[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط nima_beckham » جمعه آپريل 19, 2013 4:53 pm

[quote:5bbaa8aaed="mehdi_damash"]فوری - فوری
شنیده ها حاکی از اینست که از خیابانهای منتهی به ایستگاه انزلی دود شدیدی از سمت بندر مشاهده میگردد.تا این لحظه خبر موثقی برای این علت پیدا نشده و آتشنشانان با همت زیاد در حال خاموش کردن این حریق هستند.از کلیه ملت همیشه در صحنه رشت تقاضا داریم برای سلامتی این عزیزان دست به دعا شوند[/quote:5bbaa8aaed]

چی شده :D ؟
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Farzad-7091 » جمعه آپريل 19, 2013 4:53 pm

هواداران‌سپاهان صندلي‌هاي‌ورزشگاه را شکستند

هواداران عصباني تيم فوتبال سپاهان اصفهان بعد از شکست مقابل داماش، صندلي‌هاي ورزشگاه عضدي رشت را شکستند.

حدود 1000 تماشاگر سپاهان که از اصفهان به رشت آمده بودند بعد از شکست 2 بر يک تيم‌شان مقابل داماش و کاهش پيدا کردن شانس قهرماني اين تيم، صندلي‌هاي ورزشگاه عضدي را شکستند و برخي از آنها نيز به طرف جايگاه خبرنگاران، سنگ و اشيا پرتاب کردند.

به گزارش فارس، هواداران سپاهان همچنين در پايان مسابقه اشيا و سنگ‌هايي را به سمت محل نشست خبري سرمربيان پرتاب کردند تا به اين وسيله اعتراض خود را از نتيجه به دست آمده بيان کنند.

هنگام خروج هواداران سپاهان از ورزشگاه، شماري از آنها با برخي از ماموران انتظامي درگير شدند و حتي برخي از آنها را مورد ضرب و شتم قرار دادند که در نهايت ماموران انتظامي، تماشاگران سپاهان را به سمت اتوبوس‌هاي خود هدايت کردند.

سپاهان با اين باخت شانس بسيار اندکي براي قهرماني در ليگ برتر دارد.
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه آپريل 19, 2013 4:54 pm

[quote:290ef55340="miladcivil"][size=24:290ef55340][color=red:290ef55340]دوستان نظردهی یادتون نره.وقتشه تو شادی ، یه فوتورک هم در جوامع مجازی بزنیم [/color:290ef55340][/size:290ef55340] :wink:

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=HP_BN_3

www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8 ... ID=HP_BN_7

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=HP_BN_2

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=HP_BN_1[/quote:290ef55340]

جاغالان فوتورک فراموش نشه :P :P :P :P
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Farzad-7091 » جمعه آپريل 19, 2013 4:55 pm

هواداران‌سپاهان صندلي‌هاي‌ورزشگاه را شکستند

هواداران عصباني تيم فوتبال سپاهان اصفهان بعد از شکست مقابل داماش، صندلي‌هاي ورزشگاه عضدي رشت را شکستند.

حدود 1000 تماشاگر سپاهان که از اصفهان به رشت آمده بودند بعد از شکست 2 بر يک تيم‌شان مقابل داماش و کاهش پيدا کردن شانس قهرماني اين تيم، صندلي‌هاي ورزشگاه عضدي را شکستند و برخي از آنها نيز به طرف جايگاه خبرنگاران، سنگ و اشيا پرتاب کردند.

به گزارش فارس، هواداران سپاهان همچنين در پايان مسابقه اشيا و سنگ‌هايي را به سمت محل نشست خبري سرمربيان پرتاب کردند تا به اين وسيله اعتراض خود را از نتيجه به دست آمده بيان کنند.

هنگام خروج هواداران سپاهان از ورزشگاه، شماري از آنها با برخي از ماموران انتظامي درگير شدند و حتي برخي از آنها را مورد ضرب و شتم قرار دادند که در نهايت ماموران انتظامي، تماشاگران سپاهان را به سمت اتوبوس‌هاي خود هدايت کردند.

سپاهان با اين باخت شانس بسيار اندکي براي قهرماني در ليگ برتر دارد.
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » جمعه آپريل 19, 2013 4:57 pm

[quote:5319294248="nima_beckham"][quote:5319294248="mehdi_damash"]فوری - فوری
شنیده ها حاکی از اینست که از خیابانهای منتهی به ایستگاه انزلی دود شدیدی از سمت بندر مشاهده میگردد.تا این لحظه خبر موثقی برای این علت پیدا نشده و آتشنشانان با همت زیاد در حال خاموش کردن این حریق هستند.از کلیه ملت همیشه در صحنه رشت تقاضا داریم برای سلامتی این عزیزان دست به دعا شوند[/quote:5319294248]

چی شده :D ؟[/quote:5319294248]
نیما جان از بس برد ما رو یه چیزشون :lol: مونده که از رشت آتشنشان اعزام کردن
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » جمعه آپريل 19, 2013 4:57 pm

تبریک تبریک بازهم تبریک . خیلی خیلی حال داد احساس میکنم سوت پایان این بازی بهترین لحظه زندگی من تو این 30 چند سال بوده . بعد از یک هفته پر از استرس و اضطراب این برد خیلی حیاتی بود یادمه بعد از بازی گهر و الومینیوم بچه ها پیام هادی سهرابی را گذاشته بودند که گفت نگران نباشید سپاهانو میبریم که البته خیلی به حرفش اعتماد نکردیم حتی چندتا بچه ها تیکه انداختن بهش. میخوام بگم که این بچه ها و بازیکنان با غیرت شهرمون شایسته اعتماد وتقدیر واحترام بیشتری هستن 2 سال هر سال بدتر از پارسال از لحاظ مالی ومدیرتی . اما بچه های ما با جان دل پای شهرشون وایسادند. یادتون باشه این اولین بار که یه تیم رشتی تونسته خودشو 2 سال پیاپی تو لیگ حفظ کنه. که این فقط فقط با غیرت بچه های تیم ما که اکثرشون بچه های همین شرند بر عکس آن سالهای که سال دوم می افتادیم و البته همیشه وضعیت مالیمون بهتر از امسال وپارسال بود. دم بچه های با غیرت داماش گرم که با جان دل بازی کردند همشون چه بومی وچه غیر بومی . امسال در بدترین شرایط تیمو بستیم فقط آنهایی موندن که تعصب داشتند . اول فصل شهرک نشینان از ما به عنوان زنگ تفریح لیگ برتر یاد میکردند و خودشونو مدعی لیگ وآسیا اما آنها فقط وفقط با کمک داورها وپولهای خرج شده هدایتی برای پنالتیها تو لیگ ماندن . اما ما با تعصب بازیکنانمون .مدیریت عابدینی وتماشاگرانمون موندیم.
امیدوارم از الان با حل مشکلات مالی ومدیریتی یه تیم خوب برای سال بعد ببندیم با حفظ تمام بازیکنان بومیمون والبتهدیگر بازیکنان کار آمد ومتعصب غیر بومیمون.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه آپريل 19, 2013 4:58 pm

درود بر داماشی ها
تک تک کادر فنی از افشین ناظمی با غیرت گرفته تا مازیار ربیعی فر و حمید خان سجادی و قلی زاده و بقیه دم همشون گرم
درود به شرف همه بازیکن ها از دروازه تا نوک حمله
درود به تعصب همه هوادارانی که امروز از حنجره خودشون گذشتند
دم همگی گرم

/3/ این گل رو فقط برای امین متوسل زاده میگذارم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » جمعه آپريل 19, 2013 5:00 pm

[color=black:19ee694f72][size=14:19ee694f72]معادلات روی کاغذ را بارها مرور میکنم ، چند بار پاک میکنم و دوباره می نویسم . من باوری دیگر دارم ، که در اعداد و ارقام نمی گنجد ، اگر اعتبارات روی کاغذ برایم تکلیف مشخص کنند ، پس اراده چه میشود؟ پس از تو حرکت از من برکت چیست؟ اگر اینها برایم راه و تصمیم روشن کنند ، "امید" را چگونه تفسیر کنم؟
قطرات شورمزه ای بر روی کاغذ ... نگاهی به کاغذی مچاله و پاره شده گوشه ذهنم و پوزخندی معنی دار "خواستنم" به همه معادلات روی آن ...با عشق و امید بر می خیزم...
رنج باغم دست در یک کاسه داشت
کور میخواند او مرا نشناخته
ما در این بازی که طاس انداختیم
من دوشش آورده ام او باخته
من در این بازی ؛نه؛ تنها نیستم
چون خدا با من هم اکنون ساخته
بسیار خرسندم ، خرسندم اراده و همدلی بر واقعیتهای روی کاغذ غلبه کرد ، خوشحالم که بار دیگر عشق ،حنجره های یک صدا ، ساقهای همدل ، پبروز نبرد "دو دو تا چهار تا" شدند.خوشحالم که انزلیچی شدیم . شبهای زیادی گفتیم : "دوقدم مانده به صبح" و شاید عده ای خندیدند ،امروز همان صبح صادق است...
[b:19ee694f72]پیروزی یعنی "نشد" را با اراده و خواستن به "شد" تبدیل کردن ، نه اینکه "نشد" را به "نشد" نفسیر کردن...[/b:19ee694f72]
تبریک به همه گیلانیان و رشتیها و داماشی ها و درود بر همه [b:19ee694f72]"خواستنهای مصمم اما هر چند خسته"[/b:19ee694f72] ... [/size:19ee694f72][/color:19ee694f72]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط khorami201 در جمعه آپريل 19, 2013 5:02 pm .
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه آپريل 19, 2013 5:00 pm

در چند بازی گذشته ، با توجه به اینکه خوب بازی می کردیم و ولی مفت می باختیم ، شب بی خوابی به سرم می زد ، حتماً خیلی از شما عزیزان هم با همین حالت مواجه شده بودید ، اما امشب :

[b:b3cd4feec6]امشب در سر شوری دارم، امشب در دل نوری دارم
باز امشب در اوج آسمانم، رازی باشد با ستارگانم
امشب یکسر شوق و شورم، از این عالم گوئی دورم

از شادی پر گیرم که رسم به فلک
سرود هستی خوانم در بر حور و ملک
در آسمان غوغا فکنم
سبو بریزم ساغر شکنم

با ماه و پروین سخن می گویم، وز روی مه خود اثری جویم
جان یابم زین شبها، می کاهم از غمها
ماه و زهره را به طرب آرم،از خود بی خبرم ز شعف دارم
نغمه ای بر لب ها، نغمه ای بر لب ها

امشب در سر شوری دارم، امشب در دل نوری دارم
باز امشب در اوج آسمانم، رازی باشد با ستارگان
امشب یکسر شوق و شورم، از این عالم گوئی دورم [/b:b3cd4feec6]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Milad_77 » جمعه آپريل 19, 2013 5:01 pm

خدا یا چقدر شادم الان /16/ /16/ /16/ /16/
دنیا فقط زشت
نماد کاربر
Milad_77
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 05, 2013 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه آپريل 19, 2013 5:06 pm

[quote:504d6c173c="majid13"]ما هم کم کم داریم حرکت میکنیم... امیدوارم دیگه امروز سنت شکنی بشه و بعد چندتا باخت این بازی رو ببریم..
خدایا کاری کن کامنت بعدی ما راجع به بردمون باشه![/quote:504d6c173c]
خدایا شکرررررررررررررررررررررررررت :P
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » جمعه آپريل 19, 2013 5:07 pm

تيممون برده و بايستي خوشحال باشيم .بچه ها هم كامنتاي خوشگلي ميزارن كه آدم حال ميكنه . . . ولي يه چيز عجيب تو بازي امروز ديدم كه تو اين 27 سالي كه استاديوم ميرم نديده بودم اونم حركات بسيار بي ادبانه گردان
دروازه بان اصفهانيها بود اصلا به غير از شهاب بايد برقصه چيزي نگفتند مردم كه يهو آدم عوضي و بي تربيت شروع كرد به احمق بازي كه حتي نميشه اينجا عنوانش كرد و البته خوب از خجالتش در اومدند . فقط اميدوارم كميته بي انضباطي اينارو و شكستن صندلي استاديوم ما رو ديده باشه و باز هم ما هارو محكوم كنند . . . /23/ /23/ /23/
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » جمعه آپريل 19, 2013 5:08 pm

روز باشکوهی بود ،مابودیم وعشقمان داماش ،چه عشقبازی بود بینمان ،حسابی حال داد ،مزاحمتها هم جای خودش (اون خلعت ریزه وهوادارای بیخودشونو وداوری که سوهان اعصاب بود )
حالا تبریک به همه داماشیها چه اونایی که با صدای گرفته از استادیوم خارج شدند وچه اونایی که تواستادیوم ویا توخونه نشستند وتخمه شکستند و کلا دلشون باداماش بود وتبریک بزرگتر ودست مریزاد به بازیکنان غیر تمند مان که از جان مایه گذاشتند ،دمشون واقعا گرم که با تمامی مشکلات مردانه بازی کردند وشادی ،نشاط وسرمستی را به ما هواداران هدیه نمودند خسته نباشید ،خدا قوت ، انشاءاله خدواند به ساقهایتان قدرت و به زندگیتان خوشحالی ارزانی بدارد
[13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3/ /3[
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » جمعه آپريل 19, 2013 5:10 pm

[quote:02b068173c="mahmood1331"]خدا رو شكر بازي رو با غيرت بچه ها برديم و ديگه ميتونيم با خيال راحت به زندگيمون برسيم :)[/quote:02b068173c]

من با ایشون موافقم خیلی اعصابم خرد بود بخاطر داماش با باخت هاش خودتون بهتر می دونید چه حالی می شدم و ای فدراسیون که بیشترین ضربه رو امسال به ما زد و کمیته انضباطی ولی بازم از پس اراده این تماشاگرا و مدیریت قوی امیر عابدینی که قبل از بازی سراحتا اعلام کرد یه عده می خوان تیم رو حذف کنن داماش قطعا تو لیگ میمونه مگر اینکه اتفاقات خاصی بیفته و تیمی که میانگین امتیازاتش تو هر بازی 1 بوده 2 بازی آخرشو ببره

بالاخره حق به حقدار رسید
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط toshiba » جمعه آپريل 19, 2013 5:13 pm

همه رشتیا عشق داماشن ازدلوچونشون مایه گزاشتن اشان امید فقط داماش رقبا آماده باشن تبریک به همه داماشی های گل برای پیروزی غرور آفرین
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان