[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه آپريل 19, 2013 6:51 pm

[quote:66bbaafc9c="habib50"][quote:66bbaafc9c="mirza_younes"]امروز واقعا از اصفهانيا متنفر شدم اين برد از صدتا فحش خوارمادرم واسشون بدتر بود.
دمه بازيكنا گرم /11/
واااااي واااااي ميدونم كجات ميسوزه /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/[/quote:66bbaafc9c]
[b:66bbaafc9c]داداش همه مثل هم نیستن بالاخره صداهائی که از تلوزیون شنیده می شد نشون می داد شما هم تو عصبانی کردن تماشاگران سپاهان بی تقصیر نیستید هر چند من رفتار تماشاگرای سپاهان رو تائید نمی کنم و از همین جا به عنوان یه سپاهانی اصفهانی ازتون معذرت خواهی می کنم [/b:66bbaafc9c][/quote:66bbaafc9c]

دوست عزیز من خودم نزدیک شش ماه اصفهان زندگی کردم تو اون مدت از اصفهانی ها بدی ندیدم و اتفاقا خیلی رفتار خوبی با ما داشتن اگر کسی هم تو این سایت حرفی میزنه بزارین به حساب کری خوندن موفق باشید
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » جمعه آپريل 19, 2013 6:54 pm

[align=center:c6d343ca11][size=20:c6d343ca11][color=black:c6d343ca11]یکی از این آدما ، یک شب دعاش می گیره
یکی از همین شبایی که شب تقدیره
ی دل شکسته یک گوشه این شهر صداش
میرسه تا آسمونو چه دامنگیره . . .

ی نفر می خوابه تا سحر
هی بی تاب ی سفر
بی تاب شنیدن ی خبر تا سحر
ی دعا که داره اثر[/color:c6d343ca11]

[color=black:c6d343ca11]اینهمه دستایی که منتظر بارونه
یکی اون بالا نشسته که خودش می دونه
می دونه کاری رو که فقط خودش می تونه[/color:c6d343ca11]
[b:c6d343ca11][color=darkblue:c6d343ca11]
دستای خالی رو خالی بر نمی گردونه[/color:c6d343ca11][/b:c6d343ca11][/size:c6d343ca11][/align:c6d343ca11]

[size=15:c6d343ca11]و غیر از این دیگر نمی دانم چه بگویم[/size:c6d343ca11]

* ترانه ای از بنیامین
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه آپريل 19, 2013 6:54 pm

[quote:8221f01d88="habib50"][quote:8221f01d88="nima_beckham"][quote:8221f01d88="nima_beckham"][quote:8221f01d88="popo131"]ما سپاهانیمو حالا حالا ها شعله زردیم /10/ /10/ /10/ /10/ /10/[/quote:8221f01d88]

[b:8221f01d88][color=black:8221f01d88]این عکس تقدیم به اون چند تا انزلیچی که بین اصفهانی ها بودند و بی غیرتی خودشون رو نشون دادند ! ( شعله زرد با ادویه شلخت) :D [/color:8221f01d88][/b:8221f01d88]

[align=center:8221f01d88][img:8221f01d88]http://upload.tehran98.com/img1/vqyyj0t2j5dg3f51x.jpg[/img:8221f01d88][/align:8221f01d88][/quote:8221f01d88]

[img:8221f01d88]http://upload.tehran98.com/img1/714dnpayibuo4heip9m.jpg[/img:8221f01d88] به به :P[/quote:8221f01d88]

[color=darkblue:8221f01d88][b:8221f01d88]
داداش شعله زرد چیز بدی نیست حداقلش اینه که شیرینه شما هم سعی کن شیرین باشی چون این باخت و بردها تموم می شه و چیزی که می مونه شخصیت خوب آدما و خاطره های خوبشونه[/b:8221f01d88][/color:8221f01d88][/quote:8221f01d88]

ای کاش شخصیت خوب سپاهانی ها اینجا باقی میموند !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه آپريل 19, 2013 6:54 pm

از مازندرانی جماعت چه انتظاری می شه داشت ،
خلعتبری ، رویانیان ، شیث رضائی ، اولادی ، هادی نوروزی ، شهاب گردان ، محسن بنگر بازهم بگم ، یکی از یکی گمج تر . . .
همه دارای کارنامه درخشان از نوع دوم . . .
قویدل و یک عده از مردم شهرک همسایه هم از همین کرباسند
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط kazan » جمعه آپريل 19, 2013 6:57 pm

فدراسیون فکر میکرد داماش سقوط میکنه و اصرار داشت لیگ 16 تیمی بشه - حالا فقط منتظرم ببینم آیا هنوز سر تصمیمش میمونه یا نه - داماش که مردانه جنگید و موند .
نماد کاربر
kazan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه مارس 15, 2013 12:00 am

پستتوسط habib50 » جمعه آپريل 19, 2013 6:58 pm

[quote:5df231d1fc="nima_beckham"][quote:5df231d1fc="habib50"][quote:5df231d1fc="mirza_younes"]امروز واقعا از اصفهانيا متنفر شدم اين برد از صدتا فحش خوارمادرم واسشون بدتر بود.
دمه بازيكنا گرم /11/
واااااي واااااي ميدونم كجات ميسوزه /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/[/quote:5df231d1fc]
[b:5df231d1fc]داداش همه مثل هم نیستن بالاخره صداهائی که از تلوزیون شنیده می شد نشون می داد شما هم تو عصبانی کردن تماشاگران سپاهان بی تقصیر نیستید هر چند من رفتار تماشاگرای سپاهان رو تائید نمی کنم و از همین جا به عنوان یه سپاهانی اصفهانی ازتون معذرت خواهی می کنم [/b:5df231d1fc][/quote:5df231d1fc]

هواداران تيم مهمان آغاز گر حواشي روي سکوها شدند و با فحاشي بر عليه هواداران داماش مسبب اين شدند تا داماشي ها نيز بر عليه سپاهاني شعار دهند . هواداران سپاهان در جريان بازي در اقدامي عجيب به سمت جايگاه خبرنگاران نيز سنگ و چوب پرتاب کردند و حتي در پايان بازي نيز با فحاشي هاي مداوم خود به سمت سالن کنفرانس در نشست خبري اخلال ايجاد کردند. سپاهاني ها که از شکست عصباني بودند به چند سرباز يگان ويژه ،صندلي هاي استاديوم، سرمربي تيم خود و حاج صفي و چند بازيکن خود نيز حمله کردند تا واژه فرهنگي در کنار نام اين تيم با اين حرکات از طرف خبرنگاران در کنفرانس زير سوال برده شود.
[color=red:5df231d1fc]
دوست عزیز فحاشی و سنگ پرانی از شما شروع شد و هوادارای ما هیچ گونه توهینی نکردند و فقط چند مورد جواب توهین هاتون رو دادند .[/color:5df231d1fc] [color=black:5df231d1fc]امیدوارم دیگه اینجور حرکات رو تو فوتبال نبینیم چون این باخت و بردها تموم می شه و چیزی که می مونه شخصیت خوب آدما و خاطره های خوبشونه[/color:5df231d1fc][/quote:5df231d1fc]
[b:5df231d1fc]
من وظیفم بود که تبریک بگم و به سهم خودم از رفتار هوادارای سپاهان عذرخواهی کنم نه کل کل کردن با شما اگر نبود نامردیها و تبعیض ها بین تیم های تهرانی و بقیه تیم ها همینقدر هم قهرمانی برامون مهم نبود که حالا برا از دست دادنش ناراحتیم چون ما تیممون پر افتخار ترین تیم لیگ برتره و ارزش نداره به خاطر باخت یا برد با کسی کل کل کنیم از نظر سپاهانی ها با فرهنگ و واقعی با همه ی بی عدالتی ها ما همین حالا هم تیم خودمونو قهرمان می دونیم[/b:5df231d1fc]
نماد کاربر
habib50
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 29, 2012 12:00 am

پستتوسط mamalirize » جمعه آپريل 19, 2013 6:59 pm

تبریک میگم به همه .... /23/ دست تک تک بازیکنان درد نکنه به معنای واقعی از جون و دلشون بازی کردن امروز من هیچ بازیکنی رو ندیدم که بخواد کم بزاره واسه تیم

/13/ /13/ /13/
♥♥♥ داماش شهر باران ♥♥♥
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه آپريل 19, 2013 6:59 pm

اینقدر خوشحال و شادم که خدا میدونه . اول از همه از خدای بزرگ و مهربون ممنونم که امروز واسه مردم شهر باران آسیا خدایی کرد و دل ما رو شاد کرد .
چه لحظه ای از این زیباتر و با ارزش تر که همشهریای گلم رو شاد و خوشحال ببینم . کامنت ها رو میخوندم همین که مردم شهر و استانم ( به جز بی غیرتاش ) خوشحالن واسم یه دنیا ارزش داره . امروز روزی بود که حق به حقدار رسید . امروز تیم داماش و هواداراش یکدل و متحد بودن . از امیر عابدینی تا تدارکات تیم همه ی بازیکنا اعضای کادر فنی کارکنان باشگاه داماش و همه ی عزیزانی که به نوبه ای در کنار تیم بودن و زحمت کشیدن سپاسگذارم و دست تک تکشونو میبوسم افراد زیاده میترسم بخوام اسم ببرم خدای نکرده اسم عزیزی رو فراموش کنم بخاطر همین میگم درود بر غیور مردان داماش گیلان خدا قوت مردان بزرگ به تمام ایران درس مردونگی و غیرت دادین از همتون ممنونیم . امروز خیلی روز با شکوهی بود جشن زیبایی در سانتیاگو عضدی برپا شد . واقعا فصل سختی رو گذروندیم خدایی خیلی سخت بود به همه مخصوصا هوادارای عزیز و با غیرت داماش خدا قوت و خسته نباشید میگم . بالاخره انزلیچی به کوچه ی ما هم اومد . خدا رو شاکرم که امروز داماش و هواداراش رو سفید شدن و دشمنامون رو سیاه . خیلی ها منتظر سقوط ما بودن نمیخوام دهنمو با آوردن اسماشون کثیف کنم . قربونت برم خدا که اینقدر بزرگی واقعا راست میگن که خدا جای حق نشسته و همیشه حق رو به حقدار میده . ما هوادارای داماش با غیرت ترین و صبورترین هوادارای دنیا هستیم خدا هم جواب این صبر ما رو داد . خدایا ازت ممنونم که به ما عزت دادی و ما رو محتاج دیگران نکردی . با افتخار فریاد میزنیم داماش شهر باران تا گوش دشمنامون پاره بشه . صحبت راجع به این بازی زیاده چه از نظر فنی و چه مسایل حاشیه ای ولی بهتره امشب فقط از برد تیممون لذت ببریم چون روزای سختی رو گذروندیم . در ضمن یه خبر هم دارم واسه اونایی که بعد این بازی هی میگن داماش استقلال رو به قهرمانی نزدیکتر کرد و به این تیم کمک کرد کور خوندین واسه شما هم داریم ما واسه عزت و شرف گیلان میجنگیم نه قهرمانیه تیمای دیگه خیال کردین واسه ما لیگ تمومه ... عمرا تازه کار اصلیه ما مونده یعنی بردن استقلال جلوی صد هزار نفر در ورزشگاه آزادی اون موقع تازه شادیمون و جشنمون کامل میشه . از همه میخوام خودشونو واسه بازی با استقلال تو تهران آماده کنن مخصوصا بازیکنا و کادر فنیمون تا جواب محکم و دندان شکنی به بدخواهامون بدیم .آخرین خواسته ی ما هوادارا از داماش در این فصل = با تمام توان و قدرت در ورزشگاه آزادی جلوی استقلال بجنگین و پیروز بشین که ارزشش کمتر از بازیه امروز نیست . یه تشکر ویژه هم از مدیران عزیز وارش اسپرت و کاربرای محترم سایت دارم که تو تمام لحظات تلخ و شیرین کنار تیم بودن انصافا هممون فصل سخت و دشواری رو پشت سر گذروندیم اما خدا رو شکر آخرش خوب و خوش تموم شد به همه ی شما بزرگواران خسته نباشید و خدا قوت میگم درود بر غیرت و شرفتون گیله مردان بزرگ .
آرزوی قلبیه من تو این شب مقدس و زیبا = خدایا همیشه دل مردم گیلان زمین رو شاد و سرمرست نگه دار و بهترین ها رو برای این سرزمین رقم بزن .

کامنتم رو با حرف زیبای افشین ناظمی تموم میکنم = ما مرد روزهای سخت هستیم ... /3/ /13/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pouryaR-damash در جمعه آپريل 19, 2013 7:05 pm .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » جمعه آپريل 19, 2013 7:01 pm

بچه ها منم مثل شما خیلی امشب خوشحالم ولی کامنت این دوست سپاهانیمون واسم خیلی جالب بود. انصافا راست میگه همه عین هم نیستن تا کی تو ورزشگاها به قومیت ها توهین بشه. میدونم ما هم هر جا میریم کلی فحش میخوریم. اما ما ایرانی هستیم. امروز از شنیدن شعار الاهلی الاهلی خیلی ناراحت شدم. ما نباید یه عرب سوسمار خورو وارد کل کلامون کنیم. هممون از شکست نماینده های ایران جلو عربا ناراحت میشیم. به نظرم این شعار کمتر از شعار خلیج عرب که بعضی از پانتورکای تراکتوری میدن نیست. نمیخوام تو شادیمون ضد حال بزنم بروبچ. اما کاش یکم بیشتر به این مسائل فکر بشه. الان خیلی از بچه ها رو میبینم که خوداری میکنن از فحاشی. کاش روز به روز تعدادشون بیشتر شه.تا ایشالا زمانی بیاد که دیگه فحشی رد و بدل نشه تو ورزشگاها. البته * هم که اینجا دارم اینطور حرف میزنمم بعضی وقتا عصبی میشم و چیزایی میگم که نباید. پس فکر نکنید خودمو اخرت ادب میدونم. نه اینطور نیست. اما سعی میکنم تا جایی که بشه توهین نکنم. بازم این پیروزی غرور افرین رو به همه ی داماشی های کل گیلان زمین تبریک میگم. دنیا فقط رشت
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه آپريل 19, 2013 7:04 pm

بیش از 23 هفته هست که تو این رتبه نحص 12+1 هستیم ولی الان 12 هستیم بالاخره نحصی از تیم ما ورداشته شد /17/
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » جمعه آپريل 19, 2013 7:05 pm

:arrow:
ـــــــــــــــــــــــ
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه آپريل 19, 2013 7:05 pm

و... پایانی به یک فصل تلخ و پر استرس /11/ /11/

به همه آبرارای گلم تبریک میگم,اینکه همه با هم شاد باشیم یه نعمت بزرگه,زنده باد[color=green:c8492a2f68] گیلان[/color:c8492a2f68] زنده باد [size=18:c8492a2f68][color=cyan:c8492a2f68]رشت[/color:c8492a2f68][/size:c8492a2f68] عزیزم پاینده باد [size=24[color=darkblue:c8492a2f68]][size=24:c8492a2f68]داماشم[/size:c8492a2f68][/color:c8492a2f68][/size] /3/ /3/ /3/ /3/
آخرين ويرايش توسط soroosh8 on جمعه آپريل 19, 2013 7:07 pm, ويرايش شده در 2.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mehdi369 » جمعه آپريل 19, 2013 7:07 pm

آقا یه چیزی بگم حال کنید
طرف حرفم به استقلالی هاست
استقلالی های عزیز بازی بعد رو ببرید که بازی با داماش اعتباری نیست یهو دیدید باختید
ضمنا یه چیز دیگه دیدید چطور سپاهان رو می برند اونم با نبود 3بازیکن فیکس و کلیدی و همچنین 10نفره
یاد بگیرید ، برید به حاج فتل بگید که میلیارد میلیارد پول بالای بازیکن دادن و قرض کردن از روباهیان ارزش نداره برو بازیکن با غیرت مربی با شرف و کادر فنی غیور پیدا کن که شب عید دست خالی برن خونه ولی اخر فروردین به تماشاگرهاشون عیدی بدند.
این غیرت رشتی ها رو دیدید؟؟؟
خجالت بکشید. /11/ /11/ /11/ /11/
نماد کاربر
mehdi369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » جمعه آپريل 19, 2013 7:08 pm

تبریک به همه آبراران و دست مریزاد به همه بازیکنها که امروز غیرت و مردانگی و تعصبشون رو به تمام معنا نشون دادن /3/
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه آپريل 19, 2013 7:10 pm

[quote:713a97d0e9="habib50"][quote:713a97d0e9="nima_beckham"][quote:713a97d0e9="habib50"][quote:713a97d0e9="mirza_younes"]امروز واقعا از اصفهانيا متنفر شدم اين برد از صدتا فحش خوارمادرم واسشون بدتر بود.
دمه بازيكنا گرم /11/
واااااي واااااي ميدونم كجات ميسوزه /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/[/quote:713a97d0e9]
[b:713a97d0e9]داداش همه مثل هم نیستن بالاخره صداهائی که از تلوزیون شنیده می شد نشون می داد شما هم تو عصبانی کردن تماشاگران سپاهان بی تقصیر نیستید هر چند من رفتار تماشاگرای سپاهان رو تائید نمی کنم و از همین جا به عنوان یه سپاهانی اصفهانی ازتون معذرت خواهی می کنم [/b:713a97d0e9][/quote:713a97d0e9]

هواداران تيم مهمان آغاز گر حواشي روي سکوها شدند و با فحاشي بر عليه هواداران داماش مسبب اين شدند تا داماشي ها نيز بر عليه سپاهاني شعار دهند . هواداران سپاهان در جريان بازي در اقدامي عجيب به سمت جايگاه خبرنگاران نيز سنگ و چوب پرتاب کردند و حتي در پايان بازي نيز با فحاشي هاي مداوم خود به سمت سالن کنفرانس در نشست خبري اخلال ايجاد کردند. سپاهاني ها که از شکست عصباني بودند به چند سرباز يگان ويژه ،صندلي هاي استاديوم، سرمربي تيم خود و حاج صفي و چند بازيکن خود نيز حمله کردند تا واژه فرهنگي در کنار نام اين تيم با اين حرکات از طرف خبرنگاران در کنفرانس زير سوال برده شود.
[color=red:713a97d0e9]
دوست عزیز فحاشی و سنگ پرانی از شما شروع شد و هوادارای ما هیچ گونه توهینی نکردند و فقط چند مورد جواب توهین هاتون رو دادند .[/color:713a97d0e9] [color=black:713a97d0e9]امیدوارم دیگه اینجور حرکات رو تو فوتبال نبینیم چون این باخت و بردها تموم می شه و چیزی که می مونه شخصیت خوب آدما و خاطره های خوبشونه[/color:713a97d0e9][/quote:713a97d0e9]
[b:713a97d0e9]
من وظیفم بود که تبریک بگم و به سهم خودم از رفتار هوادارای سپاهان عذرخواهی کنم نه کل کل کردن با شما اگر نبود نامردیها و تبعیض ها بین تیم های تهرانی و بقیه تیم ها همینقدر هم قهرمانی برامون مهم نبود که حالا برا از دست دادنش ناراحتیم چون ما تیممون پر افتخار ترین تیم لیگ برتره و ارزش نداره به خاطر باخت یا برد با کسی کل کل کنیم از نظر سپاهانی ها با فرهنگ و واقعی با همه ی بی عدالتی ها ما همین حالا هم تیم خودمونو قهرمان می دونیم[/b:713a97d0e9][/quote:713a97d0e9]

[color=black:713a97d0e9]دوست عزیز ، شما که فرهنگ یه اصفهانی واقعی نشون دادی . . .
خداروشکر ، قبول هم کردید که رفتار هواداران سپاهان ناپسند بود ، ماهم به برخی اشتباهات در امروز اذعان داریم . . .
مهم همینه که بدی ها گفته بشه و سعی در کاهش اونا بشه . [/color:713a97d0e9]

[color=blue:713a97d0e9]سپاهان چه قهرمان بشه و چه نشه ، نزد ماها قطعا جایگاه ویژه ای داره ، چون تیمی مردمی هست و دارای ساختار مدیریتی و
همچنین مربی و بازیکنان خوبیه . [/color:713a97d0e9]

[color=red:713a97d0e9]به امید اینکه روزی در ایران فیر پلی به معنای واقعی رواج داده بشه و تیمهایی تحت حمایت ارگانهای خاص نباشن و قراداد چنتا
از بازیکنانشون به اندازه کل یک تیم مثل داماش یا گهر و یا ..... نباشه . [/color:713a97d0e9]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 0 مهمان