[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / عکس ها و خبرهای کوتاه و نظرات

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط havadarehamishegi » دوشنبه آپريل 15, 2013 4:58 pm

سپاهان و میتونیم بزنیم ایا؟ :idea: :idea: :idea: :?: :?: :? :? 8O 8O
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط havadarehamishegi در دوشنبه آپريل 15, 2013 5:02 pm .
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط r4sht » دوشنبه آپريل 15, 2013 5:00 pm

[quote:85d286183b="hatam"]آلومینیوم از دو بازی پیش رو نهایتا 3 امتیاز بگیره شاهکار کرده (بازیهاش : تراکتور سازی در خانه و سپاهان در اصفهان)... هم امتیاز ما بشه باز هم ما تفاضلمون بیشتره

ذوب اهن خطرناکه که بازی بعدیش تو خونه با نفت ابادانه و بازی اخرش هم با ملوان

بهرحال ما باید هر جور شده سه امتیاز بازی با سپاهانو بگیریم و خیالمونو راحت کنیم[/quote:85d286183b]

[color=blue:85d286183b]حالا اگه بازم با این حرف ها هی بگیم فرصت داریم و ببازیم و آلومینیوم 4 امتیاز بگیره چی ؟ دوست عزیز منم احتمال اینکه حتی در صورت باخت موندگار باشیم رو میدم ولی اگه بد شانسی بیاریم و هم ذوب خوب نتیجه بگیره و هم آلومینیوم میدونی چی میشه ؟ داماش آسیایی ما میره لیگ یک ، همه چیز به بازی با سپاهان ربط داره برد سپاهان یعنی پایان استرس مساوی یعنی دست به فانوس بودن و باخت یعنی نذر و آش پختن واسه داماش [/color:85d286183b]
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط aaataaa » دوشنبه آپريل 15, 2013 5:01 pm

چه شرایطی شده.امروز اگه آلومینیوم مساوی میشد خیلی به نفعمون بود چون تازه با ذوب هم امتیاز میشد ولی الان واسه ذوب شاخ شده و حتما میان نفت آبادان رو ببرن که پلی آفو حداقل از دست ندن.اگه کار به بازیه آخر بکشه خیلی واسمون گرون تموم میشه که به ملوان چشم داشته باشیم. :?
امیدوارم نفت یه مساوی بگیره کارو تموم کنه
نماد کاربر
aaataaa
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه آپريل 15, 2013 5:06 pm

[quote:9dc5adb969="Fan"][quote:9dc5adb969="majid13"]من دوست دارم سپاهان به عنوان نماینده شهرستانیا قهرمان شه پوز این لابی گرا رو به خاک بماله اما از اینجا یه سد بزرگی هست به نام داماش!! ایشالله ما سپاهانو میبریم و فولاد هم استفراقو ببره و بازی آخر ما استفراقو توو آزادی بزنیم تا سپاهان قهرمان شه. /23/[/quote:9dc5adb969]

خدا از دهنت بشنوه ... ولي يكم روياييه ...[/quote:9dc5adb969]
واقعا رویاهامو گفتم!! راستش توو وجودم مثل همه دارم وحشت میکنم..:idea:
شاید فصلی فرا برسه که فوتبال رشت به کلی نابود شه و چیزی ازش باقی نمونه ولی این فصل اون فصل نیست..
تا وقتی که بازیکنان و هواداران این چنین باغیرتی پشت تیم هستند این اتفاق نمیفته..
میدونم سخته ولی [size=18:9dc5adb969]باید به پیروزی تیممان ایمان بیاریم[/size:9dc5adb969]!!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط majid13 در دوشنبه آپريل 15, 2013 5:20 pm .
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط Fan » دوشنبه آپريل 15, 2013 5:08 pm

[quote:a496e6861d="havadarehamishegi"]ملوانم به امینیوم راه میده ما هم بکشیم خودمون و 1/0 میبازیم میریم پلی اف[/quote:a496e6861d]

ملوان با ذوب بازي داره ...
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » دوشنبه آپريل 15, 2013 5:10 pm

[quote:20a1344de2="majid13"][quote:20a1344de2="Fan"][quote:20a1344de2="majid13"]من دوست دارم سپاهان به عنوان نماینده شهرستانیا قهرمان شه پوز این لابی گرا رو به خاک بماله اما از اینجا یه سد بزرگی هست به نام داماش!! ایشالله ما سپاهانو میبریم و فولاد هم استفراقو ببره و بازی آخر ما استفراقو توو آزادی بزنیم تا سپاهان قهرمان شه. /23/[/quote:20a1344de2]

خدا از دهنت بشنوه ... ولي يكم روياييه ...[/quote:20a1344de2]
واقعا رویاهامو گفتم!! راستش توو وجودم مثل همه دارم وحشت میکنم.. پلی آف واقعا مسابقه سنگینیه!! :idea:
شاید فصلی فرا برسه که فوتبال رشت به کلی نابود شه و چیزی ازش باقی نمونه ولی این فصل اون فصل نیست.. تا وقتی که بازیکنان و هواداران این چنین باغیرتی پشت تیم هستند این اتفاق نمیفته..
میدونم سخته ولی [size=18:20a1344de2]باید به پیروزی تیممان ایمان بیاریم[/size:20a1344de2]!![/quote:20a1344de2]

نميدونم چرا ولي دلم به بازيه آخر روشن تره تا اين بازي مجيد جان ...
اميدوارم فقط جمعه نا اميد از استاذيوم نريم بيرون ...
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط navidmadan » دوشنبه آپريل 15, 2013 5:12 pm

اصلا فرض کنیم آلومینیوم فقط 3 امتیاز بگیره !! که من فکر می کنم 3امتیاز از تراکتورو میتونه بگیره با وضعی که هوادارای تراکتور پیش آوردن ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، در این صورت اونا هم امتیاز ما میشن ،،،،،،،،، تفاضل گلشون الان -13 هست ،،،،،، فرض کنیم با 1 تفاضل بازیه بعدشونو ببرن و بازیه آخر و ببازن بازم -13 میمونن ،،،،،،،،،، ما هم الان -9 هستیم ،،،،،،، 2 بازیه سخت ،،،،،، اتفاقا ممکنه هفته آخر کار استقلال به تفاضل گل هم بکشه !! ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، بیشتر تفسیر نکنم بهتره!!!![size=18:999ab38497] آقا اوضامون خیلی خرابه !!! یا برن ببرن یا برن بمیرن [/size:999ab38497] /9/
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » دوشنبه آپريل 15, 2013 5:13 pm

اون چی گه رییییییییییییییییییییییییی

الومینیوم اخه چطوری برد اما من ترسم از اینا نیست بیشتر ترسم از آبای ها و لابی اصفهانیهاست
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه آپريل 15, 2013 5:14 pm

[quote:40fc4d70b5="Fan"][quote:40fc4d70b5="majid13"][quote:40fc4d70b5="Fan"][quote:40fc4d70b5="majid13"]من دوست دارم سپاهان به عنوان نماینده شهرستانیا قهرمان شه پوز این لابی گرا رو به خاک بماله اما از اینجا یه سد بزرگی هست به نام داماش!! ایشالله ما سپاهانو میبریم و فولاد هم استفراقو ببره و بازی آخر ما استفراقو توو آزادی بزنیم تا سپاهان قهرمان شه. /23/[/quote:40fc4d70b5]

خدا از دهنت بشنوه ... ولي يكم روياييه ...[/quote:40fc4d70b5]
واقعا رویاهامو گفتم!! راستش توو وجودم مثل همه دارم وحشت میکنم.. پلی آف واقعا مسابقه سنگینیه!! :idea:
شاید فصلی فرا برسه که فوتبال رشت به کلی نابود شه و چیزی ازش باقی نمونه ولی این فصل اون فصل نیست.. تا وقتی که بازیکنان و هواداران این چنین باغیرتی پشت تیم هستند این اتفاق نمیفته..
میدونم سخته ولی [size=18:40fc4d70b5]باید به پیروزی تیممان ایمان بیاریم[/size:40fc4d70b5]!![/quote:40fc4d70b5]

اميدوارم فقط جمعه نا اميد از استاذيوم نريم بيرون ...[/quote:40fc4d70b5]
اون بازی که دیگه اصلا. هر طور شده استفراق باید برنده بشه!! (سیاست-تبانی-داوری-تماشاگر)
من تمام امیدم به این بازی هست. :idea:
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط majid13 در دوشنبه آپريل 15, 2013 5:20 pm .
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط hatam » دوشنبه آپريل 15, 2013 5:18 pm

[quote:174387f105="r4sht"][quote:174387f105="hatam"]آلومینیوم از دو بازی پیش رو نهایتا 3 امتیاز بگیره شاهکار کرده (بازیهاش : تراکتور سازی در خانه و سپاهان در اصفهان)... هم امتیاز ما بشه باز هم ما تفاضلمون بیشتره

بهرحال ما باید هر جور شده سه امتیاز بازی با سپاهانو بگیریم و خیالمونو راحت کنیم[/quote:174387f105]

[color=blue:174387f105]حالا اگه بازم با این حرف ها هی بگیم فرصت داریم و ببازیم و آلومینیوم 4 امتیاز بگیره چی ؟ دوست عزیز منم احتمال اینکه حتی در صورت باخت موندگار باشیم رو میدم ولی اگه بد شانسی بیاریم و هم ذوب خوب نتیجه بگیره و هم آلومینیوم میدونی چی میشه ؟ داماش آسیایی ما میره لیگ یک ، همه چیز به بازی با سپاهان ربط داره برد سپاهان یعنی پایان استرس مساوی یعنی دست به فانوس بودن و باخت یعنی نذر و آش پختن واسه داماش [/color:174387f105][/quote:174387f105]

اصلا نباید به این فکر کنیم که ببازیم باید در هردوبازی بریم واسه امتیاز گرفتن ؛ دوستی قبل از من گفتن که ذوب آهن رو ولش کنین آلومینیوم خطرناکه من شرایط آلومنیوم رو بازگو کردم
ایشالا با تشویقهای تیفوسی هوادارا سپاهان رو در هم میکوبیم
من احساس میکنم این فصل ما سرنوشت قهرمانی رو تغییر میدیم
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » دوشنبه آپريل 15, 2013 5:25 pm

[quote:687e577819="majid13"][quote:687e577819="Fan"][quote:687e577819="majid13"][quote:687e577819="Fan"][quote:687e577819="majid13"]من دوست دارم سپاهان به عنوان نماینده شهرستانیا قهرمان شه پوز این لابی گرا رو به خاک بماله اما از اینجا یه سد بزرگی هست به نام داماش!! ایشالله ما سپاهانو میبریم و فولاد هم استفراقو ببره و بازی آخر ما استفراقو توو آزادی بزنیم تا سپاهان قهرمان شه. /23/[/quote:687e577819]

خدا از دهنت بشنوه ... ولي يكم روياييه ...[/quote:687e577819]
میدونم سخته ولی [size=18:687e577819]باید به پیروزی تیممان ایمان بیاریم[/size:687e577819]!![/quote:687e577819]

اميدوارم فقط جمعه نا اميد از استاذيوم نريم بيرون ...[/quote:687e577819]
اون بازی که دیگه اصلا. هر طور شده استفراق باید برنده بشه!! (سیاست-تبانی-داوری-تماشاگر)
من تمام امیدم به این بازی هست. :idea:[/quote:687e577819]

نگفتم حتما ميبريم گفتم دلم روشنه :) ... اميدوارم استاديوم هم جمعه پر شه ... البته نه مثل بازيه پرسپوليس كه تا يه هفته دنده هامون درد ميكرد :wink:
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط r4sht » دوشنبه آپريل 15, 2013 5:44 pm

[quote:006e2a3f3c="hatam"]آلومینیوم از دو بازی پیش رو نهایتا 3 امتیاز بگیره شاهکار کرده (بازیهاش : تراکتور سازی در خانه و سپاهان در اصفهان)... هم امتیاز ما بشه باز هم ما تفاضلمون بیشتره

بهرحال ما باید هر جور شده سه امتیاز بازی با سپاهانو بگیریم و خیالمونو راحت کنیم[/quote:006e2a3f3c]

[color=blue:006e2a3f3c]حالا اگه بازم با این حرف ها هی بگیم فرصت داریم و ببازیم و آلومینیوم 4 امتیاز بگیره چی ؟ دوست عزیز منم احتمال اینکه حتی در صورت باخت موندگار باشیم رو میدم ولی اگه بد شانسی بیاریم و هم ذوب خوب نتیجه بگیره و هم آلومینیوم میدونی چی میشه ؟ داماش آسیایی ما میره لیگ یک ، همه چیز به بازی با سپاهان ربط داره برد سپاهان یعنی پایان استرس مساوی یعنی دست به فانوس بودن و باخت یعنی نذر و آش پختن واسه داماش [/color:006e2a3f3c]
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط soulful » دوشنبه آپريل 15, 2013 6:11 pm

[quote:e9f32c624e="havadarehamishegi"]ملوانم به امینیوم راه میده ما هم بکشیم خودمون و 1/0 میبازیم میریم پلی اف[/quote:e9f32c624e]

یعنی چی ملوان راه میده؟؟ :P این جماعت در نیم فصل دوم خیلی فا... تشریف دارن و به هیچ تیمی نه نگفتن، بازیکنهای ملوان از زمانی که از مدیرعامل تیمشون پول نگرفتن میل به بازی ندارن ( هر چند که البته جان ان اونا به عشق تماشاگراشون بازی میکنن و اصلا!!! پول واسشون مهم نیست) من که میگم داماش تو رشت سپاهان رو میزنه و تو لیگ موندگار میشه :) :) :) :) :) :)
نماد کاربر
soulful
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 12, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه آپريل 15, 2013 6:27 pm

[color=brown:31fcb6e07e]امروز نتایج طوری شد که آلومینیوم زنده شد و میتونه واسه رقابت خودشو حفظ کنه !

فوتباله دیگه و همه چیز ممکن ! [/color:31fcb6e07e]

[color=black:31fcb6e07e]1) یکی از حالات اینه که ما هر دو بازی ببازیم و اون دو تیم هر دو بازی ببرن و ما مستقیم بریم لیگ یک و ذوب بره پلی آف و آلومینیوم بمونه !
2) یکی دیگر از حالات اینه که ما مستقیم بیوفتیم و آلومینیوم بره پلی آف و ذوب بمونه !
3) یکی دیگر از حالات اینه که ذوب مستقیم بیوفته و ما بریم پلی آف و آلومینیوم بمونه !
4) یکی دیگه اینکه ما باز بریم پلی آف و ذوب بمونه و آلومینیوم سقوط کنه .
5) یکی دیگه اینکه ما بمونیم و آلومینیوم بره پلی آف و ذوب بیوفته ! [/color:31fcb6e07e]
[color=red:31fcb6e07e]6) یکی دیگه اینکه ما بمونیم و ذوب بره پلی آف و آلومینیوم بیوفته ![/color:31fcb6e07e]

[color=red:31fcb6e07e][size=24:31fcb6e07e]من میگم حالت 6 صادقه !!![/size:31fcb6e07e][/color:31fcb6e07e]

[color=blue:31fcb6e07e]در هر حال با این بازی های که امروز دیدم و با توجه به شرایط پیش اومده (مصدومیت و محرومیت) ما حداقل میتونیم 2 امتیاز
از 2 بازی بگیریم که باعث موندن 99.9% ما میشه . [/color:31fcb6e07e]

[color=darkblue:31fcb6e07e]در هر صورت ، من کماکان نظرم اینه واسه این بازی تمرکز دفاعی ما در میانه میدان باشه و در خط حمله با دو مهاجم کار کنیم که به مرکز دفاع اونا فشار بیاد [/color:31fcb6e07e]

[align=center:31fcb6e07e][/align:31fcb6e07e]
[color=red:31fcb6e07e]

اما اگه قراره 4.2.3.1 بازی کنیم ، بهترین چیدمان از نظر من چنین هست :[/color:31fcb6e07e]

[align=center:31fcb6e07e][/align:31fcb6e07e]

[color=violet:31fcb6e07e][size=18:31fcb6e07e]به امید کسب 1 الی 3 امتیاز [/size:31fcb6e07e] [/color:31fcb6e07e]/23/ /11/ /7/ /11/ /7/ /23/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » دوشنبه آپريل 15, 2013 6:45 pm

بچه ها یه چیزی هم هستا ! ،،،،،،، چطور مثلا آلومینیوم بتونه از 2تا بازیه آیندش 3-4 امتیاز بگیره ، بعد ما نتونیم؟؟!! ،،،،،،،،، من خودمم یکم نا امید شدم ولی میخوام بدونم الان خود آلومینیومیا هم پیش خودشون میگن که داماش نمیتونه امتیاز بگیره ؟؟ ،،،،،،،،،، یکمم ما داریم خودمونو دستکم می گیریم ،،،،،،، کاش فقط بازیکنامون با این حس برن توی زمین که انگار بازی با سپاهان آخرین فرصتمونه ...
این سپاهان شکست ناپذیر نیست...
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان