايند بهتر است، اما روي دو گروه حساب باز کرديم و طي امروز و فردا با آنها وارد مذاکرات جدي مي‌شويم و تا هفته آينده اين موضوع قطعي مي‌شود.[/color:72b6a6dd17]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه آپريل 20, 2013 10:04 am

[color=black:a8a15e9375]امروز تو کلاس استادمون(قائم شهریه و طرفدار دو آتیشه ی نساجی) جمله هایی گفت که از خوشحالی بال درآوردم.گفت سپاهان 5 تا تیم اول جدول رو تو خونه ی خودش لوله کرده.تیم هایی که چندین برابر داماش پول خرج کردن تو خونه ی خودشون بازنده ی سپاهان بودند.گفت استقلال تو 2 تا بازی پی در پی تو آزادی فقط تونست 1 امتیاز از سپاهان بگیره.تراکتور تو خونه ی خودش 3 تا از سپاهان خورد.فولاد و نفت تهران هم تو خونه ی خودشون از سپاهان باختند.یک تیم کاملا حرفه ای با خرج های کلان جلوی داماش حرفی برای گفتن نداشت.استادمون گفت اگه میبینید داماش سپاهان رو میبره بخاطر بازیکنهای میلیارد،بخاطر سر مربی میلیاردی نیست بخاطر غیرتشونه.بعد با انگشت منو نشون داد و گفت سپاهان از داماش باخت بخاطر اینکه دیروز 15000 نفر صداشون مثل صدای شاگردم گرفته.گفت 15000 نفر امروز نمیتونن صحبت کنن تا تیمشون ببره.سپاهان باخت بخاطر اینکه پول و بازیکنان میلیاردیش نتونستن بر غیرت هوادران،سرمربی بومیشون و بازیکنان بومیشون غلبه کنند...
آخ که چه حالی داد...[/color:a8a15e9375]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » شنبه آپريل 20, 2013 10:08 am

/8/ /8/ /8/ /8/ /8/
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط somehsara » شنبه آپريل 20, 2013 10:10 am

بردیم باز هم با غیرت بردیم
/11/

من حالم از شماره 33 سپاهان بهم می خوره /17/

راستی اسمش چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /4/
تصوير

وبلاگ تیفوسی های داماش

http://damashrasht.mihanblog.com/
نماد کاربر
somehsara
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 18, 2013 12:00 am

پستتوسط Daniial » شنبه آپريل 20, 2013 10:12 am

[b:84fb4af8a6]متوسل‌زاده: وقتش است به استقلال گل بزنم

امين متوسل‌زاده در مورد پيروزي 2 بر يک داماش مقابل سپاهان عنوان کرد: بازي فوق‌العاده‌اي بود، قصد داشتيم در آخرين ديداري که در عضدي برگزار مي‌کنيم به هواداران هديه‌اي تقديم کنيم و جشن بگيريم تا خيالمان هم براي بقا راحت شود. فوتبال دلچسبي بود و توانستيم به يک برد شيرين دست پيدا کنيم و روز فوق‌العاده‌اي بود.

به گزارش فارس،وي در مورد اينکه با اين برد تا حدودي سپاهان با قهرماني خداحافظي کرد و داماش بقايش را قطعي کرد، يادآور شد: نمي‌توان گفت سپاهان قهرماني را از دست داده زيرا فولاد تيم استخوان‌‌داري است و در اهواز يقه استقلال را خواهد گرفت و ما هم در آزادي مطمئن باشيد همانطور بازي مي‌کنيم که مقابل سپاهان بازي کرديم.

بازيکن داماش در مورد گل زيبايش به سپاهان و اينکه آيا در ديدار مقابل استقلال هم گل خواهد زد، تصريح کرد: دوست ندارم کري بخوانم اما وقتش است که به استقلال هم گل بزنم خيلي وقت است که به اين تيم گل نزدم. حتماً بهترين بازي خود را ارائه مي‌دهيم.

متوسل‌زاده در مورد صحنه‌اي که حاج‌صفي با دست توپ را زد تا توپ به او نرسد اظهار داشت: حاج‌صفي يارگير من بود و صد در صد آن صحنه پنالتي بود. من مراقب بودم تا او را شارژ نکنم تا خطاي بي‌موردي اتفاق نيفتد مواظب بودم اما نمي‌دانم حالا در آن هيجان شارژ کردم يا خير؟

وي در مورد اينکه برخي معتقدند ضربه دست حاج‌صفي عجيب بوده افزود: ‌حاج صفي قصد داشت به هر طريقي شده توپ به من نرسد به هر حال او بازيکن تيم ملي است و در اين مدت فشارهاي زيادي را تحمل مي‌کند. بازي‌هاي پرفشاري برگزار مي‌شود و طبيعي است که اين بازيکنان برخي مواقع اشتباهاتي انجام دهند که از آنها بعيد باشد.

بازيکن داماش در مورد شرايط اين تيم در فصل جاري تصريح کرد: براي ما در اين فصل مشکلاتي پيش آمد و انرژي تيم را گرفت، ما نسل خوبي داشتيم و توانسته بوديم به فينال جام حذفي راه يابيم اما متأسفانه حاشيه‌هايي به وجود آمد که منجر به عدم نتيجه‌گيري ما شد. خوشحالم که از لحاظ مالي اگر بد بوديم اما فوتبال ما کمتر آسيب ديد و انتظار هواداران را برآورده کرديم.

متوسل‌زاده درباره فصل آينده‌اش يادآور شد: هنوز به پايان فصل 20 روز مانده قراردادم با داماش يک ساله بود و اولويتم اين تيم است زيرا مديون رشت هستم، فوتبال خود را با پگاه آغاز کردم البته هنوز مسئولان صحبتي نکردند و من هم تصميمي نگرفته‌ام.[/b:84fb4af8a6]
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه آپريل 20, 2013 10:35 am

مو نمیزنه 8)

اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه آپريل 20, 2013 11:00 am

[quote:5b84a94212="abarar1989"][color=black:5b84a94212]امروز تو کلاس استادمون(قائم شهریه و طرفدار دو آتیشه ی نساجی) جمله هایی گفت که از خوشحالی بال درآوردم.گفت سپاهان 5 تا تیم اول جدول رو تو خونه ی خودش لوله کرده.تیم هایی که چندین برابر داماش پول خرج کردن تو خونه ی خودشون بازنده ی سپاهان بودند.گفت استقلال تو 2 تا بازی پی در پی تو آزادی فقط تونست 1 امتیاز از سپاهان بگیره.تراکتور تو خونه ی خودش 3 تا از سپاهان خورد.فولاد و نفت تهران هم تو خونه ی خودشون از سپاهان باختند.یک تیم کاملا حرفه ای با خرج های کلان جلوی داماش حرفی برای گفتن نداشت.استادمون گفت اگه میبینید داماش سپاهان رو میبره بخاطر بازیکنهای میلیارد،بخاطر سر مربی میلیاردی نیست بخاطر غیرتشونه.بعد با انگشت منو نشون داد و گفت سپاهان از داماش باخت بخاطر اینکه دیروز 15000 نفر صداشون مثل صدای شاگردم گرفته.گفت 15000 نفر امروز نمیتونن صحبت کنن تا تیمشون ببره.سپاهان باخت بخاطر اینکه پول و بازیکنان میلیاردیش نتونستن بر غیرت هوادران،سرمربی بومیشون و بازیکنان بومیشون غلبه کنند...
آخ که چه حالی داد...[/color:5b84a94212][/quote:5b84a94212]

ما داماشیم
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط somehsara » شنبه آپريل 20, 2013 11:02 am

عابديني: تحليلي براي آبشار حاج‌صفي ندارم

مديرعامل باشگاه داماش گفت: سپاهان بهتر از ما بازي کرد اما ما مصمم‌تر بوديم و توانستيم 3 امتياز را کسب کنيم.

امير عابديني در خصوص پيروزي 2 بر يک داماش مقابل سپاهان عنوان کرد: هر دو تيم براي برد به ميدان آمده بودند زيرا نيازمند هر سه امتياز بازي بودند، به همين دليل توجهي به دروازه خودشان نداشتند و به فکر رسيدن به دروازه حريف بودند.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: سپاهان بعد از اينکه گل اول را دريافت کرد با سيستم وحشتناک 3-2-1-4 بازي کرد يعني 4 مهاجم داشت که 2 هافبک دفاعي به آنها اضافه مي‌شدند و يک نفر هم پشت آن مهاجمان قرار داشت. سپاهان انتحاري عمل کرد و اين باعث شد که ما دو موقعيت طلايي ديگر به دست بياوريم.

مديرعامل باشگاه داماش با اشاره به تعويض احسان حاج‌صفي بازيکن سپاهان خاطرنشان کرد: حاج‌صفي به علت اينکه در نيمه اول کارت زرد گرفته بود تعويض شد و اين به نفع ما شد زيرا او ديگر در زمين نبود که اوت بلند بياندازد اگر حاج‌صفي در زمين بود و فقط اوت پرتاب مي کرد خطرش بيشتر از بازيکني بود که به جاي او به ميدان آمد.

عابديني تأکيد کرد: سپاهان بهتر از ما بازي کرد، کليشه‌اي حرف نمي‌زنم اما ما مصمم‌تر بوديم. تمام تلاش خود را انجام داديم تا هر سه امتياز بازي را کسب کنيم. بايد در اين ديدار به برتري مي‌رسيديم. دو بازيکن کليدي خود را در اختيار نداشتيم. آنها هم يک بازيکن خود را نداشتند اما در مجموع بازي خوبي ارائه کرديم.

وي افزود: تمام برنامه‌هاي سپاهان روي خلعتبري تمام مي‌شد از جناحين سانتر مي‌کردند. نويدکيا هم روز بسيار خوبي داشت. واقعا بازيکن بزرگي است. شانس ما خوب بود که توپ‌هايمان به گل تبديل شد. اصفهان نبايد ناراحت باشد که شکست خورده است زيرا يک استان ديگر خوشحال شده است. آنها چندين سال است که سهميه آسيايي را کسب مي‌کنند. امسال هم چنين اتفاقي رخ خواهد داد.

مديرعامل باشگاه داماش در مورد ديدار هفته پاياني مقابل استقلال تصريح کرد: اين موضوع به نفع ماست که استقلال براي قهرماني مي‌جنگد اگر استقلال براي برد بازي کند ما هم کارهايي انجام خواهيم داد. پيش از اين گفتم که يک ديدار را از بازي‌هاي مقابل استقلال و سپاهان را مي‌بريم و در ديدار هفته پاياني هم تمام تلاش خود را انجام خواهيم داد و دست خالي از تهران بازنخواهيم گشت.

عابديني در مورد صحنه‌اي که حاج‌صفي با دست توپ را لمس کرد و خطاي پنالتي به سود داماش گرفته شد، خاطرنشان کرد: بازيکنان سپاهان واقعاً جنگيدند در صحنه‌اي که حاج‌صفي با دست توپ را زد نمي‌توان اظهارنظر کرد بايد فيلم را به دقت نگاه کرد. متوسل‌زاده پشت سرش بود و شايد در آن لحظه فکر کرده که توپ به او برسد برخي بازيکنان کارهايي مي‌کنند که نمي‌توان تحليل کرد من هيچ تحليل براي آبشار او ندارم. عملاً بايد داور به او کارت قرمز نشان مي‌داد.

وي ادامه داد: پس از بازي صحبت‌هايي را شنيدم اما در جريان اين مسائل نيستم و دوست ندارم که چنين مسائلي بشنوم. استنباطم اين است که در آن لحظه بازيکن به فکر خاصي نبوده است. من در آن صحنه درست در جايي بودم که اشراف داشتم و همانجايي بودم که فردوسي‌پور دوست ندارد آنجا باشم.

مديرعامل باشگاه داماش درباره اخراج بازيکنش گفت: اين هم يک فالي است که بايد در مقابل تيم‌هاي بزرگ براي ما به وجود آيد. کارت زرد دوم اصلاً کارت نداشت. در برنامه 90 هم مطمئن هستم اين صحنه نشان داده نمي‌شود. اگر به ضرر ما بود بررسي مي‌کردند اما حالا که به سود ماست به اين موضوع نمي‌پردازند. کارشناسان اين برنامه هم صحبت‌هاي کليشه‌اي مطرح مي‌کنند و عسگري آنها را تهديد مي‌کند و آنها هم از داوران حمايت مي‌کنند.

وي افزود: ‌بحث داوري خوب بود، داور به جاي 5 دقيقه، 7 دقيقه وقت اضافه گرفت که خود 90 دقيقه بازي 91 دقيقه شد و در واقع بازي 98 دقيقه برگزار شد. سوت‌هاي داور دلسوزانه براي سپاهان و خشن براي ما بود. البته من تورج را دوست دارم همه که ما را زدند بگذاريد او هم مارا بزند. دمش گرم.

عابديني درباره وضعيت خريد باشگاه‌ داماش تصريح کرد: دو سه نفر براي خريد باشگاه جلو آمدند و اين طبيعي است البته ما روي برخي افراد حسابي باز نمي‌کنيم چون مي‌آيند عکسي مي‌گيرند و مي‌روند بعد هم التماس دعا اگر نيايند بهتر است، اما روي دو گروه حساب باز کرديم و طي امروز و فردا با آنها وارد مذاکرات جدي مي‌شويم و تا هفته آينده اين موضوع قطعي مي‌شود.
/10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
تصوير

وبلاگ تیفوسی های داماش

http://damashrasht.mihanblog.com/
نماد کاربر
somehsara
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط zxzx » شنبه آپريل 20, 2013 11:09 am

[color=black:b20cc2f353]روزی که همه آمده بودند[/color:b20cc2f353]
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 9%86%D8%AF

[color=black:b20cc2f353]عکس های فوق العاده زیبا از علی خیرخواه [/color:b20cc2f353]
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه آپريل 20, 2013 11:21 am

متوسل زاده قصد دارد این گلزنی را در بازی استقلال هم ادامه دهد تا به هر سه تیم پرطرفدار ایران گل زده باشد:

سایت گل – امین متوسل زاده در روزهای پایانی فصل روی دور است و بعد از گلزنی در بازی پرسپولیس حالا به سپاهان گل سرنوشت سازی زد . گلی که شاید قلعه نویی را مدیونش کند.

داماش غیر قابل پیش بینی است؟

بچه های ما واقعاً خوب هستند شما شک نکید که اگر حاشیه ها نبود ما الان در بالاهای جدول بودیم . حاشیه ها کمر تیم مارا شکست.

برد مقابل سپاهان؟

عالی بود.. دیگر از این بهتر هم مگر می شود.10 نفره سپاهان را دیگه عالی است.من شک نداشتم که می بریم.. چرا که تیم ما روبروی تیم های قوی بهتر کار می کند و همه دیدند که تیم داماش که مدعی سقوط بود چگونه بهترین تیم حال حاضر فوتبال ایران را شکست داد.

بازی در عضدی رشت؟

واقعاً لذت بخش است... تماشاگران سنگ تمام گذاشتند.آنها فوتبال فهم هستند و انرژی بسیاری به ما می دهند. از همه آنها ممنونم که همیشه از ما حمایت کردند و خوشحالم ذره ای در خوشحالی آنها نقش داشتم.

گلی که زدی؟

روی شروع مجدد عالی و خوبه میلاد فراهانی بود که من بعد از تصاحب توپ از مدافع حریف عبور کردم و با یک بغل پا توپ را گل کردم.

ولی سپاهان را بد موقعی بردید؟

خب این هم از زیبایی های فوتبال است اما به سپاهانی ها می گویم نگران نباشید استقلال در اهواز کار سختی دارد و فولاد آنها را متوقف می کند.آنها باید امیدوار باشند چرا که من برای رعایت عدالت یک گل هم برای استقلال کنار گذاشتم.

واقعا گل می زنی؟

من به شما قول می دهم که با گلزنی روبروی استقلال عدالت را رعایت کنم.. اگرچه عدالت در فوتبال ایران برای من هنوز اجرا نشده است و فکر کنم من می توانستم بازی های ملی هم انجام دهم اما خب قسمت اینگونه بوده است و من خدارا شاکر هستم.

بازی با استقلال؟

بنویسید که استقلال در آزادی کار سختی دارد و ما روز سختی را برای آنها به وجود می آوریم.. اگرچه می دانم تماشاگران زیادی هم برای آن بازی می آیند تا جشن قهرمانی بگیرند اما ما می خواهیم حوادث لیگ را رقم بزنیم.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط somehsara » شنبه آپريل 20, 2013 11:27 am

[quote:696888d482="majid13"]متوسل زاده قصد دارد این گلزنی را در بازی استقلال هم ادامه دهد تا به هر سه تیم پرطرفدار ایران گل زده باشد:

سایت گل – امین متوسل زاده در روزهای پایانی فصل روی دور است و بعد از گلزنی در بازی پرسپولیس حالا به سپاهان گل سرنوشت سازی زد . گلی که شاید قلعه نویی را مدیونش کند.

داماش غیر قابل پیش بینی است؟

بچه های ما واقعاً خوب هستند شما شک نکید که اگر حاشیه ها نبود ما الان در بالاهای جدول بودیم . حاشیه ها کمر تیم مارا شکست.

برد مقابل سپاهان؟

عالی بود.. دیگر از این بهتر هم مگر می شود.10 نفره سپاهان را دیگه عالی است.من شک نداشتم که می بریم.. چرا که تیم ما روبروی تیم های قوی بهتر کار می کند و همه دیدند که تیم داماش که مدعی سقوط بود چگونه بهترین تیم حال حاضر فوتبال ایران را شکست داد.

بازی در عضدی رشت؟

واقعاً لذت بخش است... تماشاگران سنگ تمام گذاشتند.آنها فوتبال فهم هستند و انرژی بسیاری به ما می دهند. از همه آنها ممنونم که همیشه از ما حمایت کردند و خوشحالم ذره ای در خوشحالی آنها نقش داشتم.

گلی که زدی؟

روی شروع مجدد عالی و خوبه میلاد فراهانی بود که من بعد از تصاحب توپ از مدافع حریف عبور کردم و با یک بغل پا توپ را گل کردم.

ولی سپاهان را بد موقعی بردید؟

خب این هم از زیبایی های فوتبال است اما به سپاهانی ها می گویم نگران نباشید استقلال در اهواز کار سختی دارد و فولاد آنها را متوقف می کند.آنها باید امیدوار باشند چرا که من برای رعایت عدالت یک گل هم برای استقلال کنار گذاشتم.

واقعا گل می زنی؟

من به شما قول می دهم که با گلزنی روبروی استقلال عدالت را رعایت کنم.. اگرچه عدالت در فوتبال ایران برای من هنوز اجرا نشده است و فکر کنم من می توانستم بازی های ملی هم انجام دهم اما خب قسمت اینگونه بوده است و من خدارا شاکر هستم.

بازی با استقلال؟

بنویسید که استقلال در آزادی کار سختی دارد و ما روز سختی را برای آنها به وجود می آوریم.. اگرچه می دانم تماشاگران زیادی هم برای آن بازی می آیند تا جشن قهرمانی بگیرند اما ما می خواهیم حوادث لیگ را رقم بزنیم.[/quote:696888d482]

امین گل میزنه از اون قشنگ هاش
نماد کاربر
somehsara
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه آپريل 20, 2013 2:07 pm

[quote:586f0a95e0="havadarehamishegi"][quote:586f0a95e0="abarar1989"][color=black:586f0a95e0]امروز تو کلاس استادمون(قائم شهریه و طرفدار دو آتیشه ی نساجی) جمله هایی گفت که از خوشحالی بال درآوردم.گفت سپاهان 5 تا تیم اول جدول رو تو خونه ی خودش لوله کرده.تیم هایی که چندین برابر داماش پول خرج کردن تو خونه ی خودشون بازنده ی سپاهان بودند.گفت استقلال تو 2 تا بازی پی در پی تو آزادی فقط تونست 1 امتیاز از سپاهان بگیره.تراکتور تو خونه ی خودش 3 تا از سپاهان خورد.فولاد و نفت تهران هم تو خونه ی خودشون از سپاهان باختند.یک تیم کاملا حرفه ای با خرج های کلان جلوی داماش حرفی برای گفتن نداشت.استادمون گفت اگه میبینید داماش سپاهان رو میبره بخاطر بازیکنهای میلیارد،بخاطر سر مربی میلیاردی نیست بخاطر غیرتشونه.بعد با انگشت منو نشون داد و گفت سپاهان از داماش باخت بخاطر اینکه دیروز 15000 نفر صداشون مثل صدای شاگردم گرفته.گفت 15000 نفر امروز نمیتونن صحبت کنن تا تیمشون ببره.سپاهان باخت بخاطر اینکه پول و بازیکنان میلیاردیش نتونستن بر غیرت هوادران،سرمربی بومیشون و بازیکنان بومیشون غلبه کنند...
آخ که چه حالی داد...[/color:586f0a95e0][/quote:586f0a95e0]

ما داماشیم[/quote:586f0a95e0]

جونم چه طوفانی به پا کرده داماش . زلزله ی 100 ریشتری تو ایران راه انداختیم . به تمام دنیا درس غیرت و تعصب دادیم .

با افتخار داد میزنم : داماش شهر باران ......... محبوب شمال ایران

داد بزن تا کر شه هر کی نمیتونه بشنوه .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » شنبه آپريل 20, 2013 4:00 pm

افشين ناظمي در گفت و گو با پانا، در خصوص پيروزي داماش مقابل سپاهان اظهار داشت: از خوشحالي مردم خوشحالم که با شکست سپاهان سر از پا نمي شناختند. بالاخره بازي سختي بود و مي دانستيم روز دشواري در پيش داريم ولي از همان ابتدا با پرس و يارگيري اجازه نداديم تا سپاهان بازيسازي کند و ما را تحت فشار قرار دهد.

وي افزود: سپاهان بهترين و حرفه اي ترين تيم ايران است و از بازيکنان خيلي حرفه اي هم سود مي برد. مسلما بازي با چنين تيمي سخت است ولي ما با نيت برد و مسجل کردن بقاء در ليگ وارد ميدان شديم. خدا را شکر که به هدف خود رسيديم تا بازي آخر با استقلال بتوانيم با خيال آسوده بازي جوانمردانه به نمايش بگذاريم.

سرمربي داماش گيلان تصريح کرد: اگر از اول مقابل سپاهان شل مي کرديم، قطعا به دردسر مي افتاديم. مقابل سپاهان روز خوب بازيکنان ما بود چون سرحال و قبراق بودند و مثل تمرين عالي کار کردند. فکر مي کنم تشويق هواداران ما از دقيقه اول تا آخر بازي به يادگار مي ماند.

ناظمي گفت: نکته اي که به تيم ما کمک کرد، شارژ مالي توسط نماينده هاي مجلس بود که بعد از 7 ماه بازيکنان مقداري رنگ پول را ديدند. از همه کساني که باني اين شارژ مالي شدند، تشکر مي کنم.

وي در خصوص اخراج مختاري و قضاوت حق وردي تاکيد کرد: حق وردي نيز جزو داوران خوب ايران است و تمام تلاش خود را کرد تا کمترين اشتباه را داشته باشد ولي فکر مي کنم در اخراج مختاري اشتباه کرد و عجولانه تصميم گرفت. بالاخره خلعتبري در آن صحنه فيلم بازي کرد.

سرمربي داماش در خصوص درگيري خلعتبري با مختاري افزود: مختاري چون انتظار اخراج نداشت، بيرون نمي رفت که البته از يک بازيکن حرفه اي بعدي است و بايد به تصميم داور احترام مي گذاشت اما نمي دانم بين او و خلعتبري چه حرف هايي رد و بدل شد.

ناظمي در خصوص بازي با استقلال گفت: مطمئن باشيد با اين پيروزي، انگيزه ما براي شکست استقلال آن هم در آزادي بيشتر شده است. همان طور که مقابل سپاهان براي خودمان بازي کرديم، مقابل استقلال هم جوانمردانه و حرفه اي و براي آبروي فوتبال گيلان بازي خواهيم کرد.

وي تاکيد کرد: اصلا استقلالي ها نبايد خيالشان از قهرماني راحت باشد چون ما براي برد به تهران مي آييم. در صورتي استقلال مي تواند قهرماني خود را حتمي کند که فولاد را ببرد وگرنه داماش به اين راحتي ها امتياز از دست نمي دهد.

سرمربي داماش در خصوص آينده خود با اين تيم افزود: از عابديني تشکر مي کنم که به من اعتماد کرد و خوشحالم که توانستم جواب اعتماد و اطمينان او را بدهم. از الان فقط به بازي با استقلال فکر مي کنم و وقت فکر کردن به آينده کاري نيست.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » شنبه آپريل 20, 2013 5:31 pm

[quote:ec0f6491e2="abarar1989"][color=black:ec0f6491e2]امروز تو کلاس استادمون(قائم شهریه و طرفدار دو آتیشه ی نساجی) جمله هایی گفت که از خوشحالی بال درآوردم.گفت سپاهان 5 تا تیم اول جدول رو تو خونه ی خودش لوله کرده.تیم هایی که چندین برابر داماش پول خرج کردن تو خونه ی خودشون بازنده ی سپاهان بودند.گفت استقلال تو 2 تا بازی پی در پی تو آزادی فقط تونست 1 امتیاز از سپاهان بگیره.تراکتور تو خونه ی خودش 3 تا از سپاهان خورد.فولاد و نفت تهران هم تو خونه ی خودشون از سپاهان باختند.یک تیم کاملا حرفه ای با خرج های کلان جلوی داماش حرفی برای گفتن نداشت.استادمون گفت اگه میبینید داماش سپاهان رو میبره بخاطر بازیکنهای میلیارد،بخاطر سر مربی میلیاردی نیست بخاطر غیرتشونه.بعد با انگشت منو نشون داد و گفت سپاهان از داماش باخت بخاطر اینکه دیروز 15000 نفر صداشون مثل صدای شاگردم گرفته.گفت 15000 نفر امروز نمیتونن صحبت کنن تا تیمشون ببره.سپاهان باخت بخاطر اینکه پول و بازیکنان میلیاردیش نتونستن بر غیرت هوادران،سرمربی بومیشون و بازیکنان بومیشون غلبه کنند...
آخ که چه حالی داد...[/color:ec0f6491e2][/quote:ec0f6491e2] غیرت قوربان ابرار. ولی در مورد اون دوست تهرانیت اولن ازش تشکر کن دومن بهش بگو این سری که خواستی با هام بیای رشت واسه دیدن بازی این تویی که باید یه پلا کباب بهم بدی تابهت اجازه بدم بیای باهام بازی های زیبای تیمم رو از نزدیک تماشا کنی و لذتشو ببری! :lol: :wink:
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان