بازيكن تيم فوتبال استقلال گفت: اگر از پرسپوليس هم پيشنهاد داشته باشم، مانند بقيه پيشنهادها آن را بررسي ميكنم.
هادي شكوري امروز در ساختمان باشگاه استقلال حاضر شد و با مسئولان باشگاه صحبت كرد.
وي در جمع خبرنگاران حاضر شد و اظهار كرد: امروز با نظري، مظلومي و پورحيدري صحبت كردم و بازيكن آزاد محسوب ميشوم. فوتبال حرفهاي همين است. امروز خيلي دوستانه از همه تشكر كردم و حلاليت طلبيدم. فقط منتظر طلبم هستم، اميدوارم كه استقلال نيز سال خوبي داشته باشد.
شكوري در رابطه با وضعيتش در فصل آينده گفت: فكر نميكنم در استقلال بمانم، چون بازيكنان جديد در حال آمدن هستند، هواداران هم مي دانند كه من با جان و دل براي اين تيم بازي كردم و اگر دوباره من را بخواهند شايد برگردم. بازي مقابل هواداران استقلال شور و حال ديگري دارد.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا اگر مظلومي هم باشد باز امكان بازگشت او هست يا خير، عنوان كرد: فرق نميكند شايد مظلومي امسال يك تفكر داشته باشد و سال آينده تفكر ديگري. به عنوان مثال سال گذشته من در تركيب استقلال بودم و پس از برطرف شدن مصدوميتم نيز فكر ميكنم باز در بيشتر بازيها حضور داشتم. امكان دارد اگر مظلومي بخواهد دوباره برگردم.
مدافع استقلال درباره پيشنهادي كه از قطر دارد، گفت: فعلا ترجيح ميدهم كه استراحت كنم. تيمهاي ديگري نيز هستند، اما تا وقتي كه قراردادم را امضا نكنم، عادت ندارم درباره آنها صحبت كنم.
شكوري درباره اين كه آيا اين احتمال وجود دارد كه در پرسپوليس حضور پيدا كند، بيان كرد: اگر از پرسپوليس هم پيشنهادي باشد باز فكر ميكنم، فوتبال حرفهاي همين است و چنانچه از اين باشگاه پيشنهادي شود، مانند بقيه پيشنهادها آن را بررسي ميكنم.
شكوري خاطرنشان كرد: هميشه جابجايي سخت است. زماني كه پس از هفت سال بازي در تيم پاس به قطر رفتم خيلي برايم سخت بود و شايد به خاطر پاس گريه هم كرده باشم كه البته ابايي از اين حرف ندارم. الان هم ناراحت هستم، چون در اين باشگاه خاطرات خوب و دوستان زيادي داشتم.
هادي شكوري در مورد مصاحبهاي كه چند روز پيش انجام داده بود، افزود: فكر نمي كنم اين مصاحبه تنشي ايجاد كرده باشد. من نظرات خودم را ميگويم و اگر بازيكني تحت تاثير صحبتهاي من قرار بگيرد، فكر ميكنم كه اعتماد به نفس كافي ندارد.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::;
شکوری خیلی خوبه.
امیدوارم بیاد داماش