مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط Mordab » جمعه آپريل 19, 2013 8:53 pm
[quote:ec880a4230="golsar-boy"][quote:ec880a4230="Mordab"]بچه ها باور کنید تو شوکم _ یه جورایی باورم نمیشه سپاهان رو بردیم و موندنمون تو لیگ صددرصد شد من فقط اسم بازی امروز رو میذارم معجزه...
راستی یادم رفت تبریک بگم
ولی بیشتر از همه میخوام به شما هوادارا تبریک بگم که این فصل برای داماش سنگ تموم گذاشتید تیمی که تمام تیمهای بزرگ ایران رو تو رشت زمین گیر میکنه به این خاطر که از طرف سکوها و شماها حمایت وصف ناشدنی میشه...
داماش امسال پول نداشت _ بازیکن شاخص هم نداشت _ کادرفنی فوق العاده ای هم نداشت ولی در عوض هواداری داشت که جای تمام اینها رو براش پر کرد...
بخدا قسم این حرفی که دارم میزنم بدون هیچ تعصبیه داماش اگه امسال با تمام مشکلاتی که داشت تونست خودش رو نگه داره نه به خاطر عابدینی بود نه به خاطر این سه تا مربی که تو این فصل داشت بود و نه به خاطر بازیکنا امسال داماش به لطف غیرت هوادارا تونست خودش رو تثبیت کنه...
داماش از موقع ورودش به فوتبال رشت انقلابی رو در بین نسل جدید هوادار فوتبال رشت راه انداخته انقلابی که استقلال شهرداری و پگاه ارزو میکرد...
پس درود به شرف و غیرت تک تک شما هواداران تیفوسی داماش شهر باران...[/quote:ec880a4230]
اتفاقا آبرار خیلی از این چیزهایی که میگی داماش نداشت داشته
بازیکنای ما همه شاخصن، جهانبخش که پدیده لیگ بوده، حسین ابراهیمی که حقشو و تیم ملی خوردن، کبه که هر بازی سالم بود عالی بازی کرد، مهدوی که میشه با توتی قیاس کرد، آبشک که بهترین هافبکهای ایران رو سوسک کرد،ابوذر که چه در دفاع و چه حمله بهترینه، هادی سهرابی که هیچ بازیکنی نمیتونه مثل اون در همه جای زمین و هر پستی بازی کنه و ... بازم بگم یا بسه؟
اما مربی که ناظمی ثابت کرد چقدر از سرمربی های دیگه بیشتر میفهمه و با وجود نداشتن 4 بازیکن طوری ترکیب برنده را چید که هیچکس انتظار نداشت.
فراموش نکن داماش معمولا در همه بازیها نیمه دوم که نیمه مربیه بهتر بازی کرده و این نمیتونه اتفاقی باشه بلکه باختهای ما از اتفاقات داوری و دستهای پشت پرده بوده که الان اینجای جدولیم.
در مورد امیرخان عابدینی خیلی مونده تا افراد معمولی بتونن بشناسنش.
تدبیری که اون داره هیچ مدیرعاملی در ایران نداره.
همه در عجب بودیم چرا به زمان بازی داماش سپاهان اعتراض نکرد و نگفت چرا دو هفته آخر همزمان نیست؟؟ ولی امروز دیدیم که خستگی بازیکنان سپاهان و استرس بالاشون چقدر بهشون ضربه زد . در مورد تغییر زمان بازی داماش پرسپولیس در جام حذفی هم که قبلا توضیح داده بودم.
رمز پیروزی داماش اتحاد و غیرت مربی بازیکن و هواداراست و بی انصافیه که فقط به نام هوادار نوشته بشه.
ما همه سربازان بی ادعایی هستیم برای سرافرازی تیم محبوبمون داماش گیلان[/quote:ec880a4230]
منظورم از بازیکنای شاخص بازیکنای اسمی بود وگرنه من خودم عاشق جهانبخش و هادی سهرابی هستم امسال تیم ما جوون و جویای نام بود
بهرحال هر کی نظری داره دیگه من نظرم اینکه هواداری که داماش داره برای هر تیمی نعمته اینقدر از سکوها انرزی میفرسته که توان یه تیم رو چهار برابر میکنه...
-

Mordab
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am
توسط soroosh8 » جمعه آپريل 19, 2013 8:54 pm
دم هادی گرم,یه رشتیه واقعیه,با تمومه وجودش واسه تیم شهرش بازی میکنه,از همه هم بهتر بازی کرد توی این پست که پست خودشم نبود
استقلالم میبربم

"دنیا فقط رشت و داماش"
-

soroosh8
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am
توسط Inja-Rasht » جمعه آپريل 19, 2013 8:59 pm
برای فصل بعد به شدت به فروزان نیاز داریم. ضمنا به نظر من امسال اگر به بهنام لایقی فر میدان داده میشد الان یک فروزان دیگر داشتیم. یاد یک شعری افتادم:
شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند
علی نظر محمدی عزیز یاد اون روزایی افتادم که یه عده از همین هوادارهای بی معرفت بعد از باخت هامون .... بگذریم.
علی جان، افشین آقای گل. اگر شماها محمدرضا مهدوی و ... در اون موقع حساس به داماش برنمیگشتید شاید الان ما همچنان لیگ1 بودیم. زحماتتون فراموش نمیکنیم.
به شخصه از صمیم قلبم برادرانه دوستتان دارم و بخاطر وجود شماها اگر روزی داماش مقابل یوونتوس و رئال هم قرار باشه بازی کنه انتظار برد دارم برای اینکه به نظر من بازیکنای داماش بهترینن. امین متوسل زاده جوانمرد یادم نرفته چه هجمه ای بخاطر بازی جوانمردانه علیه تو راه افتاد و تو رو عامل سقوط فجر میدونستن. اینه جزای جوانمردی جوانمرد. تو در هفته 33 یقینا بهترین بازیکن لیگ بودی و علاوه بر اثبات خودت ثابت کردی که جوانمرد هرگز نمیمیره. در پایان بازم به افشین چاوشی: لذت گلهای تو فراموش نشدنی هست برادرانه ازت میخوام تمام تلاشت بکنی که باز هم همون افشین آقای گل خودمون بشی.
دنیا فقط رشت
-

Inja-Rasht
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am
توسط pouryaR-damash » جمعه آپريل 19, 2013 8:59 pm
برگ برنده ی افشین ناظمی تو بازی با سپاهان امین متوسل زاده بود . خودمونیما انگار داماش 10 نفره بهتر بازی میکنه . خدایی تیممون مردونه جنگید جلوی سپاهان 10 نفره بازی کردن کار سختیه . دم بازیکنا گرم . خیلی حرفه ای بازی رو کنترل کردن .
یه نکته : پشت اشکای افشین ناظمی تو آخر بازی حرفای زیادی بود که هوادارای واقعیه داماش میدونن . خدا قوت آبرار ناظمی . عزت رو خدا میده نه بنده ی خدا .
راجع به امیر خان عابدینی هم فقط یه جمله میگم :
بابت تمام زحماتی که واسه تیممون و مردممون کشیدی ازت ممنونم حاجی به مولا مردی خیلی دوست دارم .
بلند بگو تا دشمنا کر بشن :
ایران آسیا ....................... امیر عابدینی
-

pouryaR-damash
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am
-
توسط soroosh8 » جمعه آپريل 19, 2013 8:59 pm
"دنیا فقط رشت و داماش"
-

soroosh8
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط soroosh8 » جمعه آپريل 19, 2013 9:04 pm
[quote:5124a19cf5="Inja-Rasht"]برای فصل بعد به شدت به فروزان نیاز داریم. ضمنا به نظر من امسال اگر به بهنام لایقی فر میدان داده میشد الان یک فروزان دیگر داشتیم. یاد یک شعری افتادم:
علی نظر محمدی عزیز یاد اون روزایی افتادم که یه عده از همین هوادارهای بی معرفت بعد از باخت هامون .... بگذریم.
علی جان، افشین آقای گل. اگر شماها محمدرضا مهدوی و ... در اون موقع حساس به داماش برنمیگشتید شاید الان ما همچنان لیگ1 بودیم. زحماتتون فراموش نمیکنیم.
به شخصه از صمیم قلبم برادرانه دوستتان دارم و بخاطر وجود شماها اگر روزی داماش مقابل یوونتوس و رئال هم قرار باشه بازی کنه انتظار برد دارم برای اینکه به نظر من بازیکنای داماش بهترینن. امین متوسل زاده جوانمرد یادم نرفته چه هجمه ای بخاطر بازی جوانمردانه علیه تو راه افتاد و تو رو عامل سقوط فجر میدونستن. اینه جزای جوانمردی جوانمرد. تو در هفته 33 یقینا بهترین بازیکن لیگ بودی و علاوه بر اثبات خودت ثابت کردی که جوانمرد هرگز نمیمیره. در پایان بازم به افشین چاوشی: لذت گلهای تو فراموش نشدنی هست برادرانه ازت میخوام تمام تلاشت بکنی که باز هم همون افشین آقای گل خودمون بشی.[/quote:5124a19cf5]
دقیقا افشین همیشه محبوبی,چون واقعا با تعصبی,گلم نزنی باز دوست داریم آبرار/3/
-

soroosh8
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط Inja-Rasht » جمعه آپريل 19, 2013 9:08 pm
این بود اون ساختاری که امیر عابدینی تو این شهر ایجاد کرد. امیر خان آیندگان در رشت از تو به عنوان اسطوره یاد خواهند کرد و شک ندارم اگر فقط 3 سال دیگر به این روند ادامه دهی لقب پدر فوتبال گیلان برازنده ات خواهد بود چرا که شک ندارم با این روند تا سه سال دیگر به عنوان تنها تیم گیلانی قهرمان لیگ برتر خواهیم شد. "ایران، آسیا، امیر عابدینی"
دنیا فقط رشت
-

Inja-Rasht
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am
توسط rashtlove » جمعه آپريل 19, 2013 9:09 pm
اقا اصفهان دور از شوخی زلزله خیلی خفیف اومد.فامیلام زنگ زدن گفتن
بد جور مثل اینکه با این باخت داغان شدن

-

rashtlove
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am
توسط navidmadan » جمعه آپريل 19, 2013 9:19 pm
[color=black:223f1e4afc]یه بازیه فوق العاده ،،،،،،،،، یه بازیه کاملا حساب شده و با برنامه ،،،،،،،،،،، بازیکنایی که انصافاَ امروز از جون مایه گذاشتن ،،،،،،،،،،،،،،،، بازیکنایی که با غیرت مثال زدنی بازی کردن ،،،،،،،،،،،،،،،،، هوادارایی که با تعصب اومدنو تیمشونو رو به پیروزی همراهی کردن ،،،،،،،،،،،،،،،،، تیم و هوادارایی که به هیچکدوم از مدعیای لیگ هیچگونه باج نمیدن ،،،،،،،،،،،،،،، [size=18:223f1e4afc]رشت واسه مدعیا شده یه کابوس بزرگ[/size:223f1e4afc] ،،،،،،،،،،،،،،،،،،، عضدی واسه این تیما به عینه تبدیل به [size=18:223f1e4afc]جهنم [/size:223f1e4afc]میشه ،،،،،،،،،،،،،،، فرقی نمیکنه مشکلات داشته باشیم یا نداشته باشیم ،،،،،،،،،،،، فرقی نمیکنه پولدار باشیم یا 1 کیلو چک برگشتی توو کیسمون باشه ،،،،،،،،،،،،،،، پای ادعای بعضی تیما که بیاد وسط ؛ عهد و پیمان هوادارو بازیکن میشه سر 1 کلمه: [size=18:223f1e4afc]غیرت[/size:223f1e4afc] ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، یه روز فوق العاده بود واسه فوتبال رشت ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، بازیه خاصی رو تونستیم ببریم ،،،،،،،،، خیلی خاص بود این پیروزی ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، از بازیه حساب شده بچه ها لذت بردم امروز ،،،،،،،،،،،، استرس خیلی داشتم ولی نحوه بازیه بچه ها طوری بود که قطعا میدونستم بعد از گل اول روز؛ روز ماست ! ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، [size=18:223f1e4afc]و این بود پایان شیرین تر از عسل یک فصل سراسر کابوس وار برای ما...[/size:223f1e4afc]
خیلی سخت بود 21 روز دیگه صبر کنیمو کلی معادله N مجهولی حل کنیم که بالاخره آخرش چی میشه؟ میمونیم یا رفتنی هستیم!!!! ،،،،،،،، ولی بالاخره تموم شد ،،،، خیلیم زود تموم شد ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، زودتر از آنچه فکر می کردیم...
[size=18:223f1e4afc]بچه ها متشکریم[/size:223f1e4afc]

[/color:223f1e4afc]
-

navidmadan
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am
توسط golsar-boy » جمعه آپريل 19, 2013 9:24 pm
[quote:dcbf4fa2ac="soroosh8"][quote:dcbf4fa2ac="Inja-Rasht"]برای فصل بعد به شدت به فروزان نیاز داریم. ضمنا به نظر من امسال اگر به بهنام لایقی فر میدان داده میشد الان یک فروزان دیگر داشتیم. یاد یک شعری افتادم:
به شخصه از صمیم قلبم برادرانه دوستتان دارم و بخاطر وجود شماها اگر روزی داماش مقابل یوونتوس و رئال هم قرار باشه بازی کنه انتظار برد دارم برای اینکه به نظر من بازیکنای داماش بهترینن. امین متوسل زاده جوانمرد یادم نرفته چه هجمه ای بخاطر بازی جوانمردانه علیه تو راه افتاد و تو رو عامل سقوط فجر میدونستن. اینه جزای جوانمردی جوانمرد. تو در هفته 33 یقینا بهترین بازیکن لیگ بودی و علاوه بر اثبات خودت ثابت کردی که جوانمرد هرگز نمیمیره. در پایان بازم به افشین چاوشی: لذت گلهای تو فراموش نشدنی هست برادرانه ازت میخوام تمام تلاشت بکنی که باز هم همون افشین آقای گل خودمون بشی.[/quote:dcbf4fa2ac]
دقیقا افشین همیشه محبوبی,چون واقعا با تعصبی,گلم نزنی باز دوست داریم آبرار/3/[/quote:dcbf4fa2ac]
خدایی حقش بود آخرین تعویض بجا حلافی افشین میومد ولی بازم میگم حق نداریم تو نظر مربی دخالت کنیم امیدوارم افشین بتونه خودشو به ترکیب اصلی برسونه
-

golsar-boy
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am
توسط yankee » جمعه آپريل 19, 2013 9:26 pm
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥
-

yankee
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am
-
توسط amirdamashcity » جمعه آپريل 19, 2013 9:26 pm
امروز جمعه 31 فروردین ماه روزیست که داماش با سر بلندی در لیگ ماندگار شد،هرچند ماندن در لیگ افتخاری ندارد ولی ماندن با این وضیعت افتخار که دارد هیچ بلکه باید نام این تیم در تاریخ ثبت شود!!!!!
حالا علت افتخار کردن چیست؟ من برای جواب دادن به این سوال از یک مثال استفاده میکنم شما فرض کنید یک کشور برای دفاع از خود از چند جهت به جنگ بپردازد و با کشورهای مختلفی جنگ کند به نظر شما درصد موفقیت این کشور چقدر است ؟ آیا جز این است که فقط با معجزه میتواند از اینچنین مهلکه ای جان به در ببرد ،حالا شما داماش را در نظر بگیرید تیمی که تنها حریفانش در مستطیل سبز نبودند بلکه در خارج از زمین فوتبال هم حریفانی مانند:بی پولی،دوستان خیانتکار(منظور مالک و سرمربی قبلی وبعضی پیشکسوتان نیست!!!!!!) ،داوری،کمیته انظباطی، قلم به دستان خود فروخته و ... داشت.به نظر شما آیابه غیر از این است که داماش با بازیکنان غیرتمند خود مچ بسیار از تیم هایی که از راه بودجه های دولتی تامین میشوند و حمایت های بسیار زیادی را با خود دارند خواباند؟به نظر شما آیا بازیکنی در ایران وجود دارند که بدون توجه به مسایل مالی اینچنین از جان مایه بگذارد؟ به نظر شما آیا تماشگرانی در ایران وجود دارند که حتی پس از باخت تیم خود هم دست از تشویق برندارند و همچنین به تشویق کردن ادامه دهند؟این هاهمه گوشه ای از دلایل افتخار ما به ماندن است و به این مینازیم که زیر بار این مشکلات کمر خم نکردیم .
-

amirdamashcity
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am
توسط golsar-boy » جمعه آپريل 19, 2013 9:32 pm
[quote:68f9d91ec8="Mordab"][quote:68f9d91ec8="golsar-boy"][quote:68f9d91ec8="Mordab"]بچه ها باور کنید تو شوکم _ یه جورایی باورم نمیشه سپاهان رو بردیم و موندنمون تو لیگ صددرصد شد من فقط اسم بازی امروز رو میذارم معجزه...
راستی یادم رفت تبریک بگم
ولی بیشتر از همه میخوام به شما هوادارا تبریک بگم که این فصل برای داماش سنگ تموم گذاشتید تیمی که تمام تیمهای بزرگ ایران رو تو رشت زمین گیر میکنه به این خاطر که از طرف سکوها و شماها حمایت وصف ناشدنی میشه...
داماش امسال پول نداشت _ بازیکن شاخص هم نداشت _ کادرفنی فوق العاده ای هم نداشت ولی در عوض هواداری داشت که جای تمام اینها رو براش پر کرد...
بخدا قسم این حرفی که دارم میزنم بدون هیچ تعصبیه داماش اگه امسال با تمام مشکلاتی که داشت تونست خودش رو نگه داره نه به خاطر عابدینی بود نه به خاطر این سه تا مربی که تو این فصل داشت بود و نه به خاطر بازیکنا امسال داماش به لطف غیرت هوادارا تونست خودش رو تثبیت کنه...
داماش از موقع ورودش به فوتبال رشت انقلابی رو در بین نسل جدید هوادار فوتبال رشت راه انداخته انقلابی که استقلال شهرداری و پگاه ارزو میکرد...
پس درود به شرف و غیرت تک تک شما هواداران تیفوسی داماش شهر باران...[/quote:68f9d91ec8]
اتفاقا آبرار خیلی از این چیزهایی که میگی داماش نداشت داشته
بازیکنای ما همه شاخصن، جهانبخش که پدیده لیگ بوده، حسین ابراهیمی که حقشو و تیم ملی خوردن، کبه که هر بازی سالم بود عالی بازی کرد، مهدوی که میشه با توتی قیاس کرد، آبشک که بهترین هافبکهای ایران رو سوسک کرد،ابوذر که چه در دفاع و چه حمله بهترینه، هادی سهرابی که هیچ بازیکنی نمیتونه مثل اون در همه جای زمین و هر پستی بازی کنه و ... بازم بگم یا بسه؟
اما مربی که ناظمی ثابت کرد چقدر از سرمربی های دیگه بیشتر میفهمه و با وجود نداشتن 4 بازیکن طوری ترکیب برنده را چید که هیچکس انتظار نداشت.
فراموش نکن داماش معمولا در همه بازیها نیمه دوم که نیمه مربیه بهتر بازی کرده و این نمیتونه اتفاقی باشه بلکه باختهای ما از اتفاقات داوری و دستهای پشت پرده بوده که الان اینجای جدولیم.
در مورد امیرخان عابدینی خیلی مونده تا افراد معمولی بتونن بشناسنش.
تدبیری که اون داره هیچ مدیرعاملی در ایران نداره.
همه در عجب بودیم چرا به زمان بازی داماش سپاهان اعتراض نکرد و نگفت چرا دو هفته آخر همزمان نیست؟؟ ولی امروز دیدیم که خستگی بازیکنان سپاهان و استرس بالاشون چقدر بهشون ضربه زد . در مورد تغییر زمان بازی داماش پرسپولیس در جام حذفی هم که قبلا توضیح داده بودم.
رمز پیروزی داماش اتحاد و غیرت مربی بازیکن و هواداراست و بی انصافیه که فقط به نام هوادار نوشته بشه.
ما همه سربازان بی ادعایی هستیم برای سرافرازی تیم محبوبمون داماش گیلان[/quote:68f9d91ec8]
منظورم از بازیکنای شاخص بازیکنای اسمی بود وگرنه من خودم عاشق جهانبخش و هادی سهرابی هستم امسال تیم ما جوون و جویای نام بود
بهرحال هر کی نظری داره دیگه من نظرم اینکه هواداری که داماش داره برای هر تیمی نعمته اینقدر از سکوها انرزی میفرسته که توان یه تیم رو چهار برابر میکنه...[/quote:68f9d91ec8]
آبرار کدوم بازیکن شاخص امسال به درد تیمش خورد؟؟
هیچ تیمی به اندازه پس پس بازیکن شاخص جذب کرد ؟ الان کجای جدولن؟ از کیفیت بازیهاش بگو. انصاری فردی که دو سال بهترین مهاجم ایران بود الان یه استپ ساده رو فراموش کرده. قاضی که دو تا گل سالم نزده و ...
مجیدی که به استقلول اومد چقدر باعث حاشیه شد؟
بجز یکی دوتا بازیکن شاخصی که به درد تیمهاشون خوردند بقیه به هیچ دردی نخوردن.
من به شخصه اعتقاد دارم این رسانه ها و دلالها هستن که اراده کنن بازیکن را شاخص میسازن!!!
همین بادامکی در پس پس فیکس بود و کریمی دوم یاد میشد الان تو تیم ضعیف مل مل هم ذخیرست یا ایمون زائدی که گربه سیاه استقلول بود در تیم ته جدولی آلومینیوم هم بازی بهش نمیرسه.
این بازیکنای ما همشون شاخصند که در فوتبالی حرفه ای که حرف اول را پول میزنه دو ساله بدون پول با غیرت بازی کردن
امروزه کمتر پسری پیدا میشه حاضر باشه واسه پدرش دو سال مجانی کار بکنه اونوقت از بازیکنی که شغلش اینه و خرج خانوادشو باید بده چه انتظار داری؟
بازیکنامون رو گردن ما خیلی حق دارن و امیدوارم به حقشون برسن و همیشه موفق باشن
-

golsar-boy
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot], Google [Bot] و 0 مهمان