[color=blue:c82038a0cf][b:c82038a0cf]اصلا رویایی و غیر قابل باور نیست نظرم...
به این صحبتهای بچه ها دقت کنید...
[/b:c82038a0cf][/color:c82038a0cf]
[quote:c82038a0cf="zxzx"]سپاهان دیروز 70 دقیقه 10 نفره بازی کرد با توجه به اینکه بازی در چمن مصنوعی برگزار میشه نیمه دوم سپاهان از نظر بدنی ضعیف میشه پس میشه نیمه اول رو واسه گل نخوردن رفت تو زمین و نیمه دوم که شرایط بدنی سپاهان بد شد به فکر گل زدن بود[/quote:c82038a0cf]
[quote:c82038a0cf="RASHTBOY"]خوروش: تنها با معجزه ميتوانيم جام بگيريم!
سرپرست تيم فوتبال سپاهان همچنين از قصد باشگاهش براي شکايت از سعيد مظفري زاده خبر داد و در ادامه پيکان انتقاداتش را به سمت سازمان ليگ گرفت: با برنامهريزي که براي ما شده است، [b:c82038a0cf]وضعيت تيم ما از نظر جسماني بسيار ضعيف شده و تنها در صورت وقوع يک معجزه ميتوانيم يک جام بگيريم[/b:c82038a0cf]. از ابتداي فصل داوريها هم به ضرر ما بود و ما فيلم اين داوريها را داريم و در زمان مناسب منتشر ميکنيم.
[b:c82038a0cf]می دونید دوستان ، ذوب آهن ، آلومینیوم ، سپاهان ، بیش از ما نگران بازی های آینده اشان هستند ؛ به نظر من دیشب هم سپاهان با توجه به ده نفره شدن ، فشار زیادی رو تحمل کردند که این به نفع ماست ، بنایراین لطفاً ناامید نشوید و به آینده با دید روشن تری نگاه کنید .[/b:c82038a0cf][/quote:c82038a0cf]
[quote:c82038a0cf="rosoneri"]درسته اوضاع خطرناکه ولی
ما سرنوشتمون دست خودمونه و این آلمینیوم و ذوب آهن هستند که باید بترسند چون سرنوشتشون دست خودشون نیست
مطمئن باشید توی استادیوم مملو از تماشاگر عضدی و با تشویقهای بی امان توی 90 دقیقه و با توجه به نا آشنا بودن سپاهان با زمین و غیرت بازیکنان خوبمون میتونیم برنده بشیم چون دامشیم چون رشتی هستیم و برای مردم و بازیکنان باغیرت رشت کار نشد نداره همونطور که تونستیم استقلال رو ببریم
فقط خواهشا نزارید تو استادیوم حاشیه ایجاد بشه یا یه بازیکن موقعیت رو خراب کنه یا توپ رو لو بده نزاریم کسی سرشون غرغر کنه یا حرف نامربوطی بهش زده بشه تا به بازیکنان خودمون استرس وارد بشه با آرامش کامل و تشویق جانانه و بازیه خوب خیال هممون راحت میشه
خدایا هوای داماش ما رو داشته باش[/quote:c82038a0cf]
[quote:c82038a0cf="metall"]از الان خودشون رو بعضی ها آماده کردن برای باخت اگه افکارمون منفی باشه همون رو جذب میکنیم ولی اگه مثبت فکر کنیم پیروزی رو جذب میکنیم[/quote:c82038a0cf]
[quote:c82038a0cf="ARYANST122"]چی چیو سپاهان رو گنده کردین بابا
این مقبوله که از ما بهترن اما فاصلشون با ما اونقدر نیست تو عضدی به این راحتی ها مارو شکست بدن پارسال تیمشون از امسال غولتر بود با کمک داور و بدون حضور تماشاگر مارو بردن[/quote:c82038a0cf]
[quote:c82038a0cf="damash_city"]داماش باید از شرایط میزبانی استفاده کامل کنه هوای بارونی روز بازی میتونه به نفع ما باشه بعلاوه حمایت هوادارها هر طوری شده 3 امتیاز بگیره کار به بازی اخر کشیده نشه[/quote:c82038a0cf]
[quote:c82038a0cf="majid13"][quote:c82038a0cf="Fan"][quote:c82038a0cf="majid13"]من دوست دارم سپاهان به عنوان نماینده شهرستانیا قهرمان شه پوز این لابی گرا رو به خاک بماله اما از اینجا یه سد بزرگی هست به نام داماش!! ایشالله ما سپاهانو میبریم و فولاد هم استفراقو ببره و بازی آخر ما استفراقو توو آزادی بزنیم تا سپاهان قهرمان شه.

[/quote:c82038a0cf]
خدا از دهنت بشنوه ... ولي يكم روياييه ...[/quote:c82038a0cf]
واقعا رویاهامو گفتم!! راستش توو وجودم مثل همه دارم وحشت میکنم..
شاید فصلی فرا برسه که فوتبال رشت به کلی نابود شه و چیزی ازش باقی نمونه ولی این فصل اون فصل نیست..
تا وقتی که بازیکنان و هواداران این چنین باغیرتی پشت تیم هستند این اتفاق نمیفته..
میدونم سخته ولی [size=18:c82038a0cf]باید به پیروزی تیممان ایمان بیاریم[/size:c82038a0cf]!![/quote:c82038a0cf]
[color=blue:c82038a0cf][b:c82038a0cf]
با توجه به مسائلی که دوستان اشاره کردند در رابطه با فشار وارد شده روی سپاهان،برد مقابل این تیم اصلا دور از دسترس نیست و تقریبا من یکی بهش ایمان دارم.همونطور هم که پارسال دیدیم به زور و با گل هند عماد رضا و بدون حضور هواداران شانسی بردن.
برسیم به بازی آخر.با بازگشت جهانبخش و نظیفکار روح تازه ای به تیم که از برد جلو سپاهان جان گرفته،دمیده میشه.
استقلال تو بهترین شرایط وقتی که مجیدی و جباری تو اوج بودن،آندو رو داشتن و تیمش خیلی آماده تر و بهتر بازی میکرد به زور و با گلی که روی اشتباه مگنو خوردیم تونست مارو شکست بده.امسال هم که با گلی که کبه زد و گل های زیادی که نزدیم تو رشت لهشون کردیم واقعا فکر میکنین نمیشه با یه بازیه بسته و هوشمندانه حال این مافیاییا رو بگیریم و آرزوی قهرمانی رو به دلشون بزاریم؟؟؟
[/b:c82038a0cf][/color:c82038a0cf]